Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 184 reviews.

Marcia Krans

18/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goed contact en vriendelijk personeel.

Sander de Veen

18/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile floors nemen alles uit handen! Heerlijk ik had zoveel vragen maar overal werd aandacht aan besteed niks was te gek! Etien was mijn stoffeerder, heel enthousiast en super secuur.

Caro Fens

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, vriendelijke mensen.

Jenneke Fredriks

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service en ontzettend vriendelijk en meedenkend. Top jongens die de vloer gelegd hebben

Ina van Duijn

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloer en heel goede service. Denken met je mee en helpen je met alles. Wij kunnen stile floor van harte aanbevelen.

Juliëtte Zuidema

16/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Helemaal enthousiast over mijn nieuwe visgraatvloer! Heel fijn advies gesprek gehad aan huis. In het proces goed op de hoogte gehouden door hun, dit vond ik erg fijn! Ik raad Stile Floors aan iedereen aan!!

Pauline Letschert

13/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bedrijf met een persoonlijke benadering, komen eerst bij je thuis langs met stalen om zo de juiste keuze te kunnen maken in je eigen omgeving voor de vloer die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. In het traject tussen bestellen en leggen goed contact over de legdatum en voorwaarden waaronder de vloer gelegd dient te worden. De mensen die de vloer leggen zijn zeer bekwaam en doen hun werk met een lach op hun gezicht. Ook na het leggen goed contact over onze bevindingen. Dit alles bij een goede prijs, kwaliteit verhouding. Al met al zou ik Stile Floors absoluut aanraden bij vrienden en bekenden.

Hennie Gorter-Klop

11/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Een erg goede service, vriendelijke mensen en erg behulpzaam.

Lisa

10/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer goede service. Tijdens de corona crisis konden wij niet langs komen maar kwam het bedrijf naar jou toe. Erg flexibel was het bedrijf toen wij last minute vroegen of de legdatum een week eerder kon. Alles netjes gelegd en goed geregeld. Zeker een aanrader

Barbara van Zomeren

10/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Erg blij met onze nieuwe vloer ! Goed advies en Stile Floors denkt goed mee! Ondanks dat onze ondervloer niet droog was op de afgesproken datum, was het geen probleem om dit een week te verzetten.

Lucas de Vries

07/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bernadette van de Kamp

06/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super blij met onze vloer en trap. Heel mooi gedaan. Uiteindelijk super snel geregeld ook. Maar in de communicatie kunnen jullie zeker nog wat verbeteren. Sneller reageren en het op de hoogte stellen van stappen die ondernomen worden is ook geen overbodige luxe. Al met al heel blij met hoe het is geworden.

Jannie de Pater

06/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wat een mooie website! Kleurstalen aangevraagd, die kwamen snel onze kant op. Via telefonisch contact en de app zijn we goed geholpen. Ook werd meegedacht en oplossingen geboden, toen we, vanwege de tijd, besloten zelf de vloer te leggen. De lijm die we achteraf toch niet nodig hadden, werd zelfs opgehaald en het geld teruggestort! Superfijn stukje service👍🏼 Het resultaat mag er zijn, we zijn er heel blij mee: mooie vloer en goede kwaliteit!

Mieke

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede prijzen, fantastische service, klantvriendelijk, betrouwbaar, vriendelijk, eerlijk en echt een aanrader. Het kan gewoon niet fout gaan!

Margreet en Richard Vis

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij hebben naast de nieuwe vloer ook vloerverwarming aan laten leggen via Stile Floors, en dankzij een strakke planning konden we binnen 10 dagen verhuizen naar onze nieuwe woning

Niels Rientjes

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prettige communicatie, mooi resultaat!

Cynthia Verweij-de Lange

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service, snelle levering en goed bereikbaar voor vragen etc.

Marlies Dunnewind

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel goed en professioneel advies, heel persoonlijk en hele goede service! Ik geniet volop van mijn prachtige vloer en kan iedereen StileFloors aanraden!

Nienke Langen

02/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super mooie vloeren voor een goede prijs! Heel vriendelijk personeel dat netjes te werk gaat!

Rachel Blok

30/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik kwam in contact met Stile Floors via Instagram en besloot hier onze laminaatvloer te bestellen. Het bestellen ging eenvoudig en het was prettig dat je zelf een bezorgdatum aan kon geven. Ondanks dat de bezorging zelf niet helemaal soepel verliep heeft Stile Floors mij wel constant geprobeerd te helpen, ook na kantooruren. Ik zou Stile Floors zeker aanraden, en sluit zeker niet uit dat ik hier zelf nog eens zou bestellen.

