Ons DNA

Wat vinden onze klanten van Stile Floors? Je kunt online reviews van ons vinden op verschillende onafhankelijke websites. We vinden feedback ontzettend belangrijk. Zo kunnen we onze service een stukje beter maken en jij weet gelijk wat je van ons kunt verwachten. Fouten maken doen wij liever niet maar waar gewerkt wordt komt dat soms voor. Zonder wrijving geen glans. Belangrijk is dat wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen en tot het uiterste gaan om een kleine teleurstelling om te zetten in een grote glimlach.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Keurmerk webwinkel

Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1565 reviews.

Miranda - Heerhugowaard

24/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooie vloer en trapbekleding laten doen. Zeer tevreden met het resultaat.

Fam. Smit

20/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben onze trap laten renoveren door Stile Floors. Stoffeerder Ali is geweest, een hele lieve en kundige vakman. Het contact met de mensen op kantoor verliep soepel, en de trap is echt prachtig geworden 👍

Steven & Loes - Bathmen

20/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Hele mooie pvc vloer gelegd + nieuwe pvc trapbekleding met verlichting. Heel blij mee!

Brigitte Hageman - Leusden

20/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Onze ervaring met Stile Floors was uitstekend van start tot finish. Verkoper Derek bezocht ons thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij hij ons hielp de perfecte vloer te kiezen: de Julia greige eiken visgraat. Derek's begrip voor onze wensen, gecombineerd met zijn professionele advies, maakte het proces eenvoudig en aangenaam. De communicatie over planning en uitvoering was helder en efficiënt, wat resulteerde in een prachtig eindresultaat dat onze verwachtingen overtrof. Een dikke pluim voor het team van Stile Floors voor hun vakmanschap en service. We zijn dolblij met onze nieuwe vloer!

Mark van der Ham - Doorwerth

16/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile Floors heeft ons op een zeer prettige manier geholpen, ook toen andere betrokken partijen steken lieten vallen. Als ik dit op voorhand had geweten, had ik alles aan Stile uitbesteed! Echte aanrader!

Kasper van Beek - Apeldoorn

15/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bij Stile Floors was de communicatie van begin tot eind uitstekend. Het plannen ging vlot en zonder enige moeite. De stoffeerder was niet alleen snel, maar ook zeer kundig en precies. Het resultaat is een prachtige vloer waar ik erg tevreden mee ben. Ik raad Stile Floors ten zeerste aan voor hun professionaliteit en vakmanschap.

Anja Vercoulen - Venlo

15/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bij het uitzoeken van de vloer en planning van het leggen werd goed meegedacht. Duidelijke communicatie. Prettig contact met de stoffeerders die kundig een prachtige vloer, inclusief plinten hebben gelegd. Ik kan Stilefloors zeker aanbevelen.

Martijn Veldhuijsen - Zwolle

14/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijne club. Aanrader! No-nonsens bedrijf met kundige mensen. Proberen het de klant echt naar de zin te maken.

Ralph Schoemaker - Maassluis

14/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top bedrijf jongens! Wij zijn heel blij met jullie. Goede communicatie, vriendelijk en professioneel. Bedankt voor alles 👍

Cynthia

13/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van begin tot eind blij met het proces, van het advies aan huis met grote stalen, het contact voor-tijdens-na het leggen en uiteraard onze mooie vloer!

Bret Borgmans - Veldhoven

13/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top service! Vooral het aangename contact was een positieve ervaring! Erg meedenkend, aardig en alle vragen zijn welkom. Dat ze aan huis komen is ideaal! Al met al 100% een aanrader om je vloer te kopen. Bij een nieuwe woning zal ik zonder twijfel weer voor stile floors kiezen.

M Vendrik - Zwaag

12/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Gebeld voor een afspraak om me te laten informeren over wat voor pvc-vloer we wilden. Binnen twee uur stond er iemand op de stoep met diverse voorbeelden. Enkele maanden later is de vloer zonder problemen gelegd voor een mooie prijs.

