Wat houdt een gratis adviesgesprek in?

Bij een gratis adviesgesprek plan je een afspraak met één van onze specialisten. Bij het maken van de afspraak zullen wij alvast een aantal vragen aan je stellen, zodat we goed voorbereid langs kunnen komen.

Deze service is geheel gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. We delen graag onze passie voor vloeren en geven graag advies aan huis!

De voordelen van een gratis adviesgesprek

  • Laat je adviseren door een specialist
  • Altijd genoeg kleurstalen mee
  • Altijd persoonlijk contact met je eigen adviseur
  • Het is gratis & vrijblijvend!
  • Adviesgesprekken gelden vanaf 50m2

Hoe gaat een gratis adviesgesprek in zijn werk?

Heb jij een gratis adviesgesprek bij ons ingepland? Dan kijken we ernaar uit om bij jou over de vloer te komen. Tijdens het adviesgesprek met één van onze adviseurs wordt er gekeken naar jouw wensen. Aan de hand van deze wensen en ruimtes wordt er een passend advies gegeven. Ook wordt er vrijblijvend een offerte op maat gemaakt, zodat je weet waar je aan toe bent! Onze adviseurs verkopen geen onzin. We weten welke kwaliteit we leveren en staan daar volledig achter.

Denk rustig over de offerte na en neem contact op met één van onze collega’s. Na akkoord op de offerte komen onze vakkundige stoffeerders met alle liefde en zorg jouw nieuwe vloer leggen.

Maak een gratis afspraak

Veelgestelde vragen over gratis advies aan huis

Als je twijfelt bij het kiezen van de juiste vloer plan dan gerust een gratis adviesgesprek in. Wij kunnen je helpen bij het maken van de keus van bijvoorbeeld een pvc visgraat vloer of een pvc rechte plank! Onze adviseurs komen bij jou thuis langs om onze mooie kleurstaalborden en de verschillende dessins te laten zien. Tijdens het gesprek maken we vrijblijvend een offerte op maat, zodat je weet waar je aan toe bent.
Zeker weten! Vanaf het moment van het inplannen van het adviesgesprek totdat we de deur bij je zijn uitgelopen zitten er geen kosten aan verbonden. Wij helpen je door middel van dit gratis adviesgesprek graag een stukje verder!
Een goede voorbereiding is het halve werk! Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina of check onze socials. Op deze manier kun je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe vloer.
Na afloop van het adviesgesprek heb je een vrijblijvende offerte ontvangen van één van onze adviseurs. Je kunt rustig nadenken over de offerte en bij vragen contact opnemen met één van onze collega’s. 
Bij Stile Floors nemen we aan de hand van de offerte altijd even contact op om deze te bespreken.
We komen bij iedereen* gratis langs huis! Nu is het wel zo dat we op bepaalde plekken in Nederland niet wekelijks komen, omdat het voor ons wat verder rijden is. Bij bovenstaande landkaart op deze pagina staat aangegeven in welke gebieden wij wekelijks actief zijn. Woon je hier net buiten? Neem dan even contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken. Bij aanvragen onder de 50m2 maken we graag eerst een telefonische afspraak.
PVC visgraat

Wat klanten zelf schrijven

Onze score is een 9.7/10 gebaseerd op 529 reviews.

Ewout Dellemijn - Apeldoorn

10/08/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben verschillende bedrijven aangeschreven en bezocht voor de vloer. Wat heel fijn is aan StileFloors is dat ze met stalen aan huis komen. Daardoor zie je de vloer met het juiste licht. Buiten dat we de vloer hier het mooiste vonden, was deze ook nog eens de goedkoopste van alles wat we hadden opgevraagd. Dikke aanrader dus! De stoffeerders zijn ook echt vakmannen. Ziet er netjes uit!

Gerald Harbers - Nijverdal

04/08/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede communicatie, duidelijke afspraken en een top vloer!

Fleur Laurant - Wijchen

01/08/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Helen Bruggen - Laren

30/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mirjam Minten - IJsselstein

30/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Marloes - Apeldoorn

30/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Plezierig dat Stile Floors bij je thuis komt met de stalen. De afspraak voor het leggen in goed overleg gemaakt en zelfs heel flexibel aangepast toen de planning van onze verbouwing vertraging op liep. Contact in aanloop van het leggen was duidelijk, informatief, behulpzaam en boven al zeer vriendelijk. De jongens (van Penninkhof) die de vloer kwamen leggen waren zeer vriendelijk en professioneel evenals de plintenzetter. Wij zijn super tevreden met de gang van zaken en het uiteindelijke resultaat. Wij raden Stile Floors dan ook van harte aan wanneer u een nieuwe vloer zoekt.

Robert de Frel - Leiderdorp

29/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijne communicatie, duidelijk, snel en een mooi resultaat. Wij hadden al een pvc kleur op het oog bij de concurrent, maar vonden dit nog prijzig. Stile Floors had uitgebreid geholpen met het zoeken naar de zelfde kleur. Dit door middel van staaltjes te sturen zodat wij het konden vergelijken met de kleur die we hadden. We zijn erg blij met het resultaat en de snelheid dat het erin lag!

Layla van den Heuvel - Hooglanderveen

29/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super blij met onze nieuwe vloeren van Stile Floors. Van adviesgesprek tot leggen, alles was super geregeld. Vriendelijk personeel, met kennis van het vak. Wij komen zeker ook weer terug bij Stile Floors voor onze traprenovatie.

Sander van lith - Amsterdam

29/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top hongaarse punt, met een top service

Robin

29/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Alles van A tot Z goed geregeld.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 529 reviews.