PVC visgraat

Tapijttegels

Modulariteit past helemaal in de lifestyle ontwikkelingen. Een vloer van tapijttegels is écht praktisch! Stel je eigen vloerkleed of karpet samen met tapijttegels als component. Oneindig veel mogelijkheden! Goed te combineren met harde vloeren en in delen te leggen. Bekijk hier onze tapijttegels.

Home Tapijttegels

Ontdek
pvc visgraat vloer plak pvctapijttegels velour vintage taupe
tapijttegel karpet vloertapijttegels velour vintage rumba oranje
Velours tapijttegel Kos terra
29,95 24,70 per m²
tapijttegels velour betonlook taupepvc-vloer tapijttegel modulair
vloer visgraat vloerbedekking
tapijttegels velour vintage bos groentapijttegel karpet vloer
Velours tapijttegel Kos bosgroen
29,95 24,70 per m²
tapijttegel karpet vloertapijttegels velour vintage natuur bruin
Velours tapijttegel Kos bruin
29,95 24,70 per m²
tapijttegels velour vintage donker blauw
tapijttegels velour vintage zilver grijstapijttegel vloerkleed karpet
Velours tapijttegel Kos grijs
29,95 24,70 per m²
tapijttegels velour vintage azuur blauw
Velours tapijttegel Kos groen
29,95 24,70 per m²
tapijttegels velour vintage muis grijstapijttegels woonkamer vloerkleed
tapijttegels hoogpolig blauw

Maak een unieke vloer van tapijt passend bij jouw woonwensen. Tapijt is een van de meest veelzijdige soorten vloerbedekking; elk materiaal heeft een eigen, specifieke uitstraling. Kiezen voor modulaire tapijttegels, is kiezen voor comfort en sfeer. Daarnaast is een vloer van tapijttegels ook nog eens heel praktisch! Je kunt een eigen vloer of karpet samenstellen met tapijttegels. Oneindig veel mogelijkheden, comfortabel en praktisch. Combineer en creëer eenvoudig. Tapijttegels zijn ook prima te combineren met bijvoorbeeld een PVC vloer en ze zijn in delen te leggen. Bij Stile Floors vind je een uitgebreid assortiment tapijttegels.

Opbloei tapijttegels

Een ware revival, zo kun je de hernieuwde aandacht voor tapijttegels wel noemen. Tapijttegels zijn super makkelijk: je kunt er letterlijk alle kanten mee op. Modulariteit past helemaal in de lifestyle ontwikkelingen anno nu. Tapijttegels laten zich eenvoudig in patroon leggen: in blokken, lijnen of juist in een flitsende kleurenmix. Hou je het liever wat subtieler en ingetogen? Dan kies je voor het verfijnde ton sur ton dambord patroon. Simpel en snel te leggen door de vleug van gestructureerde tapijttegels telkens een kwartslag te draaien.

Het nieuwste van het nieuwste zijn de tegelcollecties die verschillende tapijt varianten combineren. Denk daarbij aan modieuze combinaties van kortpolig met hoogpolig tapijt of een dichte velours met een bijpassend bouclé (lussentapijt).

Tapijttegels kopen – sfeervol & praktisch

De mogelijkheden met tapijttegels zijn bijna oneindig. Ze bieden bij uitstek de mogelijkheid om je van je meest creatieve kant te laten zien. Kies voor een vloer die bestaat uit verschillende kleuren en structuren. Een vloer van tapijttegels is modulair. Omdat de vloer uit allemaal losse vlakken bestaat, kun je eenvoudig wisselen van kleur of patroon. Zo vaak je maar wilt. Tapijttegels zijn goed te combineren met verschillende woonstijlen en ook prima te gebruiken voor jouw eigen karpet in de zithoek of bijvoorbeeld onder je bed op de slaapkamer.

Tapijttegels zijn praktisch. Al vanaf het begin. Je hebt de mogelijkheid om de vloer in delen te leggen. Zo hoef jij je meubels en accessoires niet eerst te verhuizen, maar door ze te verschuiven heb je al de mogelijkheid om jouw vloer te vervangen.

Tapijttegels & service van A-kwaliteit

Bij Stile Floors verkopen we uitsluitend tapijttegels van A-kwaliteit. Nieuwe tapijttegels dus! Geen restpartijen of samengestelde collecties vanuit restpartijen. De tapijttegels uit ons assortiment zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

Maar Stile Floors biedt meer dan enkel een nieuwe vloer. Je krijgt bij ons altijd eerlijk advies. Wij zijn er tenslotte om jou te helpen bij het vinden van een passende vloer. Natuurlijk kun je je nieuwe vloer ook vakkundig en snel laten leggen door ons wanneer het jou uitkomt. Stile Floors levert en legt tapijttegels door heel Nederland. Met tapijttegels van Stile Floors kun jij aan het einde van de dag genieten van je prachtige vloer. Lees hier meer over onze legservice.

Daarom tapijttegels van Stile Floors

Wij willen meer dan alleen maar een online tapijttegel winkel zijn. Wij willen mensen thuis gelukkig maken met een aangename vloer, waarop jij je thuis voelt.

Tapijttegels als vloerbedekking:

  • Comfortabel en sfeervol
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Makkelijk zelf te leggen en vervangbaar
  • Gering snijverlies
  • Te gebruiken in combinatie met vloerverwarming
  • Geluiddempend en isolerend vermogen
  • Eenvoudig te transporteren

Tapijttegels zijn heel goed te combineren met een harde vloer, zoals een visgraat PVC vloer. Omdat de hoogte van beide soorten vloeren vergelijkbaar is, is een naadloze aansluiting perfect te realiseren. Tot nog toe zien we vaak dat een karpet over de PVC vloer wordt gelegd, door tapijttegels in je PVC vloer te leggen voorkom je het schuiven van je vloerkleed en bespaar je dure meters PVC. Een innovatief idee dat het beste van twee werelden samenbrengt: slim en praktisch.

Online tapijttegels bestellen

Heb jij een keuze gemaakt en weet je welke tapijttegels jij op jouw vloer wilt? Je kunt ze via Stile Floors gemakkelijk online bestellen. Dit kan via de webshop, maar ook per mail of telefoon. Wij leveren je nieuwe tapijttegels binnen 5 dagen, waar dan ook in Nederland. Is je bestelling meer dan 15 vierkante meter? Dan brengen we in Nederland ook nog eens geen bezorgkosten in rekening.

Tapijttegels kopen – deskundig advies

Heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Onze stylisten kunnen jou een compleet interieuradvies aanbieden. Aan de hand van een vrijblijvende design date gaan ze voor je aan de slag. Zij bieden jou een totaalplaatje, zodat jij uiteindelijk 100% tevreden bent met het eindresultaat. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie of maak een gratis adviesafspraak via onze website.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 255 reviews.