Inspiratie of tips nodig?

In onze blogs vind je diverse wooninspiratie zoals het combineren van woonstijlen met diverse vloeren maar ook tips voor het plaatsen en onderhouden van onze vloeren.

Uitgelicht: de voordelen van pvc trapbekleding

Pvc trapbekleding brengt vele voordelen met zich mee. Welke dat zijn? Stile Floors bespreekt ze één voor één in dit blog!

Meer informatie

3 minuten leestijd

PVC visgraat licht eiken

3 mooie interieurstijlen van dit moment op een rij

Interieurstijlen zijn er in overvloed. Maar welke zijn nu eigenlijk de tofste van dit moment? Stile Floors licht ze voor je uit in dit blog!

Meer informatie

2 minuten leestijd

Goedkoopste visgraat vloeren

Een pvc vloer: de voor- en nadelen op een rij

Ontdek alle pvc vloer voor- en nadelen en bepaal welke vloer het meest geschikt is voor jouw interieur! Wat is een pvc vloer? Pvc vloeren worden gemaakt van de kunststof polyvinylchloride. Dit materiaal is zeer sterk en kan goed bewerkt worden. Het is dan ook geen toeval dat pvc vloeren in zoveel verschillende kleuren en

Meer informatie

4 minuten leestijd

Betonlook vinyl

Een industriële vloer kiezen voor je interieur

De industriële vloer wordt steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen voor een industrieel interieur, waar een industriële vloer in woning natuurlijk niet mag ontbreken. De vloer creëert een stoere, rauwe sfeer in de woning; precies een uitstraling die bij een industriële inrichting past. In deze blog behandelen we vier industriële vloeren die geschikt zijn voor een industrieel interieur. Lees snel verder voor de eerste vloer.

Meer informatie

2 minuten leestijd

andes betongrijs

4x moderne vloer inspiratie voor jouw interieur

Een modern interieur kenmerkt zich vaak door de strakke lijnen en simplistische meubels die toch de interesse wekken. Het creëren van een modern interieur klinkt dan ook vrij simpel. Maar schijn bedriegt. Een paar verkeerde keuzes en je moderne interieur oogt al gauw goedkoop, kaal of juist te druk. Maar laten we beginnen bij de basis: een moderne vloer voor in je woning.

Meer informatie

3 minuten leestijd

10 woonkamervloer ideeën ter inspiratie

Woonkamervloer ideeën zijn soms lastig om zelf te verzinnen. Stile Floors helpt je in dit blog een eindje op weg. Lees nu de 10 beste ideeën!

Meer informatie

3 minuten leestijd

pvc vloer visgraat leggen

Je pvc vloer leggen over tegels, zo doe je dat!

Hoewel veel mensen denken dat dit geen optie is, kan het wel degelijk: je pvc vloer over tegels leggen! Plavuizen vormen namelijk een geschikte ondergrond voor een pvc vloer. Hiervoor heb je namelijk een stevige basis nodig, en dat is precies wat je huidige tegelvloer te bieden heeft. Een tegelvloer is echter niet altijd egaal,

Meer informatie

2 minuten leestijd

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 255 reviews.