Ons DNA

Wat vinden onze klanten vinden van Stile Floors? Je kunt online reviews van ons vinden op verschillende onafhankelijke websites. We vinden feedback ontzettend belangrijk. Zo kunnen we onze service een stukje beter maken en jij weet gelijk wat je van ons kunt verwachten. Fouten maken doen wij liever niet maar waar gewerkt wordt komt dat soms voor. Zonder wrijving geen glans. Belangrijk is dat wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen en tot het uiterste gaan om een kleine teleurstelling om te zetten in een grote glimlach.

 

Keurmerk webwinkel

Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 490 reviews.

Roman en Petra - Arnhem

01/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloer, mooi gelegd en fijne mensen om mee te werken. Vooral de communicatie vonden we heel fijn; we werden goed op de hoogte gehouden en afspraken werden nagekomen.

Femke Tolsma - Almere

01/07/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Erg prettige communicatie. Vooraf heldere uitleg van de werkzaamheden. Vriendelijk en vrolijk personeel. Werk werd netjes uitgevoerd en nadien is al het afval afgevoerd. De afwerking was keurig. Ook nadien is er co tact gezocht met ons of alles naar tevredenheid was. Ik ben zeer tevreden over Stile Floors!

Mats - Utrecht

28/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile Floors heeft onze nieuwe vloer verzorgd en daar zijn we erg blij mee! Het begint met een adviesgesprek bij je thuis. Dat is fijn want ze hebben grote stalen en je kan dus mooi zien hoe de vloer in jouw huis past. De communicatie gedurende het hele traject is goed. Niet te opdringerig bij de verkoop en duidelijk als het op plannen aankomt. Ze bellen dan dan ook regelmatig om te vragen of alles nog volgens planning verloopt en zijn ook nog flexibel. In totaal hadden we vier momenten (egaliseren, vloer leveren, vloer leggen en plinten leggen) en elke keer is het goed gegaan. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi! We hebben al veel complimenten over onze nieuwe vloer gekregen.

Jan-Hein Bosman - Lisse

28/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Een van de weinige bedrijven die snappen wat klanttevredenheid is. Het voortraject met voorbeelden, inmeten en offeren verliep snel en volgens afspraak. Ook de levering (wel zware pakketten van 25kg) ging volgens afspraak en ook het leggen ging goed. Naakk wel duidelijke afspraken over de dikte van de plinten ivm de ruimte tussen vloer (klik pvc) en muren. De "leggers" waren ook op tijd en hebben prima werk geleverd. Het neest opvallend was de proactieve communicatie over de voortgang. Ik noem dat ontzorgen met een hoofdletter O!!

Heidy de Rijke - Pijnacker

23/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Kiona Adaemen - Zoetermeer

22/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Via instagram kwam ik tegen ; visgraat vloeren en uiteindelijk terecht gekomen bij stile foor. Op internet zitten er veel mooie pvc vloeren, wij hebben drie stukken opgevraagd. Binnen drie werkdagen is hij binnen en bekeken. Met klein stukje is lastig om te schatten i.v.m lichtinval. Ze komen kosteloos en vrijblijvend bij je thuis. Dat is een groot uitdaging! In mijn ogen een pluspunt vergeleken met een gesprek in de showroom omdat het een fijn gevoel dat ze situatie kunnen bekijken wat er nodig is. Enkele dagen kwam verkoper met diverse stalen bij ons in woonkamer en wij hebben gekozen voor de ‘ Julia - Gerookte eiken visgraat ‘ Tijdens de gesprek via whatsapp hebben ze goed doorgenomen wat mijn planning i.v.m strikte en ze denken graag met je mee! Na de gesprek wordt ’t goed op hoogte gehouden. Via WhatsApp sturen ze voor het inplannen van de startdatum. De vloer is bij ons uitgevoerd door Etienne, helemaal netje afgewerkt en aardig meneer. Eind resultaat? Superstrak resultaat geleverd! Wij zijn superblij met onze vloer. Er is GEEN twijfel! Kom direct bij stile Floor!