Marleen Reinders

29/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super service en kwaliteit. Snelle levering. Alles van A tot Z helemaal naar wens verlopen

Geeske Veldman

29/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Komen op locatie met verschillende samples, zodat je het meteen in de kamer waar het gelegd gaat worden kunt bekijken. Fijne service. Communicatie over wanneer ze komen leggen, had wat pro-actiever gekund, want daar kwam ik bij toeval achter toen ik ze belde. Verder is het een mooie vloer geworden.

Marvin Pelupessy

29/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij zijn erg tevreden over onze PVC visgraatvloer. Thijs-Jan is een tijdje geleden bij ons thuis geweest om de verschillende vloeren te laten zien. Hij heeft ons goed advies gegeven en wij hadden al snel besloten om de vloer te laten leggen door Stile Floors. De vloer is onlangs gelegd en ziet er mooi en strak uit. Complimenten ook voor de vloerenlegger!

Jelmer

27/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Persoonlijke service met korte lijntjes en een uitermate strakke visgraatvloer tot resultaat!

Sharon Hilgersum

27/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik kwam Stile Floors toevallig op internet tegen. Goede site met duidelijke informatie en mooie foto's van de vloeren. Ze weten ook alles over deze vloeren te vertellen en gaven ook advies, waardoor we uiteindelijk voor een net iets andere vloer zijn gegaan. We hebben hier ook vloerverwarming laten leggen. Alles is gedaan door vakmannen. Het was even spannend voor ons met de strakke planning, maar ze laten je niet in de kou staan en alles is uiteindelijk top geregeld. Kortom: heel erg blij mee!

Merlijn van Bree

20/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer goede service

Danny Timmer

16/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super fijn voortraject waarin diverse opties werden geboden en goede voorlichting werd gegeven. Zeker in de tijd van Corona lockdown was dit ontzettend fijn en handig! Het leggen van de vloer en de traprenovatie kon al op korte termijn plaats vinden, wat voor ons ideaal was. Het resultaat is een prachtige (visgraat) vloer en een hele gave trap. De stoffeerders zijn ontzettend kundig en hebben het echt allemaal superstrak gelegd. Complimenten en echt een aanrader!

Vincent en Debbie

13/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vriendelijke en persoonlijke service voor een scherpe prijs

Kim van Ewijk

13/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, directe en persoonlijke communicatie, behulpzaam, meedenkend en vriendelijk. Wanneer je een vraag hebt, staat Stilefloors voor je klaar. Ze komen bij de mensen thuis langs met de staaltjes. Ook wanneer je de vloer in het echt wil bekijken, proberen ze dit te regelen voor je bij mensen thuis.

Jordi & Wieke

12/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service en echte vakkennis

Eden Arnold

05/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie vinyl besteld voor in de schoonheidssalon. Goede communicatie en er wordt met je mee gedacht. Top bedrijf , Top service wat wil je nog meer? zeker een aanrader!

Jan Jager Lankhorst

01/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ontzettend aardige deskundige medewerkers

Michelle

23/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele fijne service!

Kevin de Kruijf

20/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vakmanschap, altijd bereikbaar, en leveren bovenal kwaliteit!

Lorenzo Doorson

20/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Echt een geweldige service en super flexibel. Kwaliteit doet de prijs zeker eer aan. Achteraf nog een hele mooie bloemen ontvangen, wij zijn meer dan tevreden!

Riekelt & Elise

18/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede communicatie en snelle reactie op een offerte of aanvraag.

Patrick van der Oord

13/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik ben stile floors via Facebook tegen gekomen en toen heb ik een mail gestuurd voor wat staaltjes van een vloor heel snel ontvangen en daarna is thijs bij ons langs geweest hij heeft alles echt goed uitgelegd en de prijs was ook goed we hebben ook de trap met pvc laten doen en de mannen die de vloer kwammen leggen dat zij echt vakmensen ze denken met je mee echt een top bedrijf met mensen die kennis hebben ik raad ze zeker aan

Joyce Esser

07/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

M Heytens

30/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Communicatie verliep vlekkeloos. Concurentiële prijzen en goede service

Jolette Langeveld

29/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekende service, klantvriendelijk en mooie all-in prijzen. In corona tijd is Thijs-Jan bij ons langs geweest met allerlei stalen. De perfecte vloer zat hiertussen die wij gelijk besteld hebben. Er werd goed meegedacht en ik heb de hele service als erg prettig ervaren. Geen enkele vraag is te veel en klantvriendelijkheid staat voorop. De ervaren stoffeerders hebben de vloer keurig gelegd. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat! Bedankt Stile Floors!

