Ons DNA

Wat vinden onze klanten van Stile Floors? Je kunt online reviews van ons vinden op verschillende onafhankelijke websites. We vinden feedback ontzettend belangrijk. Zo kunnen we onze service een stukje beter maken en jij weet gelijk wat je van ons kunt verwachten. Fouten maken doen wij liever niet maar waar gewerkt wordt komt dat soms voor. Zonder wrijving geen glans. Belangrijk is dat wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen en tot het uiterste gaan om een kleine teleurstelling om te zetten in een grote glimlach.

 

Keurmerk webwinkel

Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 662 reviews.

Harry van Veen - Spijkenisse

01/12/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prachtige vloer en zeer goed gelegd door Etiène, een pvc en laminaat specialist zoals hij me zei. De pvc-vloer is onder de juiste temperatuur keurig netjes geplakt, plinten er tegenaan en zo is vloer, plint, muur én plafond een mooi strak geheel geworden. Leuke bijkomstigheid... Nadat de vloer ingelijmd was moest deze een uur drogen. Die tijd hebben we benut om eens op mijn E-drumkit te spelen. Vloeren leggen doet Etiène vakkundig en zeer netjes maar drummen ging hem ook goed af! Dus al met al een leuke ervaring extra! Bovendien had ik een zeer goed persoonlijk contact met de heren van StileFloors zelf.

Tatjana Rusterholz - Heemskerk

01/12/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Arvid Oudijk - Pieterzijl

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top vloertegels.. kwalitiet ...makelijk om schoonmaken kan wel jaren mee gaan..echt de best... beter dan vloer bedeking.

Inge Berck - Veenendaal

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Persoonlijk en vriendelijk contact met vakkudn

Anniek Mul - Medemblik

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel fijn bedrijf! Super veel keuzes en alles is mogelijk. Contact loopt heel gemakkelijk via telefoon/whatsapp/mail net wat je fijn vind. Er wordt heel snel gereageerd. De stoffeerders zijn super vriendelijk en werken heel netjes! De levering ging ook top. Wij hadden een nieuwbouw huis en wisten niet wanneer die klaar zou zijn voor de vloer. Stile Floors vond dat geen enkel probleem. Zij namen af en toe contact op met de vraag hoe het er voor stond. Super fijn dat zij zo flexibel zijn!

Babs Wiegers - Castricum

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prachtige vloer en wat een warme service!

Mathieu Wielens - Apeldoorn

29/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Tijdens het eerste gesprek werd goed mee gedacht in onze wensen. Men heeft diverse kleurstalen geregeld en stile Floors deed alles prettig en proactief. Het leggen werd gedaan door vriendelijke medewerkers die zelf wouden werken naar een resultaat waar ze trots op waren. Na het leggen is meerdere keren gevraagd of alles naar wens was en of er nog zaken aandacht nodig hadden. Kortom wij zijn uiterst tevreden over stile Floors en raden hun zeker aan

Mark Oosterling - Lopik

25/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, spontaan team en aandacht voor de klant. Beschikken over betrouwbaar netwerk van stoffeerders. Garantie voor kwaliteit. Meest waardeerde ik de aandachtige nazorg en personal touch. Aanrader.

Manon W. - Zuid-Holland

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hadden veel persoonlijk contact. Ze waren goed te bereiken via WhatsApp. De vloer was snel en precies gelegd.

Henry Groenendijk - Zeist

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top geregeld, eerlijk advies aan huis. Meedenken over de mogelijkheden, maar ook eerlijk over de onmogelijkheden. Goede prijs kwaliteit verhouding, en echt persoonlijke service!