Swen Hol - Purmerend

12/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bart & Alianne - Ens

11/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bij het kopen van een nieuwe vloer kom je veel aanbieders tegen, maar wij zijn erg blij dat we uiteindelijk voor Stile Floors hebben gekozen! Het contact via telefoon en whatsapp verliep erg vlot en vriendelijk. Nooit opdringerig maar juist goed gericht op de wensen en behoefte van de klant! Na enkele weken, toen de vloer wat ingelopen was, waren er enkele punten waar de vloer wat was gaan werken. Binnen enkele dagen kwam er een werknemer van Stile Floors om ook die laatste details perfect af te werken, fantastisch! Ook de deurmat is perfect geplaats. Een 5 sterren review plaats ik niet gauw, maar de mooie bos tulpen die we toegestuurd kregen maakte het hele plaatje compleet! 5/5!

Barbara van Hassel - Breda

07/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

In een woordt, VRIENDELIJK , GOEDE SERVICE, STAAT ALTIJD KLAAR MET HULP ALS DEZE NODIG IS, KOMEN THUIS MET STALEN OPMETEN EN DAN KAN JE NOG NADENKEN OF JE HET WIL EN DAT ALLEMAAL GRATIS. WIJ ZIJN ERG TEVREDEN,

Brugwachtershuisje - Sneek

07/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

In één woord geweldig! Het bestelproces was een verademing: in mijn oude huis stalen uitgezocht, goed geholpen in mijn keuzes, erg leuke communicatie. Vervolgens werd alles keurig op tijd geleverd en gelegd. Harde werkers die hun afspraken nakomen, niet te beroerd om iets aan te pakken, keurig en vriendelijk. De vloeren zijn prachtig geworden! Dikke aanrader!

Nora De Lange - Hazerswoude-Rijndijk

07/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een fijn bedrijf Stile Floors ! We zijn heel goed geholpen met uitzoeken vloer aan huis voor scherpe prijs. Je wordt heel goed geinformeerd en op de hoogte gebracht door de uiterst vriendelijke Maurice, via watsapp en telefonisch. De vloer is volgens afspraak keurig gelegd. En wat is die prachtig mooi geworden. In onze nieuwbouwwoning neneden visgraad pvc en 1e en 2e etage pvc planken. Omdat van de planken niets overbleef stuurt Stile Floors als service een pak naar ons voor reserve, wij betalen alleen de verzending. Mooie service, dankjewel lieve mensen van Stile Floors en in het bijzonder brdankt Maurice voor de geweldige begeleiding tijdens het gehele proces. TOP!

Grace Tjon A Fat - Lelystad

06/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Uitstekende service! Medewerkers denken in oplossingen en zijn heel goed bereikbaar. Ze gaan net die “extra mile” en dat is erg prettig. De vloerleggers zelf werken zeer netjes en laten alles schoon en opgeruimd achter. Dikke tien!

Guido en Wendy Blok - Vlaardingen

04/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ze komen aan huis met vloerstalen dat is al heel fijn! Daarna houden ze veel contact met je via de app over het proces met de vloer kwa planning. Ze werken met goede partijen die je vloer komen leggen, want de vloer is echt heel mooi gelegd echt vakmensen! Ook komt er iemand voor de plinten en worden zelf mooi afgekit. Alles bij elkaar zijn wij heel tevreden over de service en communicatie dat vind je niet snel bij andere bedrijven.

Savie Beukeboom - Almere

01/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Nick Kooistra

31/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede kwaliteit en service, erg blij met het resultaat!

Monique Beltman - Zwolle

31/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ruben Trotz - s' Gravenhage

29/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De adviseur was heel open en eerlijk. Hij gaf duidelijk aan wat wel of niet mogelijk was. Daarnaast is de vloer enorm snel geleverd. Echt goede service met vriendelijke werknemers (Derek & Maurice). Korte lijnen als het om communicatie gaat. Wij raden StileFloors zeker aan bij vrienden en kennissen!

