Wat is een gratis adviesgesprek?

Bij een gratis adviesgesprek plan je een afspraak met één van onze vloer specialisten bij jou thuis. Bij het maken van de afspraak stellen wij alvast een aantal vragen aan je, zodat wij goed voorbereid langs komen.

Wij willen niets liever dan dat jij iedere dag met plezier naar je vloer kijkt. Daarom komen onze adviseurs gratis en vrijblijvend bij je thuis langs om jou te adviseren. We checken de ondergrond, jouw situatie qua lichtinval en zorgen ervoor dat alles perfect past bij jouw interieur!

Deze service is geheel gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. We delen graag onze passie voor vloeren en geven daarom graag advies aan huis!

Veelgestelde vragen over gratis advies aan huis

Zeker weten! Vanaf het moment van het inplannen van het adviesgesprek totdat we de deur bij je zijn uitgelopen zitten er geen kosten aan verbonden. Wij helpen je door middel van dit gratis adviesgesprek graag een stukje verder!
Als je twijfelt bij het kiezen van de juiste vloer plan dan gerust een gratis adviesgesprek in. Wij kunnen je helpen bij het maken van de keus van bijvoorbeeld een pvc visgraat vloer of een pvc rechte plank! Onze adviseurs komen bij jou thuis langs om onze mooie kleurstaalborden en de verschillende dessins te laten zien. Tijdens het gesprek maken we vrijblijvend een offerte op maat, zodat je weet waar je aan toe bent.
Een goede voorbereiding is het halve werk! Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina of check onze socials. Op deze manier kun je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe vloer.
Na afloop van het adviesgesprek heb je een vrijblijvende offerte ontvangen van één van onze adviseurs. Je kunt rustig nadenken over de offerte en bij vragen contact opnemen met één van onze collega’s. 
Bij Stile Floors nemen we aan de hand van de offerte altijd even contact op om deze te bespreken.
We komen bij iedereen* gratis langs huis! Nu is het wel zo dat we op bepaalde plekken in Nederland niet wekelijks komen, omdat het voor ons wat verder rijden is. Bij onderstaande landkaart op deze pagina staat aangegeven in welke gebieden wij wekelijks actief zijn. Woon je hier net buiten? Neem dan even contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken. Bij aanvragen onder de 50m2 maken we graag eerst een telefonische afspraak.
dryback PVC vloer vt wonen naturel eiken

Hoe gaat een gratis adviesgesprek in zijn werk?

Heb jij een gratis adviesgesprek bij ons ingepland? Dan kijken we ernaar uit om bij jou over de vloer te komen. Tijdens het adviesgesprek met één van onze adviseurs wordt er gekeken naar jouw wensen. Aan de hand van deze wensen en ruimtes wordt er een passend advies gegeven. Ook wordt er vrijblijvend een offerte op maat gemaakt, zodat je weet waar je aan toe bent! Onze adviseurs verkopen geen onzin. We weten welke kwaliteit we leveren en staan daar volledig achter.

Denk rustig over de offerte na en neem contact op met één van onze collega’s. Na akkoord op de offerte komen onze vakkundige stoffeerders met alle liefde en zorg jouw nieuwe vloer leggen.

Plan een thuisadvies

De voordelen van een gratis adviesgesprek op locatie

  • Laat je adviseren door een specialist, lekker makkelijk bij jou thuis
  • Dankzij de grote kleurstalen, kun je meteen zien hoe het bij jou thuis staat
  • Wij geloven in persoonlijke contact en dus aandacht
  • Het is geheel gratis & vrijblijvend
  • Adviesafspraken gelden vanaf 50m2 in vrijwel geheel Nederland
  • Verzekerd van een goed eindresultaat
Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1744 reviews.