plak pvc visgraat houtlook donker eiken

PVC vloer (bij)keuken

Kies je nieuwe PVC vloer voor in de (bij)keuken

PVC vloeren bewijzen al jarenlang een stille kracht te zijn voor in de keuken. Een mooie PVC vloer in combinatie met een goede ondervloer is geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming, ofwel optimaal comfort.

Home PVC vloer (bij)keuken

PVC visgraatlicht eiken visgraat
PVC Vloertegel Real donkergrijs
PVC vloertegels Real taupe
PVC vloertegel Andes donkergrijs
Hongaarse punt Donau naturel eiken
Hongaarse punt PVC
pvc vloer visgraat leggenpvc visgraat vloer onderhoudsvriendelijk
PVC Visgraat Kwadacha naturel eiken
PVC visgraat PVC visgraat licht eiken
PVC visgraatnaturel eiken vloer

Een keuken met PCV vloer

De vloer in een (bij)keuken wordt snel smerig. In de keuken belandt er bijvoorbeeld geregeld eten en drinken op de grond en in de bijkeuken loop je ongetwijfeld weleens met smerige schoenen. Daarom is het handig om in deze ruimtes voor een vloer te kiezen die je makkelijk schoon kunt maken. Een PVC vloer is in dat geval ideaal. Indien er viezigheid op de vloer zit, kun je dit makkelijk met een vochtige doek afnemen. Met een PVC vloer in de keuken hoef je dan ook niet bang te zijn voor vlekken in de vloer.

Overweeg je ook om een vloer van PVC in de keuken te leggen? Stile Floors helpt je graag verder.

Redenen om voor een PVC vloer in de keuken te kiezen

Een PVC vloer in de keuken is handig schoon te maken. Dit is voor veel mensen de voornaamste reden om voor een dergelijke vloer te kiezen in deze ruimte. Dit type vloer heeft daarnaast nog een aantal voordelen.
Wij zetten hieronder nog een aantal redenen op een rijtje om voor een PVC vloer van Stile Floors te kiezen:

  • PVC vloeren hebben een lange levensduur
  • Een PVC vloer in de keuken is makkelijk te onderhouden
  • PVC in de keuken is geluiddempend
  • De vloer laat warmte door. Dit maakt dat een plak PVC vloer goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming

Stile Floors biedt altijd een gepaste PVC vloer in de keuken

In een (bij)keuken zien we regelmatig een houten of plavuizen vloer liggen die na jaren van gebruik aan vervanging toe is. De huidige keukenvloer wordt steeds vaker vervangen door een PVC vloer. Deze trend volgen wij volledig, vanwege de vele voordelen van een PVC vloer. In nieuwbouwwoningen past men vaak meteen al een PVC vloer toe, gegarandeerd een goede aanschaf voor de lange termijn.

Stile Floors biedt PVC vloeren in verschillende kleuren en dessins aan. In ons assortiment tref je onder meer licht en donker eiken PVC vloeren aan, maar ook witte en zwarte vloeren. Ook voor wat betreft de motieven heb je bij ons volop mogelijkheden. Zo bieden wij bij Stile Floors allerlei dessins aan, zoals visgraat PVC vloeren en vloertegels van PVC, maar ook grote vloertegels voor een industriële woonstijl die terug te vinden zijn op PVC met betonlook. Zo vindt je de juiste vloer voor elke interieurstijl, bijvoorbeeld een PVC vloer in een witte keuken.

Plak- of klik PVC vloer keuken?

Indien je kiest voor een PVC vloer in de keuken, heb je keuze uit een plakvloer of een klikvloer. Qua uiterlijk lijken deze vloeren op elkaar, maar in de manier van leggen verschillen ze van elkaar. Bij een plakvloer wordt de vloer op de ondergrond vastgeplakt. Dit is bij een klikvloer niet het geval. Een PVC klikvloer kun je vergelijken met laminaat, want de afzonderlijke delen worden in elkaar geklikt.

Wil je een goedkope PVC vloer keuken? Dan neig je mogelijk naar een plakvloer. Een PVC plakvloer is doorgaans goedkoper in de aanschaf dan een klik PVC laminaat vloer. Daarentegen zijn de montagekosten van een PVC plakvloer weer hoger dan die van een klik PVC vloer. Onderaan de streep zit er qua prijs nauwelijks verschil tussen deze twee soorten PVC vloeren. Daarom hangt de keuze wat ons betreft volledig af van de montagemogelijkheden.

Advies nodig? Neem contact op met Stile Floors!

Het grote assortiment PVC vloeren voor in de keuken van Stile Floors maakt het kiezen er niet makkelijker op. Kom je er niet uit? Of twijfel je tussen meerdere soorten vloeren? Onze medewerkers geven jou graag advies en beantwoorden al jouw vragen. Hiervoor neem je simpelweg contact op met onze klantenservice. Wil je dat onze adviseurs bij jou langskomen voor vrijblijvend advies op locatie? Bel dan ook even naar onze klantenservice om een afspraak in te plannen.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 269 reviews.