PVC visgraat

PVC visgraat

Misschien ook  zo’n mooie visgraat PVC vloer als vloerbedekker? Wanneer je een mooi dessin wilt, dan is de kans groot dat je voor een visgraat pc vloer gaat. Stile Floors heeft een ruim assortiment luxe  PVC visgraat vloeren én een bewezen reputatie voor het leggen van een visgraat vloer PVC. En dat alles tegen de beste condities!

Home PVC visgraat

Nieuw
Nieuw
PVC visgraat
Nieuw
Julia donker eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat warm eiken
Julia warm eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
Nieuw
Julia beige eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
Nieuw
Julia warm bruin eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat gerookt eiken
Julia gerookt eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
PVC visgraat PVC visgraat licht eiken
Meghan licht eiken Visgraat PVC
€33.95 31.50 per m²
PVC visgraat eiken Meghan greige eiken
Meghan greige eiken Visgraat PVC
€33.95 31.50 per m²
Meghan rustiek eiken
Meghan Rustiek eiken Visgraat PVC
€33.95 31.50 per m²
PVC visgraat vloer eiken
PVC visgraat vloer eikenPVC visgraat vloer eiken
Vivian naturel eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
PVC visgraat vloer eiken
Sophia warm eiken Visgraat XL PVC
€41.95 39.95 per m²

PVC visgraat vloeren van Stile Floors

Toe aan een nieuwe visgraat pvc? Met een goede vloer heb je een fantastische basis van het interieur waarop je verder kan bouwen. Stile Floors verstaat als geen ander de kunst om – samen met jou – een multifunctionele vloeroplossing te realiseren waarop jij je echt thuis voelt en eentje die perfect past bij jouw levensstijl. Onze pvc visgraat vloeren inclusief legservice vind je hier.

Een pvc visgraat vloer die waarde toevoegt aan je woning

De van oorsprong klassieke visgraat vloer heeft een ware comeback gemaakt. De PVC visgraat vloer past goed in de hedendaagse woontrends en past in élke kamer van het huis. Wij zijn fan! Na een beetje studie hebben wij ontdekt dat het visgraatpatroon voor vloeren ergens in de 15e eeuw is ontstaan. Aanvankelijk was het een exclusieve vloer voor de rijkere bevolking, wat de huidige status van een visgraat vloer PVC symboliseert. Het verschil tussen toen en nu? De betaalbaarheid is natuurlijk een belangrijke factor.

De natuurlijke invloeden zien we bij onze collectie visgraat pvc graag terug. Geïnspireerd door echt hout, is de collectie van Stile Floors overwogen en zorgvuldig tot stand gekomen. De collectie biedt niet alleen keuze voor de diversiteit aan woonstijlen, maar creëert ook een meerwaarde voor de manier waarop je erop leeft.

In onze collectie ligt de focus voor wat betreft visgraat PVC dessins op de zogenoemde plak PVC, omdat de ervaring heeft geleerd dat hiermee onze stoffeerders het best werken. Dat wil niet zeggen dat wij geen klik variant bieden, daarover adviseren wij je graag op maat en dit type vloeren verkopen wij vaak aan de doe-het-zelf klusser.

Wat is het verschil met echt hout?

Een vloer van PVC materiaal lijkt haast de nieuwe standaard op het gebied van vloeren. Regelmatig komt de vraag naar voren of een massief houten vloer niet beter is dan een PVC visgraat vloer. Waarom zou ik, naast de aantrekkelijkere prijs, voor een deze vloer kiezen in plaats van voor een echte houten vloer? Hout heeft unieke eigenschappen, welke simpelweg niet zijn na te bootsen máár anderzijds geldt dit ook voor PVC visgraat vloeren. Wij vinden het belangrijk dat een vloerkeuze overwogen wordt gemaakt omdat het een lange termijn aankoop is.

