Wat klanten schrijven

Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 272 reviews.

Eros Beijer

17/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service!

Familie E. Collee

17/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onwijs mooie vloeren en zeer goede service!

Ilvy Jacobs

16/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, strak gelegd! Blij mee

Fam. Hanenburg

15/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Eindresultaat is prachtig, mooi product. Betrouwbaar bedrijf, nazorg is goed gekomen, had iets sneller gekund

Samsam Offices Amsterdam

11/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel fijn contact met Stile Floors en hebben mooi werk geleverd. Ook bij de afwerking hebben ze goed mee gedacht, maar

Alinda Heijstek

11/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na een lange zoektocht naar een nieuwe vloer zijn we uitgekomen bij Stile Floors. We vonden het heel prettig dat we in alle rust thuis advies kregen en op ons gemak konden kijken welke vloer mooi in ons huis zou passen. Dat is wat ons betreft een absolute meerwaarde boven het uitzoeken van een vloer in een winkel. Ook het plannen van het egaliseren en leggen van de vloer ging soepel en in goede overeenstemming. De ervaring met de stoffeerders had wat ons betreft beter gekund. Op de dag van egaliseren en leggen was er weinig communicatie en er werd niet zoveel gezegd/uitgelegd. Dit terwijl het leggen van een nieuwe vloer over je hele benedenverdieping toch best een grote happening is :) Ook was er wat verwarring over het afkitten van bepaalde randen en is er bij de keuken niet goed gekeken waar precies de keukenplint terug zou komen, zodat daar nu stukjes ontbreken / erg scheef afgesneden zijn. We zijn overall heel blij met de vloer en de contacten met Stile Floors, het ontbreken van de 5e ster zit hem wat ons betreft vooral in de dagen van stofferen. De contacten met Stile Floors waren heel goed (reageren snel, persoonlijk en zijn heel flexibel) en zij hebben aan hun kant ook alles gedaan om ervoor te zorgen dat de minpuntjes werden opgelost. Wat ons betreft een go om hier je nieuwe vloer uit te kiezen!

Fam. Leeuwen

09/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

De prijs en het product waren goed Kom volgende keer weer bij jullie als het nodig is.

Dionisio Argese

09/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fantastische vloeren, heel goed bereikbaar én benaderbaar.

Linda De Graaf

08/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Het was een hele fijne ervaring met Stile Floors, de vloer is prachtig, ik geniet er elke dag van, en dat alles zo soepel verliep en de mannen allemaal erg vriendelijk waren maakt het compleet. Ik zou iedereen Stile Floors daarom aanraden.

Lisa Prins

06/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super vriendelijk en fijn contact. Stile Floors reageert snel, uitgebreid en met aandacht. Handelen ook snel en leveren een uitstekende service. We zijn heel blij met onze PVC visgraat vloer en raden iedereen aan Stile Floors te kiezen voor hun nieuwe vloer.

Esther

06/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super service! Vrijblijvend adviesgesprek gehad. Mark had allerlei stalen meegenomen zodat we konden kijken wat het mooiste zou staan qua kleur en wat we nou precies wilden. Fijn gesprek en eigenlijk gelijk de nieuwe vloer al besteld. Stoffeerder heeft top werk geleverd! Al met al zijn wij super tevreden en raden wij Stilefloors aan!

Sean Bleeker

06/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle service, communicatief sterk en mooie vloer gelegd. Zeker een aanrader

Lobke

05/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer te spreken over de service van Stile Floors! Het personeel denkt mee met op alle vlakken, zowel de verkopers als de stoffeerders. Door de snelle levering en het persoonlijke contact kan ik aanraden hier te kopen. Wij zijn onwijs blij met onze nieuwe vloer.

Gerard Wolthers

02/10/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer snelle levering, en de volgende dag hadden ze 90m2 gelegd!

Melissa Bos

28/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne hulp thuis, grote stalen en deskundige medewerker!

Jacques Journée

28/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Perfecte communicatie en een erg professioneel team!

