Wij zijn Stile Floors

Stile Floors is een moderne en jonge onderneming. In 2019 opgericht door Thijs-Jan Tertoolen & Gert-Jan Smit. Twee frisse ondernemers. Beiden met een no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring in de vloerenwereld. Keihard werken om de beste, meest stijlvolle vloeren te verkopen. Uiteraard tegen de beste prijzen én onder de beste voorwaarden. Met dit uitgangspunt zorgen wij ervoor dat Stile Floors de meest klantvriendelijke vloerenaanbieder van Nederland wordt.

Bij Stile Floors helpen we je graag verder bij het vinden van jouw vloer. Of een sfeermaker. Misschien wel een basis. Of een gevoel. In ieder geval voor iedereen anders. En dat is onze passie. Ons team bestaat uit enthousiaste en harde werkers. Centraal bij ons staat het proces, klantcontact en service. Het zijn uiteindelijk de mensen die een samenwerking tot een succes kunnen maken. Op deze pagina kom je meer over ons te weten en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Klik hier voor gratis advies aan huis

Onze diensten

We hebben geen showroom of stenen winkel, maar we brengen deze ervaring bij je thuis. Het vanzelfsprekende vertrouwen waar lokale ondernemers op kunnen rekenen, willen wij verdienen. Daarom rijden we – vanuit het kloppend hart van de vloerenindustrie, Genemuiden – het hele land door om in de vertrouwde omgeving en de betreffende ruimte mee te denken over de juiste vloer. We zijn dus niet lokaal gevestigd, maar willen dit gevoel wel overbrengen als CBW-erkende online partij.

Onze klanten

Onze klanten kenmerken zich door mensen die waarde hechten aan stijl, schoonheid en bovenal aan het creëren van een thuis. Ook verduurzaming speelt een grote rol in het zo mooi en huiselijk mogelijk afwerken van het interieur.

Daarnaast zijn we een betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Van bouwbegeleiders en  aannemers tot interieurstylisten – we geloven dat werken op basis van vertrouwen de basis vormt voor een duurzame relatie.

Wij zijn CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen! Dit om het algehele proces voor jou als klant en ons zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Stel, je hebt een tijd gespaard voor een nieuwe vloer, die al jaren op je verlanglijstje staat. Bij zo’n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist dan koop je bij een zaak die CBW-erkend is, want zekerheden zoals een eventuele aanbetaling en een onpartijdige klachtafhandeling worden door hen verstrekt. CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt aan zaken die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor Retail Non-Food.

Onze waarden

Het team van Stile Floors zet zich volledig in om ervoor te zorgen dat elke klant gelukkig en tevreden is. Dit vertrouwen van klanten is dan ook onze grootste trots. En soms wordt er een foutje gemaakt – want vakwerk blijft mensenwerk – maar dat zijn de momenten waarop je je onderscheidt. Verantwoordelijkheid neem je altijd. Wanneer er een foutje gemaakt wordt, of als je nog niet helemaal tevreden bent – dan komen we gewoon nog een keer over de vloer om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

“Ons succes is de klanttevredenheid. Dit staat dan ook heel hoog in het vaandel. De feedback van onze klanten is een enorme drijfveer, want we willen graag de beste zijn.” – Thijs-Jan

Stile Friends

Onze mentaliteit is met ons meegegroeid sinds de start. Intussen zit het verweven in het DNA van ons bedrijf. Een Stile Friend is vervlochten met passie, aandacht, vertrouwen en een gezonde dosis nuchterheid. En we zetten altijd een stap extra om onszelf, onze service en producten te blijven ontwikkelen.

Ook op ons kantoor vind je deze waarden terug. Iedere medewerker of partner van Stile Floors moet zich betrokken voelen. En daar doen we ons best voor. Betrokkenheid is bij ons geen project of afdeling, maar een manier van werken die omarmd wordt en verankerd ligt binnen de organisatie. Het zijn de mensen – onze Stile Friends – die een samenwerking tot een succes maken. Service, persoonlijk contact en samen op naar het beloofde eindresultaat.

David: “Het is gewoon heel leuk om alles samen met deze mensen te doen.”

Een 9+ resultaat

Als we over de vloer komen, is persoonlijk contact altijd het uitgangspunt. Hierbij streven we naar een 9+ resultaat; waar voor je geld. En dat is niet alleen een vloer. Het is het gevoel dat je vanuit een professionele en toegankelijke houding geholpen wordt in je wensen en budget. We luisteren en helpen bij het maken van een keuze. Stile Floors snapt namelijk dat een nieuwe vloer een flinke investering is die je niet iedere dag doet. Alles om volledige ontzorging te kunnen garanderen.

