Home PVC vloeren Zwart PVC

Zwart PVC

PVC vloeren maken een ruimte mooier, vinden wij. Niet zo gek dus dat je een weloverwogen keuze wilt maken. Wil jij zwart PVC op de vloer? Wij bieden hierin een selectief aanbod, staat jouw keuze er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op, want we helpen je graag verder.

Lees verder
Lees meer

Een zwarte PVC vloer: populair en sfeervol

Ben jij op zoek naar een nieuwe zwarte PVC vloer? Dan helpen we je graag. PVC vloeren zijn de laatste jaren enorm toegenomen in populariteit. Dit ligt vooral aan de vele voordelen die PVC vloeren kennen en de vele kleur- en dessinmogelijkheden die er bestaan. Kleuren en materialen hebben de grootste invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Feitelijk komen zwart en wit niet voor in de welbekende kleurcirkel, omdat zwart en wit geen kleuren zijn. Simpel gezegd: wit is licht en zwart is het gebrek aan licht. Dit neemt niet weg dat zowel zwart als wit enorme populaire kleuren voor PVC vloerdesigns zijn. Wij vertellen je graag meer over een zwarte PVC vloer!

Stijlvolle zwarte PVC vloeren

Wil jij een eigentijdse look aan je interieur geven? Een nieuwe vloer uitzoeken betekent een vernieuwing van je interieur. Met een zwarte PVC vloer kun je een heel mooi licht-donkercontrast creëren in een interieur. Zwarte PVC vloeren hebben een stijlvolle uitstraling. Een donkere vloer, gecombineerd met een lichte keuken, evenals de wanden en het plafond klinkt al snel beeldend. In een grote ruimte, kun je gerust een licht vloerkleed, een witte keuken of een lichte bank op een donkere vloer plaatsen. Tóch twijfelen veel mensen of ze zwart PVC moeten nemen. Dat begrijpen we ook wel, want het gaat wel om de vloer, die bepalend is voor de sfeer en uitstraling van jouw interieur.

Voordelen van een zwarte PVC vloer

Een PVC vloer brengt veel voordelen met zich mee. Zo gaat PVC erg lang mee, is het waterbestendig en heeft het geluiddempende eigenschappen. Naast functionele eigenschappen heeft een zwarte pvc ook voordelen voor de uitstraling van jouw interieur:

  • Donkere kleuren zijn warm en sfeervol. Met een zwarte PVC vloer creëer je een warm en sfeervol interieur
  • Met een zwarte PVC vloer zorg je voor een heel mooi licht-donkercontrast in huis
  • Kleuren van bijvoorbeeld banken, stoelen of accessoires komen beter tot hun recht door een zwarte vloer

Laat je adviseren

Een nieuwe vloer aanschaffen is meer dan alleen een kwestie van smaak. Een vloer kent naast de zichtbare eigenschappen als kleur en dessin andere eigenschappen die een vloer uniek maken. Wij helpen jou graag bij het maken van een keuze. Bij Stile Floors hebben we bijna 25 jaar ervaring in de vloerenbranche en daarom zijn we uitstekend in staat om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Naast zwart hebben we ook PVC vloeren in witte tinten beschikbaar.

Zwarte PVC vloer bestellen bij Stile Floors

Het kan best lastig zijn om de juiste zwarte PVC vloer te bestellen die past bij jouw inrichting. Daarom kun je van al onze producten gratis kleurstalen aanvragen, zodat je thuis de kleur en het materiaal kunt bekijken. Heb je toch hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Onze deskundige adviseurs helpen je graag middels onze unieke thuisservice. Daarnaast staan onze stoffeerders voor je klaar om bij jou thuis op te komen meten, de vloer te leveren en te leggen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!


Veelgestelde vragen over Zwart PVC

Een PVC vloer brengt veel voordelen met zich mee. Zo gaat PVC erg lang mee, is het waterbestendig en heeft het geluiddempende eigenschappen.

Zwarte PVC vloeren hebben een stijlvolle uitstraling. Een donkere vloer, gecombineerd met een lichte keuken, evenals de wanden en het plafond klinkt al snel beeldend. In een grote ruimte, kun je gerust een licht vloerkleed, een witte keuken of een lichte bank op een donkere vloer plaatsen.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.