Mees de Vries - Zwolle

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Een paar maanden geleden was ik op zoek naar een PVC vloer voor in mijn nieuwe woning. Op de snelweg zag ik het busje van Stile Floors voorbij rijden heb snel een foto van het busje gemaakt en toen ik thuis kwam ben ik gelijk op de website gaan kijken. Eerste indruk was goed en ik kon gemakkelijk online een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Tijdens het vrijblijvende afspraakgesprek bij mij thuis werd ik goed geholpen en kreeg ik duidelijk en oprecht advies. De visgraat PVC vloer Julia beige eiken gekocht en de kwaliteit van de vakmensen waardoor deze gelegd wordt was super. Ontzettend blij met het resultaat, wat een top bedrijf!

Markus Den Bosch - Tilburg

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We waren op zoek naar een PVC vloer en via onze kennis kwamen wij terecht bij Stile Floors. Telefonisch en zo ook in het echt qua communicatie echt top! Planning ook duidelijk en de afspraken ook zo nagekomen. Kortom proces naar wens en het eindresultaat al helemaal!

Marjon B- Tilburg

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Keurige service, komen afspraken na en secuur gewerkt! Vloer ziet er geweldig uit.

Stefan Sloot - Enschede

24/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goed contact, perfect gelegde vloer. Ik zou stile floors zeker aanraden

Marco Kooij - Purmerend

23/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vanaf het uitzoeken van de vloer t/m het leggen super geregeld

Richard en Carola Koops - Dordrecht

23/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Thuis je vloer uitkiezen betekent direct matchen bij je interieur. Geweldig! En het resultaat mag er zijn: vlot gelegd, strakke plint, keurige afwerking.

Maarten van der Vooren - Rotterdam

23/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Duidelijke afspraken vooraf en meedenken maken dat er altijd duidelijkheid was wie er, wanneer, wat zou komen doen.

Esther Dietz - Winterswijk

22/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Jorgos en Dewi Lianopoulos - Bergen op Zoom

22/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Communicatie met Stile Floors is erg goed via telefoon, mail en whatsapp. Ook zijn ze flexibel geweest toen onze oplevering een week opschoof. Super blij met onze mooie pvc visgraat vloer!

Melvin van Wijk - Nieuwegein

22/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Aria Knoop - Slootdorp

20/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service, goede informatie

Niels van Duijn - Rijnsburg

19/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bert-Jan Pleijsier - Staphorst

18/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top resultaat, goede communicatie en ook als het even tegenzit met het op tijd binnen komen van de vloer wordt er adequaat gehandeld.

Petra Koops - Hoogeveen

18/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een geweldig bedrijf! Vanaf begin het gesprek met David voor een adviesgesprek tot de aftersales met Maurice. Alles naar wens, zo ook de stoffeerders echte toppers.

Mark de Kruijff - Amersfoort

18/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Dekkers Steenbergen

18/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

In eerste instantie teleurgesteld dat ook bij het bestellen van 1 pak, 50€ verzendkosten werd gerekend. Volgende dag telefonisch contact gehad en na een gesprek waarbij ik ook nog top geadviseerd werd, uiteindelijk gratis verstuurd. Vriendelijke en behulpzame medeweker.

Hannuk Bakker - Genemuiden

16/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige en heldere communicatie. Denken zeer goed mee met de klant. Vloer superstrak gelegd en afgewerkt🤩

Janneke

15/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van begin tot einde hebben wij een goede ervaring gehad. Wij zijn erg blij met het resultaat

Marga Huntelerslag - Bennekom

15/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Nieuwe vloer in de hal boven en de trap gelegd met pvc

Steef Peters - Lekkerkerk

15/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

In de ochtend vroeg gestart rond 09:00 stonden ze voor. Jongens werkten heel snel. Rond 1600 waren ze klaar en het resultaat mocht er zeker zijn. Netjes gewerkt en alle randen goed afgewerkt, geen ongelijke naden ontdekt. Ik ben zeker blij met het resultaat en twijfel niet om stilefloors ook bij bekenden aan te raden. Groetjes, Steef

