Home PVC vloeren PVC vloertegels

PVC vloertegels

Op zoek naar nieuwe PVC vloertegels? Bij Stile Floors hebben we een prachtig decor aan PVC tegels geselecteerd, ofwel wij hebben bij het samenstellen van de PVC collectie het kaf van het koren gescheiden. Wist je dat je met een PVC vloer en vloerverwarming flink kan besparen op je stookkosten? Bekijk het gehele aanbod en vind de meest mooie betonlook PVC vloeren bij Stile Floors.

Lees meer
Veel gekozen
PVC vloertegels Real taupePVC vloer betonlook
PVC vloertegels Real taupe
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris donkergrijs XL
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris grijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris antraciet
€42.95 37.50 per m²
Klik PVC vloertegels Strong taupe
59,95 46,95 per m²
PVC vloer betonlookPVC vloer betonlook
PVC vloertegels Strong lichtgrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Strong taupe
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Real beige
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris lichtgrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris donkergrijs
€42.95 37.50 per m²
Trend
PVC vloertegels Andes antraciet
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlookPVC vloer betonlook
PVC vloertegels Andes donkergrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Andes grijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen grijs
€45.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris antraciet XL
€42.95 37.50 per m²
PVC vloertegels Floris grijs XL
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen warm grijs
€45.95 37.50 per m²

Vloertegels van PVC zijn verkrijgbaar in stoere, tijdloze kleuren en diverse afmetingen. Voor elke woonstijl zijn er vloertegels van PVC te vinden. De meeste PVC vloertegels worden nog gelegd in de afmeting 60 x 60 cm máár uiteraard zijn er ook tig andere variaties te bedenken. Bij Stile Floors bieden we vloertegels aan voor elk segment, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de PVC tegels. Benieuwd naar onze PVC vloertegels of onze andere typen PVC vloeren? Je vindt ze hier!

Vloertegels PVC

Naast het fraaie dessin is vooral het gebruiksgemak doorslaggevend bij de keuze die mensen maken voor hun PVC tegels blijkt uit onderzoek. Belangrijke voordelen van PVC vloertegels zijn de onderhoudsvriendelijkheid – geen vieze voegen meer om te reinigen – en de geluiddempende werking van PVC tegels.

Het leggen van een PVC vloertegel kan prima in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Plak PVC vloeren geleiden de warmte perfect, waardoor je niet alleen een sfeervolle vloer hebt máár ook nog eens een warme PVC vloer. Door de hardheid en de sterke toplaag is een PVC tegel  ook nog eens krasbestendig.

Liever geen pvc tegels? Kijk dan eens naar ons assortiment visgraat PVC vloeren.

PVC tegels vloer  over bestaande plavuizen leggen

Een vloer is een vast element van ieder interieur en deze wordt normaliter niet snel vervangen.

De ‘traditionele’ plavuizen bestempelen we als een stevige ondervloer en lijken op het eerste gezicht egaal, maar door de voegen en putjes is zo’n vloer bijna nooit volledig egaal. Om niets van je oude vloer terug te vinden in je nieuwe PVC vloer zal er eerst geëgaliseerd moeten worden: een typisch klusje voor een vakman. Kortom, onze vakmannen leggen graag een nieuwe PVC vloer over jullie bestaande vloer maar daarvoor is het wel nodig om de oude plavuizen nog eenmaal te behandelen.

Vloertegels PVC de toepassing

Zoals we hierboven al schreven worden de meeste PVC vloertegels in het formaat van 60 x 60 cm gelegd. Een trend die wij zien bij het inrichten van woningen zijn de grote vloertegels, ook wel de XXL vloertegels genaamd. In onze collectie beschikken we met de Java vloertegel ook over een groter formaat tegel: 91 x 91 cm of 91 x 45 cm. Het effect wat met een grote tegel wordt bereikt is dat er minder ‘voegen’ zichtbaar zijn, waardoor de industriële stijl ook nog eens een moderne look krijgt.

Het combineren van zo’n grote vloertegel kan bijvoorbeeld een zachte tapijttegel. Dit heeft een positieve invloed op de akoestiek en creëert mooie, stoere effecten. Een PCV vloer in de woonkamer is daarom een goede keuze Onze stoffeerders hebben ook al menig badkamer, toilet en keuken voorzien van PVC tegels.

Meer weten over PVC vloer tegels

Wil je meer informatie over de vloertegels uit ons assortiment? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Of plan een gratis adviesaanspraak met één van onze adviseurs bij jou thuis, aan je eigen keukentafel.

Het is tevens mogelijk om eenvoudig & snel gratis kleurstalen te bestellen voor de PVC tegels: ga hiervoor naar de gewenste producten en vraag een gratis kleurstaal aan.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 654 reviews.