Gratis adviesgesprek inplannen

Bij Stile Floors komen we graag bij je over de vloer om je verder te helpen bij het beantwoorden van al je vragen en kiezen van je nieuwe vloer. Deze service is geheel gratis!

Plan een gratis adviesgesprek in met één van onze adviseurs en kijk welke vloer bij jou en je woning past. We meten alles direct op en checken je ondervloer. Een goede vloer begint bij de voorbereiding, dus daar nemen wij graag samen met jou de tijd voor.

Naast het leggen van vloeren en het renoveren van je trap, organiseren wij ook graag je nieuwe vloerverwarming. Desgewenst laten we jouw oude vloer ook verwijderen door één van onze betrokken partners.

Jouw nieuwe vloer in drie stappen

 1. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan door het formulier in te vullen.
 2. Wij bellen je om de aanvraag door te nemen en de datum definitief vast te leggen.
 3. Onze adviseur komt bij jou thuis, gewapend met veel kennis, een goed humeur én extra grote kleurstalen.

Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek op locatie aan

  Voorkeursdatum 1
  Voorkeursdatum 2

  De voordelen van een gratis adviesgesprek aan huis

  • Laat je adviseren door een specialist, lekker makkelijk bij jou thuis
  • Dankzij de grote kleurstalen, kun je meteen zien hoe het bij jou thuis staat
  • Wij geloven in persoonlijke contact en dus aandacht
  • Het is geheel gratis & vrijblijvend
  • Adviesafspraken gelden vanaf 50m2 in vrijwel geheel Nederland
  • Verzekerd van een goed eindresultaat, voorbereiding is key

  Lees hier hoe een gratis afspraak op locatie werkt

  Wat klanten zelf schrijven

  Onze score is een 9.7/10 gebaseerd op 1077 reviews.

  Marco Kok - Zaandam

  21/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Nieuwe vloer uitgezocht op locatie bij mijn thuis Eerste gesprekken waren meteen positief en we hadden er gelijk veel zin in. Planning en organisatie via whattsapp verliep uitstekend en de kunde van de vloerenleggers is uitstekend te noemen . Ook de plinten werden met aandacht en kunde aangebracht . Wij hebben een prachtige visgraad vloer op de Zolder waar we zeer blij mee zijn . Ook na 2 weken is er een naservice die je via whatts app vraagt of alles nog naar wens is , echt top . De volgende vloer word zeker weer een " Stile - floor " .

  Shandro Vader - Noordbroek

  20/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  prima levering, in goed overleg de planning gemaakt, meedenken met "moeilijke" oplossingen.

  Berdie Sijmons - Aarle-Rixtel

  20/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Wat een prachtige vloer hebben we dankzij jullie, wat een rust is er hier in huis gekomen, hartstikke bedankt voor de enthousiaste vakbekwame vloerenleggers!

  Ruben Verkade - Etten-Leur

  18/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  We zijn erg tevreden over de vloer die Stile Floors heeft geleverd en geplaatst. We hebben in Maart 2021 onze vloer besteld voor onze nieuwbouwwoning in Etten-Leur. Derek is bij ons thuis geweest met de stalen die wij hadden aangevraagd maar ook met alternatieven die qua kwaliteit niet onder deden voor het door ons gewenste product maar qua prijs wel. Vervolgens hebben we even geen contact meer gehad maar in November 2022 kregen we het bericht dat onze woning zou worden opgeleverd. Vervolgens met Stile Floors contact gehad en zij hebben ons gevraagd wat onze planning was en wanneer we de vloer geleverd en geplaatst wilden hebben. Dit gebeurde allemaal in wederzijds overleg. Nadat de vloer geleverd was kwam Dave de vloer plaatsen. Dit ging allemaal erg vlot en Dave heeft net werk geleverd. Afval werd netjes meegenomen en de vloer lag er strak in. In de slaapkamer miste nog een stukje vloer omdat er te weinig was geleverd dit is ook netjes opgelost en ook die kamer ligt er nu strak bij. We hebben ook de plinten laten plaatsen en we zijn ook daarmee helemaal ontzorgd. Onze binnendeuren en kozijnen kwamen pas later en het is dan beter om je plinten later te plaatsen ook dit was geen probleem voor Stile Floors. Al met al erg tevreden dus!

  Tess Cornelissen - Arnhem

  17/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Wat is het enorm fijn dat een bedrijf zo’n top communicatie heeft. Een appje, een mailtje of een belletje, altijd juiste communicatie! Zeer blij met de vloer, leggers en het bedrijf Stile Floors! Iedere ochtend een grote glimlach op ons gezicht met onze prachtige vloer :). Aanrader? DOEN!!

  Collin en Simone - Gouda

  16/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Esther Rentenaar - Veenendaal

  15/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Via social media kwam ik in contact met Stile Floors. Het fijne vond ik dat ze bij ons thuis kwamen met verschillende vloeren. De service was echt super. We hebben meerdere malen de datum van leggen moeten verplaatsen doordat de bouw van ons huis uitliep en daar werd heel flexibel mee omgegaan. Ook het contact is heel fijn. Het is heel persoonlijk en er word snel gereageerd. Het leggen gebeurde ook binnen één dag. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en ik zou Stile Floors zeker aanbevelen!

  Bart de Vries

  10/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Ben je op zoek naar een nieuwe (visgraat)vloer? Zoek dan niet verder! De eerste vrijblijvende afspraak was razendsnel gemaakt. Stile Floors komt bij je thuis met diverse kleurenstalen en geeft daarbij goed advies om de juiste keuze te maken. Aan het eind van het gesprek volgt een offerte, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Door onze verbouwing was er slechts 1 week ruimte waarin onze tegelvloer geëgaliseerd en de nieuwe visgraatvloer (Julia greige eiken) gelijmd kon worden. Ook dit wist Stile Floors in te plannen. Na de opdracht werd er op zeer prettige en professionele wijze contact gehouden middels whatsapp, maar ook per telefoon, zodat alles duidelijk was en de verwachtingen waar gemaakt konden worden. Zelfs op de dag voor de levering konden wij de plinten nog vervangen door 1 variant hoger. De mannen die de vloer kwamen egaliseren en lijmen waren vriendelijk, maar vooral vakmannen. Dit geldt ook voor de man die de plinten kwam aanbrengen. Stile Floors team, dank voor de fijne samenwerking en wij kijken terug op een prettig proces en een prachtig resultaat!

  Mohammed Zemouri

  10/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Anique Broeren - Almere

  09/03/2023

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Zeer klantgericht! Top service

  De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1077 reviews.