Dieko van der Rol

22/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ondanks dat we niet gekozen hebben voor stile Floors (gekozen voor een partij die ook de wandafwerking in ons huis konden leveren), waren we enorm te spreken over hun aanpak. Ze komen langs om de voorraad vloeren te laten zien en denken mee over de mogelijkheden. Prijskwaliteit was ook erg goed vergeleken met andere aanbieders waar we zijn geweest.

Emine Yılmaz - Amsterdam

21/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na het ontvangen van de gratis kleurstalen bij Stile Floors waren we al enthousiast. Er zat een handgeschreven kaartje bij wat we erg leuk vonden. Na een telefoontje van David hebben we samen een advies afspraak ingepland zodat we de grote kleurstaal borden konden bekijken. Gekozen voor een visgraat vloer die er prachtig bijligt met dank aan de stoffeerders! Stile Floors is een mooi bedrijf waar ze er alles aan doen om tot een goed eindresultaat te komen.

Sylvia Vergunst - Breda

20/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel mooi eindresultaat, erg blij mee!

Lisette Oolbekkink - Zoetermeer

20/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekende communicatie. Ze denken echt goed mee en luisteren naar de wensen. Mooi eindresultaat waar we veel complimenten over krijgen. We wachten nog op een afwerklat, maar gelet op de communicatie en service eerder in dit stadium hebben wij er alle vertrouwen in dat dit snel goed gaat komen. Gewoon doen dus!

Martin Lubbers - Brummen

18/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snel geholpen, geleverd en gelegd

Brigitte van Heeswijk - Nijmegen

18/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijn contact, afspraken worden nagekomen, eerlijke prijs en een stuk vakwerk!

Paul - Huizen

17/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn hartelijk ontvangen op kantoor en hebben daar een vloer uitgezocht. De vakmannen zijn zeer vakkundig. Wij zijn erg tevreden.

Fam. Oosting- Dwingeloo

17/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goed advies, kwaliteit, snelle levering en een nette prijs. Wat wil je nog meer? Top!

Jan ter Linde - Enschede

17/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooi vloer die er prachtig bijligt

Ruud van der Schley - Amstelveen

16/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij hebben op een heel vriendelijke manier contact gehad met stile floors, Er is echter gekozen voor een andere firma met een dichtsbijzijnde showroom, na dit bij de collega bekent te hebben gemaakt, dat er gekozen was voor een andere firma, nog steeds heel vriendelijk benadert, dus bij deze een hele fijne firma die zich heel correct opstelt

Lotte Janssen - Hilversum

15/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wat is dit een super fijn bedrijf en ontzettend behulpzaam. Alle planken waren op gegaan bij het leggen maar zonder probleem wordt er voor de zekerheid nog een pakketje geleverd.

Angela en Stefan - Rockanje

14/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Personeel is super vriendelijk. Vanaf het eerste moment van proefstaaltjes aanvragen al een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Dat doet een mens goed. Fijn dat men thuis komt met grote proef opstelling dan komt de kleur toch beter uit. Tot de dag van de voorstrijk was alles super. Helaas hebben we een dag voor niks zitten wachten op degene die zou komen voorstrijken. Blijkt achteraf een stoffeerder te zijn waar al wat vaker wat mis mee is gegaan. Toch nog op het laatste moment een andere stoffeerder ingevlogen vanuit stille floors en die heeft prima werk geleverd! Al met al zeer tevreden met de vloer en vooral met het contact met het bedrijf.

Bernadette van Duijn- Katwijk

12/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Helder bedrijf met een goede klantenservice. Mooie vloer! Heel blij mee.

Rosanne van Rijmenam en Jan Guijt - Katwijk

11/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service en vriendelijk personeel. De communicatie verliep altijd erg makkelijk en snel door bellen of whatsapp. Bij vragen krijg je snel antwoord. Vloer ligt er super in en we zijn er erg blij mee.

Kelly Aslander - Boskoop

11/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn onwijs blij met onze prachtige visgraatvloer van Stilefloors. Het is nog mooier geworden dan dat we ons van tevoren voor konden stellen. Achteraf kwamen we op een ander aantal m2 uit dan dat vooraf berekend was en ook dit hebben ze super netjes afgehandeld!

