Ons DNA

Wat vinden onze klanten van Stile Floors? Je kunt online reviews van ons vinden op verschillende onafhankelijke websites. We vinden feedback ontzettend belangrijk. Zo kunnen we onze service een stukje beter maken en jij weet gelijk wat je van ons kunt verwachten. Fouten maken doen wij liever niet maar waar gewerkt wordt komt dat soms voor. Zonder wrijving geen glans. Belangrijk is dat wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen en tot het uiterste gaan om een kleine teleurstelling om te zetten in een grote glimlach.

 

Keurmerk webwinkel

Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1298 reviews.

Gerda Brouwer - Barneveld

22/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een top bedrijf. Super service. Ze komen langs. Je hebt meteen de offerte. Ze werken secuur en snel. Wil je een pvc vloer, dan is Stile floors het bedrijf die je moet hebben. Ze krijgen van mij 5 sterren .

Mascha Tilburg

22/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super in hun vak. Tijdig op de hoogte houden Iedereen enorm vriendelijk Liefde en passie voor vloeren Een belachelijk mooi resultaat Feestje om contact te hebben Luisterend oor Overzichtelijke site Oftewel Redenen genoeg: STILEFLOORS is de beste! 🤩

Gabriel Van der Maesen

21/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vriendelijke mensen en snelle levertijden!!!

Danielle van der Steen - Holwert

15/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ik heb heel erg gezocht naar een mooie PVC vloer, want ik wil altijd het beste voor de beste prijs. Ik ben in diverse winkels geweest en flink gegoogeld. Hierbij kwam ik op de site van Stile Floors terecht. Het begint al met het doosje met de stalen van de PVC vloer, dat je netjes gratis thuisgestuurd krijgt. Met een handgeschreven kaartje erin. Alsof je een cadeautje openmaakt. Verder is van A tot Z het contact ontzettend prettig geweest. Heel fijn dat ze bij je thuis komen met grote stalen, zodat je ècht goed naar de kleuren kunt kijken. Veel contact gaat via Whatsapp en telefoon en altijd op een zeer persoonlijke manier. Geen lange wachttijden aan de telefoon, vaak dezelfde fijne mensen aan de andere kant die direct weten wie je bent. Er wordt met je meegedacht en naar oplossingen gezocht. Maar waar het uiteindelijk om draait is de vloer. En die is werkelijk prachtig!!! Super strak gelegd door Alie. En wat ben ik blij dat wij ervoor gekozen hebben om de plinten ook te laten doen door Stile Floors (Roberto). Heel erg mooi geworden! Het geld meer dan waard. De vloer (Vivian beige eiken) is prachtig van kleur en structuur. Niet van echt hout te onderscheiden. Leuk ook dat er wat schakeringen in de kleur zitten. Het vóelt ook echt als hout als je er met blote voeten overheen loopt. Stile Floors is heel erg aan te raden!

Anita Hofman

15/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben een goede ervaring met Stile Floors , wij zijn goed geadviseerd en aan huis met stalen was echt perfect. Al het werk is perfect uitgevoerd . Op de zolder vloerbedekking, echt heel goed en mooie gedaan . De hele eerste verdieping, plus gang en keuken beneden een pvc vloer gelegd , allemaal top , goed verlopen en goede communicatie, fijne medewerkers die het werk gedaan hebben . Ik ga dit bedrijf zeker weten aanbevelen bij andere . De kwaliteit en service waren erg goed , bedankt Stile Floor .

Jessica Nieuwenhuis - Papendrecht

14/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Service aan huis met stalen is top. Je ziet gelijk wat beste past en er wordt uitgebreid de tijd genomen. Reacties zijn snel en eindresultaat is echt heel mooi. Ze denken met je mee!

Dennis Kuiper - Maassluis

14/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prw

Manuela van Leeuwen - Monster

14/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Raymond van Veen - Spijkenisse

13/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vivianne Van Doorn - Numansdorp

13/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Het eerste contact verliep heel vlot. Ze adviseerde ons op de juiste manier en de vloer was snel besteld! Toen de vloer eenmaal lag zagen wij in het pvc allemaal krassen.. dit is uiteindelijk super netjes opgelost door StileFloors. We raden ze zeker aan!