Rolf Duindam - Voorhout

26/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hadden een vloer laten leggen door een andere partij, dit is compleet fout gegaan. Na een juridische strijd kwam er eindelijk een nieuwe vloer. Hierop hebben wij Stile Floors gevraagd voor een oplossing. De enige oplossing was, een nieuwe vloer. Van A tot Z zijn wij meegenomen door Stile Floors om, naast onze nare ervaring ons niet alleen gerust te stellen dat het goed komt, maar ook in het compleet verzorgen van een nieuwe vloer. Van verwijderen tot opleveren met prachtige plinten. Derek kwam bij ons om de situatie te bekijken, hij stelde ons direct gerust dat alles goed gaat komen. We hebben, mede op zijn deskundige advies, een passende vloer uitgekozen, de Sophia beige eiken. Na alles te hebben ingemeten en het versturen van de definitieve offerte werden wij meermaals op de hoogte gehouden door (mede) eigenaar Thijs-Jan. Met zijn enthousiasme en kundigheid werden al onze zorgen nogmaals weggenomen. Ook het contact met de klantenservice verliep fantastisch. Op vrijdagmiddag werden de materialen geleverd zoals afgesproken, niet voor de deur maar netjes binnengebracht. Op maandagochtend werd de vloer door 2 deskundigen verwijderd. Aansluitend kwamen de stoffeerders Jamaris en Kay (door ons gekscherend de rest van de dagen "de vloerkunstenaars" genoemd) om de vloer te schuren en egaliseren. Na een dag goed uitharden kwamen zij woensdag ruim op de afgesproken tijd aan om de vloer definitief te leggen. Wat een geweldige professionals zijn dit! We werden in alle facetten meegenomen in keuzes voordat er überhaupt gestart werd. Afstemmen dan pas starten is het motto. Ook bij kleine keuzes tijdens het leggen werden we gevraagd hoe we het wilde hebben. Daarnaast zijn deze twee zo op elkaar ingespeeld dat een geoliede machine er nog jaloers op is. Bij oplevering lopen zij samen met ons door de woning om elk klein detail na te lopen en eventueel gelijk aan te pakken. Zij gingen niet weg totdat alles piekfijn in orde was. Hierna kwam Romano voor de plinten. Eveneens een zeer ervaren professional met meer dan 20 jaar ervaring. Zijn letterlijke woorden: "Meneer, ik kom tegenwoordig (helaas) zelden zulke nette en strak gelegde vloeren tegen, u mag zich gelukkig prijzen met deze vakmannen". Wederom een bevestiging dat wij de juiste keuze hebben gemaakt om ons te wenden tot Stile Floors. Nadat Romano alle plinten had geplaatst heeft hij alles netjes gestofzuigd en is de plinten vlekkeloos gaan afkitten. Al met al heeft alles 3 1/2 dag geduurd. We hadden eindelijk een woning die af was! Stile Floors is in al haar gelederen een absolute aanrader!

Steffan Knoop - Siddeburen

24/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vanaf het eerste contact zijn het aardige behulpzame mensen. Fijn eerste gesprek bij ons thuis gehad waar alle mogelijkheden werden besproken. Uiteindelijk gekozen om door Stile Floors een nieuwe vloer te laten leggen. In de communicatie van Stile Floors naar ons toe is op twee punten tijdens de klus iets niet helemaal goed gegaan. Echter hebben ze dit snel en accuraat erg goed opgelost. Wij zijn enorm tevreden over het eindresultaat en zullen evt in de toekomst weer een vloer door Stile Floors laten leggen.

Nely - Hoofddorp

24/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel tevreden met onze prachtige vloer van Stile Floors! Werkt prettig met staalaanvraag en daarna adviesgesprek aan huis. Fijn om de grote stalen in eigen huis te kunnen zien. Verkoper maakt offerte met prijs bij je thuis, je weet direct waar je aan toe bent. Totaal niet opdringerig, rustig de tijd om er paar dgn later op terug te komen. Stile Floors regelt de vloerverwarming ism FloorHeating, het egaliseren en het leggen van de vloer. Heel fijn dat 1 partij de planning doet, verliep goed en volgens afspraak. Goede bereikbaarheid per mail, app, telefoon. Klantenservice erg vriendelijk. Stoffeerders professioneel en meedenkend en leveren top werk af. Plinten door de Plintenspecialist maken het echt af. Wij raden Stile Floors aan als je een mooie nieuwe vloer zoekt!

