Legservice

Het is het eerste waar mensen naar kijken als ze binnenkomen. Een vloer maakt de ruimte af en zorgt voor beleving in de ruimte. Aan het creëren van die beleving dragen wij vanuit Stile Floors graag bij door met liefde & passie ons vakmanschap uit te voeren. Uit het schaarse aanbod van vakmensen, werken wij alleen met de besten.

Misschien dat we daarom gemiddeld met een 9,7 worden beoordeeld door onze klanten. Een vloer is voor ons tenslotte meer dan een bodem waar je op loopt.

Wat zijn de voordelen van onze legservice?

  • Gebruik van hoogwaardig materiaal
  • Professionele, enthousiaste en vakkundige vloerenleggers
  • All-in prijzen, geen onverwachte kosten dus
  • Snelle levertijd, heldere communicatie en altijd perfecte oplevering
  • Een goede vloer begint bij de voorbereiding

Uiteraard kun je ook voor andere, bijbehorende vloerproducten en werkzaamheden bij ons terecht. Denk daarbij aan het renoveren van je trap, het organiseren van je nieuwe vloerverwarming of het aanbrengen van plinten. En last, but not least: desgewenst laten we de oude vloer ook verwijderen door één van onze betrokken partners.

Je hebt één aanspreekpunt voor alles, wat een klus of verbouwing erg overzichtelijk maakt voor jou. Graag coördineren we alle werkzaamheden voor een soepele en snelle uitvoering.

Maak een gratis afspraak

Wat onze klanten schrijven

Onze score is een 9.8/10 gebaseerd op 1652 reviews.

Mike de Ridder - Grootebroek

12/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vloer is super goed en strak erin gelegd daarnaast is de communicatie van het bedrijf super duidelijk en heel fijn daar kunnen vele bedrijven van leren.

Theo van Dam - Beilen

11/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fantastische ervaring met Stile Floors! We wilden altijd al een stijlvolle, maar ook duurzame vloer voor ons huis. Onze nieuwe vloer ziet er geweldig uit, een echte aanwinst voor ons huis. Eersteklas service!

Karel Druijff - Woudenberg

10/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

van Putten - Woudenberg

10/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

L. Bogaarts - Bergen Op Zoom

10/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Uitstekende service met snelle levering en hoogwaardige producten. Ik heb houten panelen gekocht voor aan de muur en ze waren eenvoudig te monteren. Ik raad aan om ook meteen goede kit mee te bestellen voor een optimale bevestiging.

Sophie

08/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Erwin Meijer - Groningen

08/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service, vriendelijk, afwerking helemaal top. Stile Floors heeft onze verbouwing en relatie gered😉👌het zat ons wat tegen betreft vloerverwarming bij een ander bedrijf enz. Gebeld met Maurice en collega’s en alles werd door hun geregeld👌👌 als het had gekund ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌

Liesbeth Wolters - Huissen

04/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer goede en persoonlijke service.De vloer is proffesioneel gelegd en word tot op de cm nageken voor oplevering. Ik raad iedereen stilefloors aan.

Arnela Balesic - Vlaardingen

03/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Danielle Loomans - Pijnacker

30/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super blij met de pvc klik visgraat vloer van Stile Floors! Van offerteaanvraag tot vloer leggen, alles is snel verlopen. Er wordt duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd en degene die de vloer komt leggen was ook erg vriendelijk. Dat is fijn, want diegene is natuurlijk het langst in je huis aanwezig 😉 Ik raad Stile Floors zeker aan!

Een aantal mensen die met liefde werken aan jouw vloer

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1652 reviews.