Wij zijn Stile Floors

Stile Floors is een moderne en jonge onderneming. In 2019 opgericht door Thijs-Jan Tertoolen & Gert-Jan Smit. Twee frisse ondernemers. Beiden met een no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring in de vloerenwereld. Keihard werken om de beste, meest stijlvolle vloeren te verkopen. Uiteraard tegen de beste prijzen én onder de beste voorwaarden. Met dit uitgangspunt zorgen wij ervoor dat Stile Floors de meest klantvriendelijke vloerenaanbieder van Nederland wordt.

Bij Stile Floors helpen we je graag verder bij het vinden van jouw vloer. Of een sfeermaker. Misschien wel een basis. Of een gevoel. In ieder geval voor iedereen anders. En dat is onze passie. Ons team bestaat uit enthousiaste en harde werkers. Centraal bij ons staat het proces, klantcontact en service. Het zijn uiteindelijk de mensen die een samenwerking tot een succes kunnen maken. Op deze pagina kom je meer over ons te weten en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Klik hier voor gratis advies aan huis

Onze diensten

We hebben geen showroom of stenen winkel, maar we brengen deze ervaring bij je thuis. Het vanzelfsprekende vertrouwen waar lokale ondernemers op kunnen rekenen, willen wij verdienen. Daarom rijden we – vanuit het kloppend hart van de vloerenindustrie, Genemuiden – het hele land door om in de vertrouwde omgeving en de betreffende ruimte mee te denken over de juiste vloer. We zijn dus niet lokaal gevestigd, maar willen dit gevoel wel overbrengen als CBW-erkende online partij.

Onze klanten

Onze klanten kenmerken zich door mensen die waarde hechten aan stijl, schoonheid en bovenal aan het creëren van een thuis. Ook verduurzaming speelt een grote rol in het zo mooi en huiselijk mogelijk afwerken van het interieur.

Daarnaast zijn we een betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Van bouwbegeleiders en  aannemers tot interieurstylisten – we geloven dat werken op basis van vertrouwen de basis vormt voor een duurzame relatie.

Wij zijn CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen! Dit om het algehele proces voor jou als klant en ons zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Stel, je hebt een tijd gespaard voor een nieuwe vloer, die al jaren op je verlanglijstje staat. Bij zo’n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist dan koop je bij een zaak die CBW-erkend is, want zekerheden zoals een eventuele aanbetaling en een onpartijdige klachtafhandeling worden door hen verstrekt. CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt aan zaken die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor Retail Non-Food.

 

Onze waarden

Het team van Stile Floors doet er alles aan om onder de streep een gelukkige en tevreden klant te hebben. Dit vertrouwen van klanten is dan ook onze grootste trots. En soms wordt er een foutje gemaakt – want vakwerk blijft mensenwerk – maar dat zijn de momenten waarop je je onderscheidt. Verantwoordelijkheid neem je altijd. Wanneer er een foutje gemaakt wordt, of als je nog niet helemaal tevreden bent – dan komen we gewoon nog een keer over de vloer om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

“Ons succes is de klanttevredenheid. Dit staat dan ook heel hoog in het vaandel. De feedback van onze klanten is een enorme drijfveer, want we willen graag de beste zijn” – Thijs-Jan

Stile Friends

Onze mentaliteit is met ons meegegroeid sinds de start. Intussen zit het verweven in het DNA van ons bedrijf. Een Stile Friend is vervlochten met passie, aandacht, vertrouwen en een gezonde dosis nuchterheid. En we zetten altijd een stap extra om onszelf, onze service en producten te blijven ontwikkelen.

Ook op ons kantoor vind je deze waarden terug. Iedere medewerker of partner van Stile Floors moet zich betrokken voelen. En daar doen we ons best voor. Betrokkenheid is bij ons geen project of afdeling, maar een manier van werken die omarmd wordt en verankerd ligt binnen de organisatie. Het zijn de mensen – onze Stile Friends – die een samenwerking tot een succes maken. Service, persoonlijk contact en samen op naar het beloofde eindresultaat.

David: “Het is gewoon heel leuk om alles samen met deze mensen te doen.”