Piet Dakkus - Spijkenisse

10/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top. Hadden een deadline. Verschillende problemen buiten de schuld van stile. Voordurend contact. Super opgelost zodat de deadline gehaalt werd. Wereld zaak een aanrader!!!

Mike de Bruin

09/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele goede communicatie reageren altijd En komen der afspraken na top!

Marilyn Stroo - Oosterend

08/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Rik van Dorp - Dordrecht

08/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Aardige mensen, vakwerk en snel geleverd

Peter en Wilma Wijnands - Sint Anna-parochie

08/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Eerst op internet gekeken naar het assortiment en de prijzen.Daarna gekeken of het ook meteen gelegd kon worden en toen bij Stile Floors uitgekomen. Een afspraak gemaakt om alles thuis door te nemen met wat samples en de vloer uitgekozen en afgesproken wanneer te leggen. Voorafgaand aan het leggen werden we keurig gebeld wanneer de vloer gebracht zou worden. De vloer zou toen gelegd worden maar het kliksysteem scheen niet goed te werken. Daarna contact gezocht en de oude partij werd opgehaald en binnen 3 dagen had ik een nieuwe partij.Toen moesten er ook nog leggers geregeld worden en daar zijn ze mee bezig geweest tot 24.00 uur in de avond top! Daarna is de vloer keurig gelegd in 1 dag en wat over was is weer opgehaald en dezelfde dag was het geld weer op mijn rekening. Echt een topzaak die zijn afspraken na komt en er echt alles aan doet om het na te komen. Bedankt voor alles maar zo zie je maar dat een wat kleinere zaak een veeel betere service bied.Ga zo door en veel succes verder met de zaak en nog bedankt voor de lekkere koffie👍🏻😄

Marie-Louise vd Vries - Tilburg

08/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Theo Terpstra

08/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na lang zoeken naar een PVC vloer kwamen wij terecht bij Stile Floor. Na het invullen van een contact formulier de volgende dag al een telefoontje. Hoewel er geen contact was meteen een whatsapp berichtje met een tekst. Wat ik als waardeerde en er volgde snel Telefonisch contact. Wij zijn heel tevreden over Stile Floors. Het was heel gemakkelijk om stalen op te vragen, deze werden meegenomen door een verkoper en we kregen een top advies. Na de aankoop van de pvc visgraat vloer is er steeds een goede communicatie geweest via zowel telefoon, mail als whatsapp. De vloer is echt super gaaf geworden, precies wat we wilden Wij hebben gekozen voor Sophia licht eiken. Ook Maarten & Bram de stoffeerders echt top. Deze twee mannen hebben humor houden van koffie en werken echt super netjes en hard. Al met al stile Floor een aanrader voor iedereen. Gr Theo Terpstra

Thea van Delden - Voorhout

07/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Familie Bartels - Purmerend

07/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Blij met onze nieuwe vloer, goed contact gehad met David en Maurice van kantoor. Dave kwam bij ons stofferen, een vakman. Er was een hoekje vloer bij de keuken vergeten, dit is in goed overleg hersteld. Prettige mensen, fijn contact gehad.

Michel van Dijk - Nijkerk

07/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goed contact vanaf het 1ste moment. En natuurlijk ligt de vloer er ook keurig bij. We zijn er blij met onze nieuwe vloer.

Bas uit Amsterdam

06/06/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile Floors! Best Floors 👍🏻. Hartelijk dank iedereen bij Stile Floors die uiteindelijk hebben gezorgd dat ik een prachtige Visgraat PVC vloer heb gekregen . Ik heb gekozen voor Julia gerookt eiken . Persoonlijk vrijblijvend advies thuis en vakwerk door de stoffeerders en meedenken over de afwerking heb ik nu ook zelfs prachtige plinten . Er zat ergens een schoonheidsfoutje in de vloer maar dat is gelijk opgelost zoals het hoort ! Als je door de bomen het bos niet meer ziet , STOP met zoeken en neem contact op met Stile Floors , vriendelijk bedrijf en prima prijs/kwaliteit verhouding .

Susanne

31/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede uitleg gehad welke mogelijkheden er waren omdat wij een pvc visgraatvloer in de camper wilde met kleine latjes. Deze waren gelukkig te koop bij Stile floors. De Vivian Beige. We hadden een snelle leveringen goede service ervaren.

