Ons DNA

Wat vinden onze klanten van Stile Floors? Je kunt online reviews van ons vinden op verschillende onafhankelijke websites. We vinden feedback ontzettend belangrijk. Zo kunnen we onze service een stukje beter maken en jij weet gelijk wat je van ons kunt verwachten. Fouten maken doen wij liever niet maar waar gewerkt wordt komt dat soms voor. Zonder wrijving geen glans. Belangrijk is dat wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen en tot het uiterste gaan om een kleine teleurstelling om te zetten in een grote glimlach.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Keurmerk webwinkel

Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.

Grada - Medemblik

28/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel erg tevreden met onze nieuwe pvc vloer🤩! De service en communicatie was goed! Super blij met het eindresultaat!

Niko - Veenendaal

25/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Uitstekende service en hele mooie betaalbare vloeren van prima kwaliteit. Een aanrader!

Sanne Smith - Zwolle

24/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Rosalie van der Hoek - Hollandscheveld

17/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

4 minutes ago NEW Ontzettend blij met onze nieuwe vloer! Een betonlook PVC vloer die erg mooi combineert bij onze massief houten meubels. Ook het egaliseren en leggen lieten we aan jullie over. Snel en zorgeloos lag de vloer er in binnen 3 dagen. Wij zijn erg blij dat we voor Stile Floors hebben gekozen! Eerlijk advies en vakkundige medewerkers die echt luisteren naar de wensen van de klant. Een absolute aanrader dit bedrijf!

Marit

16/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We hebben de service van Stile Floors als heel fijn ervaren. Vooral de persoonlijke aandacht en het vriendelijke contact is ons bijgebleven (naast de prachtige vloer natuurlijk). De vloer is heel netjes gelegd en de mensen die het kwamen leggen erg vriendelijk en meedenkend. Ook als je vragen hebt of bijvoorbeeld wat proef staaltjes wil hebben staat Stile Floors voor je klaar. Ze kwamen zelfs op ons tijdelijke adres persoonlijk langs om ons een het aanbod vloeren te laten bekijken. Wel zo fijn om een idee te hebben wat je mooi vind met daglicht en meubels erbij. Al met al raden wij Stile Floors aan aan onze vrienden en genieten wij nog steeds van onze vloer.

Mevr. Mol - Wildervank

16/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer net bedrijf. Zijn communicatief echt heel duidelijk. Verkopen graag een goede vloer ipv snelle verkoop praatjes. Word echt naar je geluisterd. Top bedrijf

Clara

16/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Prima levering top mensen die altijd voor je klaar staan. En bovenal een prachtige vloer

Dordrecht - Aaron de Groot

15/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer goede service, en vriendelijke werknemers bij stile floors!

Corrie van der Zweep - Wergea

14/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service heerlijk thuis de vloer uit kunnen zoeken

Top bedrijf

13/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goed contact gehad voor het leggen van de vloer . Sinds December genieten wij van een mooie pvc vloer! Helaas moet de mat bij de voordeur al vervangen worden door problemen met de kat! Ook hier een top service waar een nieuwe mat wordt geregeld op korte termijn. Helemaal top zeker een aanrader .

Mirjam - Pijnacker

08/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Roos van der Waal - Rotterdam

07/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service en persoonlijke betrokkenheid van Stile Floors. Afspraken worden nagekomen en de prijs kwaliteit is super! Bedankt!

Lara Wijnands - Ulft

07/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Duidelijke communicatie, zoeken altijd naar een oplossing en altijd vriendelijk.

Lesley

07/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Gekozen voor Stile Floors wegens (onder andere) de lovende reviews, en er is geen woord aan gelogen! Hele fijne ervaring, van het aanleggen van de vloerverwarming tot het leggen van de vloer. Snelle, duidelijke en fijne communicatie. En niet te vergeten een prachtige vloer! Bedankt!

Wouter Gilden - Nieuwekerk aan den Ijssel

05/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super fijne service en zeer prettig aan huis geholpen. Goed advies en fijn om de stalen op je eigen vloer in huis te zien.

Lotte - Vianen

01/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Duidelijke communicatie, mooie kwaliteit

Loes Wijnen - Capelle ad IJssel

01/05/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijn contact en advies gehad. Hele goede service en fijne mensen die de werkzaamheden heel goed hebben uitgevoerd.

Joran en Simone Menkveld - Warnsveld

25/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vakkundig gelegd, fijne frequente communicatie.

