Home PVC vloeren Bruine PVC vloeren

Bruine PVC vloeren

Een vloer is één van de basiselementen van iedere ruimte. Met een bruine PVC vloer creëer je een sfeervolle en stijlvolle sfeer. Het lijkt op een echte houten vloer, zonder dat je de prijs ervoor betaalt. Stile Floors biedt uitstekende alternatieven aan op een houten parketvloer, namelijk met de PVC vloer in het bruin. Bekijk snel het complete assortiment en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn bij Stile Floors.

Lees verder
Lees meer

Wat is een PVC vloer in het bruin?

Het product PVC wordt vaak vergeleken met laminaat. Deze vergelijking begrijpen we, maar je kunt het product eigenlijk nog beter vergelijken met echte houten vloeren. Een PVC vloer in het bruin heeft namelijk dezelfde matte look, maar ook reliëf, en natuurlijke designs die als echt hout aanvoelen.

Een PVC vloer in het bruin zorgt voor een luxe uitstraling. Bij Stile Floors verkopen we dit type vloer in verschillende bruintinten. Je hebt daarbij keuze uit verschillende legpatronen en prijzen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een bruine PVC vloer.

De mogelijkheden met bruine PVC vloeren

De vloer die je kiest, heeft veel invloed op de rest van je interieur. Over het algemeen leggen we de PVC vloer in het bruin op de begane grond, in de woonkamer. In veel woningen is dit namelijk de belangrijkste ruimte in het huis. Iedereen komt hier samen en de ruimte wordt door iedereen gebruikt. Het is daarom van groot belang dat er wordt gekozen voor een comfortabele en duurzame vloer. Daarnaast is het ook uiteraard mogelijk om de vloer in een andere ruimte te leggen. Denk aan de gang, slaapkamer of keuken.

Een bruine PVC vloer is erg populair. Dat komt omdat de PVC vloer in het bruin voor veel warmte en sfeer zorgt in een ruimte. Ongeacht welke bruintint je kiest, bij Stile Floors weet je zeker dat je kiest voor een solide vloer als basis voor ieder interieur.

De PVC vloer in het bruin combineren

Bij de inrichting van het interieur draait het over het algemeen om één ding: combinaties. Het is namelijk erg lastig om een woning in te richten in een specifieke kleur of met een specifiek materiaal. Je kunt daarom het beste meerdere combinaties maken met verschillende materialen en kleuren, zoals een PVC vloer in grijs bruin. Daarnaast zijn er diverse vloerstijlen te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan visgraat, Hongaarse punt of houtlook PVC. Dit is goed om gedachten te houden bij de aanschaf van de bruine PVC vloer.

De eigenschappen van de PVC vloer in het bruin

Bij Stile Floors vinden we het belangrijk dat je een compleet beeld krijgt van een PVC vloer in het bruin. We hebben daarom de verschillende eigenschappen op een rijtje gezet. Een bruine PVC vloer…:

  • Brandvertragend;
  • Duurzaam;
  • Flexibel;
  • Licht van gewicht;
  • Makkelijk bewerkbaar;
  • Makkelijk om schoon te maken;
  • Slijtvast;
  • Stootvast;
  • Waterdicht.

Bovengenoemde voordelen én de goede betaalbaarheid van een PVC vloer in het bruin maken het een populair product. Je ontvangt er bovendien nog eens tientallen jaren garantie bij. We vinden dat het van belang is dat je weet wat de nadelen zijn. Zo kun je de vloer beschadigen als je agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Ook kunnen er oneffenheden ontstaan als je de vloer legt op een ondergrond die niet egaal is.

PVC vloer in het bruin door Stile Floors

Bij Stile Floors helpen we je graag met de keuze voor een nieuwe vloer. Zo is het mogelijk om bij ons gratis kleurstalen aan te vragen. Hierdoor kun je vast kennismaken met ons assortiment. Ook komen onze specialisten graag bij je over de vloer. Ze voorzien je graag met professioneel advies over een bruine PVC vloer.

Tijdens dit gratis adviesgesprek aan huis komen we geheel vrijblijvend bij je langs. We geven je dan advies en daarnaast kijken we welke vloeren het beste tot zijn recht komen in jouw ruimte. Een vloer moet niet alleen bij de ruimte passen, maar ook zeker bij jou. We nemen jouw wensen daarom ook uitgebreid mee in ons advies.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.