plak pvc visgraat houtlook donker eiken

PVC laminaat

Home PVC vloeren Laminaat PVC laminaat

Klik PVC BOHOrigid click pvc houtlook licht eiken
Klik PVCClick PVC natuurlijk eiken
Oudbruin PVC laminaatrigid click pvc houtlook oud bruin eiken
Klik PVC gerookt eikenrigid click pvc houtlook gerookt eiken
Klik PVCKlik PVC eiken
Klik PVCrigid click pvc houtlook donker oud eiken
Klik PVCrigid click pvc houtlook oud eiken
Klik PVCrigid click pvc houtlook oud grijs gerookt eiken

PVC laminaat

Is het de hoogste tijd voor een nieuwe  PVC vloer? Houd je van het uiterlijk van laminaat en het gemak van een PVC vloer? Dan is PVC laminaat iets voor jou. Tegenwoordig is PVC laminaat naast kliklaminaat te verkrijgen. Dit is een duurzame, geluiddempende vloer gemaakt van PVC en uitgerust met een innovatief kliksysteem. Voor PVC kliklaminaat ben je dus bij Stile Floors aan het juiste adres. Op deze pagina zijn alle klik PVC vloeren verzameld. Een nieuwe vloer bepaalt het karakter van jouw interieur! Onze laminaat PVC vloeren hebben een matte uitstraling en voelen niet glad aan: dus niet alleen een houtlook, ook een hout touch! Bekijk alle soorten PVC laminaat hier.

Diverse soorten PVC laminaat

Laminaat wordt gemaakt uit meerdere, samengeperste lagen en is daardoor niet flexibel: een PVC vloer daarentegen wordt gemaakt uit PolyVinylChloride. Een PVC vloer is soepeler – maar slijtvast – en heeft door deze combinatie van eigenschappen minder contactgeluid.

Stile Floors heeft PVC laminaat in verschillende kleuren, formaten, breedtes en legmethodes. Zo is er voor ieder interieur wel een geschikte PVC laminaat vloer. PVC laminaat is een ontzettend bekende vloersoort die te verkrijgen is met een industriële uitstraling, maar ook in een eigentijdse of landelijke stijl. De beste keuze voor jouw nieuwe PVC laminaat vloer is afhankelijk van de ruimte en de uitstraling die je wilt geven aan de betreffende ruimte. Bedenk daarom van tevoren goed wat je wilt uitstralen en maak een keuze uit ons brede assortiment met PVC laminaat.

De voordelen van PVC kliklaminaat

Een vloersoort die wint aan terrein, is zonder meer het PVC kliklaminaat. Wij kijken voortdurend naar de ontwikkelingen aan de kant van PVC vloeren en stellen zorgvuldig het aanbod van de PVC laminaat collectie samen. De ontwikkeling van PVC vloeren met al zijn voordelige eigenschappen ten opzichte van een laminaat vloer leidt tot een doorontwikkeling van de plak PVC vloeren naar PVC kliklaminaat.
Wij sommen graag de voordelen van PVC kliklaminaat voor jou op:

  • Een PVC laminaat vloer is waterbestendig en hygiënisch;
  • Een PVC kliklaminaat vloer is geluiddempend en er is nauwelijks contactgeluid;
  • PVC laminaat is onderhoudsvriendelijk; gemakkelijk te reinigen en nauwelijks onderhoud nodig

PVC laminaat in verschillende kleuren

Natuurlijk zijn er verschillende kleuren PVC laminaat verkrijgbaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze bieden wij je graag gratis kleurstalen aan. Op deze manier kun je thuis rustig de keuze maken uit verschillende kleuren. Ga je voor een grijze betonlook of toch liever voor een warmere PVC houtlook? Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer kleuren mogelijk. Onze kleurstalen bieden je de optie om de juiste kleur te kiezen passend bij jouw interieur.

PVC laminaat bestellen bij Stile Floors

Wil je graag PVC laminaat aanschaffen en profiteren van de bijbehorende voordelen? Kies dan de PVC laminaat vloer van Stile Floors die past bij jouw wensen en die matcht met jouw interieur. Een PVC laminaat vloer is immers de basis van je interieur. Nog vragen over PVC laminaat? Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 335 reviews.