Henriette van Oost - Emmen

25/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen. Maurice en Derek waren ontzettend behulpzaam en hebben ons perfect begeleid bij het kiezen van onze nieuwe vloer. De stoffeerder leverde strak werk en was zeer vriendelijk. Alle afspraken werden punctueel nagekomen, waardoor het hele proces soepel verliep. Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat en kan Stile Floors van harte aanbevelen.

Zwart BV - Amsterdam

25/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

kwamen planning na, en resultaat naar tevredenheid

Alex - Castricum

24/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Snel opgepakt, prachtige vloer geworden

Rick Stoop -Made

24/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Via Google uitgekomen bij Stile Floors. Na het bestellen van de wat pvc-stalen werden gebeld of we geïnteresseerd waren in een vrijblijvend bezoek waarbij we grote panelen getoond kregen zodat we een beter beeld krijgen bij wat het zou worden! Heel positief verrast door de flexibiliteit en het soepele contact met Stile. Buiten dat is de vloer zo mooi geworden en zijn we zo tevreden met het eindresultaat dat Stile afgeleverd heeft. Qua prijs kwaliteit ga je niets beters vinden en met zulk oog voor klanttevredenheid kan je niet om ze heen! Een dikke 10 voor ons.

Willem van Essen - Utrecht

20/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De vloer is tot in de puntjes verzorgd. Stile Floors was het enige bedrijf die al hun afspraken zijn nagekomen tijdens onze verbouwing! Stile Floors, een dikke 10!

Heidi - Groningen

20/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een prachtige vloer via door style Floors gelegd!

Johan en Welmoed - Harlingen

19/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ik kan niets anders zeggen dan: wat een service! We moesten ontzettend snel een vloer hebben en dankzij de flexibiliteit van Stile Floors liep dat allemaal uiterst soepel. De vloer is top gelegd en ondanks dat ons huis schots en scheef is ligt hij er superstrak in. Ook de plinten zijn top geplaatst. En wat hebben we er een prachtige vloer aan overgehouden! Niets dan lof voor Stilefloors 👍🏻👍🏻

Miranda Kraneveld - Waalwijk

19/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Familie Donkervoort - Veenendaal

19/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Leon

17/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Remi van der Zwan - Vlaardingen

16/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Snelle levering, goede communicatie evenals de nazorg. Van aanvraag tot levering en installatie helemaal top. Komen afspraken na en komen op tijd.

Ramona van der Leij - Therherne

16/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vanaf het eerste contact erg positief over Stile Floors. Transparant waar het gaat over prijs en communicatief erg sterk in de klant vooraf meenemen wat je mag verwachten en wanneer dat plaats gaat vinden. Alles wat afgesproken en beloofd is werd waargemaakt. Dat lijkt simpel maar is het natuurlijk niet want hoevaak maak je dat nog mee.

Natascha W. - Heerhugowaard

16/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Perfect communicatie. Van A tot Z. Ik ben super blij met mijn nieuwe vloer.

Annette van Saus - Tilburg

13/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stole floors is een professionele organisatie. Denken altijd mee en echt gedurende het hele proces. Vrijblijvend bezoek aan huis met alle kleuren vloerdelen is ideaal. En bovendien erg vriendelijk.

Mike de Ridder - Grootebroek

12/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vloer is super goed en strak erin gelegd daarnaast is de communicatie van het bedrijf super duidelijk en heel fijn daar kunnen vele bedrijven van leren.

Theo van Dam - Beilen

11/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fantastische ervaring met Stile Floors! We wilden altijd al een stijlvolle, maar ook duurzame vloer voor ons huis. Onze nieuwe vloer ziet er geweldig uit, een echte aanwinst voor ons huis. Eersteklas service!

Karel Druijff - Woudenberg

10/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

van Putten - Woudenberg

10/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

L. Bogaarts - Bergen Op Zoom

10/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Uitstekende service met snelle levering en hoogwaardige producten. Ik heb houten panelen gekocht voor aan de muur en ze waren eenvoudig te monteren. Ik raad aan om ook meteen goede kit mee te bestellen voor een optimale bevestiging.

Sophie

08/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Erwin Meijer - Groningen

08/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Geweldige service, vriendelijk, afwerking helemaal top. Stile Floors heeft onze verbouwing en relatie gered😉👌het zat ons wat tegen betreft vloerverwarming bij een ander bedrijf enz. Gebeld met Maurice en collega’s en alles werd door hun geregeld👌👌 als het had gekund ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌

Liesbeth Wolters - Huissen

04/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer goede en persoonlijke service.De vloer is proffesioneel gelegd en word tot op de cm nageken voor oplevering. Ik raad iedereen stilefloors aan.

Arnela - Vlaardingen

03/04/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top service vanaf begin tot eind!

