Home Retourneren

Retourneren

Bij Stile Floors hechten we veel waarde aan een tevreden klant. Dit maakt dat we bij ontevredenheid op zoek gaan naar een passende oplossing!

Stile Floors biedt de mogelijkheid om 14 dagen na ontvangst van de online geplaatste bestelling, zonder opgaaf van redenen, de bestelling aan te melden voor retour. Na deze melding heb je als klant nogmaals 14 dagen voor het daadwerkelijk retourneren van de bestelling. Voor het retourneren vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice of maak gebruik van het modelformulier van herroeping (klik hier om het formulier te downloaden)

Stile Floors zal het orderbedrag binnen 14 dagen na de retour melding terugstorten. Wij zijn uiteraard nieuwsgierig naar de reden van retournering en stellen een mededeling waaruit de wens tot retournering blijkt op prijs.

Ons retouradres:
Sisalstraat 81-1
8281 JK Genemuiden

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Stile Floors geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] of bel onze klantenservice.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. We mogen wachten met betalen tot we je order retour hebben ontvangen of jij hebt aangetoond dat je de order hebt verstuurd.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is van toepassing indien Stile Floors overeenkomstig opgegeven specificaties iets op maat heeft gemaakt. Dit telt in het geval van een bestelling voor ‘vinyl’ welke op maat is gesneden, maar ook speciaal voor jou bestelde ondervloeren/plinten. De pakken vloer dienen volledig gesloten en onbeschadigd te zijn wanneer ze retour worden gestuurd.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1773 reviews.