Vloerverwarming

In steeds meer huizen komen we vloerverwarming tegen. Het is een comfortabele en aantrekkelijke manier van je huis verwarmen en de vloerverwarming heeft meer voordelen. Vloerverwarming kan heel goed in combinatie met onze vloeren gebruikt worden. Stile Floors ontzorgt door alles van A tot Z voor je te regelen. Zo kan je bij ons terecht voor de aanschaf en aanleg van vloerverwarming.

 

De voordelen van vloerverwarming

  • Vloerverwarming is een aangename en energiezuinige manier om je huis comfortabel te verwarmen. Het vloeroppervlak wordt met een lagere temperatuur verwarmd en de temperatuur wordt op een gelijkmatige manier door de ruimte verdeeld. De warmte stijgt van de vloer naar het plafond en blijft op leefhoogte hangen. Je hebt het minder snel koud en warme voeten zijn gegarandeerd.
  • Met vloerverwarming heb je een betere luchtkwaliteit. De luchtcirculatie is minimaal en er dwarrelt minder stof in de lucht. Daarom is vloerverwarming heel geschikt voor mensen met bijvoorbeeld astma, allergie voor huisstofmijt of ademhalingsproblemen.
  • Met vloerverwarming heb je meer ruimte in huis, omdat er geen radiators geplaatst hoeven te worden. De meeste standaard radiators verdienen vaak ook niet de schoonheidsprijs. De ruimte die je bespaart met vloerverwarming zorgt voor een ruimtelijke indeling van het huis en deze ruimtes kan je opvullen met leuke accessoires.
  • Misschien denk je hier niet meteen aan, maar vloerverwarming is ook een stuk kindvriendelijker. Kinderen lopen niet het gevaar zich te branden aan de hete radiator of zich te verwonden aan scherpe punten. Vloerverwarming maakt het voor kinderen wel verleidelijk daarentegen om een dutje te doen op de warme, aangename vloer.
  • Je energiegebruik kun je beter inzetten, oftewel met vloerverwarming maak je een milieubewuste keuze
Verdeler vloerverwarming PVC
Vloerverwarming PVC vloer
Vloerverwarming PVC

 

Vloerverwarming in combinatie met onze vloeren

Al onze vloeren zijn geschikt om in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Zo is een vinylvloer een hele goede match met vloerverwarming. Deze kunststof vloer geleid de warmte heel goed, waardoor het comfort toeneemt. Hetzelfde geld voor PVC-vloeren en vloerverwarming.

 

Van plan om vloerverwarming aan te schaffen?

Dan is het van belang dat je van een aantal zaken op de hoogte bent. Zo kan je alleen vloerverwarming aanschaffen wanneer jouw vloer minimaal 4 centimeter hoog is. Allemaal geen ingewikkelde zaken, maar wel belangrijk om je te laten adviseren door onze klantenservice.

Het is al mogelijk om de dag na het installeren van de vloerverwarming een nieuwe vloer te leggen.

Bij Stile Floors kan je naast vloeren ook terecht voor de aanschaf en installatie van vloerverwarming.

Interesse in deze service van Stile Floors? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Let op, na het installeren van de vloerverwarming altijd het voorgeschreven opstookprotocol uitvoeren!

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 488 reviews.