Mandy

24/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Persoonlijke service en prachtige vloer!

Jose de Vries

24/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onze droom vloer is werkelijk geworden! Thijs Jan is prima adviseur, die nakomt wat hij beloofd. Owen is een vakman die de vloer prachtig heeft gelegd. Kortom Stile Floors is een aanrader!

Charlene de Graaf

23/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne communicatie, betrouwbaar en goede prijs. Wij zijn heel blij met onze vloer.

Daan Beens

16/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service en vriendelijk klantcontact!

Kim Schutte

16/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super goede service

Sam

16/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Marcel

16/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Enthousiasme, mooi product 😎

Bjorn Velda

15/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekende service. Korte lijnen en alles top geregeld. Aanrader!

Groenendaal

04/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Perfect advies, schitterend gelegde vloer, goede kwaliteit, prima service. Leuk en sympathiek bedrijf. Eigenaar kwam persoonlijk langs bij onze woning en dat geeft toch de beste garantie voor advies op maat. Gekozen voor visgraat pvc, vloerverwarming en trapbekleding. Mooi resultaat voor een scherpe prijs.

Helga Koelewijn

28/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vriendelijk, meedenkend, goed en betrouwbaar

Amber Miltenburg

27/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Rob van der Waal

27/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ruime keus. Aan huis bezoek was zéér correct en erg klantvriendelijk.

P Lucas

26/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie, tegels

Barry van Ee

26/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle service en gedaan wat belooft

Jeroen Bijlsma

20/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle service met een mooi resultaat

Erwin & Nicolien Thielen

19/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer goede service

Simon

19/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Service was heel erg goed. Ze hebben alles gedaan om alle onverwachte tegenslagen op te lossen en zijn daarbij echt ver gegaan

Jeannette

12/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service en zeer vriendelijk. Wij zijn super blij met onze vloer! Kortom echt een aanrader!

Roeland Bosman

10/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Meegedacht over de beste oplossing voor de vloer. Zowel qua materiaal als qua uiterlijk van de vloer. Doordat ze met een de voorbeelden bij je thuis komen, kun je gelijk zien hoe het eruit gaat zien.

Clair Bouman

09/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service!

Sharon

08/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede communicatie van begin tot eind. Luisterde goed naar wat wij wilde. Ook het inplannen en de werkzaamheden gingen erg snel. Leuk contact, ook naderhand hoe de vloer bevalt. Meedenkend in oplossen van problemen (welke niet met de vloer te maken hadden). Scherpe prijzen, ook voor een specifieke vloer. Ze hebben de vloer voor ons geregeld waar wij verliefd op waren, ondanks dat deze niet standaard in hun assortiment zat. Een erg net en klantvriendelijke bedrijf.

Robert en Dewi

08/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, klantvriendelijk

E.J. van der Knaap

08/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Een prachtige vloer en vakkundig gelegd. Daarnaast ook een zeer prettige communicatie. Een dag, voor het uitvoeren van de werkzaamheden, werd er keurig gebeld om een tijdstip door te geven. En ook op de dag zelf werd er, een uur van te voren, nog even contact gezocht. Een fijne en klantgerichte werkwijze die zowel door Stile Floors wordt gehanteerd als ook door de leverancier van de materialen en de Plintenconcurrent. Stile Floors is een bedrijf dat ik zeer beslist zou aanbevelen!

Patrick

07/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

snelle levering, netjes geëgaliseerd en zeer vakkundig geplaats

Mirjam

06/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mathijs

05/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Maaike Brouwer

05/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige mannen, zetten zich voor de volle 100% in. Goeie snelle service

Bouwman

04/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top gasten en services!

Patricia van Zundert

02/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

De afspraak was snel gemaakt voor thuis, hij nam.mooie vloeren mee en de vloer werd ook snel gelegd! We zijn er heel erg blij mee!!