Een 9+ resultaat

Als we over de vloer komen, is persoonlijk contact altijd het uitgangspunt. Hierbij streven we naar een 9+ resultaat; waar voor je geld. En dat is niet alleen een vloer. Het is het gevoel dat je vanuit een professionele en toegankelijke houding geholpen wordt in je wensen en budget. We luisteren en helpen bij het maken van een keuze. Stile Floors snapt namelijk dat een nieuwe vloer een flinke investering is die je niet iedere dag doet. Alles om volledige ontzorging te kunnen garanderen.

“Je kunt het geld maar één keer uitgeven – en wij doen er alles aan om dit volledig naar wens te realiseren. Dat nemen we serieus en daarom houden we contact in aanloop naar de uitvoering” – David, accountmanager

Deze aanpak staat nooit in de weg van de kwaliteitswaarborging van onze producten. Ook hier besteden we veel aandacht aan. Je mag deze kwaliteit namelijk van ons verwachten – en we doen er alles aan om deze verwachting te overtreffen.

Jouw droomvloer

Nog steeds op zoek naar jouw droomvloer? Stop met zoeken, wij helpen je graag verder.

Vanuit Stile Floors vinden wij het erg belangrijk om transparant en eerlijk te zijn, kernwaarden binnen ons bedrijf. Wij willen middels de online wereld de klanten bedienen op de wijze zoals het vroeger in echte winkels was: persoonlijk contact en eerlijk advies. Dit doen wij niet in de winkel, maar bij jou thuis!

Gratis en vrijblijvende thuisservice

Je leest het goed, wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs. Onze adviseurs helpen je aan de hand van grote kleurstaalborden met verschillende dessins bij het kiezen van jou nieuwe vloer. Op deze manier kunnen we de maten bij je komen opmeten en mogen we de beste vrijblijvende offerte voor je opstellen. Hopelijk mogen we op deze manier helpen bij het realiseren van jouw nieuwe vloer. We bezorgen de vloeren en komen vakkundig je vloer leggen. Onze stoffeerders werken netjes en gaan pas weg wanneer jij tevreden bent.

Lees meer over een gratis afspraak op locatie

Wat onze klanten schrijven

Onze score is een 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.

Marjolein Harmsen

08/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Allereerst een zeer goede en correct communicatie en afstemming. Daarnaast is hè telgen van de vloer en kwaliteit van hoog niveau. We zijn zeer tevreden en raden iedereen stile Floors aan.

Ellis Aantjes - De Bilt

08/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijn bedrijf, moesten schuiven qua data, alle medewerking, top! En een schitterende vloer !

Camilla - Amsterdam

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

From the beginning to the end, the service and result has been amazing from Stile floors. They have made sure everything went smoothly and have been checking in throughout the process. And the result is more than we could have wished for! We are so happy with our new floor. Huge recommendation for them - they really take care of their customers and the end result! Thank you!

Neil

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fantastisch Service, duidelijke communicatie en vloer zit er strak in!

Willem en Meenakshi van der Welle - Middelharnis

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Daniëlle - Westland

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, contact verloopt makkelijk en goed. Super blij met onze mooie pvc betonlook vloer! Een aanrader!

Tia - Groningen

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Aan huis service gehad waarin ik in alle rust samen met de verkoper een keuze kon maken. De vloer is nog mooier dan ik in gedachten had en is ook perfect gelegd. In samenspraak zijn de plinten later gezet, nadat ik alle wanden had geverfd.

Patrick Polainas - Spijkenisse

04/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

alles tip top geregeld

Lorenzo Elshot - Zaandijk

01/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Hemmy en Loes Ter Bruggen - Ommen

30/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel fijn dat ons een hele tapijttegel is toegestuurd ter beoordeling, en of dit voldeed aan onze keuze. (Wat gelukkig zo was🤗) verder hebben een goede en vriendelijke communicatie ervaren. Het leggen van de tegels was binnen een week geregeld en superglued gelegd. Zelfs om de buizen heen is de tapijttegel netjes gelegd. Chapeau voor de legger en bedrijf Stile Floor.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.