Ons DNA

Wat vinden onze klanten vinden van Stile Floors? Je kunt online reviews van ons vinden op verschillende onafhankelijke websites. We vinden feedback ontzettend belangrijk. Zo kunnen we onze service een stukje beter maken en jij weet gelijk wat je van ons kunt verwachten. Fouten maken doen wij liever niet maar waar gewerkt wordt komt dat soms voor. Zonder wrijving geen glans. Belangrijk is dat wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen en tot het uiterste gaan om een kleine teleurstelling om te zetten in een grote glimlach.

 

Keurmerk webwinkel

Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 335 reviews.

Buik

18/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Betrokken en professioneel!

Tamara & Dyon

16/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn super blij met onze nieuwe vloer! Krijgen van iedereen complimenten en ik raad jullie dan ook zeker aan. De service is ook hartstikke fijn; jullie vragen zelf naar onze ervaring, wij waren iets wat ontevreden over de afwerking van het toilet en toen er bij jullie plek was hebben de vak mannen dit heel netjes opgelost. Onwijs blij! We hopen hier nog heeeeel lang en veel plezier van te hebben. Bedankt voor de top service en de mooie vloer; past perfect in onze inrichting. Als je de ‘before’ ziet, herken je ons huis echt niet meer terug.

Alexandra uit Monster

14/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super service!

Karin

14/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vanaf het eerste moment goed en kundig geholpen. Vrolijke, meedenkende en vakkundige mensen! Super blij met onze vloer.

Shelley De Decker

12/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede klantenservice, makkelijk contact op te nemen. Snelle acties en reacties. En bovenal: mooie vloer! :)

Evelien van den Corput

10/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

In Juni hebben wij contact gezocht met Stilefloors omdat we ons aan het oriënteren waren voor een nieuwe vloer. Een dag later stond mark al bij ons in huis met een hele berg stalen. Super fijn dat er zo snel geschakeld werd! We hadden beide een heel goed gevoel bij Stilefloors en waren er dan ook al snel over uit dat zij onze vloer mochten gaan leveren en leggen. Gedurende het proces regelmatig persoonlijk contact gehad wat een heel goed gevoel gaf. Ondertussen ligt de vloer (erg netjes gelegd!) en we zijn er onwijs blij mee! Kortom: wij kunnen Stilefloors bij iedereen aanraden

Vera van Vliet

09/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile Floors heeft ons enorm goed geholpen met het kiezen en leggen van onze pvc vloer. We kwamen via een Google search bij Stile Floors uit. Van het eerste tot het laatste moment was het contact zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en gezellig. Van grote meerwaarde is het feit dat zij met verschillende vloerstalen persoonlijk langskomen. De vloeren ogen in het echt anders dan op de site, en zo kun je ook je meubels, verfstalen, e.d. met de vloeren vergelijken. De prijsopgave was erg netjes, en parketeur Etien heeft een topklus geleverd met het leggen van de vloer, wat niet altijd makkelijk is in een jaren 30 woning. Zelfs in onze ronde haard heeft hij de vloer en plinten naadloos aan laten sluiten. We konden Stile Floors altijd benaderen met vragen en ze hebben goed meegedacht toen we tegen een hobbel met de levering van de vloer aan liepen. Dit is allemaal keurig en zonder extra kosten opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Stile Floors en bevelen hen van harte aan.

Denzel Vlootman

08/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, heldere communicatie en mooie producten.

Dex Jansen

07/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele fijne service. Vanaf het eerste telefoontje gelijk goed contact. Ook het adviesgesprek bij ons thuis was fijn zo konden wij de grote kleurstaalborden in het groot te zien, daardoor konden wij onze droomvloer uitkiezen. Daarna was het contact met de planning fijn en werd er duidelijk gecommuniceerd over het proces en de aanpak van het project. Stoffeerders zijn vriendelijk en hebben onze vloer tot een waar top resultaat gemaakt. Ik raad Stile Floors voor iedereen aan!

Gijs Nales

07/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Keurige service en mooie vloeren

Johannes Hoekstra

05/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vanaf het eerste telefoontje hadden we meteen een goed gevoel. Fijne mensen en goede service. Mark kwam bij ons aan huis en liet ons zien wat de mogelijkheden waren. Wij hebben tijdens dit adviesgesprek gelijk een keuze gemaakt en zijn super tevreden met het eindresultaat!