Cindy Hendriks - Lisse

31/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goeie communicatie, super service. Echt een aanrader. Allemaal even behulpzaam en aardig. Topbedrijf. Mooie vloer bij ons gelegd,erg blij mee👌

Gaby den Hartog - Vianen

31/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile Floors heeft ons direct benaderd nadat ik stalen had besteld via de website en aangeboden om langs huis te komen: HOE GEWELDIG! Wat een service! Ik was al direct enthousiast. Tijdens de afspraak werd er goed meegedacht en gekeken hoe de kleuren en patronen stonden in de ruimte. Er is direct een offerte gemaakt en ook werd er meegedacht omtrent de vloerverwarming. Zo fijn! Ongeveer 4 weken voordat de vloer zou komen, was er een nieuwe vloer uitgekomen welke ik NOG MOOIER vond! We konden gewoon nog switchen zonder problemen. Nou blijer kon je mij niet krijgen. Het contact met Stile Floors is echt on top. Zelfs in het weekend en in de avond uren werden mijn vragen via de app beantwoord. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij enorm tevreden zijn. En nog even over de vloer, nu die ligt: echt amazing! Een dikke aanrader, voor ons nooit meer een andere partij. Stile Floors, bedankt!!

Ilona

31/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We hebben vanaf het begin heel fijn contact gehad met Stile Floors. Het voelt als een familiebedrijf. Ze zijn super vriendelijk en denken met je mee. Onze dochter had veel moeite met de verbouwing en om het wat makkelijker te maken voor haar hebben ze de planning wat aangepast. Heel fijn!

Remco

31/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloer. De legger vertelde ons dat dit een kwaliteits vloer is. Is gelegd door iemand die geen connectie heeft met stile floors .. dus die had er zelf geen belang bij om dit te vermelden. Dus gebasseerd op waarheid.

BvdB - Rotterdam

31/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer fijn en vriendelijk bedrijf! Ze komen langs aan huis met je voorkeur aan stalen zodat je alles netjes in je eigen dag- en kunstlicht kan bekijken, perfect om te kijken wat er bij je muren of meubels past. Daarna zeer kundig de vloer geegaliseerd en gelegd en de plinten heel netjes afgewerkt. Samen met de fijne klantvriendelijke service is dit bedrijf echt een aanrader. Zoek je een mooie lichte PVC visgraat vloer (wij hebben lang gezocht naar de juiste look and feel), twijfel dan zeker niet!

Dennis Wolf - Wezep

30/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fam. Claver - Almere

26/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

In november onze eerste huisje gekocht en blij met de keuze voor een vloer van stile floors.. zij hebben goede prijzen en zijn enorm flexibel en klantgericht, zeker een aanrader!

Lizette Laarman

25/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloer laten leggen. Super blij mee. Vakmannen en zeer netjes gewerkt. Nemen de overtollige 'rommel'mee en geven goed afvies en denken met je mee als klant. Als met al super goede vloer en indruk achtergelaten

Robin Verwer - Haarlem

24/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij hebben een prachtige PVC vloer in Hongaarse punt aangeschaft bij Stile Floors! Vakkundig advies en er werd goed meegedacht! Dankzij een snelle levering en 2 vakmannen die het kwamen leggen hebben wij nu een prachtige vloer. Kortom kies je voor kwaliteit en zorgvuldigheid kies je hier je vloer!

Jesper

24/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service! Goed te spreken over Stile Floors

Warda - Hilversum

23/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wil van Wurpel - Aalsmeer

21/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Maria Jose Rojo - Utrecht

20/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile Floors heeft een fantastische klantenservice. Ze denken graag mee en geven vakkundig advies. De mensen die de vloeren en de plinten legden waren professioneel en vakkundig. De samenwerking se Stile Floors is soepel verlopen. Ze kwamen alle afspraken na. Ik kan het zeker aanraden.

Reinoud Sijbesma - Nieuwegein

20/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

In huiselijke sfeer onze mooie pvc visgraat vloer kunnen uitzoeken. Voldoende keuze, en een prettig gesprek met een luisterend oor voor onze wensen.