Ferdi Koopman

13/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Perfecte service. Er wordt goed meegedacht, waardoor de levering van onze vloer vlekkeloos is verlopen. Uiteindelijk is er door Stile Floors een prachtige PVC vloer geleverd.

Famke - Leerdam

13/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben een top ervaring meg Stile Floors. Ideaal dat ze met alle vloerstalen aan huis komen, maar het allerbelangrijkste vonden wij de persoonlijke benadering. Kwaliteit van de vloer is precies zoals je verwacht van zo een bedrijf, gewoon top.

Maggy Hallie - Amsterdam

13/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Judith

12/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

J. van Lohuizen - Almere

12/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile Floors heeft bij ons een akoestische lattenwand gemonteerd. Contact voor aanvragen van een monster van het materiaal en de offerte verliep vlot. Per telefoon en whatsapp de verdere details afgestemd. Op vragen werd vlot gereageerd. Montage verliep snel en goed door een deskundige monteur die goed overleg hield mbt de details. Wij hebben Stile Floors als vriendelijk, betrouwbaar en actief ervaren. Duidelijk in communicatie en kwalitatief goed in realisatie. Team Stile Floors bedankt.

Tommy en Melinda - Leiden

11/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De vloer is prachtig! Ontzettend snel gelegd ! Fijn dat het ook precies in onze planning paste, waardoor de keuze voor Stile Floors snel was gemaakt. In het begin was het wel soms wat lastig communiceren via whatsapp, maar gelukkig is alles goed gekomen.

Gaby

07/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Hele goede service , wij hebben fijn contact gehad tijdens het plannen van het proces en uiteindelijk ook een prachtige eindresultaat.

Arjan Hartkamp - Enschede

07/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vanaf het eerste contact online en een bezoek aan huis door Jeroen waren wij al enthousiast. Met stalen en advies, hadden wij al snel een keuze gemaakt voor onze nieuwe vloer. Het inplannen en het persoonlijke contact met Maurice was top geregeld. En op het moment dat de vloer werd gelegd door een echte vakman Jamaris, dan is het eindresultaat nog mooier dan wij in gedachten hadden. Team Stile Floors bedankt voor alle goede zorgen, wij zijn weer verliefd op ons huis. Ben je op zoek naar een prachtig nieuwe pvc vloer, dan is Stile Floors een echte aanrader.

Allard Hoppenbrouwers - Rijswijk

05/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijn bedrijf die hele mooie vloeren heeft en deze ook netje legt. Fijne communicatie via de Whatsapp met een bedrijfsaccount is perfect. Vloer zeer netjes gelegt. Er waren een par kleine opleverpunten, maar deze zijn snel en netjes verholpen. Goed contact gehad met Derek, Maurice en overige collega's. Kan dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden op kwaliteit en prijs!

Roxanne Markus

01/09/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij kregen een prachtige vloer (Naturel Julia) die ook nog eens op tijd en zeer adequaat gelegd werd. Het fijne contact met de klantenservice maakte dat het hele project heel soepel verliep. Ik raad Stile Floors aan iedereen aan die een nieuwe vloer nodig heeft!

Fam. Dalhuisen

30/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Conform afspraak aanvang datum en tijd voor uitvoering werkzaamheden door gekwalificeerd personeel. Ik dank Stilefloor in de door mij gestelde vertrouwen omtrent de betaling na levering en uitvoering volgens afspraak. Zou het bedrijf aanbevelen voor andere cliënteel.

Mitch Huysman - Loosdrecht

28/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile floors komt bij je langs en neemt stalen mee waar je mee aan de slag kan om de juiste keuze te maken voor je nieuwe (wij hebben een pvc) vloer. Ze hebben een prettige en enthousiaste manier van communiceren en leveren voor een goede prijs | kwaliteit. Alle mensen (Maurice, Dave, Roberto, Thijs Jan etc.) die meegewerkt hebben aan ons project zijn stuk voor stuk vakmensen die er samen voor gezorgd hebben dat dit succesvol is afgerond. Voor ons zijn zij de prefecte keus geweest en ik kan ze van harte aanbevelen. Heel fijn team om mee te werken!

