Legservice

Het is het eerste waar mensen naar kijken als ze binnenkomen. Een vloer maakt de ruimte af en zorgt voor beleving in de ruimte. Aan het creëren van die beleving dragen wij vanuit Stile Floors graag bij door met liefde & passie ons vakmanschap uit te voeren. Uit het schaarse aanbod van vakmensen, werken wij alleen met de besten.

Misschien dat we daarom gemiddeld met een 9,7 worden beoordeeld door onze klanten. Een vloer is voor ons tenslotte meer dan een bodem waar je op loopt.

Wat zijn de voordelen van onze legservice?

  • Gebruik van hoogwaardig materiaal
  • Professionele, enthousiaste en vakkundige vloerenleggers
  • All-in prijzen, geen onverwachte kosten dus
  • Snelle levertijd, heldere communicatie en altijd perfecte oplevering
  • Een goede vloer begint bij de voorbereiding

Uiteraard kun je ook voor andere, bijbehorende vloerproducten en werkzaamheden bij ons terecht. Denk daarbij aan het renoveren van je trap, het organiseren van je nieuwe vloerverwarming of het aanbrengen van plinten. En last, but not least: desgewenst laten we de oude vloer ook verwijderen door één van onze betrokken partners.

Je hebt één aanspreekpunt voor alles, wat een klus of verbouwing erg overzichtelijk maakt voor jou. Graag coördineren we alle werkzaamheden voor een soepele en snelle uitvoering.

Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Laat je vrijblijvend voorzien van passend advies op locatie.

Maak een afspraak op locatie

PVC vloer leggen

Mensen die met liefde werken aan jouw vloer

stoffeerder
Professionele stoffeerder
Professionele vloerenlegger
Stoffeerders
PVC vloer leggen
Stoffeerder
Stoffeerder

Wat klanten zelf schrijven

Onze score is een 9.7/10 gebaseerd op 662 reviews.

Harry van Veen - Spijkenisse

01/12/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prachtige vloer en zeer goed gelegd door Etiène, een pvc en laminaat specialist zoals hij me zei. De pvc-vloer is onder de juiste temperatuur keurig netjes geplakt, plinten er tegenaan en zo is vloer, plint, muur én plafond een mooi strak geheel geworden. Leuke bijkomstigheid... Nadat de vloer ingelijmd was moest deze een uur drogen. Die tijd hebben we benut om eens op mijn E-drumkit te spelen. Vloeren leggen doet Etiène vakkundig en zeer netjes maar drummen ging hem ook goed af! Dus al met al een leuke ervaring extra! Bovendien had ik een zeer goed persoonlijk contact met de heren van StileFloors zelf.

Tatjana Rusterholz - Heemskerk

01/12/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Arvid Oudijk - Pieterzijl

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top vloertegels.. kwalitiet ...makelijk om schoonmaken kan wel jaren mee gaan..echt de best... beter dan vloer bedeking.

Inge Berck - Veenendaal

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Persoonlijk en vriendelijk contact met vakkudn

Anniek Mul - Medemblik

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel fijn bedrijf! Super veel keuzes en alles is mogelijk. Contact loopt heel gemakkelijk via telefoon/whatsapp/mail net wat je fijn vind. Er wordt heel snel gereageerd. De stoffeerders zijn super vriendelijk en werken heel netjes! De levering ging ook top. Wij hadden een nieuwbouw huis en wisten niet wanneer die klaar zou zijn voor de vloer. Stile Floors vond dat geen enkel probleem. Zij namen af en toe contact op met de vraag hoe het er voor stond. Super fijn dat zij zo flexibel zijn!

Babs Wiegers - Castricum

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prachtige vloer en wat een warme service!

Mathieu Wielens - Apeldoorn

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Tijdens het eerste gesprek werd goed mee gedacht in onze wensen. Men heeft diverse kleurstalen geregeld en stile Floors deed alles prettig en proactief. Het leggen werd gedaan door vriendelijke medewerkers die zelf wouden werken naar een resultaat waar ze trots op waren. Na het leggen is meerdere keren gevraagd of alles naar wens was en of er nog zaken aandacht nodig hadden. Kortom wij zijn uiterst tevreden over stile Floors en raden hun zeker aan

Mark Oosterling - Lopik

25/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, spontaan team en aandacht voor de klant. Beschikken over betrouwbaar netwerk van stoffeerders. Garantie voor kwaliteit. Meest waardeerde ik de aandachtige nazorg en personal touch. Aanrader.

Manon W. - Zuid-Holland

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hadden veel persoonlijk contact. Ze waren goed te bereiken via WhatsApp. De vloer was snel en precies gelegd.

Henry Groenendijk - Zeist

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top geregeld, eerlijk advies aan huis. Meedenken over de mogelijkheden, maar ook eerlijk over de onmogelijkheden. Goede prijs kwaliteit verhouding, en echt persoonlijke service!

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 662 reviews.