Home PVC vloeren Hongaarse punt PVC

Hongaarse punt PVC

Zoek je een vloer met een luxe uitstraling? Dan is de Hongaarse punt vloer het model waar je naar op zoek bent. Met dit type vloer creëer je namelijk een authentieke sfeer. Bij Stile Floors beschikken we over veel verschillende varianten van de Hongaarse punt PVC: van beige eiken tot sun kissed. Op deze pagina vertellen we je alles over PVC Hongaarse punt. Benieuwd naar de talloze mogelijkheden met deze unieke Hongaarse vloer en naar de eerlijke een transparante werkwijze van Stile Floors? Lees dan snel verder, want we vertellen je er graag meer over!

Lees verder
Lees meer
Dryback PVC hongaarse punt Sophia natuurlijk eiken PVC hongaarse punt vloer Sophia natuurlijk | Stile Floors
Trend
PVC Hongaarse punt vloer Julia greige eiken | Stile Floors
Hongaarse punt Julia greige eiken
€ 39,9547.95 per m²
PVC hongaarse punt Duna bruin eiken | Stile Floors
PVC vloer Duna naturel eiken | Stile Floors PVC hongaarse punt vloer Duna naturel eiken | Stile Floors
Dryback VT wonen PVC Hongaarse punt basic sand Dryback PVC hongaarse punt Vt wonen basic sand
Klant favoriet
PVC hongaarse punt Donau naturel eiken | Stile Floors PVC hongaarse punt Donau naturel eiken | Stile Floors
Hongaarse punt Donau naturel eiken
€ 39,9544.95 per m²
Dryback PVC Hongaarse punt Julia gerookt eiken Dryback PVC Hongaarse punt Julia gerookt eiken
Hongaarse punt Julia gerookt eiken
€ 39,9544,95 per m²
PVC Hongaarse punt vloer Donau beige eiken | Stile Floors PVC hongaarse punt Donau beige eiken | Stile Floors
Hongaarse punt Donau beige eiken
€ 39,9544.95 per m²
Dryback PVC Hongaarse punt Julia naturel eiken
Hongaarse punt Julia naturel eiken
€ 39,9544,95 per m²
Dryback PVC Hongaarse punt Vivian bruin eiken Dryback PVC Hongaarse punt Vivian bruin eiken
Hongaarse punt Vivian bruin eiken
€ 39,9544,95 per m²
vloertopper
PVC Hongaarse punt vloer Vivian greige eiken | Stile Floors PVC Hongaarse punt Vivian greige | Stile Floors
Hongaarse punt Vivian greige eiken
€ 39,9547.95 per m²
Dryback PVC hongaarse punt vivian warm bruin eiken Dryback PVC Hongaarse punt Vivian warm bruin eiken
Weense punt Julia greige eiken PVC
€ 39,9547.95 per m²
trend
PVC Weense punt Vivian gerookt eiken | Stile Floors PVC Weense punt Vivian gerookt eiken | Stile Floors

Tijdloos vloerpatroon

Ben je op zoek naar een nieuwe PVC vloer? De Hongaarse punt vloer is tijdloos en spreekt daardoor tot de verbeelding. Waarom de vloer ‘Hongaarse’ punt heet, is niet duidelijk. De vloer komt namelijk oorspronkelijk uit Italië. De Hongaarse punt PVC wordt soms verward met een visgraatvloer, omdat de vloer in een soortgelijke vorm wordt gelegd.

Toch zijn er verschillen tussen de vloeren. Het grootste verschil is dat de randen van de vloer zichtbaarder zijn. Dit geeft de Hongaarse vloer een authentieke uitstraling die je bij weinig andere vloeren terug ziet komen. Het patroon van een PVC Hongaarse punt vloer is daarnaast rustig. Dit komt omdat de bovenzijden van de planken op elkaar aansluiten in een hoek van 60 graden, daardoor zijn de ‘sergeantsstrepen’ te zien.

