PVC vloertegels

Home PVC vloeren PVC vloertegels

PVC Vloertegel Real donkergrijs
PVC vloertegels Real donkergrijs
42,95 34,95 per m²
Koopje
PVC vloertegels Real taupe
PVC vloertegels Real taupe
42,95 34,95 per m²
PVC vloertegel Andes donkergrijs
PVC Vloertegel Andes warm grijs
Vloertegel strong lichtgrijsstrong lichtgrijs beton
PVC Vloertegel
PVC Vloertegel vloertegel warm grijs
PVC Vloertegel
PVC Vloertegel
PVC Vloertegel VT wonen licht grijs VT wonen licht grijs

Vloertegels van PVC zijn verkrijgbaar in stoere, tijdloze kleuren en diverse afmetingen. Voor elke woonstijl zijn er vloertegels van PVC te vinden. De meeste PVC vloertegels worden nog gelegd in de afmeting 60 x 60 cm máár uiteraard zijn er ook tig andere variaties te bedenken. Bij Stile Floors bieden we vloertegels aan voor elk segment, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de PVC. Benieuwd naar onze PVC vloertegels of onze andere typen PVC vloeren? Je vindt ze hier!

Vloertegels PVC

Naast het fraaie dessin is vooral het gebruiksgemak doorslaggevend bij de keuze die mensen maken voor hun PVC vloer blijkt uit onderzoek. Belangrijke voordelen van PVC vloertegels zijn de onderhoudsvriendelijkheid – geen vieze voegen meer om te reinigen – en de geluiddempende werking van PVC.

Het leggen van een PVC vloertegel kan prima in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Plak PVC vloeren geleiden de warmte perfect, waardoor je niet alleen een sfeervolle vloer hebt máár ook nog eens een warme PVC vloer. Door de hardheid en de sterke toplaag is PVC ook nog eens krasbestendig.

Liever geen vloertegels? Kijk dan eens naar ons assortiment visgraat PVC vloeren.

Vloertegels PVC over bestaande plavuizen leggen

Een vloer is een vast element van ieder interieur en deze wordt normaliter niet snel vervangen.

De ‘traditionele’ plavuizen bestempelen we als een stevige ondervloer en lijken op het eerste gezicht egaal, maar door de voegen en putjes is zo’n vloer bijna nooit volledig egaal. Om niets van je oude vloer terug te vinden in je nieuwe PVC vloer zal er eerst geëgaliseerd moeten worden: een typisch klusje voor een vakman. Kortom, onze vakmannen leggen graag een nieuwe PVC vloer over jullie bestaande vloer maar daarvoor is het wel nodig om de oude plavuizen nog eenmaal te behandelen.

Vloertegels PVC de toepassing

Zoals we hierboven al schreven worden de meeste PVC vloertegels in het formaat van 60 x 60 cm gelegd. Een trend die wij zien bij het inrichten van woningen zijn de grote vloertegels, ook wel de XXL vloertegels genaamd. In onze collectie beschikken we met de Java vloertegel ook over een groter formaat tegel: 91 x 91 cm of 91 x 45 cm. Het effect wat met een grote tegel wordt bereikt is dat er minder ‘voegen’ zichtbaar zijn, waardoor de industriële stijl ook nog eens een moderne look krijgt.

Het combineren van zo’n grote vloertegel kan bijvoorbeeld een zachte tapijttegel. Dit heeft een positieve invloed op de akoestiek en creëert mooie, stoere effecten. Een PCV vloer in de woonkamer is daarom een goede keuze Onze stoffeerders hebben ook al menig badkamer, toilet en keuken voorzien van PVC tegels.

Meer weten over PVC vloer tegels

Wil je meer informatie over de vloertegels uit ons assortiment? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Of plan een gratis adviesaanspraak met één van onze adviseurs bij jou thuis, aan je eigen keukentafel.

Het is tevens mogelijk om eenvoudig & snel gratis kleurstalen te bestellen: ga hiervoor naar de gewenste producten en vraag een gratis kleurstaal aan.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 335 reviews.