Jasper

19/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Al geruime tijd had ik de wens om met een PVC visgraat vloer mijn woonkamer een upgrade te geven. Mijn zoektocht begon met het aanvragen van vele offertes bij tal van bedrijven. Stile bood een scherpe prijs voor een prachtige vloer. Waar andere bedrijven niet de moeite nemen om bij je thuis alles eens rustig door te nemen, kreeg ik daags na aanvraag offerte van Stile de vraag of ik een vrijblijvend gesprek wilde met een adviseur in mijn woning. De afspraak werd gemaakt, de ruimtes werden opgemeten en de vriendelijke medewerker nam uitgebreid de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Door de vloerstalen die hij bij zich had, was mijn keuze snel gemaakt. Hoewel het gesprek vrijblijvend was, wist ik al gauw dat ik met dit bedrijf in zee wilde gaan. Het voelde gewoon betrouwbaar. De verdere contacten, in aanloop naar de dag waarop het gelegd werd, verliepen evenzeer prettig. De vele vragen van mij, werden telkens met hetzelfde geduld beantwoord. Ik vond het ook fijn dat men met whatsapp werkt waardoor ik vaak snel en zelfs buiten kantoortijden, antwoord kreeg op vragen. Het egaliseren en leggen van de vloer verliep ook soepeltjes. Het zijn aardige stoffeerders die hun vak verstaan. Het eindresultaat mag er wezen. Ik vind het in één woord; prachtig! Mijn woonkamer heeft een upgrade van jewelste gekregen! Wat ik erg bijzonder vind is dat ik ook na het leggen van de vloer bij Stile floors op uitstekende service kon rekenen. Ik wilde namelijk nog een stukje plint hebben (wat ik van te voren niet had aangegeven). Dit werd vervolgens meteen kosteloos voor me geregeld. Waar kan je nog op dit soort service rekenen als de rekening al is betaald? Juist; bij Stile Floors.

Jeannette - Alblasserdam

17/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We hebben de 1e verdieping en op zolder een PVC vloer besteld en laten leggen door Stile Floors. Over alle werkzaamheden waren we zeer tevreden en de ALL-IN prijs was gunstig. De mensen die zijn geweest waren nette personen die met aandacht hun werk deden. Dus mocht je een PVC vloer nodig hebben, dan raden we je aan om eens contact op te nemen met de mannen van Stile Floors. Wij zijn dik tevreden!

Jerry de Jong - Mijnsheerenland

16/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile Floors heeft bij mij 45m2 pvc vloer gelegd in visgraat inclusief (laten) fresen en installeren van vloerverwarming. Ik ben heel tevreden met het resultaat. De mannen waren harde en snelle werkers, maar dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. Uiteindelijk is alles netjes opgelost en dat is wat teld, maar er mag best wat netter gewerkt worden om dit te voorkomen en ook de communicatie mag wat strakker.

Annie - Woudsend

16/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Via internet terecht gekomen bij Stile Floors. Normaliter schrijf ik geen review, maar voor hun maak ik een uitzondering. Wij hebben de Julia warm eiken PVC vloer gekozen. Vloer en plinten liggen er strak in. Wij zijn er heel blij mee, kortom het resultaat is precies wat we ervan verwachten.

de Hummeltjestrein - Vleuten

16/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Via internet een offerte aangevraagd voor ons kinderdagverblijf en meteen dag erna gebeld. We zaten met een strakke planning voor opening en ze konden super snel leveren en de vloer leggen. Fijne communicatie en snel en netjes de vloer gelegd, fijne service! Ook achteraf fijne communicatie of we tevreden zijn, en dat zijn we! Super mooie vloer op ons kinderdagverblijf!

Lars Peterse - Hilversum

16/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service prachtig eindresultaat!

Familie Kerpershoek - Katwijk

14/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service en snelle levering van mijn click PVC, de Vivian beige eiken. Goed te leggen en handige instructie video erbij ontvangen per mail.

Bas

07/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hoogwaardige kwaliteit, goede prijs.