Danielle Loomans - Pijnacker

30/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super blij met de pvc klik visgraat vloer van Stile Floors! Van offerteaanvraag tot vloer leggen, alles is snel verlopen. Er wordt duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd en degene die de vloer komt leggen was ook erg vriendelijk. Dat is fijn, want diegene is natuurlijk het langst in je huis aanwezig 😉 Ik raad Stile Floors zeker aan!

Patricia en Roel - Scherpenzeel

29/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top bedrijf !! alle afspraken keurig nagekomen en de vloer en trap zijn fantastisch gelegd !! zeker een aanrader

Tijmen Joosten - Lisse

29/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer tevreden met de service van Stile Floors. De communicatie was goed en de planning erg flexibel wat goed uitkwam bij mijn nieuwbouw woning. De vloer is prachtig geworden.

Dammar Pronk - Almere

27/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Björn Rijnja - Alkmaar

25/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Michiel Marinissen - Tilburg

24/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goed en laagdrempelig contact. Flexibel in inplannen leggen vloer. Snelle levering.

Monique

22/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Via een tip van iemand die al een vloer van Stile Floors heeft liggen, hier terecht grkomen. Super geholpen en advies gekregen, aanrader!

Mehmet en Michelle - Hoofddorp

22/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben een hele prettige ervaring met Stile Floors. Van het aankopen tot de afhandeling zijn we heel prettig en bovenal vriendelijk geholpen. De appjes met informatie rondom het leggen en de afhandelingen zeer duidelijk en klantvriendelijk. Wij hebben Stile Floors ook al aangeraden aan familie die nu ook een mooie vloer hebben gekocht bij ze.

Rick - Uitgeest

22/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel goed contact gehad, lekker easy going en laagdrempelig. Vakkundig geholpen bij het uitzoeken van de vloer, daarnaast ook alleen vakmannen over de vloer gehad bij het leggen van de vloer, plakken van de plinten en stofferen van de trap. Kortom, ideaal voor de gehele woning.

Jordi

21/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goeie prijs -kwaliteit verhouding, snelle levering

Van Helvoort

20/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zeer behulpzame mensen die de tijd nemen om te helpen bij het maken van een keuze voor de juiste kleuren. Zeker aanbevolen!

Frank & Anne Roos - Nieuwleusen

17/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Super geholpen gedurende het gehele proces. We zijn er blij met de nieuwe vloer. Zo blij dat we ook besloten hebben om te trap renovatie via Stile Floors te laten doen

C.B. - Woerden

15/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We zijn heel blij met de vloer van Stile Floors. De service is top. Vanaf het begin is de communicatie op een hele prettige manier verlopen. Het is fijn dat je thuis verschillende stalen kan bekijken. Daarnaast is er op een goede en fijne manier mee gedacht. De vloer is goed gelegd en het eindresultaat is heel mooi. We zijn blij dat we voor Stile floors gekozen hebben! Vriendelijke medewerkers, goede communicatie en een mooie gelegde vloer!

Frank Hollander - Velserbroek

15/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Superstrak eindresultaat.

Marcel Oudshoorn - Rijnsburg

14/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Jolanda Rogge - Witteveen

13/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Als is prima gelegd . Uitstekende communicatie. Kan het iedereen aanraden.

Corrie

11/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

mooie vloer!

Binnendijk - Elst

11/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede service, vakbekwaam en hard werkend personeel, een hele mooie vloer, voldoet aan al onze verwachtingen.

Frank de Smit - Roosendaal

10/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijn bedrijf voor een mooie vloer. Goede communicatie en vakmensen in dienst!

Sjaan

09/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede prijs en een goede service Zeer tevreden.

Annabell de Gelder - Goes

09/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Zó blij met mijn nieuwe vloeren! Mijn huis is als nieuw 😁. Alle vloeren en ook de twee trappen zijn zeer vakkundig met prachtig pvc bekleed. De vakmannen zijn even vakkundig als vriendelijk. Vooral de flexibiliteit van stile floors was erg welkom. Daar naast is de keuze zó uitgebreid dat er voor iedere smaak iets voorhanden is. Heel erg bedankt!

Laura - Vlijmen

08/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel blij met onze mooie vloer! Topservice, laagdrempelig contact en alles volgens afspraak verlopen. Zou het iedereen aanraden!

Ronnie - Duiven

08/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Lucas Iraca - Bladel

07/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Menno Brand - Twello

07/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mieke - Zwolle

06/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van begin thuis uitzoeken aan de hand van grote vloerstalen, tot het leggen alles perfect verlopen. Mooi gelegd door fijne mensen, goede communicatie. Heel blij mee Stilefloor is een aanrader.