Carola van Dijk

28/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Heel goede service, wordt goed meegedacht . Nadat onze eerste leverancier het kort van te voren liet afweten en wij de vloer snel nodig hadden ivm levering keuken. Werd er door Thijs jan meteen meegedacht voor een oplossing. Ik on de vloer bij mensen thuis zien, was meteen enthousiast, volgende dag werd de vloer al gebracht en dagen daarna werd de vloer gelegd, echt topservice, aftersales ook erg goed, ontving nog een mooie bos bloemen. Top bedrijf

Robert

21/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, goede prijs, goede kwaliteit vloeren. Vloer ligt er nu een aantal maanden in en nog net zo mooi als de eerste dag. Aanrader.

Monique van Zoggel

20/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stille Floors is communicatief super! Ook zijn ze erg flexibel, bij ons moest het leggen van de vloer tot 2x toe worden uitgesteld ivm te vochtige dekvloer. Geen probleem! De leggers waren topgasten en de vloer ligt prachtig. We krijgen er veel complimenten over. Volgende keer voor ons: Stille Floors!

Janine

20/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bij Stile Floors doen ze wat ze beloven en nog veel meer! Het contact is heel persoonlijk, ze nemen de tijd, luisteren goed naar je voorkeuren en zijn ontzettend flexibel. De oplevering van mijn nieuwbouwappartement is meerdere keren uitgesteld en Stile Floors was heel begripvol in het keer op keer uitstellen van de levering en montage van de vloer, dank daarvoor! Ook de levering en de montage verliepen zonder enige problemen, de stoffeerders zijn zeer kundig en hebben de vloer mooi en strak gelegd. Ik ben heel erg blij met het eind resultaat en zou zo weer kiezen voor Stile Floors!

Geoffrey Zuyderwijk

18/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie opties

Nathalie

15/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vaklui en goede service

Robert

15/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Dit is wellicht een ongebruikelijke review, omdat ik uiteindelijk geen PVC vloer van Stile Floors heb gekocht. Mijn keuze is na lang beraad gevallen op een houten vloer. Desondanks ben ik tot aan mijn besluit uitstekend geholpen door de mensen van Stile Floors. Ik heb gratis vloerstalen (inclusief attent handgeschreven kaartje) ontvangen die een goed beeld gaven van de kwaliteit van het materiaal, en van alle PVC vloeren die ik heb bekeken behoren de vloeren van Stile Floors tot de beste. Ik ben daarnaast goed geholpen tijdens mijn keuzeproces. Ik ben gebeld door een van de medewerkers en er is een afspraak ingepland op locatie. Zonder kosten! Dat ik uiteindelijk voor een houten vloer ben gegaan is vanwege het feit dat zelfs de beste PVC vloeren (zoals die van Stile Floors) niet identiek zijn aan een echte houten vloer.

Benthe Rouweler

13/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede en snelle service. Vakkundig personeel maar vooral een hele mooie vloer met goede kwaliteit!

Fee den Ouden

13/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service! Zo blij mee! En geweldige vloer!

Joyce Uspessij-Kuster

11/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hoe kwam je in contact met Stile Floors? - Wat heeft de samenwerking met Stile Floors je opgeleverd? - Hoe heb je de samenwerking met Stile Floors en hun stoffeerders ervaren? - Zou je ons aanbevelen bij anderen? En wat zou je dan zeggen?

Romely Timmer

07/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Het eerste belletje naar Stile Floors voelde al goed. Het contact was erg persoonlijk, er werd met mij mee gedacht en ze namen de tijd. Tijdens het proces erna waren er korte lijntjes waardoor alles vlekkeloos verliep. Toen we uiteindelijk een vloer hadden uitgezocht veranderde er last minute iets in onze planning waardoor de vloer niet op het afgesproken moment gelegd kon worden. Hier werd erg goed op gereageerd en meteen in overleg een andere datum afgesproken. Dus al met al een top service, leuk en persoonlijk contact en ook niet onbelangrijk; ze hebben mooie vloeren!

