Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 228 reviews.

Mark van Veen

29/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vooropgesteld een prachtige vloer. Nadat er wat onduidelijkheid was over de planning (zelf nam ik het initiatief) en het opstookprotocol (ontwetenheid bij mij) waren jullie eerlijk dat het opvolgen adequater kon, maar jullie een duidelijke interne wijze van werken hadden en die beter moesten communiceren. Al met al dik tevreden met de keuze

Fabian Mulder

28/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie prijzen goede service

Michael

28/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede producten voor uitstekende prijzen!

Crista vd Berg

27/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, persoonlijk contact.

Kim Moreira Aires

27/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Nog elke dag mega blij met onze prachtige PVC visgraat vloer in de kleur “Oscar”. Onze vloer had helaas een 'verborgen gebrek'. Hierdoor ging de PVC visgraat vloer, die aanvankelijk zo mooi lag, steeds meer op een heuvelachtig gebied ging lijken. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat Stile Floors ons zou laten zitten, ook al lag de oorzaak buiten de invloed van hen. Stile Floors heeft adequaat gehandeld naar aanleiding van deze situatie, en de technische man Bob langs gestuurd. Inmiddels is onze vloer weer prachtig, en daarvoor willen wij Stile Floors en hun mannen hartelijk aanbevelen. Nuchtere mensen, en eerlijk in de benadering.

Jeroen & Annerie

26/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne service aan huis. Voorheen vloeren uitgezocht bij bouwmarkten met een staal in de winkel. Deze keer een bezoek gehad van Thijs-Jan die een goed advies geeft en mooie grote stalen bij zich heeft, zodat je het goed in je eigen ruimte kan zien. Wij kochten klik pvc, het was snel geleverd en eenvoudig zelf te leggen! Bedankt voor de goede service!

Ylona van Delden

17/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele mooie vloer! Voor een goede prijs

Floris de Groot

16/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vanaf het eerste contactmoment tot en met het uiteindelijke prachtige resultaat uitstekend geholpen door Stile Floors. Zij hebben ons volledig geadviseerd en tevens geholpen bij de aanleg van de vloerverwarming. Ook hebben zij de trap met dezelfde mooi PVC gelegd. Wij zouden iedereen Stile Floors aanraden. Stile Floors begrijpt klanttevredenheid en kwaliteit tot in de perfectie! Dank, Stile Floors!!

Noah de Jong

13/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Nadat we een gratis adviesafspraak hadden, bleef er een twijfel over de plank. Zonder moeite stuurden jullie nog verschillende visgraat planken op. Niets geen opdringerig gevoel, bedankt voor de service!

Ad den Boer

12/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Duidelijke communicatie, goed bereikbaar en levering snel en op afspraak. Echt een aanrader!!

Zeno Hansen

11/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super leuk contact en mooie vloer! Professioneel met persoonlijke touch! Hele fijne mensen.

Esther Lohuis

07/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn super tevreden over het leggen van de mooie vloer. Steeds veel contact gehad, snel weten waar we aan toen waren!

Monique Borsje

07/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Keurig bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Vanaf het begin goed contact en vriendelijk te woord gestaan. Overal goed van op de hoogte gebracht. En de vloer is keurig gelegd!!

Tjeerd Dijksma

06/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Aardige mensen, goeie service en ruime keuze

Maringa

05/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede levering, op tijd, bereikbaar en goede service. Was een klein probleempje maar gelijk en kundig opgelost. Een echte aanrader.

Wesley & Fleur

02/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Denken heel goed mee en zijn flexibel, communicatie verloopt zeer prettig en leveren een top resultaat! Enorm tevreden!

Guido Verschoor

25/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede bereikbaarheid, klantvriendelijk service en een mooi product.

Bente Goedknegt

25/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijn contact, goed advies, snelle levering (binnen 3 weken na contact konden we al een afspraak voor de vloer inplannen, binnen een maand na eerste contact was de vloer gelegd). Zeer prettig personeel die een ontzettend mooie vloer hebben gelegd, met een prachtige afwerking. Ze plaatsten netjes de keukenplinten terug en lieten het huis opgeruimd en schoon weer achter.

B Jansen

24/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service!

Janna & Robbert

18/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ontzettend fijne mensen bij Stile Floors! Ze hebben ons enorm uit de brand geholpen toen de gekozen PVC vloer bij een ander bedrijf op het laatste moment niet meer leverbaar bleek te zijn. Ze denken in oplossingen en kwamen dus ook binnen enkele dagen met de verschillende opties op basis van onze wensen. Heel pro-actief! Binnen no time hadden we de vloer in huis. Het contact is erg prettig. Stile Floors is wat ons betreft een absolute aanrader!