Johan Van Der Linden

25/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer vriendelijke en deskundige mensen. Wij hebben

Debby Schaefer

14/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super blij met de service die Stile Floors heeft geleverd, van aankoop tot aan leggen tot aan after sales. Helemaal happy met mijn mat zwarte pvc plak vloer! De mannen die de vloer hebben gelegd hebben stuk voor stuk alle expertise in huis, werken netjes en goed!

Marianne Elsenaar - Eindhoven

11/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Via google heb ik verschillende websites van vloeren leveranciers gevonden. De website van Stile Floors sprak mij aan en ik heb een voorlopige keuze gemaakt voor de vloer. Een medewerker is bij mij thuis geweest met een voorbeeld van de vloer van mijn keuze en hij had nog een aantal stalen van vloeren die hierop leken bij zich, zodat ik kon vergelijken en een beeld kreeg van de mogelijkheden. Hij gaf mij alle tijd om op verschillende plaatsen in de ruimte de voorbeelden neer te leggen en te kijken wat de lichtinval met de vloer doet en of de kleur van de vloer bij de meubels past. Dit kun je niet in een winkel zien, dit moet je echt thuis zien. Ik heb gekozen voor Julia - Greige eiken. Een heel goede keuze zoals degene, die de vloer uiteindelijk gelegd heeft, mij vertelde. Deze vloer is namelijk bij daglicht mooi, maar ook bij lamplicht. En dat is zeker waar. Ik wilde ook meteen lage temperatuur vloerverwarming laten aanleggen en het fijne is dat Stile Floors ervoor kan zorgen dat de werkzaamheden (die uitgevoerd worden door Briljant Vloerverwarming) hiervoor gecoördineerd worden met het leggen van de vloer. Eén aanspreekpunt en dat is in een tijd van verbouwing zo fijn. De andere werkzaamheden voor de renovatie van mijn huis liepen anders dan gepland en ik moest de afspraak met Stile Floors verzetten. Zij zijn hier fantastisch mee omgegaan en ze hebben meegedacht over oplossingen voor de uitdagingen waar ik ineens voor kwam te staan. Echt super. De vloer ligt erin en ik ben er zo blij mee. Geen drempels meer en ook niet naar de badkamer. De ruimte lijkt daardoor ook groter. Alle werkzaamheden voor de renovatie zijn nog niet klaar, maar vuil is zo weggeveegd en met een natte vloerwisser is hij weer als nieuw. Ik kan Stile Floors van harte aanbevelen. Heel fijne medewerkers en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Megan L.

11/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van het begin tot het einde van het proces goed geholpen door Stile Floors. Voordat we onze keuze hadden gemaakt kwamen ze langs met stalen, zodat we konden kijken welke we het mooiste vonden ogen in de ruimte en bij onze bestaande meubels. We hebben uiteindelijk gekozen om alleen het PVC en de plinten te laten leveren en deze zelf te leggen. Dit was geen probleem en makkelijk uit te voeren. We kwamen erachter dat we nog een aantal plinten nodig hadden en zijn goed geholpen door de werknemers van Stile Floors om tot een passende en goede oplossing te komen. In verhouding met andere klantenservices, vind ik het een echte verademing hoe zij met het contact omgingen. Vriendelijk en respectvol. Ik zou Stile Floors dus zeker aanraden.

Wilmar Varkevisser - Katwijk

10/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Deze maand is onze nieuwe vloer gelegd, wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Alles is soepel verlopen van a-z bedankt iedereen van stile Floor.

Arie - IJsselmuiden

10/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Superblij met onze pvc vloer van StileFloors! Door goed advies gericht op onze wensen hebben we gekozen voor een rechte plank pvc vloer. Rustig en modern. Naast dat je kunt zien dat het vaklui zijn, verdiend ook de planning een groot compliment. Omdat onze ondervloer na de verbouwing nog niet droog genoeg was hebben we de planning een aantal keer moeten wijzigen. Stile Floors schakelde snel en gaf ons ook daarmee het gevoel dat er met ons mee werd gedacht. Dit hebben we als erg fijn ervaren. Kortom erg blij met de vloer en de samenwerking!