Joeri Munier

06/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Eerlijk over prijzen, snelle service en goed bereikbaar. Doordat de vloer er super goed en mooi erin ligt ook besloten om de trap te laten doen door dit topbedrijf. Complimenten voor de verkopers maar zeker ook voor de stoffeerders!!

Fancy Brinkman

03/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldig resultaat!

Bart & Babette Schouten

03/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Top service kwamen langs huis met vloerstalen ,fijn contact met de medewerkers Zeker aan te raden 👍 Afspraak is afspraak!

Sonja

03/09/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ik had al een goed gevoel bij het aanvragen van de samples, keurig verpakt ontvangen met een handgeschreven kaartje erbij! Vervolgens kwam Derek met de stalen van de vloeren die mijn voorkeur hadden. Gekozen voor een betonlook vloer. Verder verliep alles vlekkeloos, ik had een voorkeur voor een bepaalde week dat de vloer gelegd zou worden, was geen probleem. Vandaag werd ik gebeld of ik tevreden was met mijn nieuwe vloer en of er nog op- of aanmerkingen had, welke ik niet heb want het hele traject is foutloos verlopen. Wat schetst mijn verbazing.. vanmiddag stond er een bloemist voor de deur met een boeket voor het gestelde vertrouwen. Stile Floors is een bijzonder bedrijf waar je als je de investering van een nieuwe vloer overweegt ik het van harte aan kan bevelen.

Leony & Fabian Ligthart

30/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Waanzinnig goede service. Leveren goede kwaliteit. Heel vriendelijk en het resultaat is geweldig! Het bloemetje achteraf maakt het dan helemaal af!

Lucas

30/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Door omstandigheden met spoed een nieuwe vloer gezocht kwam ik bij Stile Floors uit. We werden snel netjes en goed geholpen en kon door hun geweldige service toch nog optijd genieten van de mooie vloer die we nu thuis hebben liggen! Ze hebben goed personeel in dienst die weten waarover ze praten en waar ze mee bezig zijn Ik ben super tevreden over de service! Groet Lucas

Dick van der Heiden

30/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na een lange zoektocht op internet en na een aantal offertes van plaatselijke stoffeerders bij Stile Floors uitgekomen in1e instantie omdat we een vloer zagen die we mooi vonden. De all-in prijzen schept duidelijkheid. Na contact is Derek thuis geweest met een aantal stalen en advies en uiteindelijk akkoord gegaan met een keurige offerte. De werkzaamheden (egaliseren en plak-PVC vloer leggen) zijn prima uitgevoerd en er was zelfs de optie om wat planning op het laatste moment aan te passen. We zijn erg blij met onze vloer en kunnen Stile Floors absoluut aanbevelen!

Gerhard

25/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloeren, vlotte communicatie, en eerlijke prijzen.

Samantha Jelles

24/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super service & kwaliteit!

Fam. Meijer

16/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij hebben de vloer Sophia beige eiken bestelt en deze vloer is echt super mooi. De vloer was snel geleverd en mooi gelegd door de ervaren en goede stoffeerders. Vriendelijke klantenservice, gewoon een top bedrijf.

Wilma

16/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldig bedrijf: kundig personeel. goed bereikbaar bij vragen. Ivm corona thuisbezoek gehad, veel keuzemateriaal bij zich. Helder en duidelijk verhaal en vragen werden kundig beantwoord. Gunstige prijs en kon snel geleverd worden. Het leggen van de vloer snel en vakkundig.

Familie Tol

16/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn erg goed geholpen door dit bedrijf. Vanaf het eerste telefoontje tot aan het einde ( mooie vloer die keurig en snel is gelegd). Wij hebben een zeer goed gevoel hieraan overgehouden. Het zijn vakkundige en gedreven mensen die hard werken voor mooie resultaten!

Diana Kruyver

12/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Makkelijk contact te krijgen, goede service en fantastische stoffeerders. Er wordt in oplossingen gedacht. Zeer klantvriendelijk.

