Home PVC vloeren PVC visgraat

PVC visgraat

Misschien ook zo’n mooie visgraat PVC vloer als vloerbedekker? Sfeer, gezelligheid en speelsheid, dat is wat een PVC visgraat vloer toevoegt aan je interieur. Stile Floors heeft een exclusief assortiment luxe PVC visgraat vloeren én een bewezen reputatie voor het leggen van deze vloeren. Wist je dat je met een PVC vloer en vloerverwarming flink kan besparen op je stookkosten?

Lees meer
meest gekozen
PVC visgraat PVC visgraat vloer Vivian beige XL | Stile Floors
Vivian beige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9543.95 per m²
PVC Dryback PVC Visgraat Julia greige eiken PVC visgraat vloer Julia greige eiken | Stile Floors
Julia greige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9543.95 per m²
favoriet
Dryback pvc visgraat vloer Julia rustiek PVC visgraat vloer Julia rustiek eiken | Stile Floors
Dryback pvc visgraat vloer Vivian greige PVC Attico visgraat XL 83 top view | Stile Floors
Dryback vt wonen warm natural eiken Dryback PVC visgraat VT wonen warm naturel eiken
PVC vloer Attico visgraat 81 | Stile Floors PVC visgraat XL vloer Attico 81 | Stile Floors
vloertopper
PVC visgraat vloer Sophia beige eiken | Stile Floors Sophia beige eiken top view | Stile Floors
Sophia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9543.95 per m²
PVC visgraat vloer Sophia bruin grijs | Stile Floors PVC visgraat vloer Sophia bruin grijs | Stile Floors
nieuw
Dryback PVC Visgraat core beige eiken Dryback PVC Visgraat Core beige eiken
Core beige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9539,95 per m²
PVC visgraat vloer Sophia zwartgrijs eiken | Stile Floors dryback pvc visgraat Sophia zwartgrijs
PVC visgraat vloer Vivian beige eiken | Stile Floors
Onze keus
PVC visgraat PVC visgraat vloer Julia gerookt eiken | Stile Floors
Dryback core naturel eiken Dryback PVC Visgraat Core naturel eiken
Core naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9539,95 per m²
PVC visgraat PVC visgraat vloer Julia warm eiken | Stile Floors
Julia warm eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9539.95 per m²
dryback PVC Visgraat Julia beige eiken PVC visgraat vloer Julia beige eiken | Stile Floors
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9539.95 per m²
favoriet
PVC visgraat vloer Vivian naturel eiken | Stile Floors PVC visgraat vloer Vivian naturel eiken XL | Stile Floors
PVC vloer visgraat PVC visgraat vloer Sophia natuurlijk eiken | Stile Floors
Trend
PVC visgraat PVC visgraat vloer Julia naturel eiken | Stile Floors
dryback pvc visgraat julia naturel eiken

Wat is PVC visgraat?

Ben je toe aan een nieuwe PVC vloer? Met een PVC visgraat vloer creëer je een fantastische basis voor je interieur. Stile Floors verstaat als geen ander de kunst om – samen met jou – een prachtige vloeroplossing te realiseren waarbij jij je echt thuis voelt. PVC visgraat is bijna niet te onderscheiden met echt hout. Deze vloeren worden gemaakt van kunststof (polyvinylchloride), daardoor bevatten de vloeren geen echt hout. Dankzij de nieuwe technieken zijn ze nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren.

Kenmerken van een PVC visgraat vloer

Een visgraat PVC vloer kenmerkt zich door een aantal punten. Deze punten hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Een houten vloer is gevoelig voor water en vocht. PVC visgraat is dankzij de samenstelling zelfs geschikt voor badkamers, keukens en kelders.
 • PVC visgraat is over het algemeen stiller dan een houten vloer. Contactgeluiden hoor je namelijk meer op een houten vloer. Daardoor is een PVC visgraat vloer geschikt voor bovenverdiepingen en appartementen.
 • PVC visgraat gaat goed gepaard met vloerverwarming. De traditionele houten vloeren zijn daarentegen niet geschikt voor vloerverwarming.
 • Dankzij de nieuwste technieken zijn producenten steeds meer en beter in staat om levensechte houtpatronen te produceren. De collectie PVC visgraat vloeren van Stile Floors is indrukwekkend realistisch.

De toegevoegde waarde van pvc visgraat vloeren

Aan elk product zitten voor- en nadelen verbonden. We zetten daarom de voordelen voor je op een rijtje, maar vertellen we je ook waar je rekening mee moet houden bij visgraat PVC:

Voordelen

PVC visgraat is…

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Duurzaam
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Relatief eenvoudig om zelf te leggen
 • Geluiddempend
 • Geschikt voor iedere ruimte

Waar moet je rekening mee houden?

PVC visgraat is…

 • Mogelijk oneffen: als de ondergrond niet egaal is, kan dit zichtbaar én voelbaar zijn. Dat komt omdat PVC visgraat vrij dun is. Met de juiste techniek kun je PVC visgraat op de meeste ondervloeren leggen.
 • Gevoelig voor agressieve schoonmaakmiddelen. Deze middelen kunnen de vloer namelijk beschadigen. In tegenstelling tot een houten vloer, kun je PVC visgraat wel makkelijk schoonhouden. Hier heb je alleen maar lauwwarm water voor nodig.
 • Iets duurder dan laminaat. Een visgraat vloer is iets duurder dan een laminaat vloer. Toch betaalt een vloer met visgraat PVC zich op de lange termijn sneller terug.