Oliver Meijer

04/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne ervaring al met al. Echt fijn contact telefonisch zowel als in het echt. Vragen stel ze en reactie komt. Stoffeerders ook super vriendelijk en meedenkend. Als je een betrouwbare vloerenleverancier zoekt dan raadt ik Stilefloors aan!

Levi de Vries

03/01/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik heb een fijne ervaring gehad bij Stile Floors. Mede door het advies aan huis hebben wij het traject als prettig ervaren. De verkoper was vriendelijk en gaf ons een goede indruk wat de mogelijkheden waren in onze nieuwe woning. Het resultaat mag er zeker zijn!

Pieter Vink

31/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vak mensen en zeer goede service.

Bertolf en Ingrid

27/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Van het adviesgesprek, gratis inmeten, egaliseren, tot de vloeren leggen; wat een vakkundig, gezellig, en fantastisch jong personeel! Ik zag hier eerlijk gezegd toch een beetje tegenop, maar dit was totaal niet nodig. Resultaat: een prachtig gelegde vloer, en wij zijn hier erg blij mee! Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe vloer niet twijfelen, maar gewoon naar Stile Floors gaan die helpen je bij het vinden en leggen van de juiste vloer. Dikke complimenten!

James Jackson

27/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer te spreken over de vriendelijke en professionele service van Stile Floors! Ze hebben me goed geadviseerd tijdens het adviesgesprek. Mark had verschillende grote kleurstaalborden bij zich. Deze borden hielpen goed bij het vinden van de juiste vloer, ik twijfelde enorm over wat voor type vloer ik in ons nieuwe huis wilde laten leggen. Tijdens het adviesgesprek kreeg ik gelijk een offerte op maat ten slotte hebben we een fantastische vloer gekregen. De jongens die de vloer kwamen leggen waren ook zeer vriendelijk en professioneel. Als ik ergens twijfels over had werd er gelijk telefonisch contact met mij opgenomen en kreeg ik goed advies van Gert-Jan. Ik zou iedereen Stile Floors aanraden wat een top bedrijf!

Familie Wentink

27/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle reactie, vloer volgens verwachting en snel geleverd!

Louise

27/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service gehad bij Stile Floors! Wij twijfelden tussen een visgraat vloer en een Hongaarse punt. Uiteindelijk gekozen voor een prachtige visgraat vloer! Heel erg bedankt voor de zorgen en het fijne contact!

Roy Balnikker

27/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Komen de afspraken na en denken goed mee. Reageren snel op vragen en zijn altijd vriendelijk!

Bas Huisman

23/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel bij Stile Floors. Hun assortiment is reuze en er is voor iedereen wel een passende vloer te vinden. Na het bestellen werd ik tijdig geïnformeerd wanneer de vloer gelegd zou worden. Het leggen is perfect gedaan en er is aangegeven dat als er iets is met de vloer dat ik altijd kan bellen. Ik zou Stile Floors aan iedereen aanbevelen als je waarde hecht aan een team die je helpt met passie in plaats van dat je enkel een nummertje bent.

Astrid van Bennekom

23/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snel een afspraak gemaakt, snel en goed gelegd en meegedacht in onze planning!

Danique

22/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service gehad bij Stile Floors! Het begon bij een telefoontje wat verliep tot een enthousiast gesprek aan huis. Hierbij mijn droomvloer mogen uitzoeken! De stoffeerders waren erg vriendelijk en hebben de vloer netjes gelegd. Al met al raad ik Stile Floors aan voor het kopen van een mooie vloer!

Kuijer

22/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Komen hun afspraken absoluut na, snelle levering,mooie PVC klickvloer gekocht.De vloer kon zelfs nog enkele dagen van te voren van de keuze veranderd worden, omdat we toch een andere vloer wilden hebben.Super bedrijf

Benedikt Loy

20/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie producten en een goede service !

Nico Hollebeek

14/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goed advies thuis, uitvoering volgens afspraak, aanleg vloerverwarming vakkundig en netjes, pvc-vloer super gelegd, bij vragen mAkkelijkte bereiken

Miranda Jaspe

11/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Jen

11/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

De afspraak was vrij snel gemaakt. Heel fijn dat er iemand bij je thuis komt met verschillende stalen vloeren, zodat je goed kan zien wat mooi staat in jouw huis. Uiteindelijk hebben we de vloer besteld en zelf gelegd. Supermooie pvc visgraat met bies.