Michelle van der Meulen - Makkum

23/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Katie Karssen van der Spree- Julianadorp

23/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service! Goede whatsap contact zelfs in het weekend en de avond kon ik terecht met vragen!! Wij hebben een prachtige vloer met super strakke plinten! Heel blij mee!!

Fija Belderink - Blauwestad

19/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, snelle respons, flexibel ingesteld en denken met je mee.

Danny van haaf

18/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Na een fantastisch begin dat bij de verkoper begon waren wij, razend enthousiast over onze nieuwe vloer. De spullen werden allemaal netjes geleverd, alle nummers gecontroleerd op de doos en alles was het zelfde ik zeg top! De dag dat de vloer gelegd werd 2 vakundige mannen hier die voortvarend te werk gingen. Vak mensen en erg netjes naar de klant toe. Helaas blijkt er toch 1 pak tussen te zitten die een compleet andere kleur heeft. Geen probleem dit werd netjes opgelost en een week later werd het toch nog opgelost. Ook bleek er een probleem te zijn, dit netjes gemeld en er werd een afspraak gemaakt. Helaas door omstandigheden kon de gewenste datum niet gehaald worden, maar er werd meteen een vervolg aan gegeven en uiteindelijk is het probleem naar tevredenheid opgelost. Er werd via video bellen contact opgenomen met mij of alles naar wens is verlopen. Erg netjes!

Gijs Dekker - Grootebroek

18/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Shemara Jansen - Emst

18/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Susan

16/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ik waardeer de uitstekende service en prachtige vloeren van Stile Floors! Het is een fijne partij om mee samen te werken. Medewerkers denken goed met je mee, en het advies bij het kiezen van mijn PVC-vloer was zeer waardevol. Ook handig is dat ze met kleurstalen aan huis komen, zodat je de vloer in verschillende lichtinvalshoeken kunt bekijken. Zeker een aanrader!

Davey Haarlem

16/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service! Erg vriendelijk, een aanrader!

Elisabeth - Harderwijk

15/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Betrouwbare fijne partij om een vloer bij te kopen. Directe lijntjes en fijne mensen die bij je thuis komen. Nette afhandeling tot aan het leggen van de plinten die nog keurig werden afgekit. Een aanrader!

Tim de Boer - Harderwijk

11/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit en service van Stilefloors. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd bij het kiezen van de juiste vloer voor onze woonkamer. De installateurs waren professioneel, vriendelijk en werkten zeer netjes. Het eindresultaat is fantastisch en heeft onze verwachtingen overtroffen. Een dikke pluim voor het hele team

Nico - Bergen

11/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel blij met onze nieuwe PVC vloer van Stile Floors. Wij kozen voor Vivian Warm Eiken rechte plank voor onze zolders. Na de grondige renovatie van ons huis was de PVC vloer de 'finishing touch' en het ziet er prachtig uit. De mensen van Stile Floors denken met je mee en komen hun afspraken na! Op naar fase 2 waarbij wij ook de midden verdieping met dezelfde vloer van Stile Floors willen gaan bekleden.

Marjan - Waalwijk

11/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij zijn super tevreden over de service en communicatie! Over het resultaat zijn we ook zeer tevreden! Medewerkers👍! Bedankt!!

Nienke Dijkhof - Wijk en Aalburg

10/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij zijn erg blij met de goede service van Stile Floors. Van A tot Z zijn wij super geholpen. Het thuis uitzoeken van onze nieuwe vloer vonden wij heel fijn. Het snelle contact via WhatsApp hebben we ook als heel prettig ervaren, geen vraag was te veel. En het belangrijkste, het is een prachtig eindresultaat geworden. Wij zouden Stile Floors zeker aanraden. Bedankt David en Maurice voor de fijne service.

Kaylee

10/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service en een hele prettige communicatie. Echt een aanrader!

Mandy Hensen - Deventer

09/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel fijn bedrijf: van het uitzoeken van de vloer tot aan de oplevering een hele fijne & duidelijke communicatie. Stile Floors denkt mee en is goed bereikbaar voor vragen. De stoffeerders zijn ook perfect op tijd en werken netjes. Heel blij met de vloer, voegt precies de sfeer toe waar ik naar op zoek was.

