Laminaat

Bij Stile Floors vind je de beste kwaliteit laminaatvloeren van Duitse komaf.  Laminaat is onderhoudsarm en duurzaam. Wij verkopen alleen vloeren waarvan we overtuigd zijn qua kwaliteit! Ben je een beetje handig? Leg dan zelf je kliklaminaat vloer. Bekijk hier zelf ons selectieve aanbod.

Home Laminaat

Click PVC BOHOrigid click pvc houtlook licht eiken
Laminaat gerookt eiken recht plank
Laminaat licht eiken rechte plank Diablo licht eiken rechte plank
Laminaat lichtgrijs eiken rechte plankLaminaat lichtgrijs eiken rechte plank
Laminaat Naturel eiken rechte plankLaminaat Naturel eiken rechte plank
Vaste lage prijs
Laminaat lichtgrijs eiken houtlookLaminaat eiken houtlook
Laminaat Omenica grijs
11,95 9,95 per m²
Vaste lage prijs
Laminaat natuurlijke houtlook eiken
Laminaat Omenica eiken
11,95 9,95 per m²
PVC laminaat donker eikenrigid click pvc houtlook donker oud eiken
PVC laminaat eikenrigid click pvc houtlook gerookt eiken
Click PVC vloer eikenClick PVC natuurlijk eiken
PVC laminaat oud eikenrigid click pvc houtlook oud eiken
PVC laminaat gerookt eikenKlik PVC eiken
Landelijke vloerrigid click pvc houtlook oud grijs gerookt eiken
Oudbruin PVC laminaatrigid click pvc houtlook oud bruin eiken

Laminaat is altijd goed

Is jouw vloer toe aan vervanging en twijfel je nog over de juiste vloerbedekking? Met laminaat zit je altijd goed! In ons assortiment vind je dan ook laminaat vloeren in uiteenlopende kleuren en dessins – van een mooie lichte eikenlook tot vergrijsde houtlook. Ook voor jouw interieur vind je hier een passende laminaat vloer. Bovendien hebben we regelmatig een laminaat aanbieding op onze website zodat je goedkoop laminaat kunt vinden tegen een scherpe prijs. Bekijk snel het hele assortiment!

Waarom laminaat kopen?

Dat laminaat goedkoop is weet je vast al, maar deze vloeren zijn ook bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met de enorme sprongen in kwaliteit en afwerking van de laatste jaren doet een laminaat vloer niet meer onder voor een echte houten vloer. Sterker nog, in vergelijking met hout heeft laminaat heel veel interessante voordelen. Laminaat is namelijk:

  • Kleur- en slijtvast
  • Betaalbaar
  • Eenvoudig (zelf) te leggen
  • Duurzaam
  • Vochtbestendig

Laminaat voor ieder interieur

Laminaat is erg populair als vloerbedekking, en dat is niet zonder reden. De vele mogelijkheden maken deze vloer namelijk geschikt voor in ieder interieur. Een lichte houtlook laminaat vloer staat bijvoorbeeld prachtig in een Scandinavisch interieur. Vergrijsd laminaat daarentegen kan een industriële of landelijke woonstijl naar een hoger niveau tillen. Kortom, alles is mogelijk met een laminaat vloer.

Bovendien betekent een goedkope laminaat vloer niet per definitie dat deze vloer ook van mindere kwaliteit is. Integendeel, vaak zijn de aanbiedingen die je online vindt gebaseerd op populariteit of bulkinkoop. Ook wij kunnen laminaat tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de hoogwaardige kwaliteit. Bij Stile Floors ben je dan ook altijd verzekerd van betaalbaar laminaat met kwaliteitsgarantie.

Legservice en advies op maat

Ook voor laminaat inclusief leggen kun je bij Stile Floors terecht. Onze vakmensen komen jouw laminaat vloer bij jou thuis leggen op een moment dat het jou uitkomt. Op die manier ontzorgen we je volledig en kun je snel genieten van jouw nieuwe laminaat.

Heb je vragen of wil je advies op maat ontvangen van onze ervaren specialisten? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt altijd rekenen op uitstekende service, vakkennis en gedegen advies.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 228 reviews.