Pauline Mellema

10/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele prettige mensen in het contact, ook de leggers zijn keurige mensen en denken uitstekend mee! Goede service toen er een klein probleem met de vloer was. Al met al een aanrader.

Fam. Boerrigter

10/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Doordat onze eerste vloerenleverancier ons liet zitten, moesten we op zoek naar een andere leverancier. Via Insta kwamen we terecht bij Stile Floors. Binnen een week kwam Mark de adviseur langs en binnen 2 weken werd onze nieuwe visgraat vloer gelegd. Snel en vakkundig! Team Stile Floors, bedankt!

Denice Hoogdorp

10/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede en vriendelijke service zowel telefonisch als aan huis. Veel keuze wordt ook aan huis gebracht. Een top bedrijf :) bedankt Stile Floors.

Huub & Gré van der Horst

10/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prima contact, goede service, meedenkend en snel reagerend op vraagjes

Ron - Treurenburgstraat 49

10/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vriendelijke mensen, gevoel van vertrouwen uit het begin is volledig waargemaakt. En complimenten voor Jeffrey die kwam stofferen!!

Fam W - Alkmaar

04/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Dat begon al bij het advies en de keuze voor welke vloer we zouden laten leggen. Toen we later vertraging hadden bij onze verbouwing, waren ze telkens enorm flexibel in het aanpassen van de plannen. Het egaliseren en vervolgens leggen van de vloer ging heel netjes, werd uitgevoerd door vakmensen die meedachten ook nog eens supervriendelijk waren. Alles na afloop keurig opgeruimd en wij genieten nu sinds een paar dagen van een geweldige nieuwe vloer! Echte aanrader.

Suzanne Wubben

03/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wow wat hebben wij een mooie vloer al onze vrienden zeggen het ook. Wij zijn meer dan tevreden

Fam. Mulder

03/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wow Stile Floors in het kort een goede service en advies door de verkoper Derek. Hij kwam geheel vrijblijvend langs huis en liet daar verschillende grote kleurstaalborden zien en nam de tijd om naar onze wensen te luisteren. Communicatie tijdens het proces met Thijs-Jan over de planning en het wachten op de definitieve oplevering van onze nieuwbouwwoning was erg goed en prettig. Goed bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan en Stile Floors denkt altijd mee met de klant. Vloer en plinten zijn mooi en snel gelegd. Wij zijn verliefd op onze vloer geworden we hadden de Sophia beige eiken en wow elke dag weer denken wij wat een mooie vloer!

Jeffrey Lubben

03/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Tijdens de eerste lockdown waren wij op zoek naar een PVC Vloer, dit was voor ons gevoel een uitdaging met gesloten winkels. Toen we in contact kwamen met Stile Floors werdt bewezen dat ondanks beperkingen je het persoonlijke en professionele advies ook dan kunt ervaren! De eerste meeting was met Thijs Jan via Teams, een en al gezelligheid en goed advies. Nu een tijd later genieten we volop van de vloer die vakkundig is gelegd, een deel van de geplaatste plinten bleven over, zonder moeite komen ze deze nog ophalen en een stukje nazorg uitvoeren. Stile floors kunnen wij van harte aanbevelen voor iedereen!

Elise Houwink

02/12/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vivianne

30/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wat een top bedrijf! Allemaal leuke, opgewekte en nette gasten. We zijn goed geadviseerd in onze keuze voor een nieuwe vloer. Tijdens de kijkdag kwamen ze langs voor het inmeten en definitief vastzetten van de kleur, maar ook om mee te denken over het opvullen van de sleuf die gemaakt was voor het verleggen van leidingen. Wat ik vooral fijn vond is dat er geen vragen kwamen over hoe we e.e.a afgewerkt wilden hebben, maar dat ze dit naar eigen inzicht zelf hebben opgelost. Het was echt een kwestie van uitzoeken, sleutel afgeven en het werd geregeld. En het allerbelangrijkste: de vloer ligt er super strak in.