Mieke de Jong - Maarssen

10/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We kijken terug op een prima reis naar een prachtige vloer! Uitstekend persoonlijk advies en vanaf dat moment liep de afwikkeling op rolletjes. Prettig contact via de app met thijsjan als we even iets wilden weten. Ook de stoffeerders waren échte vaklui! Zo hoor je met klanten om te gaan. Top bedrijf.

Esther IJsselstijn - Amersfoort

09/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prachtige vloer, zeer vakkundig gelegd binnen een dag. Communicatie is helder en vlot. Een planning gaat wel eens mis door onvoorziene omstandigheden, maar top opgelost! Zeer tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat. Aanrader!

Suzanne Bos - Roden

06/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Duco

03/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Moet de vloer nog leggen. Communicatie was tikkie traag, maar zeer vriendelijk.

Nikya & Gerard

03/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Kwaliteit, vriendelijkheid en goede service, dat is naar mijn mening Stile Floors in 1 zin. Super goed met ons meegedacht, fijn contact en het resultaat is verbluffend. Zo blij mee, dankjewel Stile Floors! Wij zullen jullie zeker aanraden.

Bert Suurmond

02/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

2 jaar geleden door Stile Floors een pvc vloer laten leggen. Nu is er een aanbouw gerealiseerd en heeft Stile Floors dezelfde vloer doorgetrokken in het nieuwe gedeelte. Ondanks een hoogteverschil ligt het er perfect bij en zie je nauwelijks dat er een oud en een nieuw gedeelte ligt. Complimenten!

Bram

02/08/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fantastische service, we hadden een uitdaging met de plaatsing en betaling, geen probleem voor Stile Floors! De vloer is op dezelfde dag als de oplevering geëgaliseerd. De pvc vloer was dezelfde week nog gelegd! Super strak. De man van de plinten kwam nog even in het nauw tijdens de verhuizing, maar uiteindelijk geen probleem. En omdat onze dakkapel iets later geplaatst werd, zijn we zelfs nog met stile Floors overeen gekomen dat die kamer later afgemaakt kan worden. Helemaal top, erg tevreden!

Ellen Kantebeen - Zutphen

29/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Soeredj - Zoetermeer

29/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer klantvriendelijk flexibel Zeker een aanrader

Leon

28/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Dan - Ede

27/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Meerdere keren moeten uitstellen vanwege nieuwbouwwoning, maar elke keer waren ze flexibel bij Stile Floors. Daarnaast duidelijke communicatie en vakmensen die de vloer kwamen leggen. Er waren nog een paar opmerkingen maar dit was ook binnen twee weken opgelost. Als we nog een keer een vloer nodig hebben, dan komen we zeker terug bij Stile Floors.

Liana Moerkerken - Hoogvliet

27/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De service is echt top! Geen vraag is teveel en snelle reactie. Uiteindelijke resultaat is echt zo mooi geworden (vloer en trappen). Dikke 5 sterren voor deze partij!

Demi Sukel - Amersfoort

25/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Onze vloer en panelen hier aangeschaft en laten leggen. 2 keer langs geweest om met vloerborden te kijken welke vloer we mooi vonden dit was geen enkel probleem het voortraject werkt zeer prettig. Daarna afspraken gemaakt over het leggen in overleg wegens levering meubels konden we dit vrij makkelijk plannen. De communicatie was goed, heel soms moet je wel even een tijdje wachten op antwoord maar zal meer wegens drukte zijn maar uiteindelijk krijg je wel altijd netjes antwoord. Vloer is super gelegd zowel op jumpax als op egaline bij ons. Wij hadden wat problemen met de wand panelen, uiteindelijk is dit in overleg wel netjes opgelost al hadden wij het liever iets eerder geweten, dit stukje communicatie kan soms wel iets beter met vooruit denken. Verder gewoon heel tevreden de vloer is prachtig en stoffeerder was top. Zeker aan te raden.

