Home PVC vloeren Lichte PVC Vloeren

Lichte PVC Vloeren

Een vloer is een belangrijk element voor het interieur. Met een lichte PVC vloer creëer je namelijk een tijdloze, stijlvolle en rustige sfeer. Een lichte PVC vloer is verkrijgbaar in verschillende lichte tinten met verschillende patronen en stijlen. Zo zijn er bijvoorbeeld varianten die lijken op een echte houten vloer. Stile Floors biedt veel verschillende varianten van een lichte PVC vloer aan. Bekijk snel ons complete assortiment en ontdek welke varianten er zijn.

Lees meer
PVC visgraat
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Veel gekozen
€67 per m²
PVC visgraat Licht eiken visgraat
Visgraat Sophia licht eiken PVC
€ 67.00€76.95 per m² inclusief leggen
€67 per m²
PVC visgraat
Visgraat XL Julia beige eiken PVC
€ 67.00€76.95 per m² inclusief leggen
PVC rechte plank
PVC vloer betonlook
PVC vloertegel Strong lichtgrijs
€ 37.50€42.95 per m²
PVC vloertegels
PVC vloertegels Floris lichtgrijs
€ 37.50€42.95 per m²
PVC vloertegels
PVC vloertegels Floris lichtgrijs XL
€ 37.50€42.95 per m²
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Sophia beige eiken
€ 45.95€54.95 per m²
PVC rechte plank Sophia bruingrijs PVC rechte plank Sophia bruingrijs
PVC vloertegels PVC betonlook
PVC vloertegels PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen lichtgrijs XL
€ 37.50€45.95 per m²
PVC vloertegels
Klik PVC vloertegels Floris lichtgrijs
€ 46,95€59.95 per m²
PVC vloertegels PVC vloer betonlook
PVC vloertegels PVC betonlook
€59 p/m²
real lichtgrijs beton real lichtgrijs beton
PVC vloertegels Real lichtgrijs
€ 59.00€65.85 per m² inclusief leggen
Favoriet
€65 per m²
VT wonen licht grijs vloertegel VT wonen licht grijs vloertegel
PVC vloertegels VT wonen lichtgrijs
€ 65.00€74.95 per m² inclusief leggen

Wat is een lichte PVC vloer?

PVC wordt vaak vergeleken met laminaat, maar je kunt dit product eigenlijk beter vergelijken met een echte houten vloer. Dat komt omdat een lichte PVC vloer dezelfde matte uitstraling heeft, maar ook het reliëf van hout kan hebben. Ook heeft dit type vloer verschillende natuurlijke designs.

Een lichte PVC vloer zorgt voor een sfeervolle en rustige uitstraling. Bij Stile Floors heb je keuze uit verschillende lichte tinten, waarbij je ook keuze hebt uit verschillende legpatronen en prijzen. Zo kun je denken aan klik PVC, plak PVC of Hongaarse punt. Daardoor zijn de mogelijkheden van een lichte PVC vloer eindeloos.

De mogelijkheden van een lichte PVC vloer

De vloer die je kiest, heeft veel invloed op rest van het interieur. We leggen de lichte PVC vloer voornamelijk op de begane grond in de woonkamer. Dat komt omdat de woonkamer in de meeste woningen dit de belangrijkste ruimte in het huis in. In een woonkamer komt het hele gezin samen. Daarnaast wordt de ruimte ook door iedereen gebruikt. Je wil in deze ruimte kiezen voor een comfortabele en duurzame vloer.

Daarnaast is het ook mogelijk om een lichte PVC vloer te plaatsen op de bovenverdieping. Op slaapkamers komt een lichte PVC vloer bijvoorbeeld perfect tot zijn recht. Het straalt rust uit en het oogt sfeervol. Ongeacht welke tint je kiest, bij Stile Floors weet je zeker dat je kiest voor een solide vloer als basis voor ieder interieur.

De lichte PVC vloer combineren

Combinaties zijn bij de inrichting van het interieur van groot belang. Dat komt omdat het bijna onmogelijk is om een woning in te richten in één specifieke kleur of met één specifiek materiaal. We raden het daarom aan om meerdere combinaties te maken met verschillende materialen en kleuren. Dit is goed om in gedachten te houden bij de aanschaf van een lichte PVC vloer. Combineer de lichte kleuren van de vloer bijvoorbeeld met een donkere muur voor een prachtig contrast.

Eigenschappen van een lichte PVC vloer

We vinden het bij Stile Floors erg belangrijk dat je een compleet beeld krijgt van dit type vloer. Daarom hebben we de verschillende eigenschappen voor je op een rij gezet. Een lichte PVC vloer is…:

  • Brandvertragend;
  • Duurzaam;
  • Flexibel;
  • Licht van gewicht;
  • Makkelijk bewerkbaar;
  • Makkelijk om schoon te maken;
  • Slijtvast;
  • Stootvast;
  • Waterdicht.

Alle bovengenoemde voordelen én de goede betaalbaarheid van een lichte PVC vloer maken het een populair product. Daarnaast ontvang je nog eens tientallen jaren garantie bij de aankoop van deze nieuwe vloer.

We vinden het bij Stile Floors ook belangrijk om de nadelen van het product te benoemen. Zo kun je de vloer bijvoorbeeld beschadigen als je agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Daarnaast kunnen oneffenheden ontstaan als je de vloer gaat leggen op een ondergrond die niet glad is.

Een prachtige vloer door Stile Floors

We helpen je bij Stile Floors graag met de keuze voor een nieuwe vloer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij ons gratis kleurstalen aan te vragen. Hierdoor maak je kennis met de verschillende producten uit ons assortiment. Daarnaast komen onze specialisten graag bij je langs. Ze voorzien je dan met professioneel advies over een lichte PVC vloer.

Tijdens dit gratis adviesgesprek aan huis komen we geheel vrijblijvend bij je langs. We geven advies en we kijken welke vloeren het beste tot zijn recht komen in de ruimte. Een vloer moet niet alleen in de ruimte passen, maar ook bij jouw voorkeuren. Daarom nemen we jouw wensen ook uitgebreid mee in het advies.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1304 reviews.