Laminaat keuken

Laminaat vloeren bewijzen al jarenlang een stille kracht te zijn voor in de keuken. Bij Stile Floors vinden we dat laminaat voor in de keuken ideaal is qua onderhoud, hygiëne en geluiddempend ofwel optimaal comfort. Wij adviseren je graag veder over welk laminaat bij jou keuken past.

Laminaat is een populaire vloer en niet voor niets: laminaat is mooi en praktisch. Je hebt de keuze uit veel verschillende dessins, legt de vloer eenvoudig en kunt de vloer bovendien gemakkelijk schoonhouden. Maar welk laminaat is geschikt voor de keuken.

Een keuken en laminaat?

In principe kun je iedere soort laminaat in de keuken leggen. Ben wel voorzichtig met geknoeide vloeistof: als je dit niet direct opruimt bestaat de kans dat het laminaat gaat opbollen. Let dus op met vloeistoffen zoals water, sauzen, maar ook oliespetters. Gebruik een vochtige doek om geknoeide vloeistoffen te verwijderen en maak de vloer daarna droog met een schone droge doek. Bij Stile Floors helpen we je graag met het uitkiezen van de juiste laminaat vloer voor jou keuken.

Welk laminaat voor in jou keuken?

Weet je nog niet welk laminaat je in de keuken wilt? Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze passend bij jouw woonwensen. Wil je dat advies op een moment dat het jou uitkomt? Bel gerust voor een afspraak met onze adviseurs. Waar we je dan in adviseren? Bijvoorbeeld over de legrichting van je laminaat of over de dikte van het laminaat. En hoe je laminaat het beste kan aansluiten op andere vloeren of juist door dan lopen naar andere ruimte? Wij helpen je graag veder.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.