Abdelaziz Jouaoui

27/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stilefloors heeft uitstekend materiaal wat dibt gecertificeerd is en geen schade heeft voor de gezondheid van inwonenden. Daarnaast is de service erop gericht om je te ontzorgen van A tot Z. De vloer is uitstekend gelegd en in combinatie met de mooie pvc vloer, komt het tot zijn recht. Wat wordt afgesproken is wat wat je echt krijgt. Daarnaast is de klantenservice goed bereikbaar en wordt er goed naar je geluisterd en naar je wensen. Kortom helemaal het geld waard!

José Engelsma

27/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij hebben onze pvc vloer op de bovenverdieping bij Stile Floors besteld. We zijn zeer tevreden over alles. Ze weten echt waar ze over praten, denken goed mee, geven goed advies en hebben de vloer mooi gelegd. We zijn er echt heel blij mee! Stile Floors, ga zo door!!

Cor

24/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie vloer goed advies gekregen en de vloer is netjes gelegd. Mensen zijn heel betrokken bij het geheel. Zal ze zeker aanraden.

Michal & Roza

23/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer goed geholpen door Stile Floors, ze hebben prachtige betaalbare vloeren en geven uitstekend advies. Ook de klantenservice is altijd bereikbaar en behulpzaam. Zeker een aanrader!!

Emile van Tuyl

22/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ahmet Basturk

22/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goedkoopste vloeren vind je hier en een top service! Ze denken met je mee, hebben vakkenis en begrijpen de klant als geen ander!

Henk Smit

22/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top prijs, snelle levering en goede service!

Amanda

22/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij zijn zeer tevreden over Stile Floors. Een goed advies gesprek aan huis gehad en aan de hand daarvan een mooie offerte op maat mogen ontvangen. Wij vonden het fijn dat dit vrijblijvend was en we hierbij rustig onze keus konden maken. De vloer is uiteindelijk vakkundig gelegd door de stoffeerders. Al met al super blij met het eindresultaat en onze keus voor Stile Floors!

Ramona

13/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij zijn heel tevreden over de vloer en de service van alle mannen bij Stile Floors! Ontzetten vriendelijk en meedenkend. Wij raden iedereen aan hun PVC vloer hier te kopen. Nu een paar weken verder en nog steeds verliefd op de vloer.

Eefje Smit

11/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super goeie vrijblijvende service! Ik heb heel erg veel stalen kunnen zien en zo een keuze kunnen maken!

Remi van der Zwan

10/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede prijs-kwaliteitverhouding, goed contact, flexibel.

D Westerbaan

06/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Kwaliteit en een fantastisch eindproduct.

Joey Kraak

04/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

De service, het aanbod, het tussentijdse contact en uiteraard het uiteindelijke resultaat is allemaal uitmuntend. Bij stile floors sta je als klant echt centraal. Begin 2021 contact opgenomen met Stile floors voor een pvc vloer. Met de vraag of we konden kijken (want Corona.. ) dit was geen probleem, sterker nog Stile floors kwam wel bij ons thuis langs. Na een gezellig gesprek met Thijs-Jan een vloer uitgekozen. Er werd een offerte uitgebracht en we waren zeer tevreden. Na het eerste contact over de oplevering viel ons op dat de prijs voor het laminaat blijvend was verlaagd. Even gevraagd of wij ook nog mee mochten doen met de actie en zonder enig probleem kregen wij ook de actieprijs aangeboden. Tussentijds heeft Stile floors netjes contact gehouden over de oplevering van 't huis en wanneer het gelegd zou kunnen worden. De stoffeerders waren ook zeer professioneel ze werkten zeer netjes en snel. Met nog geen dag hadden ze de vloer gelegd. Het uiteindelijke resultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen. De vloer is super mooi en strak. We krijgen nog steeds wekelijks complimenten hoe mooi hij er uit ziet

Mirjam Degeling

03/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stephen Meijer

02/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Dennis

02/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Perfecte service

Bart en Wendy

01/11/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Erg goed contact en perfecte service!

Carlijn

29/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik ben zeer tevreden over Stile Floors. Een vrijblijvend advies gesprek gehad. Een goed gesprek met de keuze tot mijn droomvloer! Stile Floors heeft een geweldige service en ik zou hun ook zeker aanraden!