Ingmar Gutteling - Hellevoetsluis

14/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Na gezocht te hebben op internet zijn we mede door de goede reviews uitgekomen bij Stile Floors. Na telefonisch contact hebben we een afspraak gemaakt en kwam een vriendelijke medewerker voorrijden om onze wensen te bespreken. Het grote voordeel vonden we dat ze met de stalen bij je thuis komen waardoor een keuze maken toch makkelijker is dan in een winkel. Uiteindelijk hebben we gekozen voor visgraat Vivian warm eiken en kon de vloer snel gelegd worden. Omdat we nog niet helemaal tevreden waren over de afwerking zijn ze nog een keer terug gekomen om het helemaal netjes af te werken. We zijn heel blij met onze nieuwe vloer en zeer tevreden over de service van Stile Floors.

Derk Deijk - Zoetermeer

11/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooie vloer, goede service voor een goede prijs.

Hennie Frans - Ruinerwold

11/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel goed overleg en contact . Netjes te woord te staan dor de medewerkers .Veelvuldig telefonisch contact gehad.

Michelle Buyne - Almere

11/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Erg tevreden. Goede communicatie en bij

Suzanne Halkes - Alkmaar

09/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super fijne service van Stile Floors. Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt die zo klantvriendelijk is. Ze reageren altijd snel, denken met je mee waar het kan en het allerbelangrijkste: ze hebben ervoor gezorgd dat wij onze vloer er prachtig in hebben liggen! Echt super tevreden en zeker een aanrader!

Tanju Aksu - Apeldoorn

09/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Snelle service en zeer klantvriendelijk. We twijfelden over de kleuren, binnen no-time afspraak ingepland voor een thuis bezoek met samples. De stoffeerders waren professioneel en hebben top werk geleverd. Ruim 100m2 in twee dagen egaliseren en leggen, ook nog eens in Hongaarse punt.

Joke - Helmond

07/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van duidelijk advies aan huis tot een offerte naar onze tevredenheid. Vriendelijke medewerkers en bij elke vraag goed geholpen. Uitstekend gelegd en echt 100% tevreden over het eindresultaat.

Iwan van der Nest - Amsterdam

05/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile floors heeft bij ons een prachtige vloer geplaatst. Wij hadden wat problemen met de planning waar al snel een oplossing voor werd gevonden. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en hopen er nog jaren plezier van te hebben.

Carmen JH

03/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooi groeiend bedrijf! Prachtige kwaliteitsvloeren en vriendelijke service waar ze net dat stapje meer voor je doen. Respect voor hoe men in coronatijd is begonnen en niet alleen heeft weten overeind te blijven maar de toon zetten voor service en kwaliteit. Ga zo door stilefloors!

Dian Oosterwijk - Roosendaal

03/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede vriendelijke service van begin tot einde. Wat problemen met het afwerken van de plinten, maar ook daarvoor snelle oplossing gevonden. Netjes en vakkundig pvc vloer gelegd. zijn erg tevreden over het eind resultaat.

Gijs en Victoria van den Bosch - Oldebroek

03/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Henk Walder - Leiden

02/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer goede service en de vloer ligt er uitstekend bij.

Myrthe Hol - Roosendaal

01/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooie vloer, vakkundig gelegd. De planning had iets beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Edward Vermeule - De Kwakel

01/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Lida

01/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Onwijs goeie service bij Stile Floors, vanaf het eerste contact (telefonisch voor het maken van een afspraak), tot het leggen van de vloer en de nazorg. De vloer kon vrij snel gelegd worden, wij waren toen alleen nog niet zover haha. Contact met het bedrijf is altijd goed verlopen. De vloer is prachtig en voor een hele mooie prijs incl leggen!

Nick - Zwolle

01/11/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Erg tevreden. Goede levering!