Wendy

07/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vragen werden duidelijk beantwoord; tapijttegels werden snel geleverd!

Els de Haan

04/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prettige mensen , afspraken worden goed nagekomen en beschaafde prijzen.

Johan

04/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Een mooi bedrijf wat maatwerk leverd met een uitstekende service en zeer scherpe prijzen. En zeer vakkundige stoffeerders.

Petra

01/08/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vriendelijk , klantgericht & behulpzaam. Direct vanaf de start sta je als klant centraal. Ons "vloerproces" was een lastige ivm de oude vloer die wij hadden liggen. Daarin zijn we stap voor stap goed ondersteund. Hebben een expert laten komen om ons het juiste advies te kunnen geven. Zeer vriendelijk personeel welke altijd bereid is om vragen te beantwoorden en mee te denken in wat passend is voor de klant. Nogmaals onze dank daarvoor.

Mark van Veen

29/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vooropgesteld een prachtige vloer. Nadat er wat onduidelijkheid was over de planning (zelf nam ik het initiatief) en het opstookprotocol (ontwetenheid bij mij) waren jullie eerlijk dat het opvolgen adequater kon, maar jullie een duidelijke interne wijze van werken hadden en die beter moesten communiceren. Al met al dik tevreden met de keuze

Fabian Mulder

28/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie prijzen goede service

Michael

28/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede producten voor uitstekende prijzen!

Crista vd Berg

27/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, persoonlijk contact.

Kim Moreira Aires

27/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Nog elke dag mega blij met onze prachtige PVC visgraat vloer in de kleur “Oscar”. Onze vloer had helaas een 'verborgen gebrek'. Hierdoor ging de PVC visgraat vloer, die aanvankelijk zo mooi lag, steeds meer op een heuvelachtig gebied ging lijken. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat Stile Floors ons zou laten zitten, ook al lag de oorzaak buiten de invloed van hen. Stile Floors heeft adequaat gehandeld naar aanleiding van deze situatie, en de technische man Bob langs gestuurd. Inmiddels is onze vloer weer prachtig, en daarvoor willen wij Stile Floors en hun mannen hartelijk aanbevelen. Nuchtere mensen, en eerlijk in de benadering.

Jeroen & Annerie

26/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne service aan huis. Voorheen vloeren uitgezocht bij bouwmarkten met een staal in de winkel. Deze keer een bezoek gehad van Thijs-Jan die een goed advies geeft en mooie grote stalen bij zich heeft, zodat je het goed in je eigen ruimte kan zien. Wij kochten klik pvc, het was snel geleverd en eenvoudig zelf te leggen! Bedankt voor de goede service!

Ylona van Delden

17/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele mooie vloer! Voor een goede prijs

Floris de Groot

16/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Vanaf het eerste contactmoment tot en met het uiteindelijke prachtige resultaat uitstekend geholpen door Stile Floors. Zij hebben ons volledig geadviseerd en tevens geholpen bij de aanleg van de vloerverwarming. Ook hebben zij de trap met dezelfde mooi PVC gelegd. Wij zouden iedereen Stile Floors aanraden. Stile Floors begrijpt klanttevredenheid en kwaliteit tot in de perfectie! Dank, Stile Floors!!

Noah de Jong

13/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Nadat we een gratis adviesafspraak hadden, bleef er een twijfel over de plank. Zonder moeite stuurden jullie nog verschillende visgraat planken op. Niets geen opdringerig gevoel, bedankt voor de service!

Ad den Boer

12/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Duidelijke communicatie, goed bereikbaar en levering snel en op afspraak. Echt een aanrader!!

Zeno Hansen

11/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super leuk contact en mooie vloer! Professioneel met persoonlijke touch! Hele fijne mensen.

Esther Lohuis

07/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We zijn super tevreden over het leggen van de mooie vloer. Steeds veel contact gehad, snel weten waar we aan toen waren!