Roy

08/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben een v

André de Vries - Boskoop

06/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer tevreden over het contact en het resultaat! Niet eerder zo goed begeleid en geholpen!

Stefan Klarenbeek - Apeldoorn

05/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van het begin tot eind prima geholpen. Van het thuisadvies tot het leggen van de vloer. Alles netjes volgens de afspraak. Ik zou stile floors zeer zeker aanraden.

Koos - Rotterdam

05/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Iris van de Rijt - Leeuwarden

04/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Keurig netjes ingemeten en goed advies aan huis.Zeer snelle levering,2 weken. Goede prijs en kwaliteit. Ben er erg content met dit bedrijf. Ook zeker aan te bevelen door de gratis service van advies aan huis.

Ruben en Esther Wortelboer - Meppel

01/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Sharona de Vlas - Deventer

30/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben ook de vloerverwarming voor ons geregeld. De verschillende werkzaamheden werden goed op elkaar afgestemd en de planning werd ook steeds goed met ons besproken. Wij zijn zeer tevreden met de geleverde service én het eindresultaat.

Fam. Putter - Akersloot

29/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijn bedrijf, waarbij ze van a t/m z meedenken en flexibel zijn. Daarbij werken ze met echte vakmensen. Zowel de vloerverwarming als de vloer (incl. plinten) ligt er super strak in!

Femke T

29/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Erg klantvriendelijk, verrast door een persoonlijk telefoontje na het bestellen van vloerstalen. En natuurlijk voor een mooie prijs!

Iris Gentile - Vlaardingen

28/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van begin tot het einde goed contact gehad. Het contact voelt persoonlijk en vindt dat Stile Floors zich daarin echt onderscheiden. Naast persoonlijk zijn ze eerlijk en transparant en leveren ze hele goede kwaliteit. Heel blij met het eindresultaat.

M.van Gurp - Dordrecht

27/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Paar maanden geleden is hier een pvc vloer door Stilefloors gelegd. Ik had de naam van het bedrijf gekregen van de mensen die hier de vloerverwarming gingen aanleggen. Vanaf het begin tot het eind ben ik heel tevreden: zeer vriendelijke mensen, goede communicatie, snelle reactie bij vragen, en een hele mooie vloer. Ik zal het dan ook iedereen aanraden die op zoek is naar een pvc vloer.

Kees van den Muijsenberg - Roosendaal

27/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goed afgewerkt en goede service. Er gaat wel eens iets anders dan gewenst maar dat is en wordt allemaal goed in afstemming opgelost.

Igor Twellaar - Beetsterzwaag

27/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Robert Dwarswaard - Berkel en Rodenrijs

22/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Agaath van den Berghe - Castricum

22/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mireille Wirds - Dordrecht

22/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Een top bedrijf! Klantvriendelijk, goede communicatie en top kwaliteit. Ze komen alle afspraken volgens planning na. Niks dan lof. Koop bij Stile Floors met een gerust hart je nieuwe vloer en zij zorgen voor de rest. Heel blij met mijn nieuwe vloer.

Erik Neef - Amersfoort

21/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede en persoonlijke service. Er wordt met je meegedacht en men weet snel te schakelen wanneer dat nodig is. Met de kwaliteit vloeren en de goede service is het een aanrader voor iedereen!

Erna van Veluwen - Alem

21/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Via internet kwam ik uit bij de site van Stile Floors. Direct contact en er werd helder gecommuniceerd. Iemand kwam thuis met stalen en keuze met hulp kunnen maken. Later werd er niet moeilijk gedaan toen ik de kleur alsnog wilde wijzigen. Goede communicatie. Regelmatig contact via app hoe het proces verliep. Vloer is meer dan keurig gelegd en ligt nog steeds er prachtig bij. Ik zou zeker een volgende keer weer op deze manier een kwalitatief goede vloer bestellen . Ook achteraf nog steed weer de vraag of alles goed is verlopen geeft aan dat het veilig en vertrouwd is om bij stile floors te bestellen!