John van der Linden - Schilde

28/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ruud Bouwmeester - Waddinxveen

28/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Jan Willem Calten - Hoofddorp

28/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile Floors werkt met vaste stoffeerders (zzp'ers). Conform afspraak waren de vloerenleggers om 07:30 uur aanwezig. Om 14:15 uur was de vloer (65 m2) gelegd inclusief alle plakplinten. De vloerenleggers hadden professioneel gereedschap waarmee elke hoekje en naadje keurig is afgewerkt. Ik kan niet anders zeggen dan dat er goed werk is geleverd. Erg tevreden over het eindresultaat. Stile Floors is bovendien goed bereikbaar via telefoon en Whatsapp.

27/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Jan Velthuis - Haaksbergen

27/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijn om met dit bedrijf te werken

Al Jawahiri - Sassenheim

27/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige kwaliteit materiaal, gespecialiseerde vakmannen, klanttevredenheid hoog in het vaandel en overall goede communicatie

Suzy - Koog aan de Zaan

27/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben een visgraat pvc vloer bij Stilefloors aangeschaft en ook door hun laten leggen, de hele benedenverdieping ligt er prachtig bij, samen met de strakke zwarte plinten is het echt een prachtig geheel geworden. Stilefloors heeft ook pvc voor onze trap geleverd en gemonteerd, wat een vakman die de trap heeft gedaan!!! Een eindresultaat waar je U tegen mag zeggen! Contact was heel fijn en servicegericht. Ik raadt Stilefloors bij iedereen aan, niet twijfelen, gewoon doen! DIKKE 5 sterren!

Roos

26/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, goed contact, mooie vloer, mooie plinten, strak gelegd, echt super enthousiast!!

Albert Tetteroo - Reeuwijk

26/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zo blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Ze hebben niet alleen gezorgd dat we een strakke en supermooie vloer hebben, maar ze hebben ook de vloerverwarming laten leggen. Belangrijk verschil met andere aanbieders is dat men thuis komt en met grote stukken (ongeveer 1m2) kan laten zien hoe de vloer er echt uit ziet. Dat is heel wat anders dan het toesturen van 1 strookje! Verder zijn we zeer tevreden met de persoonlijke aanpak en zorg. Ook de afwikkeling van enkele kleine omissies werd snel georganiseerd. We bevelen dit bedrijf van harte aan!

Marjolein Monné - Hoofddorp

25/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede communicatie. Denken goed mee en werken heel netjes

Bartjan - Steenwijk

25/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top geregeld en mooie vloer!

Tonia Konterman - Oldebroek

25/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service en vriendelijke mensen Super blij met mijn vloer

Remco van Groningen - Zwijndrecht

25/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De verkopers kwamen netjes thuis met een busje vol monsterborden, hier zat al snel de juiste vloer tussen. De adviezen en prijs waren naar wens. De koop was snel geregeld.

Deborah Bouwman - Huissen

21/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Nadat het egaliseren niet helemaal goed is gegaan is dit goed snel opgelost en zijn we heel blij met onze nieuwe vloer!!

Larissa van den Berg - Huissen

21/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service en prachtige vloeren. Ze hebben bij ons de trappen geplaats en de pvc vloer beneden. Daarnaast het laminaat geleverd voor boven.

Jaco Ferwerda - Dordrecht

17/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Uiterst vriendelijke en oplossingsgerichte club daar bij Stile Floors! Compliment voor hoe ze bij onvoorziene hobbels snel en adequaat handelen. Bijzonder is ook dat alle medewerkers goed geïnformeerd zijn en blijven over de actuele situatie bij hun klant. Heb ik als zeer prettig ervaren!

Nienke Gaalman

16/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile Floors is een bedrijf dat zichzelf onderscheid in hun contact met klanten. Wanneer je ze belt weten ze wie je bent, wat je bestelling is en helpen ze je direct goed met de vragen die er eventueel zijn. De vloer is van goede kwaliteit en is uitstekend gelegd. Ondanks de vele betrokken partijen (onze eigen aannemer, de vloerlegger, de traplegger etc.) valt toch alles naadloos op zijn plek ;) Complimenten.