F. Hoek

05/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Binnen drie weken een nieuwe vloer. Service aan huis met samples zodat je thuis kunt kijken wat mooi staat. Na het leggen nog wat kieren maar dit is netjes opgelost. Goed en makkelijk contact te krijgen, oplossend vermogen, vriendelijk, transparant. Kortom, een echte aanrader voor een prachtige vloer met uitstekende service.

Arjan & Anouk - Uden

05/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige kwaliteit vloer, als er vragen waren was het personeel zeer vriendelijk, behulpzaam en dacht mee in oplossingen. De mannen die onze visgraat pvc vloer kwamen leggen hebben super werk geleverd! Wij zijn zeer tevreden!!

Laura Veldhuis- Heerhugowaard

05/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onlangs is door de firma Style Floors een prachtige pvc visgraatvloer gelegd! Ik ben een uiterst tevreden klant! Het proces verliep van het begin tot het eind heel soepel. Ze hebben echt goed werk geleverd!

Anouk

04/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vriendelijk persoon, maar niet overeen gekomen vanwege dure prijs.

Elber Uijtenhaak - Gauw

03/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fam Walraven

03/05/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Het was even goed bespreken hoe we de vloer konden ophogen maar ook daar zijn we uitgekomen! Al personeel correct en op tijd-en ook ThijsJan maakt waar wat hij afspreekt !

Cas de Jong - Meppel

29/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Jong en creatieve groep specialisten. Met veel kennis en advies van Mark hebben we de juiste keuze kunnen maken wat voor soort pvc visgraat vloer wij graag zouden willen. Wij hadden een bestaande tegelvloer en ook hierin zijn we geadviseerd en heeft Stile Floors dit op voorhand kunnen oplossen samen met stoffeerder Jan dit met een extra keer egaliseren zodat wij de voegen van de bestaande tegelvloer niet door de nieuwe pvc visgraat vloer heen voelen. Geen gesloop en gedoe, maar zekerheid. Nu ligt de Sophia beige eiken visgraat vloer prachtig in ons eerste huis en zijn we ontzettend tevreden over zowel het resultaat als het advies- en verkoopproces, kortom Stile Floors is een persoonlijk en prettig bedrijf en bovenal vertrouwen en eindresultaat staat bovenaan hun kernwaarde, top!

Chantal van Ham- Weesp

29/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Kim van Buren- Utrecht

29/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Het contact met Gertjan en collega’s is uitstekend. Vorig jaar de beneden verdieping en trap laten doen en dit is zo bevallen. Vorige week de boven verdieping laten doen met weer een uitstekend resultaat. Gertjan is altijd te bereiken en adequaat met alles. Bij dit bedrijf moet je zijn voor je vloer. Ik zal jullie blijven aanbevelen. Heren nogmaals dank voor het fantastische resultaat.

Herman Spoelstra- Utrecht

29/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

M.J.J. Kooijmans

29/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekend

G.A van Vugt

29/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Duidelijke site heldere omschrijving

Bert van Klaveren

28/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Van begin tot eind goed geholpen, er waren wat vergissingen gemaakt bij de levering van de plinten en de afwerking bij ons in de hal maar dat is keurig en direct opgelost. Ze zijn goed bereikbaar met heel vriendelijk personeel en dat voor een hele scherpe prijs. Ik kan iedereen Stile Floors aanraden!

Boy & Shannon - Maassluis

26/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Dagenlang gezocht op internet naar visgraatvloeren en uiteindelijk terechtgekomen bij stilefloors.nl Komen kosteloos en vrijblijvend bij je thuis… interessant! In mijn ogen een pluspunt vergeleken met een gesprek in de showroom omdat het een fijn gevoel is dat ze de situatie ter plekke hebben gezien waar de vloer gelegd moet gaan worden. Binnen 2 dagen stond de vriendelijke verkoper Derek al met diverse stalen bij ons in de woonkamer en hebben we gekozen voor de ‘Sophia Eiken Beige’ visgraat. Hierna goed contact met de mensen op kantoor zowel telefonisch als via Whatsapp voor het inplannen van de startdatum en het laten bezorgen van het materiaal (deze kwamen enkele dagen voor de startdatum binnen met een koeriersbedrijf) De vloer is bij ons uitgevoerd door Etienne en Mike en uiteindelijk afgewerkt door ‘Plintspecialisten’ Bas en Kevin. Allemaal even aardig en nette gasten en super strak resultaat geleverd! Wij zijn superblij met onze vloer! Kortom niet meer twijfelen… gewoon hier je vloer bestellen!