Monique Borsje

07/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Keurig bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Vanaf het begin goed contact en vriendelijk te woord gestaan. Overal goed van op de hoogte gebracht. En de vloer is keurig gelegd!!

Tjeerd Dijksma

06/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Aardige mensen, goeie service en ruime keuze

Maringa

05/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede levering, op tijd, bereikbaar en goede service. Was een klein probleempje maar gelijk en kundig opgelost. Een echte aanrader.

Wesley & Fleur

02/07/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Denken heel goed mee en zijn flexibel, communicatie verloopt zeer prettig en leveren een top resultaat! Enorm tevreden!

Guido Verschoor

25/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede bereikbaarheid, klantvriendelijk service en een mooi product.

Bente Goedknegt

25/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijn contact, goed advies, snelle levering (binnen 3 weken na contact konden we al een afspraak voor de vloer inplannen, binnen een maand na eerste contact was de vloer gelegd). Zeer prettig personeel die een ontzettend mooie vloer hebben gelegd, met een prachtige afwerking. Ze plaatsten netjes de keukenplinten terug en lieten het huis opgeruimd en schoon weer achter.

B Jansen

24/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service!

Janna & Robbert

18/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Ontzettend fijne mensen bij Stile Floors! Ze hebben ons enorm uit de brand geholpen toen de gekozen PVC vloer bij een ander bedrijf op het laatste moment niet meer leverbaar bleek te zijn. Ze denken in oplossingen en kwamen dus ook binnen enkele dagen met de verschillende opties op basis van onze wensen. Heel pro-actief! Binnen no time hadden we de vloer in huis. Het contact is erg prettig. Stile Floors is wat ons betreft een absolute aanrader!

Jan

12/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Hele goede service. Niet formeel, niet doordrukken, wel vriendelijk en mee denkend en flexibel met inplannen. Ook na bezoek winkels kwamen we terug bij stile Floors

Bert Suurmond

12/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

In alle opzichten een aanrader, dit bedrijf. Prettige benadering, duidelijke uitleg, vakkundig werk geleverd, goede nazorg.

RvG

12/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Wij zijn op zoek gegaan naar een vloer voor ons nieuwbouwhuis in het najaar van 2020. In Oktober 2020 kwam Thijs Jan bij ons in ons oude huis met een flink aantal stalen, om een vloer uit te zoeken bij de bestaande meubels, dit was erg handig. Een staal had hij helaas niet mee, maar werd via de post gratis opgestuurd (60 / 60 PVC-tegel betonlook). Deze is het uiteindelijk geworden. Communicatie vooraf verliep prima, ze zijn goed (telefonisch) bereikbaar en er werd goed geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden. Volgens planning is de vloer in februari gelegd (inclusief droogloopmat en de trap werd bekleed). (Afgelakte) plinten konden ook goedkoop geleverd worden en hebben we zelf geplaatst. Een klein slordigheidje werd snel en netjes afgehandeld. Kortom, wij hebben de samenwerking met Stile Floors als erg positief ervaren en daarom raden we iedereen die op zoek is naar een vloer voor een (nieuwbouw)huis om contact op te nemen met Stile Floors!

Frank Boom

10/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goeie service, duidelijke uitleg en vooral meedenkend met de klant. Na meerdere offertes van hun kant toch niet besloten voor PVC vloer en uiteindelijk gekozen voor een vloer die ik al in mijn vorige woning had.

Daniela

03/06/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Snelle en nette service

Lennart Visscher

27/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Fijne mensen, mooie vloer!

Niek van der Meer

25/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Uitstekende service en denkt mee met de klant. Een kleine 2 maanden voordat de vloer moest worden gelegd bij ons, is er iemand langs gekomen om alles te bespreken en in te meten. Na een klein uurtje waren we het eens en hebben we onze bestelling geplaatst. In de week dat onze vloer werd gelegd werd vooraf met ons contact opgenomen om nog eens alles te bespreken en de levering van de pakken PVC vloer te bevestigen. Uiteindelijk kwam de stoffeerder er op woensdag achter dat er te weinig pakken waren geleverd. Niet heel erg, maar we moesten de zaterdag verhuizen, waardoor we in tijdsnood kwamen. Gelukkig is op de donderdag (Hemelvaartsdag) alles wat te kort kwam geleverd, zodat de stoffeerder op vrijdag de rest van de vloer kon afmaken. We zijn heel erg tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service die is geleverd. Bedankt!

