PVC visgraat vloer eiken

3 mooie interieurstijlen van dit moment op een rij

Uitzoeken welke van alle interieurstijlen het beste bij je past, kan jou als liefhebber van design behoorlijk wat hoofdbrekens bezorgen. Interieurstijlen zijn er namelijk in overvloed en als je eenmaal een bepaalde weg besluit in te slaan, keer je niet zomaar meer om. Simpelweg omdat je daar te veel attributen voor moet aanschaffen om één van de interieurstijlen écht te kunnen naleven. In dit blog zet Stile Floors de tofste interieurstijlen op een rijtje, zodat je straks een goeie afweging kunt maken.

Minder dan 1 minuut leestijd

3 mooie interieurstijlen van dit moment op een rij

Smaken verschillen en dit betekent dat ieder interieur unieke kenmerken heeft. Toch zijn er enkele interieurstijlen die je op dit moment veel terugziet in huizen maar ook zeker in winkels en andere openbare ruimtes. Zijn deze interieurstijlen tijdgebonden of juist tijdloos? Daar komen we waarschijnlijk pas over een tijdje achter. Wat we wel weten is dat de volgende 3 interieurstijlen op dit moment in ieder geval razendpopulair zijn.

1. De industriële look

Een van de opties die je hebt bij het stijlen van interieur, is het kiezen voor de industriële look. Bij deze interieurstijl kies je met name materialen die ook voor zouden kunnen komen in een fabrieksetting. Denk hierbij aan een loshangende led-strings, een muur waar de bakstenen er nog net niet uitvallen en attributen die mooi zijn door de onvolmaaktheid. Het stijlen van het interieur maak je af door een prachtige vloer te kiezen. Betonlook pvc is hier een perfecte optie voor.

2. Het Scandinavische interieur

De industriële look is een gewaagde en wordt niet door iedereen aangedurfd. Eén van de andere verschillende interieurstijlen die je kunt kiezen, is de Scandinavische look. Scandinavië, het Europese deel waartoe Zweden, Finland, Noorwegen, IJsland en Denemarken behoren, bevat vele loofbossen, waardoor hout hier relatief makkelijk te verkrijgen is.

Shop deze woonstijl: pvc visgraat vloeren

Bij Scandinavische interieurstijlen is alles dan ook gefocust op accessoires, vloeren en andere attributen die van dit natuurlijke materiaal gemaakt zijn. Kenmerkend voor deze interieurstijl is de beperkte mate waarin men een beroep hoeft te doen op lampen. Dit komt omdat de zon schijnt op de lichte attributen en er zo een knusse woonkamer ontstaat.

3. De retro woonstijl

De retro woonstijl mag ook niet ontbreken in dit rijtje interieurstijlen. Bij deze woonstijl is alles gericht op het mooie van vroeger. Ga dus maar alvast op zoek naar een koffiezetapparaat in pastelkleuren, haal de platenspelers onder het stof vandaan en voorzie de wanden in de eetkamer van hamburgers in vintage kleuren, want dat is precies wat een retro woonstijl is. Het mooiste hierbij is om een vloer te kiezen die licht van kleur is, maar niet te veel aandacht trekt in het grote geheel; denk bijvoorbeeld aan onze witte pvc vloeren.

Welke interieurstijl past bij jou?

Ondanks de vele voorbeelden die je online tegenkomt, past niet iedere interieurstijl bij jou. Een vloer kiezen voor in jouw interieur is dan ook een behoorlijke uitdaging. Uiteraard wil je jarenlang genieten van je vloer als basis voor een veranderend interieur. Om je te helpen bij het maken van je keuze, biedt Stile Floors je de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen van onze vloeren. Op die manier kun je thuis rustig de verschillende vloersoorten vergelijken en bepalen welke het beste past bij jouw visie.

Vraag hier je gratis kleurstalen aan!

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

PVC visgraat kwaliteit

De kwaliteit van PVC vloeren

Een vloer is één van de meest bepalende factoren in je interieur. Het is…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer visgraat

Een bohemian vloer kiezen voor je interieur | Stile Floors

Een bohemian vloer kiezen voor je interieur Bohemian, ook wel boho genoemd, is een…

4 minuten leestijd

PVC Visgraat Sophia beige eiken

Nieuwe vloer kiezen | Stile Floors

Een nieuwe vloer kiezen Een nieuwe vloer kiezen is niet altijd even makkelijk. Als…

4 minuten leestijd

Alles over Scandinavische vloeren | Stile Floors

Ontdek de charme van de Scandinavische vloeren in je interieur! Lees onze blog voor…

Minder dan 1 minuut leestijd

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1299 reviews.