Miranda Hoogland - Zwartemeer

25/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super goed bedrijf! Onzettend goede service en advisering. Vloer is super netjes gelegd. Vakkundige en vriendelijke mensen. Communicatie verloopt ook top! Een aanrader voor een mooie vloer!

Nikella Goudswaard - Zeewolde

25/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij zijn super tevreden me onze nieuwe vloer! Alles was super snel geregeld. Ook kwa planning heel duidelijk😊 zeker een aanrader!

Niels Coenders - Nijmegen

25/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Een aantal weken geleden besloten om een nieuwe vloer te leggen. En wat zijn we blij met het resultaat. Eerst een fijn en duidelijk adviesgesprek aan huis, en binnen een uur akkoord gegeven op de offerte! Het voelde vanaf het begin af aan goed! We hebben niet lang hoeven wachten op de nieuwe vloer. 3 weken na het akkoord op de offerte hadden ze een plekje voor ons. Alle communicatie voelde vertrouwd, e. Het resultaat is prachtig geworden!

Martin Gerritsen - Zwolle

24/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vakkundig, snel met een verbluffend eindresultaat! We kunnen Stile Floors zeker aanraden! We hebben na goed advies gekozen voor walnoot panelen. De panelen zijn geplaatst tegen een muur van 3,5m hoog.

John Kruijs - Harmelen

24/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Een fijne communicatie via de app. Service was goed komen vriendelijk over. In één woord gezegd een heel fijn bedrijf om daar een vloer te kopen. Als je iets vraagt gelijk een antwoord

Rob

23/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooie nieuwe PVC vloer over bestaande plavuizen vloer laten leggen. De mensen van Stile hebben de vloer mooi tot aan de bestaande plinten gelegd. Alles netjes en schoon opgeleverd. Ook een meetfout van een ander wordt keurig opgelost. Vakwerk!! Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Stile.

Fam. Karsdorp - Breukelen

21/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prettige communicatie, goede service, mooie prijzen een prachtige vloer. Een aanrader om je vloer hier te kopen.

Kati Besouw - Utrecht

20/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Duidelijk uitleg sne

Claudia van der Pas - Hilversum

20/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vriendelijke en behulpzame service. Prachtig gelegde vloer.

Arjo

20/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service en een mooi eindresultaat! Duidelijke communicatie van begin tot eind.

Robert Dwarswaard - Berkel en Rodenrijs

19/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top bedrijf

Dirk Last - Meppel

17/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Marloes van Dongen - Rotterdam

14/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede en snelle service! Netjes gelegd

Luuk en Celine - Amsterdam

14/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Er moest bij ons 1 plank vervangen worden wegens (zelf aangebrachte) schade. Heel goed geholpen en ook voor een hele schappelijke prijs. Ook geen voorrijkosten terwijl dit toch om een hele kleine ingreep gaat. Kortom heel erg tevreden met de service, de reparatie zelf en uiteindelijk het resultaat!

Emine Kaya - Arnhem

14/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Marien van Es - Ernst

12/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede kwaliteit en prijs. Vloer wordt netjes gelegd en ziet er tiptop uit. Ze houden van begin tot eind netjes contact over hoe alles in z'n werking gaat, het zijn echte vaklieden.

Miguel Lazo - Nieuw Vennep

12/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van advies gesprek tot aftersales een topbedrijf dat we zeker aanraden!

Jos

10/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ik kwam via een bedrijf dat de vloerverwarming zou komen installeren in contact met StileFloors. Uiteindelijk heeft een ander bedrijf de vloerverwarming geinstalleerd maar wat ben ik blij dat dat eerste bedrijf mij op StileFloors heeft gewezen. Vanaf het begin tot het einde heb ik het contact als zeer prettig ervaren. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Ze komen hun afspraken na en communiceren erg helder en zonder poespas. Ik wou dat iedereen in dit wereldje (aannemers, schilders, loodgieters, stuccers e.d.) zo mee zou werken!

Dominique - Amsterdam

07/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Snel, vriendelijk, behulpzaam, mooi gelegd.