Roy van Doornum

22/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Klantvriendelijk, meedenken met de klant en servicegericht

Yuri & Candan

22/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Echt een geweldige ervaring gehad met StileFloors. Via Internet en Instagram zagen we al veel mooie plaatjes. Ze hebben een heel breed assortiment en niets is teveel. De eigenaren Gert-Jan en Thijs-Jan zijn toppers. Je maakt snel een afspraak en binnen no time komen ze met veel samples langs. Je merkt duidelijk dat er met passie wordt gewerkt. Door het hele traject hebben we een hele fijne samenwerking gehad en alles is tot op de puntjes verzorgd. Wij hebben voor hongaarse punt, tapijt en trapbekleding gekozen. Terwijl we eigenlijk alleen een vloer zouden nemen. Alles is vakkundig en op tijd gerealiseerd. Het resultaat is fantastisch. Ben je op zoek naar kwaliteit voor een goede prijs, dan moet je echt bij StileFloors zijn en nee wij hebben er geen aandelen in!

Nanon Snijder

22/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

We vonden het ten eerste heel prettig dat Thijs-Jan bij ons thuis kwam en de verschillende opties en stalen liet zien in onze eigen omgeving. Inmiddels een prachtige vloer en trap verder en we zijn ontzettend tevreden. Het was deel van een grotere verbouwing en er was een kleine vertraging aan onze kant. Hier was een goede oplossing voor. Erg flexibel, persoonlijk en benaderbaar. We raden jullie aan!

Mariel koch

22/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

In de lockdown een vloer uitzoeken is niet makkelijk. Maar bij Stile Floors werd dit super opgelost door een huisbezoek. Duidelijke uitleg en mooie voorbeelden van de vloeren. Onze vloeren zijn prachtig geworden, het is zeker een aanrader om hier je vloer te kopen!

Albert Prins

21/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service, Thijs-Jan een vriendelijke en vakkundige man. Advies en meedenken is een grote plus voor dit bedrijf. Top.

Arie

20/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede partij, prettige communicatie en mannen die goed met jou meedenken!

Ivan

17/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onlangs hebben wij een andere woning gekocht. Alles in deze woning was 20 jaar oud, tijd voor een grondige verbouwing. Middenin de Corona-lockdown hebben wij alles uit moeten zoeken, van badkamer tot keuken, en de vloer. Bij verschillende partijen staaltjes opgevraagd. Door deze partijen is allemaal keurig een stukje vloer van 20cm geleverd. (de totale vloeroppervlakte is 90M2) Ook via Stile Floors een staaltje opgevraagd, er werd keurig contact opgenomen door Gert-Jan. Zijn collega kon wel wat van die grote houten borden langsbrengen zodat we goed konden kijken en vergelijken. Vanuit de borden een vloer uitgekozen, waarna we een offerte hebben opgevraagd. Geen opdringerige verkoop. Besloten om de vloer via Stile Floors te bestellen, en een traprenovatie uit te laten voeren. Keurig geleverd, keurig gestoffeerd tegen een schappelijke prijs.

Mike Rombout

08/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Mooie vloer en goed gelegd.

Maartje Bruinenberg

08/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Onwijs leuke en goede service!

Coriet Verhaar

08/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prettige en persoonlijke communicatie en vriendelijk personeel! Snelle reactie op vragen of onduidelijkheden en goede oplossingen voor dingen waar we tegen aan liepen. We zijn erg tevreden en zouden Stile Floors zeker aanbevelen!

