Gratis kleurstalen

Wil jij thuis kijken of het materiaal en de kleur van de vloer die jou aanspreekt overeenkomt met je verwachting? Bij ons kan het! Met onze kleurstalen krijg je een beter beeld van de verschillende soorten vloeren en krijg je een beeld van de verschillende kleuren voor je nieuwe vloer. Twijfel je alsnog? Neem contact op met onze klantenservice! Zij voorzien je graag van passend advies of maak een afspraak via onze vrijblijvende en unieke thuisservice.

Hoe vraag ik kleurstalen aan?

Bij ieder product vind je de beschikbare kleuren van die vloer en de optie om gratis kleurstalen aan te vragen. Kies de kleur waarvan jij denkt dat die bij jouw situatie past. Je hoeft enkel drie soorten kleurstalen aan te klikken en vanuit Stile Floors sturen we ze gratis en vrijblijvend op! Je kunt direct de gewenste kleurstalen aanvragen of meer kleurstalen toevoegen. Bewaren doe je wanneer je van meer dan één artikel stalen wilt ontvangen.

Stuur je liever zelf een e-mail? Dat kan uiteraard ook. Wij zijn bereikbaar via info@stilefloors.nl
Let op: vergeet niet om je adres te vermelden waar we de kleurstalen heen mogen sturen.

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, verzamelen wij de kleurstalen van wellicht jouw droomvloer en deze sturen wij naar je op. De kleurstalen ontvang je normaal gezien binnen twee werkdagen bij je thuis, weekenden uitgezonderd.

Hoe werkt het? Voorkom keuzestress

Stap 1. Stalen aanvragen kan via de knop “vraag gratis kleurstaal aan”. Deze knop is zichtbaar op alle productpagina’s. Overweeg meerdere kleurstalen tegelijk aan te vragen, door meer kleurstalen toe te voegen aan je winkelwagentje. Kies vervolgens de gewenste kleur(en).
Stap 2. Vul de gegevens in zodat wij de het gewenste kleurstaal kunnen versturen en rond de aanvraag af. De kleurstalen ontvang je binnen twee werkdagen bij je thuis.

Kies hieronder zelf van welke type vloer jij graag kleurstalen wilt ontvangen

PVC visgraat

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Misschien ook zo’n mooie visgraat PVC vloer als vloerbedekker? Wanneer je een mooi dessin wilt, dan is de kans groot dat je voor een visgraat pc vloer gaat. Stile Floors heeft een ruim assortiment luxe visgraat vloeren én een bewezen reputatie voor het leggen van een visgraat vloer. En dat alles tegen de beste condities!

PVC vloeren

PVC vloeren

De bestseller onder de vloeren? Dat is een PVC vloer. Al sinds een aantal jaren steelt de visgraat vloer de harten van menig vloerzoeker. Het is dan ook een vloer met veel voordelen. Een betaalbaar én chic alternatief voor een echte houten visgraat vloer of natuursteen.

PVC betonlook

PVC betonlook

Ben je verliefd geworden op de uitstraling van een betonnen vloer? Stile Floors heeft dan een uitstekend alternatief: een betonlook PVC vloer. Deze PVC vloer is door het indrukwekkende design niet te onderscheiden van echt beton.

Eiken PVC

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Een eiken PVC vloer geeft je interieur een warme en natuurlijk sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. In vergelijking met andere houtsoorten is eikenhout gemakkelijker te bewerken. Dit is ook de reden dat het één van de bekendste houtsoorten is in Nederland. Een eiken PVC vloer is niet gemaakt van echt hout, maar deze eiken PVC vloeren hebben wel de looks van eikenhout. Met een eiken PVC vloer heb je niet de nadelen van een écht houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking.

PVC vloer leggen

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Hier vind je de instructies van Stile Floors voor het leggen van je PVC vloer.

