Home PVC vloeren PVC Houtlook

PVC Houtlook

Een vloer is een vast basis element van iedere ruimte. Met een PVC houtlook vloer creëer je dezelfde sfeer als met een echte houten vloer, zonder dat je de prijs ervoor betaalt. Stile Floors biedt een uitstekend alternatief op een houten parketvloer, namelijk PVC houtlook met een realistische MATTE houtlook. Kijk snel in het assortiment houtlook PVC hieronder en ontdek wat er allemaal mogelijk is bij Stile Floors.

Lees meer
Nieuw
Klik PVC
Nieuw
Vivian greige eiken PVC Visgraat XL
€43.95 39.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat
Vivian rustiek eiken PVC Visgraat XL
€43.95 39.95 per m²
PVC vloer naturel
Julia naturel eiken PVC Visgraat XL
€44.95 39.95 per m²
Julia donker eiken PVC Visgraat XL
€44.95 39.95 per m²
Trend
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€44.95 39.95 per m²
Onze keus
PVC visgraat gerookt eiken
Julia gerookt eiken PVC Visgraat XL
€44.95 39.95 per m²
Julia greige eiken PVC Visgraat XL
€44.95 39.95 per m²

Onze PVC vloeren houtlook

PVC vloeren worden vaak vergeleken met laminaat. Wij volgen deze vergelijking, maar het is veel beter om een PVC houtlook vloer te vergelijken met een echte houten vloer. Een PVC houtlook vloer heeft dezelfde matte look, het reliëf, de verdiepte v-groef en de natuurlijke dessins met noesten die je echt voelt. Een houten vloer zorgt voor een luxe uitstraling en bij Stile Floors hebben we een ruime collectie aan matte  PVC vloeren houtlook. Hierin heb je ook nog eens de keuze uit allerlei houtlook kleuren, legpatronen en prijzen. Wil jij jouw interieur voorzien van een  PVC houtlook vloer? Lees dan snel verder!

Welke PVC houtlook vloer past er in jouw interieur?

De keuze voor een vloer is erg belangrijk. De meeste PVC houtlook vloeren die wij verkopen, worden gelegd op de begane grond en daarbij praktisch ook altijd in de woonkamer. De woonkamer is vaak de belangrijkste ruimte in het huis. Hier komt het hele gezin samen voor de gezelligheid en omdat de woonkamer door iedereen wordt gebruikt is het belangrijk om te kiezen voor een comfortabele en duurzame vloer.

Een PVC houtlook vloer is een populaire keuze, de voornaamste reden hiervoor is dat een houtlook PVC vloer voor veel sfeer en warmte in huis zorgt. Of je nu kiest voor een warme, bruine houtlook of een eiken houtlook PVC vloer, bij Stile Floors weet je zeker dat je kiest voor een solide vloer als basis van jouw interieur.

PVC houtlook vloer: loofhout en naaldhout

Meestal wordt hout opgedeeld in twee hoofdgroepen, namelijk loofhout en naaldhout. Wij geven je hierover een korte toelichting:

  • Loofhout, afkomstig van de loofbomen, wordt ook wel hardhout genoemd. Dit zegt niet per definitie iets over de hardheid van het hout, er zijn namelijk ook loofbomen die heel zacht hout leveren zoals de linde, populier en wilg.
  • Naaldhout, afkomstig van de naaldbomen, wordt ook wel zachthout genoemd. Net als bij loofhout is de boomsoort en het groeiklimaat bepalend voor de hardheid van het hout. In Nederland zijn de meest voorkomende naaldhoutsoorten vurenhout en grenenhout.

Door de sterke beschermlaag van een PVC houtlookvloeren zijn deze vloeren uitermate geschikt voor zwaar huishoudelijk en projectmatig gebruik. En of de houtlook nu afkomstig is van loofhout of naaldhout, dat maakt niets uit: een PVC houtlook vloer is eigenlijk onverwoestbaar.

Houtlook PVC combineren

Voor het inrichten van een interieur geldt dat het bijna altijd draait om combineren. Je hele woning in één soort materiaal of kleur is praktisch onmogelijk. Het is dan ook de kunst om een mooie combinatie of beter gezegd, meerdere combinaties te maken van verschillende kleuren en materialen. Een goed idee om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een PVC houtlook vloer

Een mooie combinatie die we tegenwoordig vaak tegenkomen zijn staallook deuren in combinatie met een houtlook pvc visgraatvloer. De PVC houtlook vloer zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling en door de deuren oogt de ruimte altijd groter. Ge-wel-dig! Een andere combinatie die we ook super vinden is de combinatie van de twee totaal verschillende soorten materialen: hout en marmer.

We helpen je graag bij het maken van je vloerkeuze. Onze specialisten komen graag bij je langs om je te voorzien van professioneel advies over onze PVC houtlook vloeren. Een vloer moet tenslotte passen bij wie je bent en wat je doet. Je maakt hier in maar drie stappen een afspraak voor een fantastisch interieuradvies.

Houtlook PVC vloer leggen

PVC houtlookvloeren kan je op verschillende manieren leggen. De meest gebruikelijke manier is dat de vloer languit over de lengte wordt gelegd. Op deze manier lijkt je woonkamer langer. De visgraat PVC vloeren zijn ook erg populair. Bij deze legmethode worden de houtlook planken als het ware in elkaar geweven. Nog een andere legmethode is de Hongaarse punt. Een klassieke vorm, die lijkt op een PVC visgraat dessin, maar dan toch nog heel anders is. In dit geval liggen de houtlook planken onder een hoek van 60 graden, waarbij de bovenzijde aansluit. Zowel het visgraatdessin als ook de Hongaarse punt zijn wel wat prijziger, vanwege de arbeid die onze vakmannen eraan hebben.

Goedkope houtlook PVC vloeren

Een houten vloer is mooi, maar deze moet natuurlijk wel betaalbaar zijn. Daarom bieden we bij Stile Floors houtlook PVC aan, hiermee profiteer je van de looks (lusten), en zijn daarnaast de kosten (lasten) ook nog eens te overzien. Wij geloven in het motto: beter een goede koop, dan goedkoop! Bij Stile Floors worden de merken eerst uitgebreid getest en daarna pas opgenomen in ons assortiment. Hierdoor ben jij verzekerd van een hoge kwaliteit van deze vloeren. Koop je een vloer bij Stile Floors, dan voorkom je fratsen achteraf.

Eén van de redenen om voor Stile Floors te kiezen: hoge kwaliteitsvloeren voor een vriendenprijs!
Wij verzenden elke bestelling boven de 15 vierkante meter GRATIS, zowel in Nederland als ook in België. De reden dat wij al vanaf 15m2 gratis verzenden? Wij vinden dat je enkel hoeft te betalen voor de kwalitatieve vloer die we leveren, niet om deze bij je thuis te bezorgen want dat vinden wij zonde.

Schaf je houtlook PVC houtlook vloer aan bij Stile Floors

Via onze website kun je gemakkelijk gratis kleurstalen aanvragen, zo kun jij alvast kennis maken met de PVC vloeren van Stile Floors. Wij hebben zowel plak PVC als klik PVC in ons assortiment. Wil je een stapje verder? Wij komen graag vrijblijvend bij jouw thuis om te praten over de vloer.

Bel gerust eens met onze klantenservice wanneer je op zoek bent naar een nieuwe  PVC houtlook vloer! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies of plannen een gratis advies afspraak met een adviseur die gratis naar je toekomt.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1007 reviews.