Hongaarse punt vloer met de juiste uitstraling

Binnen het aanbod van Stile Floors vind je dit type vloer met veel verschillende uitstralingen. Denk aan verschillende varianten van het kleurenpalet of verschillende soorten in de houttekening. Tegenwoordig zie je steeds meer varianten van de rustieke vloer. De Hongaarse vloer valt ook binnen deze categorie.

We snappen dat het lastig is om online Hongaarse punt PVC te kiezen die past bij jouw wensen. Bij Stile Floors bieden we gratis kleurstalen aan. Hierdoor kun je de verschillende varianten van de vloer rustig in het echt bekijken, waardoor je een goede keuze kunt maken.

De voordelen van de Hongaarse punt PVC

De Hongaarse punt vloer heeft verschillende voordelen. Naast dat het design tijdloos en veelzijdig is, heeft de Hongaarse punt vloer nog andere voordelen.

  1. Rustige uitstraling: Omdat de Hongaarse punt PVC in een hoek van 60 graden wordt gelegd, oogt je vloer erg rustig. Vooral in grote ruimtes creëer je optische rust dankzij de brede banen van de vloer. Wil je graag een patroon in je vloer, maar mag het niet te druk zijn? Dan is deze vloer de ideale uitkomst.
  2. Talloze soorten en kleuren: Omdat de Hongaarse punt vloer in ontzettend veel varianten verkrijgbaar is, kun je altijd een vloer kiezen die bij jouw ruimte past. Denk bijvoorbeeld aan warm eiken, naturel eiken of beige eiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  3. Moderne uitstraling: Dankzij de manier waarop de vloer gelegd is, heeft dit type vloer een moderne uitstraling. Dit is onder andere te danken aan de hoeken van de vloer. Ook bij klassieke interieurstijlen komt de vloer perfect tot zijn recht.

De Hongaarse punt vloer verwerken in je woning

De Hongaarse punt werd vroeger vooral verwerkt in grote, luxe huizen. De afgelopen jaren is de Hongaarse punt vloer weer ontzettend populair binnen de vloerenindustrie. Bij Stile Floors snappen we wel waarom. Met het elegante uiterlijk en de vele mogelijkheden is deze tijdloze klassieker al vele jaren favoriet bij veel mensen.

Hongaarse punt PVC heeft een erg rustgevende uitstraling. Je ziet deze vloer vaak terug in moderne inrichtingen, maar ook bij landelijke interieurstijlen. Het ontwerp creëert een geweldige dimensie aan de vloer dankzij het patroon. Daardoor lijken smalle of kleine kamers een stuk langer. Dit komt omdat dit type vloer de illusie creëert dat je meer vloeroppervlak hebt. Het is daarom een zeer populaire vloer voor zowel grote als kleinere woonkamers of andere ruimten thuis

Unieke eigenschappen van de Hongaarse punt vloer

De Hongaarse vloer onderscheidt zichzelf dankzij het zigzagpatroon dat eindigt in een punt. De planken van de Hongaarse punt PVC creëren samen een perfecte ‘V-vorm’. Dankzij deze vorm oogt je ruimte groter én langer. De illusie zorgt er namelijk ook voor dat smalle ruimtes langer en ruimer aanvoelen dankzij de Hongaarse vloer.

De legservice voor Hongaarse punt PVC

Een Hongaarse punt vloer strak en duurzaam leggen, is niet een klusje wat je zomaar doet. Het vergt namelijk een vakkundig oog, maar ook enig inzicht. Je hebt de keuze om de Hongaarse vloer zelf te leggen. We leveren namelijk ook leginstructies mee bij je bestelling. Vind je het een prettiger idee als je vloer gelegd wordt? Geen probleem, want je kunt de nieuwe  vloer ook laten leggen via onze legservice. Dankzij deze service ben je verzekerd van vakwerk én garantie. Als het nodig is, verwijderen we bijvoorbeeld ook je oude vloer.

