Home PVC vloeren Grijs PVC

Grijs PVC

Veel gekozen
PVC vloertegels Real taupePVC vloer betonlook
PVC vloertegels Real taupe
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris donkergrijs XL
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris grijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris antraciet
€42.95 37.50 per m²
Klik PVC vloertegels Strong taupe
59,95 46,95 per m²
PVC vloer betonlookPVC vloer betonlook
PVC vloertegels Strong lichtgrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Strong taupe
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Real beige
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris lichtgrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris donkergrijs
€42.95 37.50 per m²
Trend
PVC vloertegels Andes antraciet
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlookPVC vloer betonlook
PVC vloertegels Andes donkergrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Andes grijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen grijs
€45.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris antraciet XL
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris grijs XL
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen warm grijs
€45.95 37.50 per m²

Met de kleur grijs kun je verschillende sferen in jouw interieur creëren. Combineer een vergrijsde PVC houtlook vloer in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. Of ga voor een meer neutrale stijl, waarbij je een grijze PVC vloer combineert met wit, taupe, hout en andere grijstinten. Een grijze PVC vloer kun je vrijwel met alle kleuren combineren. Geel, bruin, zwart, wit, rood, groen en noem zo maar op: er bestaat geen enkele kleur die met grijs PVC vloekt.

Een grijze PVC vloer

Grijs is één van de meest veelzijdige kleuren. Een grijze PVC vloer kun je heel mooi met andere kleuren en materialen combineren. Een grijze PVC vloer hoeft niet per se saai te zijn. Welke sfeer je wilt, hangt onder andere af van de gebruikte tint grijs. Een lichte tint grijs kan natuurlijk voor een hele andere sfeer zorgen dan een donkere tint grijs. Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om verschillende tinten grijs te combineren.

Bij Stile Floors verzamelen we enkel PVC vloeren die gangbaar zijn: een overzichtelijk aanbod wat enerzijds gebaseerd is op de tijdloze grijze kleurstellingen en anderzijds bestaat uit nuances die de trend van nu vertalen. Het één sluit het ander niet uit. Juist niet, een grijze PVC vloer is tijdloos en toch bij de tijd. Dankzij een goede samenwerking tussen enerzijds de verkopers vanuit de markt en anderzijds onze leveranciers via de inkoop komen we tot een mooie selectie van de juiste grijstinten.

Een grijze PVC vloer combineren

In huis wil je graag een sfeer creëren die wordt geassocieerd met warmte en gezelligheid. Met een grijze PVC vloer kun je dit heel goed bereiken door deze te combineren met andere kleuren en materialen. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een vergrijsde, houtlook vloer.

Voor de wintermaanden gaan grijze PVC vloeren in de woonkamer hand in hand met gezellige meubels en accessoires. Met leuke decoratie accessoires zoals schapenvachten, gebreide kussens of wollen vloerkleden creëer je jouw eigen interieur met een grijze PVC vloer inclusief sfeer en warmte.

Wat wij ook steeds vaker leveren zijn grijze PVB vloeren voor in de badkamer, de keuken en het toilet. Stile Floors kent een prachtige collectie met betonlook PVC vloeren. Wist je dat grijze PVC-vloertegels heel makkelijk schoon te maken zijn, een waterbestendig karakter hebben en dus geen onderhoud vergen? Ideaal!

Grijze PVC vloeren voor ieder interieur

Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze uit dit ruime aanbod van PVC vloerdesigns erg lastig kan zijn. Het kopen van een nieuwe vloer is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Welk type vloer je ook wenst, bij Stile Floors vind je veel variatie op het gebied van dessins en kleuren. Naast het aanbieden van hoge kwaliteitsvloeren voor een vriendenprijs, bieden wij ook nog eens kwaliteit in de vorm van vrijblijvend advies!

Wil jij ook een stijlvolle vloer oplossing? Bel gerust eens met onze klantenservice! Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie of maak een gratis adviesafspraak via onze website.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 654 reviews.