Jan

12/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele goede service. Niet formeel, niet doordrukken, wel vriendelijk en mee denkend en flexibel met inplannen. Ook na bezoek winkels kwamen we terug bij stile Floors

Bert Suurmond

12/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

In alle opzichten een aanrader, dit bedrijf. Prettige benadering, duidelijke uitleg, vakkundig werk geleverd, goede nazorg.

RvG

12/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij zijn op zoek gegaan naar een vloer voor ons nieuwbouwhuis in het najaar van 2020. In Oktober 2020 kwam Thijs Jan bij ons in ons oude huis met een flink aantal stalen, om een vloer uit te zoeken bij de bestaande meubels, dit was erg handig. Een staal had hij helaas niet mee, maar werd via de post gratis opgestuurd (60 / 60 PVC-tegel betonlook). Deze is het uiteindelijk geworden. Communicatie vooraf verliep prima, ze zijn goed (telefonisch) bereikbaar en er werd goed geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden. Volgens planning is de vloer in februari gelegd (inclusief droogloopmat en de trap werd bekleed). (Afgelakte) plinten konden ook goedkoop geleverd worden en hebben we zelf geplaatst. Een klein slordigheidje werd snel en netjes afgehandeld. Kortom, wij hebben de samenwerking met Stile Floors als erg positief ervaren en daarom raden we iedereen die op zoek is naar een vloer voor een (nieuwbouw)huis om contact op te nemen met Stile Floors!

Frank Boom

10/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goeie service, duidelijke uitleg en vooral meedenkend met de klant. Na meerdere offertes van hun kant toch niet besloten voor PVC vloer en uiteindelijk gekozen voor een vloer die ik al in mijn vorige woning had.

Daniela

03/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle en nette service

Lennart Visscher

27/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne mensen, mooie vloer!

Niek van der Meer

25/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekende service en denkt mee met de klant. Een kleine 2 maanden voordat de vloer moest worden gelegd bij ons, is er iemand langs gekomen om alles te bespreken en in te meten. Na een klein uurtje waren we het eens en hebben we onze bestelling geplaatst. In de week dat onze vloer werd gelegd werd vooraf met ons contact opgenomen om nog eens alles te bespreken en de levering van de pakken PVC vloer te bevestigen. Uiteindelijk kwam de stoffeerder er op woensdag achter dat er te weinig pakken waren geleverd. Niet heel erg, maar we moesten de zaterdag verhuizen, waardoor we in tijdsnood kwamen. Gelukkig is op de donderdag (Hemelvaartsdag) alles wat te kort kwam geleverd, zodat de stoffeerder op vrijdag de rest van de vloer kon afmaken. We zijn heel erg tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service die is geleverd. Bedankt!

Roy van Doornum

22/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Klantvriendelijk, meedenken met de klant en servicegericht

Mariel koch

22/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

In de lockdown een vloer uitzoeken is niet makkelijk. Maar bij Stile Floors werd dit super opgelost door een huisbezoek. Duidelijke uitleg en mooie voorbeelden van de vloeren. Onze vloeren zijn prachtig geworden, het is zeker een aanrader om hier je vloer te kopen!

Yuri & Candan

22/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Echt een geweldige ervaring gehad met StileFloors. Via Internet en Instagram zagen we al veel mooie plaatjes. Ze hebben een heel breed assortiment en niets is teveel. De eigenaren Gert-Jan en Thijs-Jan zijn toppers. Je maakt snel een afspraak en binnen no time komen ze met veel samples langs. Je merkt duidelijk dat er met passie wordt gewerkt. Door het hele traject hebben we een hele fijne samenwerking gehad en alles is tot op de puntjes verzorgd. Wij hebben voor hongaarse punt, tapijt en trapbekleding gekozen. Terwijl we eigenlijk alleen een vloer zouden nemen. Alles is vakkundig en op tijd gerealiseerd. Het resultaat is fantastisch. Ben je op zoek naar kwaliteit voor een goede prijs, dan moet je echt bij StileFloors zijn en nee wij hebben er geen aandelen in!

Nanon Snijder

22/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We vonden het ten eerste heel prettig dat Thijs-Jan bij ons thuis kwam en de verschillende opties en stalen liet zien in onze eigen omgeving. Inmiddels een prachtige vloer en trap verder en we zijn ontzettend tevreden. Het was deel van een grotere verbouwing en er was een kleine vertraging aan onze kant. Hier was een goede oplossing voor. Erg flexibel, persoonlijk en benaderbaar. We raden jullie aan!