Anne-Jet - Leeuwarden

21/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Na een vrijblijvende afspraak thuis hebben wij een prachtige vloer uitgekozen bij StileFloors. Zowel de communicatie als de tijdslijnen als het leggen verliep allemaal erg prettig en soepel! En uiteraard zijn we ook nog eens megablij met het eindresultaat!

Prachtige vloer

20/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Een prachtige vloer “Julia rustiek eiken PVC Visgraat XL” Een goede prijs/kwaliteit verhouding en vakkundig gelegd door Mike. Ben er heel blij mee! Top service en altijd bereikbaar via de app voor vragen, afstemming en wat je maar kwijt wilt. Stile Floors, bedankt!

Alex - Doetinchem

19/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Korte lijnen en fijn contact (via app). Afspraken worden nagekomen. Deskundig advies vooraf, maatwerk bij de uitvoering. Stile Floors zet de plintjes op de i!

Lian ⁰0 Verheul - Alblasserdam

15/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ruud Zwaan - Schiedam

13/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De gekozen vloer is op de afgesproken tijd geleverd. Daarna is de vloer geëgaliseerd en professioneel gelegd. Uiterst tevreden over het hele proces. Door verhuizing was dit voor ons de de tweede vloer in korte tijd. Wij bevelen dit bedrijf aan en in de toekomst zullen we zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten.

Sander Dekkers

13/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Onze ervaring met Stile Floors was top! We bestelden een PVC vloer en alles verliep soepel. De communicatie was helder, en het leggen van de vloer gebeurde snel en professioneel. Precies volgens afspraak, zonder gedoe. Na een half jaar zijn we nog steeds super tevreden. De kwaliteit van de vloer is top, onderhoudsvriendelijk en blijft prachtig. Een aanrader voor wie kwaliteit en goede service waardeert!

IJsselmuiden - Maarten van Wette

12/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goed contact vanaf het begin. Geen enkele moeite om veel stalen op te sturen om daaruit een goede keuze te maken. Ook de levering ging perfect. Zelfs buiten openingstijden konden we even terecht om de vloer op te halen.

Jaap van D - Gasselte

12/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede begeleiding en de legservice was helemaal buitengewoon!

Elles H

12/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat ben ik blij met mijn mooie PVC vloer!!! Oude plavuizenvloer verwijderd (waarbij de vloerverwarming behouden moest blijven), dekvloer gerepareerd en geëgaliseerd, (plak) PVC gelegd, nieuwe deurmat en plinten geplaatst. Dit alles door Stile Floors geregeld en uitgevoerd door vriendelijke, nette en professionele vakmannen. Goede communicatie en service en komen afspraken na. Stile Floors is zeker een aanrader!!

Bob Blom - Santpoord-Noord

12/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ik was online op zoek naar een PVC vloer in Hongaarse punt, en Stile Floors heeft daar de meeste informatie en duidelijkste afbeeldingen op staan. Na het opvragen van samples kwamen ze dezelfde week al bij ons langs met zes mooie, grote borden om uit te kiezen. Marcel heeft gelijk de hele woonkamer opgenomen, allerlei vragen gesteld en op basis daarvan de volgende dag een offerte gestuurd inclusief leggen, egaliseren en zelfs een schoonloopmat. Na akkoord op de offerte was de service uitstekend. Stile Floors weet goed om te gaan met de vragen van een particulier als ik en stelt zelf ook de goede vragen en geeft tijdig aan wat er van ons verwacht wordt. De directe communicatie met de medewerkers van Stile Floors via Whatsapp was heel prettig. Mijn complimenten! Ook het leggen ging top. Op maandag egaliseren, en op woensdag in één dag het PVC verlijmen. En dat geheel foutloos. Alle credits naar de stoffeerder Mike. Ik raad Stile Floors iedereen aan, zeker als je op zoek bent naar mooie PVC vloeren in Hongaarse punt.

