PVC betonlook

Ben je verliefd geworden op de uitstraling van een betonnen vloer? Stile Floors heeft dan een uitstekend alternatief: een pvc vloer betonlook. Deze PVC vloer is door het indrukwekkende design niet te onderscheiden van echt beton. Kortom, een PVC betonlook vloer is een ultieme sfeermaker voor een stoer en modern interieur.

Home PVC vloeren PVC betonlook

PVC vloertegels Floris lichtgrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook
PVC vloertegels Real donkergrijs
€42.95 37.50 per m²
Koopje
PVC vloertegels Real taupePVC vloer betonlook
PVC vloertegels Real taupe
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlookPVC vloer betonlook
PVC vloertegels Andes donkergrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels Andes warm grijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlookPVC vloer betonlook
PVC vloertegels Strong lichtgrijs
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels Strong leisteen
€42.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen warm grijs
€45.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen grijs
€45.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen antraciet
€45.95 37.50 per m²
PVC vloer betonlook PVC vloer betonlook
PVC vloertegels VT wonen lichtgrijs
€45.95 37.50 per m²

PVC betonlook vloer

Mogen we ook bij jou over ‘de vloer’ komen? De vloer is het middelpunt van ieder interieur durven wij te stellen. Deze PVC tegels passen perfect bij de industriële woontrend. Deze betonlook PVC tegels mogen dan ook niet ontbreken in jouw interieur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? De naadloze betonlook PVC vloeren vind je hier! Wij vertellen je er meer over onze collectie pvc vloeren betonlook.

Pvc vloer betonlook naadloos

Een PVC betonlook vloer naadloos is stoer, slijtvast, duurzaam en voelt ook nog eens warm aan. Warmer dan een echte betonnen vloer! Betonlook PVC tegels zijn verkrijgbaar in stoere, tijdloze kleuren en diverse afmetingen. Dankzij de moderne technieken zijn betonlook PVC vloeren nagenoeg naadloos. Voor elke woonstijl zijn er vloertegels van PVC te vinden. De meeste click PVC betonlook tegels worden nog gelegd in de afmeting 60 x 60 cm máár uiteraard zijn er ook tig andere variaties te bedenken met de diverse afmetingen. Wat denk je van een XXL vloertegel? Met zo’n grote tegel creëer je een strakke, vloer met een industrieel karakter die op één geheel lijkt. Of beeld je eens een moderner en stoerdere uitstraling in, strak gestucte witte wanden in combinatie met een mooie strakke betonvloer.

Betonlook PVC tegels met een authentieke uitstraling

In tegenstelling tot een echte betonvloer heeft een stoere betonlook PVC vloer naadloos wel een zachte kant; dit materiaal voelt warmer aan dan beton en gaat niet scheuren! En voor wat betreft het geluid hoef je je ook nergens druk om te maken:  vloeren van PVC tegels zijn geluiddempend en kennen nauwelijks contactgeluid.

Kort gezegd:

  • Qua onderhoud is een click PVC betonlook vloer eenvoudig schoon te houden; je hebt geen voegen die vies worden;
  • Een PVC betonlook vloer is geluiddempend en geschikt voor bovenverdiepingen;
  • Een PVC vloer met betonlook is waterbestendig, dus ook ideaal voor in badkamer & toilet;
  • Betonlook PVC tegels kan goed worden toegepast in combinatie met vloerverwarming;
  • Je krijgt geen scheuren in de betonlook vloer.
  • Veel van onze PVC betonlook vloeren zijn naadloos.

Wij hebben al diverse projecten gerealiseerd met betonlook vloeren, waarbij er een mooie toepassing van harde en zachte vloeren is gecreëerd. Voor de akoestiek is het goed om ook zachte materialen als tapijttegels te gebruiken en het geeft ook nog eens een huiselijk gevoel.

Betonlook PVC van Stile Floors

Onze fraaie collectie bestaat uit diverse kleuren PVC tegels met betonlook. De tegels kunnen strak tegen elkaar worden gelegd, omdat er geen vellingkant aan de tegels zit. Hiermee wordt het effect, zoals eerder omschreven, van een echte betonvloer nagebootst en door het reliëf – ook wel embossing genoemd – wordt dit effect versterkt.

De leveranciers van Stile Floors zijn altijd bezig met vernieuwing, waardoor onze collectie voortdurend wordt ververst. Naast betonlook PVC vloeren hebben we ook PVC vloeren met houtlook.

Past een PVC betonlook vloer bij mijn interieur?

Wil jij ook een eigentijdse look aan je interieur geven? Een nieuwe pvc vloer betonlook uitzoeken betekent een vernieuwing van je interieur. Heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Onze stylisten kunnen jou een compleet interieuradvies aanbieden. Aan de hand van een vrijblijvende design date gaan ze voor je aan de slag en bieden ze jou een totaalplaatje, zodat jij uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat.

Bel gerust eens met onze klantenservice over ons assortiment kliklaminaat betonlook vloeren! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies of plannen een gratis adviesafspraak met een adviseur die gratis naar je toekomt over een pvc vloer betonlook naadloos.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 565 reviews.