Albert Prins

21/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service, Thijs-Jan een vriendelijke en vakkundige man. Advies en meedenken is een grote plus voor dit bedrijf. Top.

Arie

20/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede partij, prettige communicatie en mannen die goed met jou meedenken!

Ivan

17/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onlangs hebben wij een andere woning gekocht. Alles in deze woning was 20 jaar oud, tijd voor een grondige verbouwing. Middenin de Corona-lockdown hebben wij alles uit moeten zoeken, van badkamer tot keuken, en de vloer. Bij verschillende partijen staaltjes opgevraagd. Door deze partijen is allemaal keurig een stukje vloer van 20cm geleverd. (de totale vloeroppervlakte is 90M2) Ook via Stile Floors een staaltje opgevraagd, er werd keurig contact opgenomen door Gert-Jan. Zijn collega kon wel wat van die grote houten borden langsbrengen zodat we goed konden kijken en vergelijken. Vanuit de borden een vloer uitgekozen, waarna we een offerte hebben opgevraagd. Geen opdringerige verkoop. Besloten om de vloer via Stile Floors te bestellen, en een traprenovatie uit te laten voeren. Keurig geleverd, keurig gestoffeerd tegen een schappelijke prijs.

Maartje Bruinenberg

08/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onwijs leuke en goede service!

Mike Rombout

08/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie vloer en goed gelegd.

Coriet Verhaar

08/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prettige en persoonlijke communicatie en vriendelijk personeel! Snelle reactie op vragen of onduidelijkheden en goede oplossingen voor dingen waar we tegen aan liepen. We zijn erg tevreden en zouden Stile Floors zeker aanbevelen!

Mischa Sturm

06/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Transparante prijzen, persoonlijke service en alles volgens afspraak geleverd

Martijn Daniels

05/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na inmeten en uitzoeken vloer aan huis is de planning vlot gemaakt. We werden een week tevoren gebeld dat een klus was uitgevallen en of ze eerder de vloer konden komen leggen. Na akkoord van ons werd de vloer vliegensvlug (dezelfde dag) geleverd (om te acclimatiseren) en enkele dagen later gelegd door vriendelijk, net, beleefd en zeer professioneel personeel. Een echte aanrader.

Gerrit Boll

03/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Omdat het van het eerste moment professioneel,vakkundig. En serieus zijn geweest

Cynthia Mastenbroek

01/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super goede service, mega strak gelegd en heel fijn contact! Bedankt voor de goede zorgen! Het is prachtig geworden.

Parvin

01/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede en zeer vriendelijke service. Vanaf het moment van staaltjes aanvragen tot het einde hebben we aardige mannen aan de lijn (en thuis) gehad. Ben erg tevreden over mijn visgraatvloer!

Bob van Westerlaak

30/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Niké Hulsebos

27/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super goede service, na een flinke tegenslag met de betonvloer had stond Stile Floors direct voor ons klaar en had het probleem voor ons opgelost.

Marcia Krans

18/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goed contact en vriendelijk personeel.

Sander de Veen

18/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile floors nemen alles uit handen! Heerlijk ik had zoveel vragen maar overal werd aandacht aan besteed niks was te gek! Etien was mijn stoffeerder, heel enthousiast en super secuur.

Caro Fens

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, vriendelijke mensen.

Jenneke Fredriks

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service en ontzettend vriendelijk en meedenkend. Top jongens die de vloer gelegd hebben

Ina van Duijn

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloer en heel goede service. Denken met je mee en helpen je met alles. Wij kunnen stile floor van harte aanbevelen.

Juliëtte Zuidema

16/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Helemaal enthousiast over mijn nieuwe visgraatvloer! Heel fijn advies gesprek gehad aan huis. In het proces goed op de hoogte gehouden door hun, dit vond ik erg fijn! Ik raad Stile Floors aan iedereen aan!!

Pauline Letschert

13/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bedrijf met een persoonlijke benadering, komen eerst bij je thuis langs met stalen om zo de juiste keuze te kunnen maken in je eigen omgeving voor de vloer die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. In het traject tussen bestellen en leggen goed contact over de legdatum en voorwaarden waaronder de vloer gelegd dient te worden. De mensen die de vloer leggen zijn zeer bekwaam en doen hun werk met een lach op hun gezicht. Ook na het leggen goed contact over onze bevindingen. Dit alles bij een goede prijs, kwaliteit verhouding. Al met al zou ik Stile Floors absoluut aanraden bij vrienden en bekenden.

Hennie Gorter-Klop

11/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Een erg goede service, vriendelijke mensen en erg behulpzaam.