Loes

29/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel blij met onze visgraat vloer van Stile Floors! We waren snel een vloer nodig voor onze woning en hebben deze bij hun gevonden. Na een belletje hebben ze hun best gedaan om dit voor ons te regelen en dat is gelukt! Binnen een korte tijd heeft Stile Floors een prachtige vloer gelegd bij ons! Bedankt voor alles!

Robert K

28/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top kwaliteit, service, goede afhandeling van alles. The Sky is the limit:):).

Fam. Veijer

25/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service, van begin tot eind een goeie begeleiding en eerlijk advies. Deze mensen gaan echt voor een mooie resultaat en denken met de klant mee

Liz Smit

23/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik ben ongelooflijk blij met mijn vloer in combinatie met de stoere zwarte plinten. Complimenten aan Thijs Jan met zijn persoonlijke benadering en vakkennis.

Eros Beijer

17/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service!

Familie E. Collee

17/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onwijs mooie vloeren en zeer goede service!

Ilvy Jacobs

16/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, strak gelegd! Blij mee

Fam. Hanenburg

15/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Eindresultaat is prachtig, mooi product. Betrouwbaar bedrijf, nazorg is goed gekomen, had iets sneller gekund

Samsam Offices Amsterdam

11/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel fijn contact met Stile Floors en hebben mooi werk geleverd. Ook bij de afwerking hebben ze goed mee gedacht, maar

Alinda Heijstek

11/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na een lange zoektocht naar een nieuwe vloer zijn we uitgekomen bij Stile Floors. We vonden het heel prettig dat we in alle rust thuis advies kregen en op ons gemak konden kijken welke vloer mooi in ons huis zou passen. Dat is wat ons betreft een absolute meerwaarde boven het uitzoeken van een vloer in een winkel. Ook het plannen van het egaliseren en leggen van de vloer ging soepel en in goede overeenstemming. De ervaring met de stoffeerders had wat ons betreft beter gekund. Op de dag van egaliseren en leggen was er weinig communicatie en er werd niet zoveel gezegd/uitgelegd. Dit terwijl het leggen van een nieuwe vloer over je hele benedenverdieping toch best een grote happening is :) Ook was er wat verwarring over het afkitten van bepaalde randen en is er bij de keuken niet goed gekeken waar precies de keukenplint terug zou komen, zodat daar nu stukjes ontbreken / erg scheef afgesneden zijn. We zijn overall heel blij met de vloer en de contacten met Stile Floors, het ontbreken van de 5e ster zit hem wat ons betreft vooral in de dagen van stofferen. De contacten met Stile Floors waren heel goed (reageren snel, persoonlijk en zijn heel flexibel) en zij hebben aan hun kant ook alles gedaan om ervoor te zorgen dat de minpuntjes werden opgelost. Wat ons betreft een go om hier je nieuwe vloer uit te kiezen!

Fam. Leeuwen

09/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

De prijs en het product waren goed Kom volgende keer weer bij jullie als het nodig is.

Dionisio Argese

09/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fantastische vloeren, heel goed bereikbaar én benaderbaar.

Linda De Graaf

08/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Het was een hele fijne ervaring met Stile Floors, de vloer is prachtig, ik geniet er elke dag van, en dat alles zo soepel verliep en de mannen allemaal erg vriendelijk waren maakt het compleet. Ik zou iedereen Stile Floors daarom aanraden.

Lisa Prins

06/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super vriendelijk en fijn contact. Stile Floors reageert snel, uitgebreid en met aandacht. Handelen ook snel en leveren een uitstekende service. We zijn heel blij met onze PVC visgraat vloer en raden iedereen aan Stile Floors te kiezen voor hun nieuwe vloer.

Esther

06/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super service! Vrijblijvend adviesgesprek gehad. Mark had allerlei stalen meegenomen zodat we konden kijken wat het mooiste zou staan qua kleur en wat we nou precies wilden. Fijn gesprek en eigenlijk gelijk de nieuwe vloer al besteld. Stoffeerder heeft top werk geleverd! Al met al zijn wij super tevreden en raden wij Stilefloors aan!