Alice - Numansdorp

04/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We zijn ontzettend blij met onze prachtige visgraat vloer! Verkoop liep soepel, informatie voor het leveren en leggen was duidelijk.

Annelies Simon - Rotterdam

03/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Marjolein Vonk - Amsterdam

01/03/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Als interieur stylist werk al jaren samen met diverse leveranciers . Zo ook met Stile Floors. De samenwerking met Gert Jan is heel fijn, direct contact , snelle levering en op tijd. Zo'n betrouwbare partner is goud waard in de strakke planningen waar ik veel me te maken heb. Chapeau voor het team en hun uitmuntende service en betrokkenheid .

Crismauri Reyes - Eindhoven

29/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ik ben zeer tevreden over de services die ik heb ontvangen. Ze hebben een uitgebreid assortiment en denken op alle mogelijke manieren met je mee, bijv om het passend te maken binnen je budget.

Kim Amsterdam

29/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijne communicatie en goede service! Wij zijn erg tevreden over de vloer.

Agaath van den Berghe - Castricum

29/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Maarten Boer - Oude Tonge

29/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede communicatie en service in een hoog vaandel!

Eddy Dingemans - Oud Gastel

29/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Laura van G - Amsterdam

28/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Vanaf het begin af aan zeer tevreden over Stile Floors. Fijn contact, geen opdringerige verkopers en goede service. Vloer werd gelegd door professionals en kon precies gelegd worden hoe wij het wilden qua planning. Aardige nette vakmensen hebben we vloer uiterst netjes en mooi gelegd. Fijn contact over de app of telefoon. Ik zou ze zeker aanraden!

D. en A. uit Haarlem

27/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Heel blij met Stile Floors! De vloer is prachtig geworden. Met speciale dank aan vloerenlegger Mik voor zijn flexibiliteit en meedenken. Een aanrader!

Miranda - Heerhugowaard

24/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Mooie vloer en trapbekleding laten doen. Zeer tevreden met het resultaat.

Fam. Smit

20/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wij hebben onze trap laten renoveren door Stile Floors. Stoffeerder Ali is geweest, een hele lieve en kundige vakman. Het contact met de mensen op kantoor verliep soepel, en de trap is echt prachtig geworden 👍

Steven & Loes - Bathmen

20/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Hele mooie pvc vloer gelegd + nieuwe pvc trapbekleding met verlichting. Heel blij mee!

Brigitte Hageman - Leusden

20/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Onze ervaring met Stile Floors was uitstekend van start tot finish. Verkoper Derek bezocht ons thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij hij ons hielp de perfecte vloer te kiezen: de Julia greige eiken visgraat. Derek's begrip voor onze wensen, gecombineerd met zijn professionele advies, maakte het proces eenvoudig en aangenaam. De communicatie over planning en uitvoering was helder en efficiënt, wat resulteerde in een prachtig eindresultaat dat onze verwachtingen overtrof. Een dikke pluim voor het team van Stile Floors voor hun vakmanschap en service. We zijn dolblij met onze nieuwe vloer!

Mark van der Ham - Doorwerth

16/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Stile Floors heeft ons op een zeer prettige manier geholpen, ook toen andere betrokken partijen steken lieten vallen. Als ik dit op voorhand had geweten, had ik alles aan Stile uitbesteed! Echte aanrader!

Kasper van Beek - Apeldoorn

15/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bij Stile Floors was de communicatie van begin tot eind uitstekend. Het plannen ging vlot en zonder enige moeite. De stoffeerder was niet alleen snel, maar ook zeer kundig en precies. Het resultaat is een prachtige vloer waar ik erg tevreden mee ben. Ik raad Stile Floors ten zeerste aan voor hun professionaliteit en vakmanschap.

Anja Vercoulen - Venlo

15/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bij het uitzoeken van de vloer en planning van het leggen werd goed meegedacht. Duidelijke communicatie. Prettig contact met de stoffeerders die kundig een prachtige vloer, inclusief plinten hebben gelegd. Ik kan Stilefloors zeker aanbevelen.

Martijn Veldhuijsen - Zwolle

14/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Fijne club. Aanrader! No-nonsens bedrijf met kundige mensen. Proberen het de klant echt naar de zin te maken.

Ralph Schoemaker - Maassluis

14/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top bedrijf jongens! Wij zijn heel blij met jullie. Goede communicatie, vriendelijk en professioneel. Bedankt voor alles 👍

Cynthia

13/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Van begin tot eind blij met het proces, van het advies aan huis met grote stalen, het contact voor-tijdens-na het leggen en uiteraard onze mooie vloer!