Edwin en Anke Noordink

04/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel blij zijn we met onze nieuwe vloer! De altijd vriendelijke en goed te bereiken medewerkers van Stile Floors hebben er vakkundig voor gezorgd dat de door ons gedroomde vloer werkelijkheid werd!

Roy Krijger

03/07/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Onlangs is onze visgraat pvc vloer gelegd. We zijn ontzettend blij met de vloer en hebben al genoeg positief jaloerse reacties ontvangen. Wat ik haast nog belangrijker vind dan de vloer, is het gevoel bij én de service van Stile Floors. Ik heb weinig bedrijven meegemaakt die z’n service hebben! Persoonlijk advies aan huis, eerlijk, betrouwbaar en deskundig. Altijd goed en snel contact onderhouden. Oók na 17 uur zijn ze bereikbaar indien nodig. Tijdens de grote verbouwing, waar wij inzaten, was dit ontzettend prettig. Dus: zeker een aanrader!

Silvia

30/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super service, duidelijke communicatie

Daniel Storm - Niewerkerk aan den Ijssel

28/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Levering was erg snel en duidelijk contact. Onze vloer is geëgaliseerd en met (plak)PVC gelegd. Het resultaat mag er zeker zijn, ons huis ziet er weer strak uit!

Benjamin.

27/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De klantenservice bij Stilefloors is heel goed, zij denken graag met je mee en bekijken alle opties om je de beste prijs te bieden.

Ilona Diepstraten - Huissen

26/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

WIm en Jacqueline Beurskens - Baarlo

26/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ward Braakman - Berkel en Rodenrijs

26/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooie visgraat vloer van goede kwaliteit met geïntegreerde ondervloer. Er is veel keuze en wij hebben de juiste vloer voor ons huis gekozen voor een goede prijs, met het goede advies van stilefloors. De vloer was snel geleverd en was eenvoudig zelf te leggen.

Familie Vooijs - Katwijk

23/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede, vriendelijke service, medewerkers denken mee en zijn behulpzaam. Duidelijk in communicatie en goed te bereiken. Komen de afspraken na.

Geert Remmelink

23/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Chiel van de Ven - Nuenen

22/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze onderscheiden zichzelf door goede communicatie (via o.a. whatsapp) en klantvriendelijkheid. Daarnaast is de prijs/kwaliteit goed. Na het leggen van de PVC op de begane grond, bleek dat ik enkele stroken te weinig had besteld. Dit werd direct de volgende dag opogelost.

Rineke Heezen - Hoogvliet

22/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Erg prettig contact met verschillende medewerkers tijdens het proces van kiezen tot leggen van de vloer.

Stijn

22/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Via internet terecht gekomen bij dit top bedrijf! Vloerstalen op laten sturen aantal keer contact gehad en datum afgesproken. Vervolgens juiste vakmensen op de juiste dag en tijd om te egaliseren en vervolgens de vloer te leggen. Het eind resultaat is super!!! Wij zijn super blij met Stile floors en ook de stoffeerder erg dankbaar voor zijn hulp en het mee denken! Aanrader voor iedereen!!!!

Mala Jagdat - Nootdorp

21/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Service is geweldig,

Wings Cheung - Ouderkerk aan de Amstel

20/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We zijn zo ontzettend blij met onze vloer van Stile Floors. Van begin tot eind zijn we goed begeleid. Hele fijne communicatie en professionele mannen. We hebben zo lang getwijfeld over kleuren en type vloer (daarnaast hadden we ook een strakke tijdslijn). Gelukkig kwam Thijs-Jan met hele goede adviezen en dacht met ons mee. Overigens zijn we heel blij met Dominicus en zijn collega die snel en vakkundig onze vloer heeft gelegd. We krijgen veel complimenten over de visgraat PVC vloer van vrienden en familie. Het past perfect bij de rest van ons interieur. Dank jullie wel Stile Floors! Jullie zijn toppers.

Luan

20/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service en het eindresultaat is prachtig. Bedankt Stile Floors!