Lisa

10/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer goede service. Tijdens de corona crisis konden wij niet langs komen maar kwam het bedrijf naar jou toe. Erg flexibel was het bedrijf toen wij last minute vroegen of de legdatum een week eerder kon. Alles netjes gelegd en goed geregeld. Zeker een aanrader

Barbara van Zomeren

10/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Erg blij met onze nieuwe vloer ! Goed advies en Stile Floors denkt goed mee! Ondanks dat onze ondervloer niet droog was op de afgesproken datum, was het geen probleem om dit een week te verzetten.

Lucas de Vries

07/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bernadette van de Kamp

06/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super blij met onze vloer en trap. Heel mooi gedaan. Uiteindelijk super snel geregeld ook. Maar in de communicatie kunnen jullie zeker nog wat verbeteren. Sneller reageren en het op de hoogte stellen van stappen die ondernomen worden is ook geen overbodige luxe. Al met al heel blij met hoe het is geworden.

Jannie de Pater

06/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wat een mooie website! Kleurstalen aangevraagd, die kwamen snel onze kant op. Via telefonisch contact en de app zijn we goed geholpen. Ook werd meegedacht en oplossingen geboden, toen we, vanwege de tijd, besloten zelf de vloer te leggen. De lijm die we achteraf toch niet nodig hadden, werd zelfs opgehaald en het geld teruggestort! Superfijn stukje service👍🏼 Het resultaat mag er zijn, we zijn er heel blij mee: mooie vloer en goede kwaliteit!

Mieke

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede prijzen, fantastische service, klantvriendelijk, betrouwbaar, vriendelijk, eerlijk en echt een aanrader. Het kan gewoon niet fout gaan!

Margreet en Richard Vis

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij hebben naast de nieuwe vloer ook vloerverwarming aan laten leggen via Stile Floors, en dankzij een strakke planning konden we binnen 10 dagen verhuizen naar onze nieuwe woning

Niels Rientjes

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prettige communicatie, mooi resultaat!

Cynthia Verweij-de Lange

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service, snelle levering en goed bereikbaar voor vragen etc.

Marlies Dunnewind

03/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel goed en professioneel advies, heel persoonlijk en hele goede service! Ik geniet volop van mijn prachtige vloer en kan iedereen StileFloors aanraden!

Nienke Langen

02/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super mooie vloeren voor een goede prijs! Heel vriendelijk personeel dat netjes te werk gaat!

Rachel Blok

30/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik kwam in contact met Stile Floors via Instagram en besloot hier onze laminaatvloer te bestellen. Het bestellen ging eenvoudig en het was prettig dat je zelf een bezorgdatum aan kon geven. Ondanks dat de bezorging zelf niet helemaal soepel verliep heeft Stile Floors mij wel constant geprobeerd te helpen, ook na kantooruren. Ik zou Stile Floors zeker aanraden, en sluit zeker niet uit dat ik hier zelf nog eens zou bestellen.

Marleen Reinders

29/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super service en kwaliteit. Snelle levering. Alles van A tot Z helemaal naar wens verlopen

Geeske Veldman

29/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Komen op locatie met verschillende samples, zodat je het meteen in de kamer waar het gelegd gaat worden kunt bekijken. Fijne service. Communicatie over wanneer ze komen leggen, had wat pro-actiever gekund, want daar kwam ik bij toeval achter toen ik ze belde. Verder is het een mooie vloer geworden.

Marvin Pelupessy

29/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij zijn erg tevreden over onze PVC visgraatvloer. Thijs-Jan is een tijdje geleden bij ons thuis geweest om de verschillende vloeren te laten zien. Hij heeft ons goed advies gegeven en wij hadden al snel besloten om de vloer te laten leggen door Stile Floors. De vloer is onlangs gelegd en ziet er mooi en strak uit. Complimenten ook voor de vloerenlegger!

Jelmer

27/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Persoonlijke service met korte lijntjes en een uitermate strakke visgraatvloer tot resultaat!

Sharon Hilgersum

27/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik kwam Stile Floors toevallig op internet tegen. Goede site met duidelijke informatie en mooie foto's van de vloeren. Ze weten ook alles over deze vloeren te vertellen en gaven ook advies, waardoor we uiteindelijk voor een net iets andere vloer zijn gegaan. We hebben hier ook vloerverwarming laten leggen. Alles is gedaan door vakmannen. Het was even spannend voor ons met de strakke planning, maar ze laten je niet in de kou staan en alles is uiteindelijk top geregeld. Kortom: heel erg blij mee!

