Wat houdt een gratis adviesgesprek in?

Bij een gratis adviesgesprek plan je een afspraak met één van onze specialisten. Bij het maken van de afspraak zullen wij alvast een aantal vragen aan je stellen, zodat we goed voorbereid langs kunnen komen.

Wij willen niets liever dan dat jij iedere dag met plezier naar je vloer kijkt. Daarom komen onze adviseurs gratis en vrijblijvend bij je thuis om je te adviseren. We checken de ondergrond, jouw situatie qua lichtinval en zorgen ervoor dat alles perfect past bij jouw interieur!

Deze service is geheel gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. We delen graag onze passie voor vloeren en geven daarom graag advies aan huis!

De voordelen van een gratis adviesgesprek

  • Laat je adviseren door een specialist, lekker makkelijk bij jou thuis
  • Dankzij de grote kleurstalen, kun je meteen zien hoe het bij jou thuis staat
  • Wij geloven in persoonlijke contact en dus aandacht
  • Het is geheel gratis & vrijblijvend
  • Adviesafspraken gelden vanaf 50m2 in vrijwel geheel Nederland
  • Verzekerd van een goed eindresultaat

Hoe gaat een gratis adviesgesprek in zijn werk?

Heb jij een gratis adviesgesprek bij ons ingepland? Dan kijken we ernaar uit om bij jou over de vloer te komen. Tijdens het adviesgesprek met één van onze adviseurs wordt er gekeken naar jouw wensen. Aan de hand van deze wensen en ruimtes wordt er een passend advies gegeven. Ook wordt er vrijblijvend een offerte op maat gemaakt, zodat je weet waar je aan toe bent! Onze adviseurs verkopen geen onzin. We weten welke kwaliteit we leveren en staan daar volledig achter.

Denk rustig over de offerte na en neem contact op met één van onze collega’s. Na akkoord op de offerte komen onze vakkundige stoffeerders met alle liefde en zorg jouw nieuwe vloer leggen.

Maak een gratis afspraak

Veelgestelde vragen over gratis advies aan huis

Als je twijfelt bij het kiezen van de juiste vloer plan dan gerust een gratis adviesgesprek in. Wij kunnen je helpen bij het maken van de keus van bijvoorbeeld een pvc visgraat vloer of een pvc rechte plank! Onze adviseurs komen bij jou thuis langs om onze mooie kleurstaalborden en de verschillende dessins te laten zien. Tijdens het gesprek maken we vrijblijvend een offerte op maat, zodat je weet waar je aan toe bent.
Zeker weten! Vanaf het moment van het inplannen van het adviesgesprek totdat we de deur bij je zijn uitgelopen zitten er geen kosten aan verbonden. Wij helpen je door middel van dit gratis adviesgesprek graag een stukje verder!
Een goede voorbereiding is het halve werk! Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina of check onze socials. Op deze manier kun je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe vloer.
Na afloop van het adviesgesprek heb je een vrijblijvende offerte ontvangen van één van onze adviseurs. Je kunt rustig nadenken over de offerte en bij vragen contact opnemen met één van onze collega’s. 
Bij Stile Floors nemen we aan de hand van de offerte altijd even contact op om deze te bespreken.
We komen bij iedereen* gratis langs huis! Nu is het wel zo dat we op bepaalde plekken in Nederland niet wekelijks komen, omdat het voor ons wat verder rijden is. Bij bovenstaande landkaart op deze pagina staat aangegeven in welke gebieden wij wekelijks actief zijn. Woon je hier net buiten? Neem dan even contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken. Bij aanvragen onder de 50m2 maken we graag eerst een telefonische afspraak.
PVC visgraat

Wat klanten zelf schrijven

Onze score is een 9.7/10 gebaseerd op 654 reviews.

Arvid Oudijk - Pieterzijl

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top vloertegels.. kwalitiet ...makelijk om schoonmaken kan wel jaren mee gaan..echt de best... beter dan vloer bedeking.

Mark Oosterling - Lopik

25/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, spontaan team en aandacht voor de klant. Beschikken over betrouwbaar netwerk van stoffeerders. Garantie voor kwaliteit. Meest waardeerde ik de aandachtige nazorg en personal touch. Aanrader.

Manon W. - Zuid-Holland

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hadden veel persoonlijk contact. Ze waren goed te bereiken via WhatsApp. De vloer was snel en precies gelegd.

Henry Groenendijk - Zeist

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top geregeld, eerlijk advies aan huis. Meedenken over de mogelijkheden, maar ook eerlijk over de onmogelijkheden. Goede prijs kwaliteit verhouding, en echt persoonlijke service!

Mees de Vries - Zwolle

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Een paar maanden geleden was ik op zoek naar een PVC vloer voor in mijn nieuwe woning. Op de snelweg zag ik het busje van Stile Floors voorbij rijden heb snel een foto van het busje gemaakt en toen ik thuis kwam ben ik gelijk op de website gaan kijken. Eerste indruk was goed en ik kon gemakkelijk online een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Tijdens het vrijblijvende afspraakgesprek bij mij thuis werd ik goed geholpen en kreeg ik duidelijk en oprecht advies. De visgraat PVC vloer Julia beige eiken gekocht en de kwaliteit van de vakmensen waardoor deze gelegd wordt was super. Ontzettend blij met het resultaat, wat een top bedrijf!

Markus Den Bosch - Tilburg

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We waren op zoek naar een PVC vloer en via onze kennis kwamen wij terecht bij Stile Floors. Telefonisch en zo ook in het echt qua communicatie echt top! Planning ook duidelijk en de afspraken ook zo nagekomen. Kortom proces naar wens en het eindresultaat al helemaal!

Marjon B- Tilburg

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Keurige service, komen afspraken na en secuur gewerkt! Vloer ziet er geweldig uit.

Stefan Sloot - Enschede

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goed contact, perfect gelegde vloer. Ik zou stile floors zeker aanraden

Marco Kooij - Purmerend

23/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vanaf het uitzoeken van de vloer t/m het leggen super geregeld

Richard en Carola Koops - Dordrecht

23/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Thuis je vloer uitkiezen betekent direct matchen bij je interieur. Geweldig! En het resultaat mag er zijn: vlot gelegd, strakke plint, keurige afwerking.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 654 reviews.