PVC hongaarse punt

Hongaarse punt

Een vloer met luxe imago? Met een PVC  Hongaarse punt vloer creëer je een authentieke sfeer. Vergelijkbaar met een visgraat PVC vloer, maar dan net even een ander patroon. Stile Floors beschikt over een ervaren legservice, die maar al te graag jouw Hongaarse punt vloer komt leggen. Advies nodig? Aarzel niet, neem direct contact op met de klantenservice. Je wordt binnen no-time geholpen, zodat jij je ultieme Hongaarse punt vloer uit kan kiezen.

Home PVC vloeren Hongaarse punt

Ben jij op zoek naar een nieuwe PVC vloer? De Hongaarse punt PVC vloer is een vloer die door haar tijdloze vloerpatroon tot de verbeelding spreekt. De Hongaarse punt vloer lijkt erg op de visgraat vloer doordat deze in een soortgelijke vorm wordt gelegd. Toch zijn er enkele verschillen. Wil jij meer weten over de Hongaarse punt vloer in PVC? Wij vertellen je graag meer over onze hongaarse vloeren!

Het verschil met een visgraat vloer

Zoals wij hierboven al even noemden heeft een Hongaarse punt PVC vloer veel weg van de populaire visgraat PVC vloer. Het verschil is dat bij de Hongaarse punt PVC vloer de randen tussen de verschillende vloerplanken meer zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt deze vloer een authentieke uitstraling die je bij geen enkel andere PVC vloersoort vindt. Het legmotief is rustiger. Dit komt doordat de bovenzijden van de planken op elkaar aansluiten in een hoek van 60 graden. Bij een visgraatvloer ligt een kopse kant tegen de lange kant van de andere plank. Deze vloer wordt in 90 graden gelegd. Door het verschil in legmotief oogt de Hongaarse punt vloer rustiger en strakker.

Hongaarse punt PVC vloer met de juiste uitstraling

Binnen ons aanbod vind je de Hongaarse vloer in PVC met verschillende uitstralingen. Hierbij kun je denken aan verschillen in het kleurenpalet of in de houttekening. Tegenwoordig zie je steeds meer varianten in de rustieke vloeren, waaronder ook in de Hongaarse punt PVC vloer. Vind jij het lastig om online de juiste keuze te maken? Via de website vraag je gemakkelijk een gratis kleurstaal aan. Zo kun jij de verschillende varianten eenvoudig in het echt bekijken om vervolgens de juiste keuze te maken.

Onze legservice

Het strak en duurzaam aanleggen van de PVC Hongaarse punt vloer is niet zomaar een klusje. Dit vergt een vakkundig oog en enig inzicht. Je kunt ervoor kiezen de vloer zelf te leggen, wij leveren namelijk ook leginstructies mee. Maar je kunt jouw nieuwe vloer ook professioneel laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Hierbij ben jij verzekerd van vakwerk en garantie. Zijn er naast het leggen van de vloer nog extra werkzaamheden die jij wilt uitbesteden? Bijvoorbeeld het verwijderen van je oude vloer? Naast een Hongaarse punt vloer hebben we diverse andere soorten PVC vloeren in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan PVC vloertegels of een PVC vloer met houtlook. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PVC Hongaarse punt vloer van Stile Floors

Bij Stile Floors hebben wij oog voor detail en wordt jouw vloer tot in de perfectie afgewerkt. Wij komen graag bij jouw thuis over de vloer om te komen kijken welke vloersoort het beste past bij jullie woonstijl. Dit doen wij gratis! Dat betekent dat jij geen last hebt van belemmeringen zoals minimale bestelbedragen, voorrijkosten of andere verborgen kosten. Je maakt een gemakkelijk een gratis advies afspraak via onze website. Direct advies nodig? Bel ons op 038 200 1511. Wij staan graag voor je klaar.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 450 reviews.