Vraag binnen enkele seconden een gratis adviesgesprek bij jou thuis aan

 1. 1. Vul het formulier in
 2. 2. We bellen jou voor afstemming 
 3. 3. Het bezoek zelf

  Hoe groot schat je de ruimte in
  of

  Veelgestelde vragen

  Zeker weten! Vanaf het moment van het inplannen van het adviesgesprek totdat we de deur bij je zijn uitgelopen zitten er geen kosten aan verbonden. Wij helpen je door middel van dit gratis adviesgesprek graag een stukje verder. Onze adviseurs verkopen geen onzin. We weten welke kwaliteit we leveren en staan daar volledig achter.
  Een nieuwe vloer koop je niet zomaar. Dat snappen we. Wij doen niet aan kleine lettertjes. Dus alles wat op onze website staat, mag gelezen worden. Geen klus is voor ons hetzelfde en daarom maken we graag offertes op maat. Onze adviseurs komen bij jou thuis langs om onze mooie kleurstaalborden en de verschillende dessins te laten zien. Tijdens het gesprek maken we vrijblijvend een offerte op maat, zodat je weet waar je aan toe bent en meten we de ruimte in. Handig toch!
  Een goede voorbereiding is het halve werk! Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina of check onze socials. Op deze manier kan je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe vloer.
  Na afloop van het adviesgesprek heb je een vrijblijvende offerte ontvangen van één van onze adviseurs. Je kunt rustig nadenken over de offerte en bij vragen contact opnemen met één van onze collega’s. 
Bij Stile Floors nemen we aan de hand van de offerte altijd even contact op om deze te bespreken.
  We komen bij iedereen* gratis langs huis! Nu is het wel zo dat we op bepaalde plekken in Nederland niet wekelijks komen, omdat het voor ons wat verder rijden is. Wil jij weten hoe snel we bij jou op de stoep kunnen staan? Neem dan even contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken. Bij aanvragen onder de 50m2 maken we graag eerst een telefonische afspraak.

  Wat onze klanten schrijven

  Onze score is een 9.7/10 gebaseerd op 1565 reviews.

  Miranda - Heerhugowaard

  24/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Mooie vloer en trapbekleding laten doen. Zeer tevreden met het resultaat.

  Fam. Smit

  20/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Wij hebben onze trap laten renoveren door Stile Floors. Stoffeerder Ali is geweest, een hele lieve en kundige vakman. Het contact met de mensen op kantoor verliep soepel, en de trap is echt prachtig geworden 👍

  Steven & Loes - Bathmen

  20/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Hele mooie pvc vloer gelegd + nieuwe pvc trapbekleding met verlichting. Heel blij mee!

  Brigitte Hageman - Leusden

  20/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Onze ervaring met Stile Floors was uitstekend van start tot finish. Verkoper Derek bezocht ons thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij hij ons hielp de perfecte vloer te kiezen: de Julia greige eiken visgraat. Derek's begrip voor onze wensen, gecombineerd met zijn professionele advies, maakte het proces eenvoudig en aangenaam. De communicatie over planning en uitvoering was helder en efficiënt, wat resulteerde in een prachtig eindresultaat dat onze verwachtingen overtrof. Een dikke pluim voor het team van Stile Floors voor hun vakmanschap en service. We zijn dolblij met onze nieuwe vloer!

  Mark van der Ham - Doorwerth

  16/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Stile Floors heeft ons op een zeer prettige manier geholpen, ook toen andere betrokken partijen steken lieten vallen. Als ik dit op voorhand had geweten, had ik alles aan Stile uitbesteed! Echte aanrader!

  Kasper van Beek - Apeldoorn

  15/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Bij Stile Floors was de communicatie van begin tot eind uitstekend. Het plannen ging vlot en zonder enige moeite. De stoffeerder was niet alleen snel, maar ook zeer kundig en precies. Het resultaat is een prachtige vloer waar ik erg tevreden mee ben. Ik raad Stile Floors ten zeerste aan voor hun professionaliteit en vakmanschap.

  Anja Vercoulen - Venlo

  15/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Bij het uitzoeken van de vloer en planning van het leggen werd goed meegedacht. Duidelijke communicatie. Prettig contact met de stoffeerders die kundig een prachtige vloer, inclusief plinten hebben gelegd. Ik kan Stilefloors zeker aanbevelen.

  Martijn Veldhuijsen - Zwolle

  14/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Fijne club. Aanrader! No-nonsens bedrijf met kundige mensen. Proberen het de klant echt naar de zin te maken.

  Ralph Schoemaker - Maassluis

  14/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Top bedrijf jongens! Wij zijn heel blij met jullie. Goede communicatie, vriendelijk en professioneel. Bedankt voor alles 👍

  Cynthia

  13/02/2024

  Ja, ik beveel Stile Floors aan

  Van begin tot eind blij met het proces, van het advies aan huis met grote stalen, het contact voor-tijdens-na het leggen en uiteraard onze mooie vloer!

  De voordelen van een gratis adviesgesprek aan huis

  • Laat je adviseren door een specialist, lekker makkelijk bij jou thuis
  • Dankzij de grote kleurstalen, kun je meteen zien hoe het bij jou thuis staat
  • Wij geloven in persoonlijke contact en dus aandacht
  • Het is geheel gratis & vrijblijvend
  • Adviesafspraken gelden vanaf 50m2 in vrijwel geheel Nederland
  • Verzekerd van een goed eindresultaat, voorbereiding is key

  Lees meer over een gratis afspraak op locatie

  Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
  De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1565 reviews.