Akershoek - Ouddorp ZH

11/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Via google deze site gevonden toen we op zoek waren naar een betonlook pvc click vloer. De contacten over en weer waren prima en ze dachten goed met ons mee. Ze kwamen bij ons geheel vrijblijvend thuis met stalen om dit bij onze meubels en keuken te bekijken en zo tot een besluit te kunnen komen. Zeer snelle reacties en na de vloer besteld te hebben ook zeer snelle levering. Wij hebben de vloer zelf gelegd dus we hebben geen ervaring met hoe zij het leggen. Dus van begin tot einde zeer goed contact gehad. We raden dit bedrijf ook zeer zeker aan.

Marjolein Harmsen

08/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Allereerst een zeer goede en correct communicatie en afstemming. Daarnaast is hè telgen van de vloer en kwaliteit van hoog niveau. We zijn zeer tevreden en raden iedereen stile Floors aan.

Ellis Aantjes - De Bilt

08/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijn bedrijf, moesten schuiven qua data, alle medewerking, top! En een schitterende vloer !

Camilla - Amsterdam

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

From the beginning to the end, the service and result has been amazing from Stile floors. They have made sure everything went smoothly and have been checking in throughout the process. And the result is more than we could have wished for! We are so happy with our new floor. Huge recommendation for them - they really take care of their customers and the end result! Thank you!

Neil

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fantastisch Service, duidelijke communicatie en vloer zit er strak in!

Willem en Meenakshi van der Welle - Middelharnis

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Daniëlle - Westland

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, contact verloopt makkelijk en goed. Super blij met onze mooie pvc betonlook vloer! Een aanrader!

Tia - Groningen

06/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Aan huis service gehad waarin ik in alle rust samen met de verkoper een keuze kon maken. De vloer is nog mooier dan ik in gedachten had en is ook perfect gelegd. In samenspraak zijn de plinten later gezet, nadat ik alle wanden had geverfd.

Patrick Polainas - Spijkenisse

04/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

alles tip top geregeld

Lorenzo Elshot - Zaandijk

01/12/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Hemmy en Loes Ter Bruggen - Ommen

30/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel fijn dat ons een hele tapijttegel is toegestuurd ter beoordeling, en of dit voldeed aan onze keuze. (Wat gelukkig zo was🤗) verder hebben een goede en vriendelijke communicatie ervaren. Het leggen van de tegels was binnen een week geregeld en superglued gelegd. Zelfs om de buizen heen is de tapijttegel netjes gelegd. Chapeau voor de legger en bedrijf Stile Floor.

Marcel van Dinther - Elst

28/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vloeren zijn fantastisch gelegd, heel mooi

Edwin Van Staalduinen - Arnhem

26/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We moesten snel Handelen ,jullie hebben ons geholpen met prachtige. Vloer , goed gelegd ,en afgewerkt ,vakmensen ,konen afspraken na. ,kan jullie aanbevelen aan iedereen 🍀🍀🍀🍀🍀

Mark

26/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Op aanraden van vrienden van ons, die ook een vloer hebben laten leggen door stilefloors, hebben wij dit ook gedaan. Wij vonden hun vloer namelijk erg mooi! Bij ons is de vloer ook erg mooi geworden en samenwerking was heel goed. Goede communicatie en goede service. Ik zou stilefloors zeker aanbevelen bij anderen!

Rens van den Bogaart - Nuland

24/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooie vloer gelegd, bedrijf is heel flexibel! Blij met het resultaat

Sander Berkelmans - 's Hertogenbosch

24/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goed dat ze langskwamen met de vloeren, zo kon je al zien of het is wat je wilde in je eigen huis. Verder top geleverd, goed mee gedacht en goede communicatie en nazorg. Toppers!

Martijn Hofkes - Berkel en Rodenrijs

22/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prima advies, vriendelijk en behulpzaam personeel en afspraak over het plaatsen van de vloer kon eenvoudig worden aangepast. Ook prima aftersales, kleine oneffenheden in de vloer werden snel en vakkundig opgelost. Chapeau!

Shahrzad Pargali - Lisse

21/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Duidelijke antwoorden op de vragen.

