Interieurtrends

Zwarte PVC trap

Maak een statement met zwart PVC op de trap

Een krachtige en moderne uitstraling geven aan je interieur? Dan is zwart PVC op de trap het overwegen waard. In deze blog vertellen we je alles over dit statement en de voordelen van zwart PVC op de trap.

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC Visgraat vloer Sophia licht eiken | Stile Floors

Mega matte PVC vloeren

Laat je vloer shinen… Of juist niet? Waar vroeger vooral hoogglans een trend was, zien we nu steeds vaker matte afwerkingen. En niet zomaar mat, maar ultra mat. Ook bij PVC vloeren wordt dit steeds populairder. Een mega matte afwerking, maar toch een stralende vloer. Je leest er alles over in deze blog!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

Houten traprenovatie

Jouw houten trap renoveren voor een strakke uitstraling

Is jouw huidige trap versleten of gedateerd? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om je trap te renoveren. In combinatie met onze profielen en stootborden zijn er talloze samenstellingen. Maak van jouw trap een echte blikvanger en lees in deze blog hoe je dit aanpakt!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC visgraat vloer Vivian beige eiken | Stile Floors

PVC vloer voorbeelden

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel keuzemogelijkheden op het gebied van PVC vloeren. In deze blog laten we je verschillende PVC vloer voorbeelden zien, zodat je hopelijk een goede keuze kunt maken!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC visgraat kwaliteit

De kwaliteit van PVC vloeren

Een vloer is één van de meest bepalende factoren in je interieur. Het is daarom van groot belang dat je een goede keuze maakt. Deze keuze gaat verder dan alleen de stijl en de uitstraling die een vloer heeft. Wat maakt een PVC vloer kwalitatief? Dat vertellen we je in deze blog.

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

Scandinavisch interieur | Stile Floors

Alles over Scandinavische vloeren | Stile Floors

Ontdek de charme van de Scandinavische vloeren in je interieur! Lees onze blog voor lichte kleuren, natuurlijke materialen en minimalistisch design. Ontdek de opties en creëer een oase van rust in je huis.

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC visgraat vloer Julia naturel eiken | Stile Floors

De vloeren trends van 2023

Van PVC, duurzaam tot natuurlijke tinten of tapijt: in deze blog van Stile Floors vertellen we je alles over de vloeren trends van 2023.

Meer informatie

5 minuten leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1698 reviews.