PVC laminaat

Tegenwoordig is PVC laminaat naast kliklaminaat te verkrijgen. Dit is een duurzame, geluiddempende vloer gemaakt van PVC en uitgerust met een innovatief kliksysteem. Ook voor PVC laminaat ben je bij Stile Floors aan het juiste adres. Op deze pagina zijn alle klik PVC vloeren verzameld. Kijk gerust en ontdek direct online de mogelijkheden.

 

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een laminaat PVC vloer niet over één nacht ijs gaat. Een nieuwe vloer bepaalt het karakter van jouw interieur!

Onze laminaat PVC vloeren hebben een matte uitstraling en voelen niet glad aan: dus niet alleen een houtlook, ook een hout touch! Bekijk ze hier!

Online PVC laminaat kopen bij Stile Floors

Stile Floors heeft laminaat PVC in verschillende kleuren, formaten, breedtes en legmethodes. Een vloersoort die wint aan terrein, is zonder meer de klik PVC laminaat. Wij kijken voortdurend naar de ontwikkelingen aan de kant van PVC vloeren en stellen zorgvuldig het aanbod van de laminaat PVC collectie samen.

Laminaat PVC is een ontzettend bekende vloersoort, die is te verkrijgen met een industriële uitstraling maar ook in een eigentijdse of landelijke stijl.

Laminaat wordt gemaakt uit meerdere, samengeperste lagen en is daardoor niet flexibel: een pvc vloer daarentegen wordt gemaakt uit PolyVinylChloride. Een pvc vloer is soepeler – maar slijtvast – en heeft door deze combinatie van eigenschappen minder contactgeluid. Er bestaan verhalen dat er schadelijke stoffen gevonden worden in PVC, wat wij ontkrachten. Onze adviseurs leggen je hierover graag alles uit.

Een tweede verschil is dat een PVC vloer gelijmd gelegd kan worden, dit noemen we een PVC plakvloer terwijl een PVC laminaat vloer altijd zwevend wordt gelegd.

Systeem klik PVC laminaat

Als vloerbedekking vallen zowel laminaat als PVC in de categorie van harde vloeren. Traditioneel is een laminaat vloer voorzien van een kliksysteem, waardoor een laminaat vloer eenvoudig zelf is te leggen. De ontwikkeling van PVC vloeren met al zijn voordelige eigenschappen ten opzichte van een laminaat vloer leidt tot een doorontwikkeling van de plak PVC vloeren naar klik PVC laminaat. We noemen het daarom ook wel de doe-het-zelf PVC vloeren, ofwel de grote concurrenten van laminaatvloeren.

Dit betekent dat een PVC vloer net zo eenvoudig gelegd kan worden als laminaat, maar dan met de voordelen van PVC:

 • Een PVC laminaat vloer is waterbestendig en hygiënisch;
 • Een klik PVC laminaat vloer is geluiddempend en er is nauwelijks contactgeluid;
 • PVC laminaat is onderhoudsvriendelijk; gemakkelijk te reinigen en nauwelijks onderhoud nodig.

PVC laminaat in vloertegels, planken en visgraat dessin

Er zijn veel formaten en dessins te verkrijgen. Tegels associëren we al snel met een betonlook en een betonlook geeft een eigentijdse look aan jouw interieur. Planken zijn er in lange, extra breed formaat, idem dito voor visgraat dessins. De beste keuze voor jouw nieuwe vloer is afhankelijk van de ruimte en de uitstraling die je wilt geven aan de betreffende ruimte.

PVC laminaat in verschillende kleuren

Wij hebben PVC laminaat in allerlei kleuren en bieden je de mogelijkheid om gratis kleurstalen op te vragen. Ideaal als je op zoek bent naar een PVC laminaat vloer, maar nog niet precies weet welke kleur het gaat worden! Ga je voor een grijze betonlook of voor een warmere houtlook PVC? Op onze inspiratiepagina lees je meer over de verschillende woonstijlen; ontdek hier welke stijl en smaak een match heeft met jouw smaak.

Wat kost PVC laminaat?

Wij begrijpen dat je jouw nieuwe vloer zo voordelig mogelijk wilt kopen, maar we hanteren het motto: beter een goede koop, dan alleen maar goedkoop. Wij hebben regelmatig acties, houdt hiervoor onze actiepagina in de gaten.

Een PVC laminaat vloer koop je per pak in vierkante vloertegels of planken, maar voor je overgaat tot een besluit over je nieuwe vloer is het van belang dat je hebt nagedacht over de ondervloer. Een goede ondervloer is essentieel, want de ondervloer bepaalt uiteindelijk het resultaat van je nieuwe vloer.

PVC laminaat kopen?

Goedkoop PVC laminaat aanschaffen? Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies of plannen een gratis adviesafspraak met een adviseur die gratis naar je toekomt.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

  Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

  Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

  Adres:

  Opmerkingen:

  De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.