Robin en Linda - Amsterdam

21/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

"Ik kan Stile Floors niet genoeg aanbevelen! Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van onze droomvloer was het contact met hen buitengewoon prettig. De communicatie was vlekkeloos en zeer professioneel, waardoor het hele proces soepel verliep. Het adviesgesprek aan huis was een fantastische ervaring. Derek nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf deskundig advies, rekening houdend met onze stijl en behoeften. Dankzij hun inzichten en suggesties hebben we onze droomvloer kunnen realiseren! Al met al hebben we een geweldige ervaring gehad met Stile Floors. De vriendelijkheid, goede communicatie en het hoogwaardige advies hebben ervoor gezorgd dat we nu een prachtige vloer hebben waar we elke dag van genieten. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat!" Wij bevelen Stile Floors aan iedereen aan!

Fanneke van den Boomen - Deurne

21/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige en erg klantvriendelijke service. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en gecontroleerd. Ze namen alle tijd. Ook een erg mooie vloer van goede kwaliteit!

Britt Meersma - Oud Beijerland

20/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij zijn ontzettend blij met onze vloer van Stile Floors! De samenwerking met Stile Floors is fijn verlopen. We zijn goed geadviseerd bij de aanschaf van de vloer en de vloer is vakkundig gelegd. Tevens is het bedrijf goed bereikbaar voor vragen. Het is resultaat is precies zoals we voor ogen hadden!

Joost Leupen - Utrecht

17/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Perfecte service en niet alleen bij de aankoop, maar vooral de service achteraf. In 2020 is mijn vloer gelegd door echte vakmannen en na een uiterst prettig proces van uitzoeken van de vloer met Thijs-Jan en alle stalen die hij mee had. Een prachtige strakke pvc visgraat vloer tot gevolg. Uiteindelijk bleek 1 plankje iets te zijn gaan zetten, waardoor een bolling was ontstaan. Dit heeft men 3 jaar na dato vrijblijvend opgelost door collega Dominicus te sturen. Wederom een hele aardige kerel! Kortom, prachtig product, maar nog mooiere service door stuk voor stuk aardige en eerlijke lui!

Danny - Arnhem

17/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, mooi product en netjes gelegd door een vakman 👍🏼

Michael Stenfert

17/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bij de aanblik van de (scheve) oude houten vloer in mijn A'damse kluswoning had ik mijn twijfels; valt hier wel wat van te maken? Stile Floors heeft echt topwerk afgeleverd. Een prachtig stijlvolle visgraat pvc vloer. De communicatie was duidelijk en prettig, zo werd er meegedacht over het verplaatsen van de lever- en plaatsdatum toen andere deadlines in de verbouwing gemist werden. Een dikke aanbeveling!

Stefania

17/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

The floors from Stile Floors are great, awesome quality for great prices! The communication with the team was really good as well - they answered all our questions very fast and were very friendly.

Anniek Hylkema - Elst

16/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Jenny van Veen

15/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een TOP bedrijf! Heel fijn dat ze met alle opties bij je thuis komen om alles te bespreken. Geen gedram of “als U nu beslist dan” praktijken en kundig verhaal. Met plaatsen super flexibel (onze behangers liepen uit, egaline was net wel net niet droog) allemaal geen probleem gaan we regelen. En toppers van een stoffeerders die samen door de etages heen vlogen en ruim optijd klaar waren voor onze verhuizing. Nazorg erg netjes en vriendelijk. Echt een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar een specialistische partij!

Lieke - Cuijk

10/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijn en snel contact gehad met Stile floors. Snel een afspraak in kunnen plannen om een vloer uit te kiezen hier thuis dmv grote stalen. Op korte termijn kon de vloer gelegd worden. Alles verliep soepel en vlot. Ook zeer tevreden over de heren die de vloer gelegd hebben. De prijs is ook prima!

Wilma Olivieira - Rotterdam

10/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mijn bestelling was zeer snel aangekomen. De heren hebben mij van A tot Z begeleid. Daarna hebben de heren van gouden handen mijn Floor in stilte fenomenaal gelegd. Dankjewel namens de Zuster. Wilma Olivieira

Harm Reijtenbagh - Ede

09/11/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1565 reviews.