Gratis advies op locatie

Wat voor soort vloer zoek je?

Twijfel je over de keuze en wil je graag gratis en geheel vrijblijvend deskundig advies bij jou thuis ontvangen?

Eén van onze specialisten maakt een afspraak om al je vragen te kunnen beantwoorden. Bij het maken van de afspraak zullen wij alvast een aantal vragen aan je stellen, zodat we goed voorbereid langskomen.

Deze service is geheel gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. We delen graag onze passie voor vloeren en geven graag advies aan huis!


De voornaamste voordelen van een
gratis adviesafspraak:

     ◊ Laat je adviseren door een specialist
     ◊ Altijd genoeg kleurstalen mee
     ◊ Altijd persoonlijk contact met je eigen adviseur
     ◊ Het is gratis & vrijblijvend!
     ◊ Adviesafspraken gelden vanaf 45m2


Vraag hieronder direct een gratis adviesafspraak aan
(voorkeursdatum kunnen we – wegens drukte – niet garanderen, er wordt persoonlijk contact opgenomen om de afspraak te bevestigen).

  Voorkeursdatum 1
  Voorkeursdatum 2

   

  Altijd persoonlijk vloeren advies

  We komen graag bij je over de vloer. Om je alles te vertellen over de mogelijkheden. Onze adviseurs verkopen geen onzin! We weten welke kwaliteit we leveren en staan daar volledig achter.

  Op basis van jouw wensen en ruimtes ontvang je een offerte voor je nieuwe vloer. Na akkoord op de offerte, komen onze vakkundige stoffeerders met alle liefde en zorg jouw nieuwe vloer leggen.

   

  Samen iets moois maken

  Wij weten als geen ander dat een vloer de basis is van je interieur en wij helpen je graag verder bij de vloer als basis.

  Soms is het zo dat een bepaalde wens niet mogelijk is bij de huidige inrichting. Hoe wij hiermee omgaan?
  Nou, heel simpel… wij denken in oplossingen en gaan de uitdaging aan om samen met jou te zoeken naar een oplossing die misschien wel niemand voor ogen had.

  Bij Stile Floors hebben we een passie voor stijl & kwaliteit! We kunnen de vloer bij je komen inmeten, je adviseren over de vloer die het beste past bij je woonwensen en natuurlijk kun je de vloer ook door ons laten leggen.

  Dus zoek je een gedegen en gratis advies zonder fratsen; van een vriendelijke en eerlijke adviseur? Maak dan snel een afspraak via de klantenservice van Stile Floors of vul het formulier hierboven in.

  De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 490 reviews.