Gratis kleurstalen

Wil jij thuis kijken of het materiaal en de kleur van de vloer die jou aanspreekt overeenkomt met je verwachting? Bij ons kan het! Met onze kleurstalen krijg je een beter beeld van de verschillende soorten vloeren en krijg je een beeld van de verschillende kleuren voor je nieuwe vloer. Twijfel je alsnog? Neem contact op met onze klantenservice! Zij voorzien je graag van passend advies of maak een afspraak via onze vrijblijvende en unieke thuisservice.

Hoe vraag ik kleurstalen aan?

Bij ieder product vind je de beschikbare kleuren van die vloer en de optie om gratis kleurstalen aan te vragen. Kies de kleur waarvan jij denkt dat die bij jouw situatie past. Je hoeft enkel drie soorten kleurstalen aan te klikken en vanuit Stile Floors sturen we ze gratis en vrijblijvend op! Je kunt direct de gewenste kleurstalen aanvragen of meer kleurstalen toevoegen. Bewaren doe je wanneer je van meer dan één artikel stalen wilt ontvangen.

Stuur je liever zelf een e-mail? Dat kan uiteraard ook. Wij zijn bereikbaar via info@stilefloors.nl
Let op: vergeet niet om je adres te vermelden waar we de kleurstalen heen mogen sturen.

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, verzamelen wij de kleurstalen van wellicht jouw droomvloer en deze sturen wij naar je op. De kleurstalen ontvang je normaal gezien binnen twee werkdagen bij je thuis, weekenden uitgezonderd.

Hoe werkt het? Voorkom keuzestress

Stap 1. Stalen aanvragen kan via de knop “vraag gratis kleurstaal aan”. Deze knop is zichtbaar op alle productpagina’s. Overweeg meerdere kleurstalen tegelijk aan te vragen, door meer kleurstalen toe te voegen aan je winkelwagentje. Kies vervolgens de gewenste kleur(en).
Stap 2. Vul de gegevens in zodat wij de het gewenste kleurstaal kunnen versturen en rond de aanvraag af. De kleurstalen ontvang je binnen twee werkdagen bij je thuis.

Kies hieronder zelf van welke type vloer jij graag kleurstalen wilt ontvangen

PVC vloeren

Visgraat PVC

De bestseller onder de vloeren? Dat is een PVC vloer. Al sinds een aantal jaren steelt de PVC vloer de harten van menig vloerzoeker. Het is dan ook een vloer met veel voordelen. Een betaalbaar én chic alternatief voor een echte houten vloer of natuursteen.

Tapijttegels

tapijttegel betonlook

Modulariteit past helemaal in de lifestyle ontwikkelingen. Een vloer van tapijttegels is écht praktisch! Stel je eigen vloerkleed of karpet samen met tapijttegels als component. Oneindig veel mogelijkheden! Goed te combineren met harde vloeren en in delen te leggen. Bekijk hier onze tapijttegels.

Laminaat

Bij Stile Floors vind je de beste kwaliteit laminaatvloeren van Duitse komaf.  Laminaat is onderhoudsarm en duurzaam. Wij verkopen alleen vloeren waarvan we overtuigd zijn qua kwaliteit! Ben je een beetje handig? Leg dan zelf je kliklaminaat vloer. Bekijk hier zelf ons selectieve aanbod.

Vinyl vloer

Een harde vloer met een zacht loopcomfort? Een soepele, veerkrachtige en sterke vloer nodig? Kies dan een vinylvloer. Bij Stile Floors vind je verschillende soorten trendy vinyl van onbetwiste kwaliteit. Wij leveren onderhoudsvriendelijke vinyl vloeren op jouw gewenste maat!

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 228 reviews.