Weense punt patronen

Naast de Hongaarse punt en het visgraatpatroon is er ook een ander motief mogelijk: de Weense punt. Zoek je een andere stijl dan de klassieke visgraat, maar hou je niet van de moderne stijl van de Hongaarse punt? Dan is een Weense punt waarschijnlijk een interessante stijl voor je.

Een Weense punt is een patroon dat een rustigere en zachtere uitstraling heeft dan andere patronen. Omdat de banen van dit patroon sneller iets breder worden (door de flauwe hoek), passen deze vloeren perfect in bredere woningen. De Weense punt in PVC wordt bij de kopse zijde gelegd in een hoek van 135 graden.

Naast de Hongaarse punt vloer hebben we ook vele andere soorten PVC vloeren in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan klik PVC, plak PVC, vloeren met houtlook, of PVC visgraat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is.

Hongaarse punt pvc van Stile Floors

Bij Stile Floors hebben we oog voor detail. Daarom werken we je Hongaarse punt PVC tot in de perfectie af. We komen graag bij je thuis over de Floor, zodat we samen kunnen kijken welke Hongaarse vloer het beste past bij je woonstijl. Wist je dat dit adviesgesprek op maat gratis is? Hierdoor heb je geen last van belemmeringen zoals een minimaal bestelbedrag, voorrijkosten of andere verborgen kosten. Tijdens een adviesgesprek op maat komen we persoonlijk bij je langs, om jou te laten zien wat er allemaal mogelijk is. We nemen dan de vloer mee in extra grote kleurstalen, zodat je precies kunt zien welke kleuren passen bij jouw smaak en interieur. Daarnaast geven we je ook advies en denken we graag met je mee.

Transparantie en eerlijkheid

Transparantie is bij Stile Floors belangrijk: we vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je altijd wat je kunt verwachten.

Persoonlijke aandacht

Van A tot Z staat persoonlijke aandacht centraal bij Stile Floors. We houden onze lijntjes kort en komen graag vrijblijvend bij je langs. Heb je tussendoor nog vragen, of heb je behoefte aan meer informatie? Dan helpen we je uiteraard graag verder. We snappen dat het lastig kan zijn om een nieuwe vloer uit te kiezen, we helpen je daar graag mee.

Tevredenheidsgarantie

Bij Stile Floors vinden we het belangrijk dat je écht blij wordt van de nieuwe vloer. Onze stoffeerders gaan daarom pas weg zodra jij helemaal tevreden bent. Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan nemen we uitgebreid de tijd voor je om je verder te helpen.

We helpen je graag verder

Je maakt gemakkelijk een gratis adviesafspraak via onze website. Heb je direct behoefte aan advies over Hongaarse punt PVC, of heb je vragen over dit type vloer? Bel ons dan op 038 200 1511. Daarnaast kun je ook met ons chatten, via de chatknop op onze website. Stuur je liever een mailtje? Geen probleem. We zijn te bereiken op [email protected]. We staan graag voor je klaar en denken graag met je mee!


Veelgestelde vragen over Hongaarse punt PVC

Een Hongaarse punt vloer is een PVC vloer met een uniek patroon en authentieke uitstraling. Immers worden de stroken diagonaal gelegd, waarbij de uiteinden op elkaar aansluiten. Op deze wijze zijn de ‘sergeantsstrepen’ goed zichtbaar en ogen de vloeren erg rustig.

Bij een visgraat vloer worden de PVC stroken niet aansluitend gelegd, zoals dat wel het geval is bij Hongaarse punt. Vergeleken met een standaard visgraat vloer oogt een Hongaarse punt vloer wat strakker en rustiger. Ook zijn de randen tussen de PVC stroken duidelijk zichtbaar, wat een uniek karakter aan de vloeren geeft.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1670 reviews.