Angelique Lambregts- Zutphen

26/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Alie van de Worp- Wezep

22/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Angeliek- Dordrecht

22/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Via google terecht gekomen bij Stile Floors. We belden eerst met de vraag of ze überhaupt wel in onze regio komen. Daaruit bleek dat ze zelfs een vast team stoffeerders hebben uit Dordrecht. Vooral dat ze langskomen om de vloeren te laten zien is heel fijn. Zo ook de stoffeerders hele aardige mensen en echte vakmannen. Al met al een hele fijne ervaring!

Emma - Nieuwleusen

22/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

D. Versteeg

22/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Sandra de Koning - Breda

21/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fantastisch resultaat, waar we enorm gelukkig mee zijn. De kamer is veel lichter en oogt een stuk ruimer. Vloer is prachtig gelegd en de service was TOP. Echt een aanrader!

Melvin

21/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Frederique - Sliedrecht

20/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij kwamen bij Stile Floors via een leuke Instagram post en bij het eerste gesprek was er gelijk een klik we voelden ons serieus genomen. Er werd tijd voor ons gemaakt, meegedacht over verschillende opties en het advies aan huis met collega Derek was duidelijk en transparant, wij konden zo de verschillende kleurstaalborden bekijken en konden zo een goede keuze maken, de offerte werd op maat gemaakt! Stile Floors, Zeker een aanrader!

Emma Feitsma- Wieringerwaard

15/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fam. Miltenburg - Houten

14/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na een grote verbouwing was het vakwerk van Stile Floors ons sluitstuk. Goede informatie vooraf, snelle reacties en een plezierig stel vakmannen stipt op tijd voor de deur. In ons gesprek achteraf gaven jullie aan dat het niet altijd meteen goed gaat, maar dat jullie hiervoor stinkend je best doen dat hebben wij wel gemerkt. Bedankt Stile Floors.

Elle

13/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige services, van uitzoeken tot after care. Ze staan je tijdens het hele proces bij met al je vragen

Sabrina Kroon

11/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service. Doen net een stapje extra om een passende en geschike vloer te leveren.

Melissa Huisman - Winschoten

10/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ontzettend blij met onze nieuwe XL visgraatvloer van Stilefloors! Naast dit prachtige eindresultaat, zijn wij ook erg tevreden met de service. Altijd goed bereikbaar en spontane medewerkers! Ook wanneer je niet kan kiezen door de vele opties helpen ze je met het maken van de beste keuze! Wij raden Stilefloors 100% aan!

Lichelle Noordegraaf

07/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vakmannen met goeie kennis en veel gedult. Verbouwing is meerder malen vertraagd waardoor uitstel van de vloer, maar altijd behulpzaam en begripvol te woord gestaan! Prachtig eindresultaat!

Tim Kluivers

07/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prima geholpen, goede kwaliteit , goede prijs

Sieger Mertens - Utrecht

07/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Open en duidelijke communicatie

Roos - Amsterdam

06/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe vloer via Stile. Wij hebben eerst advies aan huis gekregen en hebben zo gemakkelijk onze favoriete vloer kunnen uitkiezen. Dat was erg fijn. Ook het egaliseren en laten leggen van de nieuwe vloer ging erg makkelijk. De communicatie verliep soepel en iedereen was heel behulpzaam en vriendelijk. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. De vloer is super strak gelegd; hij ziet er prachtig uit!

Christi van Ommen - Zwolle

06/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloer en uitstekende service!

Jeroen Vink

05/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Een prachtige vloer niet van echt houd te onderscheiden. Service aan huis om verschillende stalen in je huis te zien zonder dat je er aan gebonden bent. Tijd wordt genomen en zo zie je goed hoe het thuis toont ipv van een de winkel. Daarnaast proefplanken om mee te nemen als je wat nieuws wilt kopen. Door een lekkage moest de vloer worden vervangen. Binnen een week na bestellen van de vloer werd de vloer geëgaliseerd en gelegd. Er zat spoed achter omdat mijn vrouw een operatie moest ondergaan. De vloer is mooi gelegd en opgeleverd. Klantenservice is top. Wij raden Stile Floors aan. PVC niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Marcel van Zuthem - Heerde

04/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn enorm blij met onze nieuwe vloer! Prettige communicatie en netjes afgewerkt door Jan, echt een fijne vent!

