Home Laminaat vloeren Laminaat woonkamer

Laminaat woonkamer

Laminaat vloer Lola beige eiken | Stile Floors
Laminaat Lola beige eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Lola bruin eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Lola gerookt eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Lola greige eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Lola lichtbruin eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Lola naturel eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Lola eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Lola oud gerookt eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat rechte plank Diablo Licht eiken | Stile Floors Laminaat rechte plank Diablo Licht eiken | Stile Floors
Laminaat Diablo licht eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Diablo beige eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat rechte plank Diablo naturel eiken | Stile Floors Laminaat Naturel eiken rechte plank
Laminaat Diablo naturel eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Diablo eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat rechte plank Diablo gerookt eiken | Stile Floors Laminaat rechte plank Diablo gerookt eiken | Stile Floors
Laminaat Diablo gerookt eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat rechte plank Diablo lichtgrijs eiken | Stile Floors Laminaat rechte plank Diablo Licht grijs eiken | Stile Floors
Laminaat Diablo lichtgrijs eiken
€ 15,75€23,95 per m²
Laminaat Diablo donkergrijs eiken
€ 15,75€23,95 per m²

Laminaat woonkamer

Laminaat in de woonkamer is niet alleen mooi, het is ook nog eens ontzettend praktisch. Het onderhoudsarme karakter van laminaat en de vele mogelijkheden in kleur en plank maakt dit type vloer dan ook erg populair. Welke woonkamer laminaat past bij jouw interieur? Bij Stile Floors vind je een breed assortiment laminaatvloeren voor in de woonkamer met stuk voor stuk een unieke uitstraling. Ga je voor stoer en industrieel of kies je voor landelijk en klassiek? Met deze laminaatvloeren maak je van jouw woonkamer een hele mooie ruimte. Ontdek hier welk laminaat jouw woonkamer nodig heeft!

Is laminaat geschikt voor de woonkamer?

Er zijn weinig vloeren meer geschikt voor in de woonkamer dan laminaat. In deze ruimte wordt volop geleefd – schuiven met meubels, vieze schoenen en noem het maar op. De vloer in je woonkamer krijgt in de loop der jaren behoorlijk veel te verduren. Toch ben je met een laminaatvloer verzekerd van een slijtvaste vloer. De vloer is namelijk gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen intensief gebruik. Bovendien is woonkamer laminaat verkrijgbaar is veel diverse dessins en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan licht eiken, white-wash of lichtgrijs eiken. De houtlook van het laminaat geeft je interieur een natuurlijke uitstraling en met de juiste kleur laminaat maak je jouw woonkamer compleet.

Het juiste laminaat voor jouw woonkamer

In principe zijn alle laminaatvloeren van Stile Floors geschikt voor in de woonkamer. Toch zit er hier en daar verschil tussen de laminaatvloeren in ons assortiment. Dit kan meespelen in je keuze. Woon je in een appartement of bovenwoning? Dan kan het verstandig zijn om voor een dik laminaat in je woonkamer te kiezen in combinatie met een goede ondervloer. Hiermee beperkt je namelijk contactgeluiden en verhoog je de levensduur van je vloer.

Ben je er al over uit welke kleur laminaat het beste past in jouw woonkamer? Iedere kleur laminaat geeft je woonkamer een unieke uitstraling. De warme tinten van naturel eiken ogen bijvoorbeeld sfeervol en gezellig, terwijl een lichtgrijze laminaatvloer juist een stoer en robuust uiterlijk heeft. Afhankelijk van jouw huidige interieur of interieurplannen kies je een vloer die perfect bij je woonkamer past. Twijfel je nog over de kleur? Bij Stil Floors vraag je gemakkelijk gratis kleurstalen aan van het laminaat in ons assortiment. Bekijk de stalen in verschillend licht en vergelijk ze met de meubels in je woonkamer. Op die manier weet je zeker dat je de goede keuze maakt.

Bestel jouw woonkamer laminaat bij Stile Floors

Laminaat in de woonkamer is een hele goede keuze. Bestel daarom nu jouw laminaat bij Stile Floors. We leveren uitsluitend kwaliteitsvloeren en bieden je gratis advies op maat. Bovendien kun je rekenen op vakkundige legservice en betaal je geen verzendkosten bij een bestelling van 15 m² of meer.

Wil je meer weten over onze vloeren en service of ben je op zoek naar passend advies van onze experts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw laminaat in de woonkamer.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.