Inspiratie of tips nodig?

In onze blogs vind je diverse wooninspiratie zoals het combineren van woonstijlen met diverse vloeren maar ook tips voor het plaatsen en onderhouden van onze vloeren.

Alles over Scandinavische vloeren | Stile Floors

Scandinavische vloeren in je interieur? Zo’n slecht idee nog niet! De Scandinavische woonstijl, ook wel afgekort tot ‘Scandi-woonstijl’, wordt ook in Nederland steeds populairder. De kracht en aantrekkingskracht van deze stijl zit hem in de eenvoud, het simplisme en de pure no-nonsense uitstraling. Binnen deze stijl vind je lichte kleuren, natuurlijke materialen, gecombineerd met minimalistische

Meer informatie

4 minuten leestijd

De vloeren trends van 2023

Van PVC, duurzaam tot natuurlijke tinten of tapijt: in deze blog van Stile Floors vertellen we je alles over de vloeren trends van 2023.

Meer informatie

5 minuten leestijd

Wanneer is PVC belastbaar?

Bij een nieuwe PVC vloer, wil je weten wanneer de vloer belastbaar is. In deze blog vertellen we je alles over het belasten van een nieuwe PVC vloer.

Meer informatie

2 minuten leestijd

Vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming Stel je voor: het is zondagmiddag en het begint buiten al een beetje fris te worden. Niets fijner dan binnen op sokken op een heerlijk warme vloer te lopen. Naast dat vloerverwarming prettig is om de koude voeten tegen te gaan, heeft het product nog veel meer voordelen. Ben je

Meer informatie

10 minuten leestijd

Tanja Jess

Over de floor bij… Tanja Jess

We nemen je mee over de floor bij het vakantiehuisje van Tanja Jess. We hebben een strakke PVC vloer gelegd. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Meer informatie

2 minuten leestijd

Oktober woonmaand

Oktober woonmaand: maak je huis extra sfeervol. In de blog van Stile Floors inspireren we je voor de koudere maanden én vertellen we je meer over onze acties!

Meer informatie

2 minuten leestijd

Hongaarse punt PVC

Hongaarse punt: een alternatief op de visgraat vloer

De Hongaarse punt is een prachtig alternatief op de visgraat vloer. Wat zijn de voordelen van de Hongaarse punt? Dat vertellen we je in de blog van Stile Floors

Meer informatie

2 minuten leestijd

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1150 reviews.