Sean Bleeker

06/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle service, communicatief sterk en mooie vloer gelegd. Zeker een aanrader

Lobke

05/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer te spreken over de service van Stile Floors! Het personeel denkt mee met op alle vlakken, zowel de verkopers als de stoffeerders. Door de snelle levering en het persoonlijke contact kan ik aanraden hier te kopen. Wij zijn onwijs blij met onze nieuwe vloer.

Gerard Wolthers

02/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer snelle levering, en de volgende dag hadden ze 90m2 gelegd!

Melissa Bos

28/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne hulp thuis, grote stalen en deskundige medewerker!

Jacques Journée

28/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Perfecte communicatie en een erg professioneel team!

Carola van Dijk

28/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel goede service, wordt goed meegedacht . Nadat onze eerste leverancier het kort van te voren liet afweten en wij de vloer snel nodig hadden ivm levering keuken. Werd er door Thijs jan meteen meegedacht voor een oplossing. Ik on de vloer bij mensen thuis zien, was meteen enthousiast, volgende dag werd de vloer al gebracht en dagen daarna werd de vloer gelegd, echt topservice, aftersales ook erg goed, ontving nog een mooie bos bloemen. Top bedrijf

Robert

21/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, goede prijs, goede kwaliteit vloeren. Vloer ligt er nu een aantal maanden in en nog net zo mooi als de eerste dag. Aanrader.

Monique van Zoggel

20/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stille Floors is communicatief super! Ook zijn ze erg flexibel, bij ons moest het leggen van de vloer tot 2x toe worden uitgesteld ivm te vochtige dekvloer. Geen probleem! De leggers waren topgasten en de vloer ligt prachtig. We krijgen er veel complimenten over. Volgende keer voor ons: Stille Floors!

Janine

20/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bij Stile Floors doen ze wat ze beloven en nog veel meer! Het contact is heel persoonlijk, ze nemen de tijd, luisteren goed naar je voorkeuren en zijn ontzettend flexibel. De oplevering van mijn nieuwbouwappartement is meerdere keren uitgesteld en Stile Floors was heel begripvol in het keer op keer uitstellen van de levering en montage van de vloer, dank daarvoor! Ook de levering en de montage verliepen zonder enige problemen, de stoffeerders zijn zeer kundig en hebben de vloer mooi en strak gelegd. Ik ben heel erg blij met het eind resultaat en zou zo weer kiezen voor Stile Floors!

Geoffrey Zuyderwijk

18/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie opties

Nathalie

15/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vaklui en goede service

Robert

15/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Dit is wellicht een ongebruikelijke review, omdat ik uiteindelijk geen PVC vloer van Stile Floors heb gekocht. Mijn keuze is na lang beraad gevallen op een houten vloer. Desondanks ben ik tot aan mijn besluit uitstekend geholpen door de mensen van Stile Floors. Ik heb gratis vloerstalen (inclusief attent handgeschreven kaartje) ontvangen die een goed beeld gaven van de kwaliteit van het materiaal, en van alle PVC vloeren die ik heb bekeken behoren de vloeren van Stile Floors tot de beste. Ik ben daarnaast goed geholpen tijdens mijn keuzeproces. Ik ben gebeld door een van de medewerkers en er is een afspraak ingepland op locatie. Zonder kosten! Dat ik uiteindelijk voor een houten vloer ben gegaan is vanwege het feit dat zelfs de beste PVC vloeren (zoals die van Stile Floors) niet identiek zijn aan een echte houten vloer.

Benthe Rouweler

13/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede en snelle service. Vakkundig personeel maar vooral een hele mooie vloer met goede kwaliteit!

Fee den Ouden

13/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service! Zo blij mee! En geweldige vloer!

Joyce Uspessij-Kuster

11/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hoe kwam je in contact met Stile Floors? - Wat heeft de samenwerking met Stile Floors je opgeleverd? - Hoe heb je de samenwerking met Stile Floors en hun stoffeerders ervaren? - Zou je ons aanbevelen bij anderen? En wat zou je dan zeggen?

Romely Timmer

07/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Het eerste belletje naar Stile Floors voelde al goed. Het contact was erg persoonlijk, er werd met mij mee gedacht en ze namen de tijd. Tijdens het proces erna waren er korte lijntjes waardoor alles vlekkeloos verliep. Toen we uiteindelijk een vloer hadden uitgezocht veranderde er last minute iets in onze planning waardoor de vloer niet op het afgesproken moment gelegd kon worden. Hier werd erg goed op gereageerd en meteen in overleg een andere datum afgesproken. Dus al met al een top service, leuk en persoonlijk contact en ook niet onbelangrijk; ze hebben mooie vloeren!

