Een eiken laminaat vloer geeft je interieur een warme natuurlijke sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. In vergelijking met andere houtsoorten is in Nederland. Een eiken laminaat vloer is niet gemaakt van echt hout, maar deze eiken laminaat vloeren hebben wel de looks van eikenhout. Met een eiken laminaat vloer heb je niet de nadelen van een écht houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking.

Natuurlijk en warm: een eiken laminaat vloer

De samenwerking met onze leveranciers heeft een prachtige, eigentijdse en veelzijdige vloeren collectie opgeleverd. Voor ieder interieur een eiken kleur! De degelijkheid en warmte die eikenhout uitstraalt is zeer geliefd en breed toepasbaar.

De uitstraling van een eiken laminaat vloer is afhankelijk van de afwerkingsmethode. In principe zijn er drie verschillende looks:

 • Geschuurd hout zorgt voor een rustige en kalme uitstraling. Geschuurd hout heeft een minder ruwe look en de opvallende houtnerf is subtieler weggewerkt.
 • Geborsteld hout is in principe het tegenovergestelde effect van een geschuurde houtlook. Met een geborstelde look haal je meer karakter in huis door de structuur.
 • Verouderd eikenhout kent een authentiek karakter, door de verouderde structuur lijkt het alsof er al generaties lang over het hout is gelopen. Kortom, een stijlvolle en versleten look als sfeermaker weer een meer klassieke uitstraling aan jouw ruimte.

Eikenhout om op te leven

Een eiken laminaat vloer biedt de voordelen van hout zonder dat je te maken krijgt met de nadelen. Laminaat vloeren eiken zijn verkrijgbaar in recht met een levensecht levensecht reliëf. Naturel, vergrijsd of white wash. De eiken laminaat vloer in combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem. Kortom, een eiken laminaat vloer is niet van echt hout te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat. Geen kromtrekkende planken en geen onderhoudsolie nodig, máár wel profiteren van de looks. Met een eiken laminaat vloer van Stile Floors schaf je design aan om van te genieten en hout om op te leven. Abstracte tinten, vergrijsde tinten en allerlei patronen.

 

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

  Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

  Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

  Adres:

  Opmerkingen:

  De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.