Wim van der Zande - Eersel

19/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile Floors is een zeer professioneel bedrijf, waarbij de wensen van de klant en het resultaat echt centraal staan. Eerst (na toezending van online gekozen stalen van pvc-tegels) een vrijblijvend adviesgesprek thuis (met grote stalen van diverse vloeren), daarna de planning en uitvoering volgens afspraak. Steeds duidelijke en snelle communicatie via WhatsApp. Daarbij de beste keuze voor kwaliteitsvloeren en zeer goede en persoonlijke service. En vakwerk door de vloerleggers. Kortom, wij zijn uiterst tevreden over Stile Floors !!

Kees en Ingrid - Nieuwkoop

17/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Esther Alberti - Huijbergen

16/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super service met zeer snelle reacties via app of telefoon. Mooie en ruime keus in vloeren en komen aan huis om stalen te laten zien en toelichting te geven. Wij zijn blij dat we voor Stile Floors hebben gekozen en raden t iedereen aan.

Mark

14/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Hele goede ervaring met Stilefloors, uitstekende communicatie, het eindresultaat is super mooi en strak.

Denise Nedermeijer

14/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Afgelopen jaar is ons nieuwbouwhuis afgerond en wij zochten voor een bedrijf wat mooie PVC vloeren bij ons kon leggen. Door positieve verhalen van anderen kwamen we uit bij Stile Floors! Hoewel een afspraak op locatie prima mogelijk was, vroegen wij toch om bij hun in de zaak langs te komen, en ook dat was een mogelijkheid. Fijn gesprek gehad, en ze dachten enorm goed en met álles mee. Ook was het heel fijn om de stalen voor onze neus te hebben, dat geeft toch een duidelijker beeld dan op foto’s. We hadden onze bestelling ver van tevoren geplaatst (zo’n driekwart jaar voor de oplevering van ons huis). Een paar weken voor de oplevering van ons huis kwam er bij Stile een nieuwe collectie aan PVC vloeren bij. Wij kregen van hun een telefoontje met dat deze bij hun binnen waren, en vroegen of we eventueel daar interesse in zouden hebben, omdat dat wellicht beter bij onze smaak zou passen! De kosten verschilden niks, en ook hadden ze alles op voorraad liggen, dus een wijziging op vrij korte termijn maakte ze niets uit. Enorm fijn dat er zo wordt meegedacht! Tijdens de week van het leggen kom je voor geen enkele verrassing te staan: van tevoren wordt er heel duidelijk gecommuniceerd wie er hoe laat bij je thuis aankomt, en wat er van jezelf wordt verwacht. Alles was op tijd, en ook de stoffeerders dachten enorm goed mee (de richting van de visgraat, het mooi verwerken van luiken naar kruipruimtes etc.) Na het leggen wordt je nog even netjes gebeld of alles naar wens is en krijg je ook nog eens tips hoe je je vloer zo lang mogelijk mooi houdt. Alles is hier van A tot Z in de puntjes geregeld en de kwaliteit is fantastisch! Ik kan iedereen vloeren van Stile Floors aanbevelen. De afwerking van een nieuwbouwwoning kan wel eens veel en stressvol zijn (helemaal met veel verschillende leveranciers), maar Stile Floors is werkelijk de énige leverancier bij wie alles duidelijk was, goed geregeld en ook nog eens op tijd. We zijn dolgelukkig met de vloeren en worden overspoeld met complimenten van ieder die bij ons binnen komt. Onwijs bedankt Stile Floors! Chapeau!!

Piet & Hennie - Kralingen

14/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Jiska van Veldhuizen - Houten

14/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service. Grote stalen en advies aan huis. Goede communicatie. En perfect tijdspad. Eindresultaat ook zeer naar wens.

Thalita - Amsterdam

14/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Raja Boes - Amsterdam

13/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede prijs-kwaliteit-verhouding

Anoniem - Arnhem

13/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vlotte reactie, tijdige levering, mooie vloer!