“Je kunt het geld maar één keer uitgeven – en wij doen er alles aan om dit volledig naar wens te realiseren. Dat nemen we serieus en daarom houden we contact in aanloop naar de uitvoering” – David, accountmanager

Deze aanpak staat nooit in de weg van de kwaliteitswaarborging van onze producten. Ook hier besteden we veel aandacht aan. Je mag deze kwaliteit namelijk van ons verwachten – en we doen er alles aan om deze verwachting te overtreffen.

Jouw droomvloer

Nog steeds op zoek naar jouw droomvloer? Stop met zoeken, wij helpen je graag verder.

Vanuit Stile Floors vinden wij het erg belangrijk om transparant en eerlijk te zijn, kernwaarden binnen ons bedrijf. Wij willen middels de online wereld de klanten bedienen op de wijze zoals het vroeger in echte winkels was: persoonlijk contact en eerlijk advies. Dit doen wij niet in de winkel, maar bij jou thuis!

Gratis en vrijblijvende thuisservice

Je leest het goed, wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs. Onze adviseurs helpen je aan de hand van grote kleurstaalborden met verschillende dessins bij het kiezen van jou nieuwe vloer. Op deze manier kunnen we de maten bij je komen opmeten en mogen we de beste vrijblijvende offerte voor je opstellen. Hopelijk mogen we op deze manier helpen bij het realiseren van jouw nieuwe vloer. We bezorgen de vloeren en komen vakkundig je vloer leggen. Onze stoffeerders werken netjes en gaan pas weg wanneer jij tevreden bent.

Lees meer over een gratis afspraak op locatie

Wat onze klanten schrijven

Onze score is een 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.

Grada - Medemblik

28/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel erg tevreden met onze nieuwe pvc vloer🤩! De service en communicatie was goed! Super blij met het eindresultaat!

Niko - Veenendaal

25/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Uitstekende service en hele mooie betaalbare vloeren van prima kwaliteit. Een aanrader!

Sanne Smith - Zwolle

24/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Rosalie van der Hoek - Hollandscheveld

17/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

4 minutes ago NEW Ontzettend blij met onze nieuwe vloer! Een betonlook PVC vloer die erg mooi combineert bij onze massief houten meubels. Ook het egaliseren en leggen lieten we aan jullie over. Snel en zorgeloos lag de vloer er in binnen 3 dagen. Wij zijn erg blij dat we voor Stile Floors hebben gekozen! Eerlijk advies en vakkundige medewerkers die echt luisteren naar de wensen van de klant. Een absolute aanrader dit bedrijf!

Marit

16/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We hebben de service van Stile Floors als heel fijn ervaren. Vooral de persoonlijke aandacht en het vriendelijke contact is ons bijgebleven (naast de prachtige vloer natuurlijk). De vloer is heel netjes gelegd en de mensen die het kwamen leggen erg vriendelijk en meedenkend. Ook als je vragen hebt of bijvoorbeeld wat proef staaltjes wil hebben staat Stile Floors voor je klaar. Ze kwamen zelfs op ons tijdelijke adres persoonlijk langs om ons een het aanbod vloeren te laten bekijken. Wel zo fijn om een idee te hebben wat je mooi vind met daglicht en meubels erbij. Al met al raden wij Stile Floors aan aan onze vrienden en genieten wij nog steeds van onze vloer.

Mevr. Mol - Wildervank

16/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer net bedrijf. Zijn communicatief echt heel duidelijk. Verkopen graag een goede vloer ipv snelle verkoop praatjes. Word echt naar je geluisterd. Top bedrijf

Clara

16/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prima levering top mensen die altijd voor je klaar staan. En bovenal een prachtige vloer

Dordrecht - Aaron de Groot

15/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer goede service, en vriendelijke werknemers bij stile floors!

Corrie van der Zweep - Wergea

14/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service heerlijk thuis de vloer uit kunnen zoeken

Top bedrijf

13/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goed contact gehad voor het leggen van de vloer . Sinds December genieten wij van een mooie pvc vloer! Helaas moet de mat bij de voordeur al vervangen worden door problemen met de kat! Ook hier een top service waar een nieuwe mat wordt geregeld op korte termijn. Helemaal top zeker een aanrader .

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.