Home Laminaat vloeren Houtlook laminaat

Houtlook laminaat

Ben jij op zoek naar een houtlook laminaat? Bij Stile Floors hebben we verschillende soorten houtlook laminaat. Met een houtlook laminaat creëer je dezelfde sfeer als met een echte houten vloer, zonder dat je de prijs ervoor betaalt. Wij adviseren je graag verder over welk houtlook laminaat bij jouw interieur past.

Lees verder
Lees meer
Prijs inclusief leggen
Lamimaat Diablo eiken | Stile Floors Laminaat Aqua zand
Laminaat Aqua zand
€ 22,0059,95 per m²
Prijs inclusief leggen
Laminaat vloer Lola eiken | Stile Floors Laminaat vloer Lola eiken | Stile Floors
Laminaat Lola eiken
€ 15,7523.95 per m²
Prijs inclusief leggen
Laminaat Aqua grijs Laminaat Aqua grijs
Laminaat Aqua grijs
€ 22,0029,95 per m²
Prijs inclusief leggen
Laminaat Diablo eiken | Stile Floors PVC laminaat vloer Diablo eiken | Stile Floors
Laminaat Diablo eiken
€ 15,7523.95 per m²

Houtlook laminaat

Ben je op zoek naar een uniek soort vloer? Dan is houtlook laminaat wellicht wat voor jou! Dit type laminaat doet niet onder voor een heuse parketvloer en past perfect in een rauw en stoer interieur. Houtlook vloeren hebben daarbij ook een economisch voordeel. Deze vloeren zijn vaker lager in aanschafprijs dan vloeren die gemaakt zijn van echt massief hout. Bij Stile Floors hebben we laminaat houtlook vloeren die haast niet van echte parket vloeren te onderscheiden zijn. Nieuwsgierig? Bekijk hier ons aanbod met houtlook laminaat.

Houtlook laminaat met voelbare houtstructuur

Omdat de laminaat vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden is, is dat natuurlijk al een verrassende eigenschap. Hierdoor hoef je geen echte houten vloer aan te schaffen en kun je profiteren van alle gemakken van laminaat. De laminaatvloeren van Stile Floors met houtlook zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk. Ook zijn laminaatvloeren kleurvast en vochtbestendig. Dit wil zeggen dat de houtlook altijd blijft. Dat is fijn, toch? Een vloer met houtlook is eigenlijk in elke interieurstijl toepasbaar: ga je voor modern, landelijk of industrieel? Voor elke woonstijl is er een bijpassende houtlook laminaat vloer van Stile Floors. Heb je hier hulp bij nodig? Dan helpen we je natuurlijk graag op weg.

De voordelen van houtlook laminaat

Wil je graag een nieuwe vloer en twijfel je nog over houtlook laminaat? Wij sommen graag nog even de voordelen voor je op:

  • Houtlook laminaat is niet te onderscheiden van echt hout.
  • Houtlook laminaat is kleurvast: je geniet altijd van het prachtige uiterlijk.
  • Houtlook laminaat is onderhoudsvriendelijk: je hoeft het niet te verzorgen, want dweilen en stofzuigen is voldoende.
  • Laminaat werkt minimaal en is gemakkelijk te plaatsen. Daarbij is de houtlook uitstraling de perfecte combinatie.

Houtlook laminaat vloer bestellen bij Stile Floors

Via onze website kun je gemakkelijk gratis kleurstalen aanvragen, zo kun jij alvast kennis maken met houtlook laminaat binnen jouw huidige interieur en leer je het laminaat van Stile Floors kennen. Daarnaast komen wij ook graag bij jou langs om je te voorzien van persoonlijk advies. Heb je nog vragen over de houtlook vloer van Stile Floors of wil je meer informatie ontvangen? Bel ons gerust eens op. Onze specialisten van de klantenservice staan je namelijk graag te woord en kunnen je alles vertellen over houtlook laminaat. Voor een nieuwe laminaat vloer houtlook ben je bij Stile Floors aan het juiste adres, dus bestel nu online.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.