Fam. Teunissen - Zeewolde

14/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben onze woning laten voorzien van vloerverwarming, welke door Stile Floors is georganiseerd in samenwerking met Floorheating. Eind augustus alles in gang gezet, en we genieten nu al van onze mooie vloer en de vloerverwarming! Top geregeld.

Julian - Amersfoort

14/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile Floors levert enorm mooie kwaliteit vloeren voor een goede prijs. Daarnaast zijn ze erg klantvriendelijk en denken ze van A tot Z mee, om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Top bedrijf!

Erik Maagdenberg - 'S-Gravenhage

14/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer klant gericht, vragen worden eigenlijk al beantwoord voordat ze gesteld zijn. Altijd bereikbaar en vriendelijk

Lieke de Jager - Mijdrecht

13/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Sila Gangapersad - 's Gravenhage

12/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service en altijd bereid om een vraag goed af te handelen. De vloer volgens afspraak gelegd en alles netjes opgeruimd. Een dikke 10. Ik zal jullie bedrijf van harte aanbevelen.

Berry van der Velde - Beerzeveld

11/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Snelle Service, duidelijke communicatie, meedenkend, komen afspraken na

Linsey van de Zande - Roosendaal

11/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super geholpen, goede communicatie en super blij met het mooie resultaat

Rob Overste

08/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer snelle levering .Vriendelijke professionele vakmensen die je goed en helder te woord staan om alles soepel te laten verlopen .En een hele goed service .Echt een aanrader .TOP BEDRIJF .Ik ben heel blij met mijn vloer .👍

Jannica van Barneveld - Veenendaal

07/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Gianni Tiebosch - Etten-Leur

07/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Proces verloopt soepel en goed, altijd erg betrokken.

Alessio

06/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer fijn traject gekend met Stilefloors voor ons nieuwe huis, waar circa 180 m2 vloer is gerealiseerd in twee fases. Van de samples aan huis tot het contact met de binnendienst, alles is goed geregeld en draait om open communicatie. Wij kunnen nu even vooruit met de nieuwe vloer, maar zouden in het vervolg zeker terug komen en raden het dan ook iedereen aan!

Jesca

06/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijne vloer, mooi te leggen en tevreden.

Suzanne van Kranenburg - Veenendaal

05/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooie vloer, goede service

Arie Andeweg - Dordrecht

05/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

TOP bedrijf !! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Korte lijnen qua communicatie , je wordt constant op de hoogte gehouden. Wij zijn heel blij met onze pvc visgraat welke er erg strak ingelegd is. De plintenman , die na het leggen komt , heeft het geheel strak afgemaakt met 9 cm hoge plinten. Kortom : niet twijfelen en laat een vertegenwoordiger langskomen van Stile Floor !

Ilse Jansen- Rotterdam

05/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Linda van Jole - Elburg

04/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, goed contact en de vloer ligt er prachtig in!

R van Loon - Bergschenhoek

04/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel blij met de nieuwe PVC visgraat vloer van Stile. Perfect gelegd en afgewerkt over onze oude gietvloer waar we minder tevreden over waren.

Tom Oorschot - Krimpen aan den Ijssel

04/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service. Heb ze wel 10x gebeld. Altijd heel vriendelijk en we kwamen er altijd uit. Heel tegemoetkomend!

Minke Sleddens - Haaksbergen

03/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super goed en persoonlijk contact. Ruime keuze mooie vloeren en goede begeleiding tijdens het hele proces van keuze maken tot het leggen en ook nadien nog contact over de tevredenheid. Gemaakte afspraken worden nagekomen en er is veelvuldig contact.

Ingrid van Rheenen - Delft

01/10/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Alles is fijn en goed verlopen qua planning en communicatie. En de vloer is het prachtige resultaat! Wij zijn erg tevreden!

Stefan van Walbeek - Ouderkerk aan de Amstel

30/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Rik en Mieke Bakker - Assen

29/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super service! Goede communicatie, heel flexibel en denken fijn mee. De vloer is perfect gelegd!

