Home PVC vloeren vtwonen PVC

vtwonen PVC

Deze fantastische PVC collectie is door de stylisten van vtwonen zorgvuldig samengesteld op basis van de laatste woontrends. Met trendy patroonvloeren, hout- en tegel decoren is de collectie vtwonen PVC vloercollectie zeer compact. Door de match van stijlvolle kleuren en structuren hebben deze vloeren een extra warme uitstraling.

Lees verder
Lees meer

Een kijkje in het assortiment

Van een lichte, frisse whitewash tot een warme notenhouten tint, de kwaliteiten wide board en PVC herringbone zijn leverbaar in 4 trendy kleuren die overal mee matchen. Ook de patroonvloeren uit de Noble en Royal collectie hebben een prachtig kleurenpallet. Met de kwaliteit ‘Royal’ voegt u tevens een bijzonder patroon toe aan uw vloerencollectie. Deze vloer geeft een ruimte met recht karakter en is uitermate geschikt voor een klassiek interieur.

PVC vloer betonlook

Ook de PVC vloertegels met betonlook zijn met uiterste zorg samengesteld. De koele grijstinten in de collectie zijn prachtig in een woning met een industriële woonstijl en de tegels met warme grijze kleur geven een interieur extra warmte. De tegels zijn naast de standaard afmeting van 91,4 x 45,7 cm ook verkrijgbaar in XL formaat van 91,4 x 91,4 cm.

Dryback en click PVC

De vtwonen PVC collectie is beschikbaar in zowel dryback als ook in click PVC. De click PVC variant kent een uniek clicksysteem: snel en makkelijk te (ver)plaatsen en door de geïntegreerde ondervloer is er een egaliserend vermogen enerzijds en een geluidsnormering van 10dB anderzijds.

Persoonlijk advies

Wij helpen je bij het kiezen van je vloer. Niet alleen door het aanvragen van stalen. Maar ook door persoonlijk contact. Heb je vragen? Vind je het lastig kiezen? Neem gerust contact met ons op. We kunnen zelfs naar je toe komen. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie of maak een gratis adviesafspraak via onze website.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.