Klantenservice

Het team van Stile Floors helpt je graag bij de zoektocht naar jou droomvloer. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of vul onderaan deze pagina het contactformulier in.

We helpen je graag. Samen hebben we bijna 25 jaar ervaring in de vloerenbranche en zijn we uitstekend in staat om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Contactgegevens

   038-200 1511

   info@stilefloors.nl

   Klik rechtsonder om te chatten

   Stuur ons een bericht

 

Maandag t/m vrijdag
bereikbaar tussen 08:00 en 17:30 uur

Bezoekadres

Sisalstraat 81 – 1
8281 JK Genemuiden

 

Stile Floors

Postbus 126 | 8280 AC Genemuiden
KvK 85387991
BTW NL826594529B01
IBAN NL16RABO 0348 0786 41

Contactformulier

Bij vragen en/of opmerkingen kan je onderstaand contactformulier invullen. Team Stile Floors zal de aanvraag verwerken en daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  Wat klanten zelf schrijven

  Onze score is een 9.7/10 gebaseerd op 565 reviews.

  Ronald Kuijpers - Beverwijk

  23/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Persoonlijk vond ik de terug koppeling van de gemaakte afspraken een min puntje. Graag een aandachts punt ter verbetering. Het belangrijkste was het afgeleverde werk zoals het egaliseren, vloer leggen en als afwerking de plinten monteren is dit door vakkundige mensen gedaan. Met het resultaat zijn wij zeer tevreden, helemaal top.

  Henk Verlaat - Hellevoetsluis

  23/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Alles perfect !

  Lucas Jong - Rotterdam

  22/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Van het adviesgesprek met collega Jeroen, gratis inmeten, egaliseren, tot de vloeren leggen; wat een vakkundig, gezellig, en fantastisch personeel, had contact met Mark en Thijs-Jan van de planning super! Resultaat: een prachtig gelegde vloer, en wij zijn hier erg blij mee! Niet twijfelen, maar gewoon met Stile Floors in zee gaan. Dikke complimenten!

  Dirk-Bart Houweling - Arnhem

  21/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Vanwege een uitgestelde verbouwing konden we niet de pvc vloer vooruit plannen. Op het moment dat we wisten wat de planning was hebben we gebeld met sitefloors en konden zij ons binnen 2 maanden inplannen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en ook met de medewerkers.

  Piet Velthuizen - Meppel

  20/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Wat een top bedrijf! Eerst staaltjes aangevraagd ter inspiratie, maar toen kreeg ik David aan de lijn. Die stelde voor om grote kleur stalen te laten zien aan huis. We zijn thuis geholpen door Jeroen. Heel fijn dat het kan, vanwege je eigen lichtinval natuurlijk. Zo ook de stoffeerders hele fijne jongens en denken goed mee. Al met al raad ik stile Floors zeker aan!

  Raif Rahim - Almere

  20/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Shimora Laarman - Arnhem

  14/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Fijne goede en snelle communicatie

  Clara de Jong - Apeldoorn

  14/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Jong en creatieve groep specialisten. Met veel kennis en de mogelijkheid om een vrijblijvend adviesgesprek aan huis te hebben. Hierdoor hebben we tijdens dit gesprek met Jeroen de juiste keuze kunnen maken wat voor soort pvc vloer, kleur en afwerking we zouden willen. De pvc vloer hebben we op een bestaande tegelvloer kunnen leggen. Dit scheelde enorm zo hadden we geen gesloop en gedoe, maar zekerheid voor een scherpe prijs. Nu ligt de pvc visgraat vloer, wij hebben gekozen voor de Julia naturel eiken visgraat en ligt prachtig in ons eerste huis. Wij zijn ontzettend tevreden over zowel het resultaat als het advies- en verkoopproces. Kortom Stile Floors helpt je echt bij het vinden en leggen van je droomvloer, daarom raad ik iedereen aan om hier je droomvloer uit te zoeken!

  Mariska Jan- Emmen

  14/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Wat een top bedrijf! Geweldige communicatie door het gehele proces. Je kan zien dat het echt vakwerk is en als er wat aan de hand is dan lossen ze dat snel op. Team Stile Floors bedankt voor jullie service!

  John Kuipers - Zwolle

  14/09/2022

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Begin dit jaar was ik op zoek naar een nieuwe een pvc vloer en kwam terecht bij Stile Floors. Nadat ik de kleurstalen had aangevraagd werd ik in die week nog gebeld door David en hij gaf voorafgaand al een stukje advies en hoorde mijn vragen aan en keek samen met mij naar de mogelijkheden. Nadat ik de kleurstalen had ontvangen en ik had een vrijblijvend advies gesprek ingepland kwam collega Derek bij mij op de locatie, goed advies gekregen en prima service. Communiceren duidelijk en komen de afspraken na. In augustus 2022 is onze pvc vloer gelegd wij zij gegaan voor de Vivian warm eiken. Hadden een strakke planning, maar mede dankzij de planning en contact met collega Thijs-Jan is alles perfect verlopen. Na het egaliseren hadden wij nog een vraag over de vloerverwarming, en zelfs savonds konden wij ze gewoon bereiken voor advies. We zijn erg blij met onze nieuwe pvc vloer.

  De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 565 reviews.