Frank Hofman - 's Gravendeel

29/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De beste prijs kwaliteit en super personeel!!

Sjaco Bregman - Zoetermeer

29/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Annerie - Wezep

28/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Het contact is prettig en persoonlijk. We zijn erg blij met de vloer en hebben gekozen voor de Vivian Warm. Het advies van Thijs-Jan aan huis was prettig en professioneel. De vloer is door vakbekwame mensen gelegd. Al met al een hele fijne ervaring!

Tonny Eijkelboom - Hoogland

28/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede communicatie, snel handelen en zeer vakbekwaam. Heel blij met het resultaat

Apeldoorn

28/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Flexibel en meedenkende vakmensen !

Ingrid van de Kamp - Uddel

28/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super goed bedrijf. Fijne communicatie en waar het om gaat de visgraatvloer is perfect

Angelica Mastenbroek - Halsteren

27/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, houden zich aan de afspraken en zijn erg vriendelijk

Sander - Leusden

27/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile floors heeft ons erg goed geholpen met onze PVC vloer. Het bedrijf is zeer professioneel aan de slag gegaan, met goede communicatie en flexibiliteit. Zij hebben in korte tijd een hoge kwaliteit vloer geplaatst. Ook de nazorg is dik in orde. Wij raden Stile Floors dan ook ten zeerste aan.

Terry van Duivenvoorde - Heemskerk

27/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Sander van Truijen - Krommenie

27/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stoffeerders die netjes werken, klantvriendelijk en gericht zijn. Vragen naar wat voor ons het best past kwa beschikbaarheid en denken met je mee. Hebben telefonisch een zeer vrolijke gast zitten met een positieve fibe. Krijgt vertrouwen dat alles wel goed komt. En dat is gebleken; keurig afgewerkt en alles netjes achter gelaten. Als mensen komen kijken naar het resultaat en vragen naar waar we deze mooi gelegde houten vloer vandaan hebben en vertellen dat ‘t een PVC-vloer is blijft mooie reacties opleveren.

Ronald Kuijpers - Beverwijk

23/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Persoonlijk vond ik de terug koppeling van de gemaakte afspraken een min puntje. Graag een aandachts punt ter verbetering. Het belangrijkste was het afgeleverde werk zoals het egaliseren, vloer leggen en als afwerking de plinten monteren is dit door vakkundige mensen gedaan. Met het resultaat zijn wij zeer tevreden, helemaal top.

Henk Verlaat - Hellevoetsluis

23/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Alles perfect ! Wij hoeven er niet veel woorden aan te besteden; AANRADER!

Lucas Jong - Rotterdam

22/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van het adviesgesprek met collega Jeroen, gratis inmeten, egaliseren, tot de vloeren leggen; wat een vakkundig, gezellig, en fantastisch personeel, had contact met Mark en Thijs-Jan van de planning super! Resultaat: een prachtig gelegde vloer, en wij zijn hier erg blij mee! Niet twijfelen, maar gewoon met Stile Floors in zee gaan. Dikke complimenten!

Dirk-Bart Houweling - Arnhem

21/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vanwege een uitgestelde verbouwing konden we niet de pvc vloer vooruit plannen. Op het moment dat we wisten wat de planning was hebben we gebeld met sitefloors en konden zij ons binnen 2 maanden inplannen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en ook met de medewerkers.

Piet Velthuizen - Meppel

20/09/2022

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een top bedrijf! Eerst staaltjes aangevraagd ter inspiratie, maar toen kreeg ik David aan de lijn. Die stelde voor om grote kleur stalen te laten zien aan huis. We zijn thuis geholpen door Jeroen. Heel fijn dat het kan, vanwege je eigen lichtinval natuurlijk. Zo ook de stoffeerders hele fijne jongens en denken goed mee. Al met al raad ik stile Floors zeker aan!

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 662 reviews.