Silvie

04/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Een maand geleden heb ik een prachtige pvc klikvloer besteld via de website van Stile Floors. Ik wilde eerst zeker weten dat ik de kleur van de vloer mooi vind, dus bestelde ik eerst een staaltje. Een dag na de aanvraag werd ik gebeld door Stile Floors en hij ze vroegen mij voor welke ruimte ik de vloer wilde gebruiken. Ik vertelde dat het over de woonkamer gaat en ze gaven mij telefonisch vakkundig advies. Een dag later lag het staaltje al bij mij in de brievenbus. Echte top service! Daarnaast hadden ze zelfs nog de moeite gegaan om een keurig, met de handgeschreven, boodschap aan het pakketje met het staaltje toe te voegen. Klantvriendelijkheid staat bij Stile Floors hoog in het vaandel en als ik nog eens wat nodig ben, weet ik jullie te vinden! Bedankt voor de fijne samenwerking!

Jorrien Kremer - Amsterdam

04/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wat een fijn bedrijf! En wat een mooie vloer! Ik werd werkelijk top geholpen en kon met al mijn vragen terecht. Ze wisten meteen hoe ik heette en hielpen mij heel goed met maken van de juiste keuze. De vloer is prachtig geworden.

Mitchel van Leest- Breda

02/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ontzettend fijn contact gehad en alles is naar wens geleverd en uitgevoerd. Dankzij Stilefloors hebben we nu een prachtige vloer!

Wirish Harnam

01/04/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stekelbos Caravans - Oterleek

30/03/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snel en vakkundig!

Michelle - Amsterdam

30/03/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik was op korte termijn op zoek naar een mooie PVC vloer en die heb ik gevonden bij Stile Floors. Binnen een paar weken kon de vloer gelegd worden en dit is keurig gedaan door de stoffeerders. De medewerkers van Stile Floors zijn zeer vriendelijk en er is een goede communicatie. Enig minpuntje is dat de laatste stoffeerder die de klus afgemaakt heeft, de verpakkingsmaterialen e.d. heeft laten liggen. Na contact met Stile Floors bleek dat dit helemaal niet de bedoeling was en dat ze altijd de spullen netjes opruimen en meenemen.

Maaike Pieters - Poeldijk

30/03/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel tevreden over Stile Floors en we hebben een prachtige vloer nu. In corona tijd werden we ontzettend goed geholpen door Derek die bij ons langs kwam met een bus vol staaltjes. Na de bestelling van onze vloer werd er goed contact gehouden over de levering van de vloer en de uiteindelijke plaatsing. De stoffeerders waren ook ontzettend aardig en hebben prachtig werk geleverd. Zeker 5 sterren waard.

René - Barendrecht

30/03/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prima service en service gericht personeel. Denken nog echt met je mee en streven naar een tevreden klant. Dat maak je niet zoveel meer mee.

Danielle

30/03/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Derek met al zijn diverse soorten vloeren kwam bij me thuis langs, op een moment waarop het mij uit kwam. Ideaal! Nadat ik mijn keuze had gemaakt belde de immer vrolijke Thijs-Jan van de Planning me voor een afspraak om de vloer te leveren en later nog eens om de vloer te leggen. Vakman Mike heeft enkele weken geleden mijn vloer gelegd. En wat heeft hij het goed gedaan! Ik ben erg blij met mijn prachtige vloer van Stile Floors. Bijna iedereen die mijn nieuwe vloer ziet zegt 'wauw net een echte houten vloer; niet van echt te onderscheiden'! En zo is het!

Mara Kats - Amsterdam

27/03/2022

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige vloer en personeel, werken samen met echte vakmensen. Flexibel, prettige communicatie, betrouwbaar en snel.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 490 reviews.