Joeri Munier

06/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Eerlijk over prijzen, snelle service en goed bereikbaar. Doordat de vloer er super goed en mooi erin ligt ook besloten om de trap te laten doen door dit topbedrijf. Complimenten voor de verkopers maar zeker ook voor de stoffeerders!!

Fancy Brinkman

03/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldig resultaat!

Bart & Babette Schouten

03/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service kwamen langs huis met vloerstalen ,fijn contact met de medewerkers Zeker aan te raden 👍 Afspraak is afspraak!

Sonja

03/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik had al een goed gevoel bij het aanvragen van de samples, keurig verpakt ontvangen met een handgeschreven kaartje erbij! Vervolgens kwam Derek met de stalen van de vloeren die mijn voorkeur hadden. Gekozen voor een betonlook vloer. Verder verliep alles vlekkeloos, ik had een voorkeur voor een bepaalde week dat de vloer gelegd zou worden, was geen probleem. Vandaag werd ik gebeld of ik tevreden was met mijn nieuwe vloer en of er nog op- of aanmerkingen had, welke ik niet heb want het hele traject is foutloos verlopen. Wat schetst mijn verbazing.. vanmiddag stond er een bloemist voor de deur met een boeket voor het gestelde vertrouwen. Stile Floors is een bijzonder bedrijf waar je als je de investering van een nieuwe vloer overweegt ik het van harte aan kan bevelen.

Leony & Fabian Ligthart

30/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Waanzinnig goede service. Leveren goede kwaliteit. Heel vriendelijk en het resultaat is geweldig! Het bloemetje achteraf maakt het dan helemaal af!

Dick van der Heiden

30/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na een lange zoektocht op internet en na een aantal offertes van plaatselijke stoffeerders bij Stile Floors uitgekomen in1e instantie omdat we een vloer zagen die we mooi vonden. De all-in prijzen schept duidelijkheid. Na contact is Derek thuis geweest met een aantal stalen en advies en uiteindelijk akkoord gegaan met een keurige offerte. De werkzaamheden (egaliseren en plak-PVC vloer leggen) zijn prima uitgevoerd en er was zelfs de optie om wat planning op het laatste moment aan te passen. We zijn erg blij met onze vloer en kunnen Stile Floors absoluut aanbevelen!

Lucas

30/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Door omstandigheden met spoed een nieuwe vloer gezocht kwam ik bij Stile Floors uit. We werden snel netjes en goed geholpen en kon door hun geweldige service toch nog optijd genieten van de mooie vloer die we nu thuis hebben liggen! Ze hebben goed personeel in dienst die weten waarover ze praten en waar ze mee bezig zijn Ik ben super tevreden over de service! Groet Lucas

Gerhard

25/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloeren, vlotte communicatie, en eerlijke prijzen.

Samantha Jelles

24/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super service & kwaliteit!

Fam. Meijer

16/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij hebben de vloer Sophia beige eiken bestelt en deze vloer is echt super mooi. De vloer was snel geleverd en mooi gelegd door de ervaren en goede stoffeerders. Vriendelijke klantenservice, gewoon een top bedrijf.

Wilma

16/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldig bedrijf: kundig personeel. goed bereikbaar bij vragen. Ivm corona thuisbezoek gehad, veel keuzemateriaal bij zich. Helder en duidelijk verhaal en vragen werden kundig beantwoord. Gunstige prijs en kon snel geleverd worden. Het leggen van de vloer snel en vakkundig.

Familie Tol

16/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn erg goed geholpen door dit bedrijf. Vanaf het eerste telefoontje tot aan het einde ( mooie vloer die keurig en snel is gelegd). Wij hebben een zeer goed gevoel hieraan overgehouden. Het zijn vakkundige en gedreven mensen die hard werken voor mooie resultaten!

Diana Kruyver

12/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Makkelijk contact te krijgen, goede service en fantastische stoffeerders. Er wordt in oplossingen gedacht. Zeer klantvriendelijk.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 335 reviews.