Inspiratie of tips nodig?

In onze blogs vind je diverse wooninspiratie zoals het combineren van woonstijlen met diverse vloeren maar ook tips voor het plaatsen en onderhouden van onze vloeren.

Vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming Stel je voor: het is zondagmiddag en het begint buiten al een beetje fris te worden. Niets fijner dan binnen op sokken op een heerlijk warme vloer te lopen. Naast dat vloerverwarming prettig is om de koude voeten tegen te gaan, heeft het product nog veel meer voordelen. Ben je

Meer informatie

10 minuten leestijd

Tanja Jess

Over de floor bij… Tanja Jess

We nemen je mee over de floor bij het vakantiehuisje van Tanja Jess. We hebben een strakke PVC vloer gelegd. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Meer informatie

2 minuten leestijd

Oktober woonmaand

Oktober woonmaand: maak je huis extra sfeervol. In de blog van Stile Floors inspireren we je voor de koudere maanden én vertellen we je meer over onze acties!

Meer informatie

2 minuten leestijd

Hongaarse punt bruin eiken

Hongaarse punt: een alternatief op de visgraat vloer

De Hongaarse punt is een prachtig alternatief op de visgraat vloer. Wat zijn de voordelen van de Hongaarse punt? Dat vertellen we je in de blog van Stile Floors

Meer informatie

2 minuten leestijd

PVC visgraat

Een vloer in een kleine ruimte: 4 tips

Hoe zorg je dat een ruimte optisch groter lijkt dankzij een mooie vloer? Dat en andere tips voor kleine ruimtes vertellen we je in deze blog van Stile Floors!

Meer informatie

3 minuten leestijd

PVC hongaarse punt

Met deze PVC vloeren kleuren sla je nooit de plank mis

PVC vloeren kleuren: er zijn heel veel opties. Hoe maak je een keuze uit deze PVC vloeren kleuren? In deze blog zetten we het voor je op een rijtje!

Meer informatie

5 minuten leestijd

Laminaat gerookt eiken recht plank

De perfecte vloer voor in de slaapkamer

Maak een droomkamer van je slaapkamer Wil je heerlijk wegdromen zonder dat het nodig is om eindeloos schaapjes te tellen? Dan is het belangrijk dat de slaapkamer echt bij je past. Je slaapkamer moet een ontspannen ruimte zijn. Niet alleen je bed en de kleur op de muren speelt hierbij een belangrijke rol, ook de

Meer informatie

3 minuten leestijd

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1007 reviews.