Gratis adviesafspraak

Wat voor soort vloer zoek je? Twijfel je over de keuze en wil je graag gratis en vrijblijvend deskundig advies aan huis ontvangen?

De voordelen van een gratis adviesafspraak:

     ◊ Laat je adviseren door een specialist
     ◊ Altijd genoeg kleurborden mee
     ◊ Altijd persoonlijk contact met je eigen adviseur
     ◊ Het is gratis & vrijblijvend!

Vraag direct een gratis adviesafspraak aan

  Altijd persoonlijk vloeren advies

  We komen graag bij je over de vloer. Om je alles te vertellen over de mogelijkheden. Onze adviseurs verkopen geen onzin! We weten welke kwaliteit we leveren en staan daar volledig achter.

  Op basis van jouw wensen en ruimtes ontvang je een offerte voor je nieuwe vloer. Na akkoord op de offerte, komen onze vakkundige stoffeerders met alle liefde en zorg jouw nieuwe vloer leggen.

  Samen iets moois maken

  Wij weten als geen ander dat een vloer de basis is van je interieur en helpen je graag verder bij het inrichten of vernieuwen van je huis.

  Soms is het zo dat een bepaalde wens niet mogelijk is bij de huidige inrichting. Hoe wij hiermee omgaan?
  Nou, heel simpel… wij denken in oplossingen en gaan de uitdaging aan om samen met jou te zoeken naar een oplossing die misschien wel niemand voor ogen had.

  Bij Stile Floors hebben we een passie voor stijl & kwaliteit! We kunnen de vloer bij je komen inmeten, je adviseren over de vloer die het beste past bij je woonwensen en natuurlijk kun je de vloer ook door ons laten leggen.

  Dus zoek je een gedegen advies zonder fratsen; van een vriendelijke en eerlijke adviseur? Maak dan snel een afspraak via de klantenservice van Stile Floors of vul onderstaand formulier in.

  Gratis stalen Gratis advies

  Gratis kleurstalen

   Gegevens:

   Adres:

   Opmerkingen:

   De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 114 reviews.