Home Ik heb een klacht

Ik heb een klacht

Wij zijn CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen! Dit om het algehele proces voor jou als klant en ons zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Stel je hebt tijden gespaard voor een nieuwe vloer, die al jaren op je verlanglijstje staat. Bij zo’n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist dan koop je bij een zaak die CBW-erkend is, want zekerheden als zekerheid over een eventuele aanbetaling en een onpartijdige klachtafhandeling worden door hen verstrekt. CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt aan zaken die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Niet tevreden?

Vanuit Stile Floors hechten wij waarde aan een tevreden klant, want een tevreden klant is voor ons goud waard. Dit maakt dat we bij ontevredenheid samen met jou op zoek gaan naar een passende oplossing! Bel of mail ons voor het vinden van een oplossing: Contactformulier | 038 – 2001511 | [email protected]

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht uiterlijk 14 dagen na ontvangst inhoudelijk beantwoorden. Mocht het onverhoopt meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen!

Platform Europese Unie

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1565 reviews.