Mischa Sturm

06/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Transparante prijzen, persoonlijke service en alles volgens afspraak geleverd

Martijn Daniels

05/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Na inmeten en uitzoeken vloer aan huis is de planning vlot gemaakt. We werden een week tevoren gebeld dat een klus was uitgevallen en of ze eerder de vloer konden komen leggen. Na akkoord van ons werd de vloer vliegensvlug (dezelfde dag) geleverd (om te acclimatiseren) en enkele dagen later gelegd door vriendelijk, net, beleefd en zeer professioneel personeel. Een echte aanrader.

Gerrit Boll

03/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Omdat het van het eerste moment professioneel,vakkundig. En serieus zijn geweest

Cynthia Mastenbroek

01/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super goede service, mega strak gelegd en heel fijn contact! Bedankt voor de goede zorgen! Het is prachtig geworden.

Parvin

01/05/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede en zeer vriendelijke service. Vanaf het moment van staaltjes aanvragen tot het einde hebben we aardige mannen aan de lijn (en thuis) gehad. Ben erg tevreden over mijn visgraatvloer!

Bob van Westerlaak

30/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Niké Hulsebos

27/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super goede service, na een flinke tegenslag met de betonvloer had stond Stile Floors direct voor ons klaar en had het probleem voor ons opgelost.

Marcia Krans

18/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goed contact en vriendelijk personeel.

Sander de Veen

18/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Stile floors nemen alles uit handen! Heerlijk ik had zoveel vragen maar overal werd aandacht aan besteed niks was te gek! Etien was mijn stoffeerder, heel enthousiast en super secuur.

Caro Fens

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Goede service, vriendelijke mensen.

Jenneke Fredriks

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Geweldige service en ontzettend vriendelijk en meedenkend. Top jongens die de vloer gelegd hebben

Ina van Duijn

17/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Prachtige vloer en heel goede service. Denken met je mee en helpen je met alles. Wij kunnen stile floor van harte aanbevelen.

Juliëtte Zuidema

16/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Helemaal enthousiast over mijn nieuwe visgraatvloer! Heel fijn advies gesprek gehad aan huis. In het proces goed op de hoogte gehouden door hun, dit vond ik erg fijn! Ik raad Stile Floors aan iedereen aan!!

Pauline Letschert

13/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bedrijf met een persoonlijke benadering, komen eerst bij je thuis langs met stalen om zo de juiste keuze te kunnen maken in je eigen omgeving voor de vloer die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. In het traject tussen bestellen en leggen goed contact over de legdatum en voorwaarden waaronder de vloer gelegd dient te worden. De mensen die de vloer leggen zijn zeer bekwaam en doen hun werk met een lach op hun gezicht. Ook na het leggen goed contact over onze bevindingen. Dit alles bij een goede prijs, kwaliteit verhouding. Al met al zou ik Stile Floors absoluut aanraden bij vrienden en bekenden.

Hennie Gorter-Klop

11/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Een erg goede service, vriendelijke mensen en erg behulpzaam.

Lisa

10/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Zeer goede service. Tijdens de corona crisis konden wij niet langs komen maar kwam het bedrijf naar jou toe. Erg flexibel was het bedrijf toen wij last minute vroegen of de legdatum een week eerder kon. Alles netjes gelegd en goed geregeld. Zeker een aanrader

Barbara van Zomeren

10/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Erg blij met onze nieuwe vloer ! Goed advies en Stile Floors denkt goed mee! Ondanks dat onze ondervloer niet droog was op de afgesproken datum, was het geen probleem om dit een week te verzetten.

Lucas de Vries

07/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Bernadette van de Kamp

06/04/2021

Ja, ik beveel Stile Floors saan

Super blij met onze vloer en trap. Heel mooi gedaan. Uiteindelijk super snel geregeld ook. Maar in de communicatie kunnen jullie zeker nog wat verbeteren. Sneller reageren en het op de hoogte stellen van stappen die ondernomen worden is ook geen overbodige luxe. Al met al heel blij met hoe het is geworden.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 272 reviews.