PVC visgraat in je interieur

De van oorsprong klassieke PVC visgraat vloer heeft een ware comeback gemaakt. PVC visgraat past goed bij de hedendaagse woontrends en het past in elke kamer van het huis. Bij Stile Floors zijn we fan! We hebben ontdekt dat het visgraatpatroon voor vloeren ongeveer in de 15e eeuw is ontstaan. Toen was het een exclusieve vloer voor de rijkere bevolking. Dit symboliseert de huidige status van PVC visgraat. Het verschil tussen toen en nu? De betaalbaarheid is een belangrijke factor.

De natuurlijke invloeden zien we bij onze collectie PVC visgraat vloeren graag terug. Geïnspireerd door echt hout, is de collectie van Stile Floors overwogen en nauwkeurig tot stand gekomen. De collectie biedt niet alleen keuze voor de diverse woonstijlen, maar creëert ook een meerwaarde voor de manier waarop je erop leeft.

In onze collectie ligt de focus bij visgraat vloer designs, vooral op plak PVC. Onze ervaring heeft namelijk geleerd dat hiermee onze stoffeerders het beste en fijnste werken. Dat wil niet zeggen dat we geen klikvariant aanbieden. Daarover adviseren we je graag op maat. De klikvariant van PVC visgraat vloeren verkopen we vaak aan de doe-het-zelfklusser. Daarnaast hebben we ook walvisgraat PVC vloeren.

Vloeren voor iedere ruimte

Een PVC visgraat vloer is ontzettend populair. Het is namelijk een tijdloze vloer die bijna bij iedere woonstijl past. Je ziet de vloer dan ook regelmatig in woonmagazines, tv-programma’s of op social media voorbij komen. Je kunt deze vloer in elke ruimte in je woning leggen: van woonkamer tot slaapkamer of van studeerkamer tot keuken.

Een PVC visgraat vloer van Stile Floors

Heb je een prachtige vloer op het oog? Je kunt via onze website gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen voor de gewenste vloer die jij op het oog hebt. Op basis van jouw informatie, stellen we een offerte op maat op. Hierdoor heb je in één overzicht alle kosten op een rijtje. PVC visgraat leggen is altijd mogelijk.

Een adviesgesprek op maat

Een nieuwe PVC visgraat vloer kiezen kan soms best lastig zijn, vooral als er veel keuzemogelijkheden zijn. Daarom proberen wij het kiezen van een nieuwe PVC visgraat vloer zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Je kunt bij Stile Floors van alle producten gratis kleurstalen aanvragen. Hierdoor ervaar je de materialen en kleuren gewoon vanuit huis. Wil je graag advies van onze deskundige adviseurs over één van onze visgraat vloeren? Dat kan met ons gratis adviesgesprek aan huis. Onze adviseurs helpen je aan de hand van grote kleurstaalborden met verschillende dessins bij het kiezen van jou nieuwe vloer. Wil je er graag nog even over nadenken? We bezorgen en komen PVC visgraat leggen pas wanneer jij daar tijd voor hebt. Ook gaan we pas weer weg als jij tevreden bent. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op over onze collectie visgraat vloeren.


Veelgestelde vragen over PVC visgraat

Een visgraat vloer van echt hout is een natuurlijk product. PVC daarentegen is een kunststof.  Om deze reden heeft een vloer van echt hout sneller last van schimmel of vocht. PVC visgraat vloeren zijn daarom een duurzame oplossing die beter bestand zijn tegen zowel slijtage als de elementen.

Bij een visgraat PVC vloer worden de PVC stroken in een schuin lopend V-patroon gelegd, onder een hoek van 90 graden. Anders dan bij een rechte vloer begin je bij een visgraat vloer midden in de ruimte met leggen. Bepaal hiervoor eerst de hartlijn van de ruimte. Deze loopt vaak centraal. Zelf van plan om je vloer te leggen? Vraag onze klantenservice naar de leginstructie en bijbehorende video’s.

Bij Stile Floors kun je jouw gekozen vloer al laten leggen voor een prijs vanaf slechts 62 euro per vierkante meter inclusief leggen door een vakman van Stile Floors.

Deze prijs is gebaseerd op basis van een dryback PVC vloer, die op een ‘vlakke’ ondergrond wordt gestoffeerd. Onder een vlakke ondergrond verstaan wij een betonvloer, anhydriet of zandcement vloer.

Voor het stofferen van een visgraat PVC vloer op bijvoorbeeld plavuizen of een houten vloer wordt een kleine toeslag gerekend bovenop deze all-in prijs. Benieuwd naar een offerte op maat? Benaderen onze klantenservice, ze helpen je graag aan een duidelijke all-in offerte.

Bekijk al onze acties voor PVC visgraat vloeren op onze actiepagina.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1652 reviews.