Gratis kleurstalen

Wil jij thuis kijken of het materiaal en de kleur van de vloer die jou aanspreekt overeenkomt met je verwachting? Bij ons kan het! Met onze kleurstalen krijg je een beter beeld van de verschillende soorten vloeren en krijg je een beeld van de verschillende kleuren voor je nieuwe vloer. Twijfel je alsnog? Neem contact op met onze klantenservice! Zij voorzien je graag van passend advies of maak een afspraak via onze vrijblijvende en unieke thuisservice.

Hoe vraag ik kleurstalen aan?

Bij ieder product vind je de beschikbare kleuren van die vloer en de optie om gratis kleurstalen aan te vragen. Kies de kleur waarvan jij denkt dat die bij jouw situatie past. Je hoeft enkel drie soorten kleurstalen aan te klikken en vanuit Stile Floors sturen we ze gratis en vrijblijvend op! Je kunt direct de gewenste kleurstalen aanvragen of meer kleurstalen toevoegen. Bewaren doe je wanneer je van meer dan één artikel stalen wilt ontvangen.

Stuur je liever zelf een e-mail? Dat kan uiteraard ook. Wij zijn bereikbaar via info@stilefloors.nl
Let op: vergeet niet om je adres te vermelden waar we de kleurstalen heen mogen sturen.

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, verzamelen wij de kleurstalen van wellicht jouw droomvloer en deze sturen wij naar je op. De kleurstalen ontvang je normaal gezien binnen twee werkdagen bij je thuis, weekenden uitgezonderd.

Hoe werkt het? Voorkom keuzestress

Stap 1. Stalen aanvragen kan via de knop “vraag gratis kleurstaal aan”. Deze knop is zichtbaar op alle productpagina’s. Overweeg meerdere kleurstalen tegelijk aan te vragen, door meer kleurstalen toe te voegen aan je winkelwagentje. Kies vervolgens de gewenste kleur(en).
Stap 2. Vul de gegevens in zodat wij de het gewenste kleurstaal kunnen versturen en rond de aanvraag af. De kleurstalen ontvang je binnen twee werkdagen bij je thuis.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 578 reviews.