Check hier hoe je zelf een PVC plakvloer legt of check hier hoe je een PVC clickvloer legt.

visgraat PVC

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Misschien ook zo’n mooie visgraat PVC vloer als vloerbedekker? Wanneer je een mooi dessin wilt, dan is de kans groot dat je voor een visgraat pc vloer gaat. Stile Floors heeft een ruim assortiment luxe visgraat vloeren én een bewezen reputatie voor het leggen van een visgraat vloer. En dat alles tegen de beste condities!

Zwart PVC

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Zwarte PVC vloer

Klik PVC

Ben jij een beetje handig? Dan is het leggen van een pvc klikvloer een koude kunst. Dit is absoluut een nieuwe trend op het gebied van vloeren en het zal de traditionele pvc vloeren beïnvloeden.

PVC vloer keuken

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Kies je nieuwe PVC vloer voor in de (bij)keuken

PVC vloeren bewijzen al jarenlang een stille kracht te zijn voor in de keuken. Een mooie PVC vloer in combinatie met een goede ondervloer is geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming, ofwel optimaal comfort.

PVC vloer slaapkamer

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Komt er binnenkort een nieuwe vloer in jouw slaapkamer? Dan ontdek je snel genoeg dat je talloze mogelijkheden hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een PVC vloer in de slaapkamer. Ondanks dat dit voor lang niet iedereen de eerste keuze is, is zo’n vloer in de slaapkamer zeker aan te raden. Tegenwoordig zijn er namelijk ontzettend veel mogelijkheden voor een PVC vloer in de slaapkamer. Het assortiment van Stile Floors bevat vloeren met verschillende dessins en in diverse kleuren. Bij ons vind je dan ook zonder twijfel een geschikte PVC vloer voor in de slaapkamer.

PVC vloer woonkamer

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer in jouw woonkamer? Dan kun je kiezen voor laminaat, tapijt of plavuizen. Steeds meer mensen kiezen echter voor een PVC vloer in de woonkamer. Een PVC vloer in de woonkamer is namelijk een duurzame investering. Bovendien kan het wel tegen een stootje, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Je hoeft jouw vloer niet binnen de kortste keren te vervangen wanneer je kiest voor deze optie. Een PVC vloer kan trouwens door de vakmannen van Stile Floors over de bestaande (plavuizen) vloer worden gelegd, wij vervangen je oude vloer graag voor jouw nieuwe droomvloer. Indien gewenst kunnen wij ook jouw oude vloer verwijderen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een PVC vloer in de woonkamer? Dan ben je aan het goede adres beland.

Visgraat plak PVC

plak pvc visgraat houtlook donker eiken

De trend van het moment? Wanneer we kijken naar de vloeren trend dan is het visgraat dessin op het gebied van pvc vloeren zonder twijfel de nummer 1.

Tapijttegels

PVC visgraat

Modulariteit past helemaal in de lifestyle ontwikkelingen. Een vloer van tapijttegels is écht praktisch! Stel je eigen vloerkleed of karpet samen met tapijttegels als component. Oneindig veel mogelijkheden! Goed te combineren met harde vloeren en in delen te leggen. Bekijk hier onze tapijttegels.

Laminaat

Bij Stile Floors vind je de beste kwaliteit laminaatvloeren van Duitse komaf.  Laminaat is onderhoudsarm en duurzaam. Wij verkopen alleen vloeren waarvan we overtuigd zijn qua kwaliteit! Ben je een beetje handig? Leg dan zelf je kliklaminaat vloer. Bekijk hier zelf ons selectieve aanbod.

Vinyl vloer

Visgraat vinyl

Een harde vloer met een zacht loopcomfort? Een soepele, veerkrachtige en sterke vloer nodig? Kies dan een vinylvloer. Bij Stile Floors vind je verschillende soorten trendy vinyl van onbetwiste kwaliteit. Wij leveren onderhoudsvriendelijke vinyl vloeren op jouw gewenste maat!

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 342 reviews.