Legservice

Het strak en duurzaam aanleggen van een vloer is niet zomaar een klusje. Het vergt een vakkundig oog en inzicht. Je kunt ervoor kiezen de vloer zelf te leggen, met behulp van onze leginstructies. Maar je kunt het ook professioneel laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.

  • Gegarandeerd vakwerk en garantie.
  • 100% betrouwbaar. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent!
  • Alles tot in de puntjes afgewerkt.

 

Je vloer laten leggen – de mogelijkheden van Stile Floors

Kies je ervoor om je vloer door ons te laten leggen, dan hebben wij daarvoor verschillende opties die per product zijn terug te vinden op de productpagina’s.

Onze prijzen zijn all-in, dat betekent dat we achteraf geen extra kosten berekenen. Lijkt geen van de opties geschikt te zijn voor jouw situatie?

Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. De kans is groot dat we er samen uitkomen.

 

Floors & more

En … wil je naast het leggen, extra werkzaamheden laten uitvoeren?

Niets is voor ons onmogelijk: denk hierbij aan het verwijderen van de oude vloer etc. Hiervoor hebben we een betrouwbaar netwerk aan vakmensen, en in overleg met elkaar vinden we altijd een oplossing!

Jij wilt natuurlijk zo lang mogelijk van de nieuwe vloer genieten. Daarbij is niet alleen de kwaliteit van de vloer belangrijk, maar ook de installatie van de vloer en eventueel ook de vloerverwarming.

 

Traprenovatie – traptreden bekleden met tapijt of een PVC vloer

Stile Floors heeft een eigen legservice, welke ruimschoots ervaring heeft in het leggen van laminaat, PVC vloeren, tapijttegels en vinyl vloeren. Naast het feit dat onze stoffeerders vloeren in huizen, appartementen en kantoren leggen, is het legteam van Stile Floors ook gespecialiseerd in het leggen van PVC-vloeren op trappen.

 

Kortom, de vloeren legservice van Stile Floors

Met onze legservice laat je het leggen van je nieuwe vloer verzorgen door een ervaren stoffeerder. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en het soort vloer, wordt de vloer meestal binnen één dag gelegd. De vakman die je vloer komt leggen heeft dit al vele malen gedaan en weet precies wat wel en niet kan. We werken netjes en laten geen rommel achter. Ook geven we je advies over het onderhoud van je vloer.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 490 reviews.