Bret Borgmans - Veldhoven

13/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Top service! Vooral het aangename contact was een positieve ervaring! Erg meedenkend, aardig en alle vragen zijn welkom. Dat ze aan huis komen is ideaal! Al met al 100% een aanrader om je vloer te kopen. Bij een nieuwe woning zal ik zonder twijfel weer voor stile floors kiezen.

M Vendrik - Zwaag

12/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Gebeld voor een afspraak om me te laten informeren over wat voor pvc-vloer we wilden. Binnen twee uur stond er iemand op de stoep met diverse voorbeelden. Enkele maanden later is de vloer zonder problemen gelegd voor een mooie prijs.

Swen Hol - Purmerend

12/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bart & Alianne - Ens

11/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bij het kopen van een nieuwe vloer kom je veel aanbieders tegen, maar wij zijn erg blij dat we uiteindelijk voor Stile Floors hebben gekozen! Het contact via telefoon en whatsapp verliep erg vlot en vriendelijk. Nooit opdringerig maar juist goed gericht op de wensen en behoefte van de klant! Na enkele weken, toen de vloer wat ingelopen was, waren er enkele punten waar de vloer wat was gaan werken. Binnen enkele dagen kwam er een werknemer van Stile Floors om ook die laatste details perfect af te werken, fantastisch! Ook de deurmat is perfect geplaats. Een 5 sterren review plaats ik niet gauw, maar de mooie bos tulpen die we toegestuurd kregen maakte het hele plaatje compleet! 5/5!

Barbara van Hassel - Breda

07/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

In een woordt, VRIENDELIJK , GOEDE SERVICE, STAAT ALTIJD KLAAR MET HULP ALS DEZE NODIG IS, KOMEN THUIS MET STALEN OPMETEN EN DAN KAN JE NOG NADENKEN OF JE HET WIL EN DAT ALLEMAAL GRATIS. WIJ ZIJN ERG TEVREDEN,

Brugwachtershuisje - Sneek

07/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

In één woord geweldig! Het bestelproces was een verademing: in mijn oude huis stalen uitgezocht, goed geholpen in mijn keuzes, erg leuke communicatie. Vervolgens werd alles keurig op tijd geleverd en gelegd. Harde werkers die hun afspraken nakomen, niet te beroerd om iets aan te pakken, keurig en vriendelijk. De vloeren zijn prachtig geworden! Dikke aanrader!

Nora De Lange - Hazerswoude-Rijndijk

07/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een fijn bedrijf Stile Floors ! We zijn heel goed geholpen met uitzoeken vloer aan huis voor scherpe prijs. Je wordt heel goed geinformeerd en op de hoogte gebracht door de uiterst vriendelijke Maurice, via watsapp en telefonisch. De vloer is volgens afspraak keurig gelegd. En wat is die prachtig mooi geworden. In onze nieuwbouwwoning neneden visgraad pvc en 1e en 2e etage pvc planken. Omdat van de planken niets overbleef stuurt Stile Floors als service een pak naar ons voor reserve, wij betalen alleen de verzending. Mooie service, dankjewel lieve mensen van Stile Floors en in het bijzonder brdankt Maurice voor de geweldige begeleiding tijdens het gehele proces. TOP!

Grace Tjon A Fat - Lelystad

06/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Uitstekende service! Medewerkers denken in oplossingen en zijn heel goed bereikbaar. Ze gaan net die “extra mile” en dat is erg prettig. De vloerleggers zelf werken zeer netjes en laten alles schoon en opgeruimd achter. Dikke tien!

Guido en Wendy Blok - Vlaardingen

04/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ze komen aan huis met vloerstalen dat is al heel fijn! Daarna houden ze veel contact met je via de app over het proces met de vloer kwa planning. Ze werken met goede partijen die je vloer komen leggen, want de vloer is echt heel mooi gelegd echt vakmensen! Ook komt er iemand voor de plinten en worden zelf mooi afgekit. Alles bij elkaar zijn wij heel tevreden over de service en communicatie dat vind je niet snel bij andere bedrijven.

Savie Beukeboom - Almere

01/02/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Nick Kooistra

31/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Goede kwaliteit en service, erg blij met het resultaat!

Monique Beltman - Zwolle

31/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ruben Trotz - s' Gravenhage

29/01/2024

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De adviseur was heel open en eerlijk. Hij gaf duidelijk aan wat wel of niet mogelijk was. Daarnaast is de vloer enorm snel geleverd. Echt goede service met vriendelijke werknemers (Derek & Maurice). Korte lijnen als het om communicatie gaat. Wij raden StileFloors zeker aan bij vrienden en kennissen!

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.