Karin - Waalwijk

10/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Een prachtig eindresultaat (van PVC vloeren en trap door gehele nieuwbouwwoning). Alle betrokkenen van Stile Floors verdienen wat mij betreft een 10+ voor communicatie, vriendelijkheid, meedenken, overzicht en vertrouwen... Door ziekte heb ik veel over moeten laten aan anderen en ben vrijwel niet betrokken geweest op momenten van levering en uitvoering van werkzaamheden. (Ik heb gemerkt dat daar gebruik/misbruik van gemaakt kan worden door deze en genen. Dat kostte me veel spaarzame energie helaas.) StileFloors heeft laten zien en merken op alle gebieden hier juist op een fijne positieve en oplossingsgerichte manier mee om te gaan waardoor er stress aan mijn zijde gereduceerd kon worden (zeer belangrijk punt in mijn herstel). Ik heb het ze zeker niet makkelijk gemaakt door slechte bereikbaarheid en toch... heb ik het vertrouwen gekregen en zelf binnen mijn kunnen zo goed mogelijk gegeven. De bereidheid om risico's te nemen kwam van beide zijden en dat dit zo gelukt is... superfijn en humaan van StileFloors! En dan ook nog eens vakkundig uitgevoerd TOP!

Dennis Boellaard - Rotterdam

08/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De vloer is prachtig geworden. Communicatie is uiteindelijk goed verlopen, er waren wat issues met de planning maar is allemaal goed opgelost. Dank Stile Floors!

Janneke Heidema - Bedum

05/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Hele vriendelijke en snelle communicatie. Stile floors geeft duidelijk advies en levert goede service en vooral hele mooie vloeren! Super blij mee! Personeel is vriendelijk en gewoon allerdaags. Niet super commercieel maar ze zeggen waar het op staat. Ik zou absoluut iedereen Stile Floors aanraden!

Familie Bosch

04/06/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een prachtige vloer en super fijne service van iedereen bij Stile Floors! Goede communicatie, betrokkenheid.. vakmensen, heel erg blij met het eindresultaat, daar word je echt gelukkig van..

Marlene van Altena - Amsterdam

31/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

S. Cvenic - Capelle aan den Ijssel

30/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede en duidelijke uitleg, snel reageren en meedenkend. Aanrader aan iedereen.

Rachid Hanchi - Arnhem

29/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, ze denken echt met je mee en laten je nergens in het proces wachten. Dat voor een nette prijs en vooral zonder zorgen. Kortom wij hebben een vloer waar we erg blij mee zijn, bedankt Stile Floors 👍

Hans Smeitink

26/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Maaike Hindriks - Baarlo

25/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel erg tevreden over de klantenservice en over de vloer die we hebben laten leggen door StileFloors. Betrokken medewerkers, duidelijke communicatie en vakmensen die onze vloer zijn komen leggen. We zijn heel blij met het resultaat en raden StileFloors zeker aan bij andere die op zoek zijn naar een nieuwe vloer!

Rick van Dinther - Heesch

25/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ook al komen ze persoonlijk bij je thuis, we dachten er gewoon naar toe te rijden om eens te gaan kijken. Ze hebben dus geen showroom.. :) Ondanks dat Thijs-Jan in een meeting zat, kwam hij toch naar ons toegelopen en kregen we een bakje koffie aangeboden. Vervolgens ter plekke alsnog door collega's geholpen en staaltjes kunnen zien. Alleen hierom al een goed gevoel bij deze onderneming. Mooie vloer uitgezocht en ten alle tijden prima en duidelijk te woord gestaan. Ook toen het even "tegen zat"(schade waarschijnlijk dmv transport) werd er zonder problemen, snel en adequaat gehandeld. Een vloer leveren kan iedereen, maar alle service en aandacht er om heen is top. We zijn er nog steeds erg blij mee, bedankt!

Ronald Bax

25/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

IG

24/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prima service, gekocht n.a.v een kleurstaal, zijn er erg blij mee!

Hans Zwaard - Maasland

24/05/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben in de keuken/hal en toilet een zwarte visgraat PVC vloer laten leggen door Stile Floor. Vanaf de allereerste info tot aan het leggen van de vloer, plaatsen plinten en leggen deurmat zijn bijzonder tevreden. Mochten er mensen vragen naar een goed bedrijf voor het leggen van een PVC vloer, dan zullen wij Stile Floor zeker aanraden

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1298 reviews.