Home Laminaat vloeren Eiken laminaat

Eiken laminaat

Met een eiken laminaatvloer van Stile Floors schaf je design aan waar je optimaal van kunt genieten. Bestel nu je nieuwe eiken laminaatvloer bij Stile Floors en wij zorgen ervoor dat het bij jou thuis wordt bezorgd. Daarbij bieden wij je natuurlijk ook een vakkundige legservice aan, zodat je zeker weet dat het eiken laminaat prachtig en vakkundig wordt gelegd.

Lees verder
Lees meer
Prijs inclusief leggen
Lamimaat Diablo eiken | Stile Floors Laminaat Aqua zand
Laminaat Aqua zand
€ 22,0059,95 per m²
Prijs inclusief leggen
Laminaat vloer Lola eiken | Stile Floors Laminaat vloer Lola eiken | Stile Floors
Laminaat Lola eiken
€ 15,7523.95 per m²
Prijs inclusief leggen
Laminaat Aqua grijs Laminaat Aqua grijs
Laminaat Aqua grijs
€ 22,0029,95 per m²
Prijs inclusief leggen
Laminaat Diablo eiken | Stile Floors PVC laminaat vloer Diablo eiken | Stile Floors
Laminaat Diablo eiken
€ 15,7523.95 per m²

Eiken laminaat

Ben je op zoek naar een eiken laminaat vloer? Bij Stile Floors hebben we eiken laminaat in verschillende kleuren en van hoogwaardige kwaliteit. Een eiken laminaatvloer lijkt bijna sprekend op een echte eikenboom vloer, maar daarbij profiteer je van de voordelen van laminaat. In ons assortiment vind je dan ook een ruim assortiment met verschillende soorten eiken laminaat, zodat jij je je woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes in huis helemaal kunt stijlen zoals je het zelf wilt, met eiken laminaat als basis. Meer vind je op deze pagina.

Waarom eiken laminaat?

Een eiken laminaat vloer geeft je interieur een warme en natuurlijke sfeer. Eikenhout is een harde houtsoort, waarbij het hout van nature al sterk is. Een eiken laminaat vloer is niet gemaakt van echt hout, maar een eiken laminaat vloer heeft wel de looks van eikenhout. Hierdoor kun je wel profiteren van de prachtige looks, maar heb je geen last van de nadelen van een écht houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking. Ideaal toch zo’n eiken laminaatvloer?

Verschillende looks van eiken laminaat

De samenwerking met onze leveranciers heeft een prachtige, eigentijdse en veelzijdige vloeren collectie opgeleverd. Voor ieder interieur is er een eiken kleur, zoals een lichte eiken laminaat vloer, laminaat eiken naturel of laminaat donker eiken . De degelijkheid en warmte die eikenhout uitstraalt is zeer geliefd en breed toepasbaar, waardoor een eiken laminaat vloer altijd van pas komt. Echter is de uitstraling van een laminaat eiken vloer afhankelijk van de afwerkingsmethode. Er zijn drie verschillende looks:

  • Geschuurd hout: dit zorgt voor een rustige en kalme uitstraling. Geschuurd hout heeft een minder ruwe look en de opvallende houtnerf is subtieler weggewerkt.
  • Geborsteld hout: het tegenovergestelde effect van een geschuurde houtlook. Met een geborstelde look haal je meer karakter in huis door de structuur.
  • Verouderd eikenhout: dit kent een authentiek karakter. Door de verouderde structuur lijkt het alsof er al generaties lang over het hout is gelopen. Kortom, een stijlvolle en versleten look als sfeermaker geeft een klassieke uitstraling aan jouw ruimte. Dit is veelal laminaat in donker eiken.

Eiken laminaatvloer bestellen bij Stile Floors

Met een eiken laminaat vloer van Stile Floors schaf je design aan waar je optimaal van kunt genieten. Onze lichte eiken laminaat, laminaat eiken naturel, of laminaat donker eiken vloeren geven elk een unieke touch aan je interieur. Bestel nu je nieuwe eiken laminaat vloer bij Stile Floors en wij zorgen ervoor dat het bij jou thuis wordt bezorgd. Daarbij bieden wij je natuurlijk ook een vakkundige legservice aan, zodat je zeker weet dat het eiken laminaat prachtig en vakkundig wordt gelegd. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Wij bieden je graag gratis deskundig en vrijblijvend advies, zodat je daarna zelf een juiste keuze kunt maken. Ook kunnen wij je gratis kleurstalen opsturen, zodat je thuis rustig kunt kijken welke kleur het beste bij de rest van jouw interieur past. Eiken laminaat bestel je bij Stile Floors.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.