Kenmerken visgraat vloer PVC

 • Een houten vloer is gevoeliger voor water en vocht; PVC is door de samenstelling zelfs geschikt voor badkamers en kelders;
 • Contactgeluiden hoor je iets meer op een houten vloer dan op een PVC visgraat vloer. PVC is over het algemeen stiller dan een houten vloer en daardoor geschikt voor bijvoorbeeld bovenverdiepingen en appartementen;
 • Vloerverwarming en PVC zijn een prima combinatie; traditionele houten vloeren zijn niet geschikt voor vloerverwarming.
 • Door de ontwikkeling van technieken is men tegenwoordig steeds meer in staat om levensechte houtpatronen te produceren: de PVC visgraat vloeren collectie van Stile Floors is indrukwekkend.

Het verschil tussen visgraat PVC en XL visgraat PVC

Naast de praktische kanten van een vloer, is de vloer een wezenlijk onderdeel van ieder interieur. Basis elementen van het interieur bepalen de effecten én hoe geef je een ruimte nou optisch gezien een juist effect?

Binnen de vloerenwereld wordt gesproken over lange, brede en smalle planken: het formaat van de plank is van wezenlijke invloed op de effecten van de gehele ruimte. Onze adviseurs kijken in aanvang niet naar de vloer, maar eerst naar de kamer: voor een grote ruimte is het zo dat brede planken de ruimte breder maken. Smalle planken daarentegen maken een wat minder grote ruimte juist optisch gezien groter.

Het leggen van een visgraat vloer PVC heeft hetzelfde ruimtelijke effect als een diagonale vloer: bij een pvc visgraat vloer liggen de planken om en om in een hoek van 45 graden, waardoor een mooi – chique – patroon ontstaat.

Visgraat PVC kosten: waar ik aan moet denken?

Wil je weten wat de kosten van een visgraat PVC zijn? De kosten van een PVC visgraat vloer variëren en zijn afhankelijk van onder andere de volgende variabelen:

 • Aantal vierkante meters
 • Kwaliteit van de PVC visgraat vloeren
 • Of je gebruik maakt van de legservice of niet

Heb je een prachtige vloer op het oog? Je kunt via onze website gemakkelijk vrijblijvend een offerte aanvragen voor de gewenste  visgraat PVC  Op basis van jouw informatie stellen we een offerte op maat op. Zo heb je in een overzicht alle kosten van een PVC visgraat vloer op een rij.  Een vloer pvc visgraat inclusief leggen is altijd mogelijk.

Voordelen PVC visgraat vloeren:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Duurzaam
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Eenvoudig zelf te leggen
 • Geluiddempend
 • Geschikt voor iedere ruimte

Nadelen:

 • Mogelijke oneffenheden: wanneer de ondergrond niet egaal is kan dit zichtbaar en voelbaar zijn doordat PVC vrij dun is. Met de juiste techniek kan een vloer op elke ondervloer gelegd worden.
 • Gevoelig voor agressieve schoonmaakmiddelen: agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de vloer beschadigen. In tegenstelling tot een houten vloer kun je deze vloer gemakkelijk schoonhouden met slechts lauwwarm water.
 • Iets duurder dan laminaat: het is iets duurder dan een laminaat vloer. Toch betaalt een PVC visgraat vloer op de lange termijn sneller terug. Een laminaatvloer is gevoeliger voor slijtage en heeft meer onderhoud nodig.

Een visgraat vloer geschikt voor meerdere ruimtes

Een visgraatvloer PVC is ontzettend populair, het is een tijdloze vloer die bij vrijwel elke woonstijl past. Je ziet dit regelmatig in woonmagazines, tv-programma’s of op social media. Je kunt deze vloer dan ook in elke ruimte in huis leggen. Van woonkamer tot slaapkamer en van studeerkamer tot aan badkamer.

PVC visgraat inclusief leggen: kies je ook voor Stile Floors?

Het maken van een juiste keuze voor een vloer kan soms best lastig zijn door de ruime keuzemogelijkheden. Daarom proberen wij het kiezen van een nieuwe vloer zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kun je van alle producten gratis kleurstalen aanvragen, zodat je thuis de kleur en het materiaal kan ervaren. Wil je advies van onze deskundige adviseurs? Dat kan via onze unieke thuisservice. Onze stoffeerders komen dan bij je thuis opmeten, bezorgen en leggen de PVC visgraat vloeren en gaan pas weer weg wanneer jij tevreden bent. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op over onze collectie visgraat vloeren PVC.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 578 reviews.