Alex Sarian

28/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vriendelijk en behulpzaam

A. Kruiskamp

24/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Dennis Bajnath

15/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vanaf het begin dat wij met Stile Floors in contact zijn gekomen is dit alleen maar postief verlopen. vanaf de bestelling tot aan het plaatsen van de vloer verliep het contact echt soepel, als stel je honderd vragen, geen enkele is te veel. Wordt netjes op gereageerd en je krijgt antwoorden waar je wat mee kan. Wat ook erg fijn is dat ze meedenken en de eerlijkheid! en Vooral het laatste is erg belangrijk om goede service te verlenen. Wij zijn super tevreden met onze vloer. Heel erg bedankt Thijs-Jan! Tot gauw.

Deborah Meerhoff

15/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijn persoonlijk contact. Eerlijk advies. Zoals afgesproken alles gegaan.

Mingus Noordmans

14/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeker weten, fijne mensen om mee samen te werken.

Marjolein Vonk

13/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

snelle en goeie service

Joost Leupen

12/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Thijs-Jan, is de vriendelijkheid zelf en gaat heel ver voor jou in het geven van hulp bij het maken van de keuze. Zo regelde hij dat ik bij een andere klant langs kon om een vloer te bekijken die daar pas was gelegd om een nog beter beeld te krijgen. Mijn vloer is verder perfect gelegd en de kwaliteit is top. Ik zou iedereen het product en de service aanraden.

Fam. Maat

07/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hilke namens Alpla

06/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Lysbeth Abma - de Boer

04/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service en advies!

Bart Berkhout

03/11/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle levering en mooi resultaat top gasten

Pim Servaas

30/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekende service!

Rob Zijlstra

30/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle levering

Kay Tassenaar

29/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service!

Mieke Koelewijn

29/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service kwaliteit en prijs

Patrick van Leeuwen

29/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Denken mee met de klant en zeer betaalbare producten!

Fam. Timmer - Harderwijk

29/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Voor een betaalbare maar zeer mooie PVC-visgraatvloer moet je bij Stile Floors zijn! We zijn ontzettend blij met de Oscar Eiken visgraatvloer die we beneden en op de 1e verdieping hebben laten leggen. Als onze zolderverbouwing erop zit nemen we weer contact op om daar dezelfde vloer te laten leggen. Dank voor de goede service en de fijne communicatie! P.S. Iedereen die binnenkomt is helemaal enthousiast over de geweldige vloer! – Familie Timmer

Marcel Maat

29/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vanaf het eerste moment een bijzonder leuk contact gehad! Deze jongens zitten vol passie! Absolute aanrader voor iedereen! Deze jongens leveren vakwerk en kwaliteit! En als er iets fout is, lossen deze jongens het op totdat je tevreden bent!

Effi & Constatijn

26/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bert Wunderink

22/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prijs, kwaliteit is goed

Inge

22/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Veel keus, snelle levering.

Esra Kuijpers

22/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ariane Peters

22/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooi product. Vriendelijke communicatie

Michel

21/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Echte vakmensen welke vanaf het allereerste moment voor je klaar staan en met je mee denken! Mogelijk om gratis stalen te ontvangen welke helpen bij het maken van de uiteindelijke keuze. Geweldige service, klantvriendelijk en en mooi en eerlijk product. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres!

Linda

20/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn super blij met onze nieuwe vloer! Na goed advies was de keuze snel gemaakt. Snelle service en erg netjes gelegd. Echt een aanrader!!

Corné

20/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij zijn zeer tevreden over Stile Floors! Deskundig advies, persoonlijke communicatie en vakkundig gelegd. Echt een aanrader!

Roselie Kremers

19/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Klantgericht. Vriendelijk, professioneel, goede communicatie, eerlijke prijs, denken met je mee.

Alpla Zwolle

19/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Allereerst een geweldige collectie, dus de keuze was zo gemaakt. Na ons eerste contact, hadden we super snel een persoonlijke afspraak staan en voordat we het wisten lag de prachtige vloer er al. Stile Floors is een jong en enthousiast bedrijf waar gedrevenheid en betrouwbaarheid zeker de boventoon voeren. We zijn super blij met de vloer, maar ook heel tevreden over de samenwerking. Aanrader!

Linda Santen

19/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Persoonlijk contact; goede communicatie en de vloer gedweild en wel opgeleverd.

Fam. Olthof

14/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ondanks dat niet alles even goed verliep zijn we tevreden met het eindresultaat.

Petra Mulders

12/10/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 184 reviews.