Merlijn van Bree

20/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer goede service

Danny Timmer

16/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super fijn voortraject waarin diverse opties werden geboden en goede voorlichting werd gegeven. Zeker in de tijd van Corona lockdown was dit ontzettend fijn en handig! Het leggen van de vloer en de traprenovatie kon al op korte termijn plaats vinden, wat voor ons ideaal was. Het resultaat is een prachtige (visgraat) vloer en een hele gave trap. De stoffeerders zijn ontzettend kundig en hebben het echt allemaal superstrak gelegd. Complimenten en echt een aanrader!

Vincent en Debbie

13/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vriendelijke en persoonlijke service voor een scherpe prijs

Kim van Ewijk

13/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, directe en persoonlijke communicatie, behulpzaam, meedenkend en vriendelijk. Wanneer je een vraag hebt, staat Stilefloors voor je klaar. Ze komen bij de mensen thuis langs met de staaltjes. Ook wanneer je de vloer in het echt wil bekijken, proberen ze dit te regelen voor je bij mensen thuis.

Jordi & Wieke

12/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service en echte vakkennis

Eden Arnold

05/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie vinyl besteld voor in de schoonheidssalon. Goede communicatie en er wordt met je mee gedacht. Top bedrijf , Top service wat wil je nog meer? zeker een aanrader!

Jan Jager Lankhorst

01/03/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ontzettend aardige deskundige medewerkers

Michelle

23/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele fijne service!

Kevin de Kruijf

20/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vakmanschap, altijd bereikbaar, en leveren bovenal kwaliteit!

Lorenzo Doorson

20/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Echt een geweldige service en super flexibel. Kwaliteit doet de prijs zeker eer aan. Achteraf nog een hele mooie bloemen ontvangen, wij zijn meer dan tevreden!

Riekelt & Elise

18/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede communicatie en snelle reactie op een offerte of aanvraag.

Patrick van der Oord

13/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik ben stile floors via Facebook tegen gekomen en toen heb ik een mail gestuurd voor wat staaltjes van een vloor heel snel ontvangen en daarna is thijs bij ons langs geweest hij heeft alles echt goed uitgelegd en de prijs was ook goed we hebben ook de trap met pvc laten doen en de mannen die de vloer kwammen leggen dat zij echt vakmensen ze denken met je mee echt een top bedrijf met mensen die kennis hebben ik raad ze zeker aan

Joyce Esser

07/02/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

M Heytens

30/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Communicatie verliep vlekkeloos. Concurentiële prijzen en goede service

Jolette Langeveld

29/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekende service, klantvriendelijk en mooie all-in prijzen. In corona tijd is Thijs-Jan bij ons langs geweest met allerlei stalen. De perfecte vloer zat hiertussen die wij gelijk besteld hebben. Er werd goed meegedacht en ik heb de hele service als erg prettig ervaren. Geen enkele vraag is te veel en klantvriendelijkheid staat voorop. De ervaren stoffeerders hebben de vloer keurig gelegd. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat! Bedankt Stile Floors!

Mandy

24/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Persoonlijke service en prachtige vloer!

Jose de Vries

24/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onze droom vloer is werkelijk geworden! Thijs Jan is prima adviseur, die nakomt wat hij beloofd. Owen is een vakman die de vloer prachtig heeft gelegd. Kortom Stile Floors is een aanrader!

Charlene de Graaf

23/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne communicatie, betrouwbaar en goede prijs. Wij zijn heel blij met onze vloer.

Daan Beens

16/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service en vriendelijk klantcontact!

Kim Schutte

16/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super goede service

Sam

16/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Marcel

16/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Enthousiasme, mooi product 😎

Bjorn Velda

15/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekende service. Korte lijnen en alles top geregeld. Aanrader!

Groenendaal

04/01/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Perfect advies, schitterend gelegde vloer, goede kwaliteit, prima service. Leuk en sympathiek bedrijf. Eigenaar kwam persoonlijk langs bij onze woning en dat geeft toch de beste garantie voor advies op maat. Gekozen voor visgraat pvc, vloerverwarming en trapbekleding. Mooi resultaat voor een scherpe prijs.

Helga Koelewijn

28/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vriendelijk, meedenkend, goed en betrouwbaar

Amber Miltenburg

27/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Rob van der Waal

27/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ruime keus. Aan huis bezoek was zéér correct en erg klantvriendelijk.

P Lucas

26/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie, tegels

Barry van Ee

26/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle service en gedaan wat belooft

Jeroen Bijlsma

20/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle service met een mooi resultaat

Erwin & Nicolien Thielen

19/12/2020

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer goede service

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 228 reviews.