Home PVC vloeren Donkere PVC vloeren

Donkere PVC vloeren

Ben je op zoek naar een donkere PVC vloer? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres. Dankzij een donkere PVC vloer kun je verschillende sferen in het interieur toepassen. Denk daarbij aan een PVC visgraat in het donker. Combineer deze vloer met robuuste en stoere materialen, zoals leer en staal. Je kunt ook juist kiezen voor een neutrale en lichte uitstraling, waarbij je de donkere PVC vloer combineert met kleuren zoals hout, taupe en wit. Ben je benieuwd naar het assortiment van Stile Floors? Lees dan verder. Op deze pagina vertellen we je er alles over.

Lees verder
Lees meer

Wat is een donkere PVC vloer?

Je kunt een donkere PVC vloer bijna niet onderscheiden van een echte donkere houten vloer. Je profiteert daardoor van de voordelen van PVC, maar ook van het uiterlijk van hout. Een donkere PVC vloer heeft verschillende voordelen. Zo is de vloer verkrijgbaar in verschillende tinten en patronen én kun je het eenvoudig zelf leggen in verschillende ruimtes.

Verschillende varianten

Het voordeel van een donkere PVC vloer is dat je met dit type vloer alle kanten op kunt. Je kunt het namelijk met ontzettend veel kleuren en materialen combineren. Een PVC vloer in het donker hoeft daardoor niet direct grauw of ongezellig te ogen. De kleur die je kiest, heeft namelijk erg veel invloed op de sfeer van de ruimte. Zo kun je er voor kiezen om een donkere PVC vloer te combineren met lichte muren en meubels, waardoor je een groot contrast creëert. Dit zorgt voor een chique uitstraling. Toch op zoek naar iets anders? Bij Stile Floors hebben we ook een breed assortiment aan lichte PVC vloeren.

De voordelen van een donkere PVC vloer

Het grootste voordeel van een donkere PVC vloer is dat je met dit type vloer alle kanten op kunt. Je kunt het namelijk met veel andere kleuren combineren. Daarnaast is een donkere PVC vloer:

  • Brandvertragend;
  • Duurzaam en makkelijk schoon te maken;
  • Flexibel;
  • Licht van gewicht;
  • Makkelijk om te bewerken;
  • Slijtvast;
  • Stootvast.

Donkere kleuren in je interieur

In je woning wil je graag een sfeervolle en stijlvolle sfeer creëren. Dit bereik je heel goed met een donkere PVC vloer. Je past dit toe door de vloer te combineren met andere kleuren of materialen. Denk aan een donkere vloer met een visgraat patroon, Hongaarse punt of juist rechte planken. In de winter gaat dit type vloer hand in hand met sfeervolle meubels en knusse accessoires. Denk aan kaarsen, vloerkleden of kussens. Je creëert hiermee je eigen interieur inclusief sfeer en warmte dankzij de donkere PVC vloer.

Een donkere PVC vloer van Stile Floors

Stile Floors heeft een prachtige collectie samengesteld met verschillende soorten gangbare vloeren. Dit zorgt voor een overzichtelijk aanbod voor jou. Het aanbod is aan de ene kant gebaseerd op de donkere kleurstellingen en aan de andere kant op de huidige trends. Het één sluit het ander niet uit. Juist niet, want een donkere PVC vloer is tijdloos en kun je daardoor in veel verschillende interieurstijlen toepassen.

De kwaliteit van een vloer is bij Stile Floors van groot belang. Al onze producten zijn daarom van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van de producten die we leveren. Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende varianten van de donkere PVC vloer? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Adviesgesprek op maat

We kunnen ons goed voorstellen dat het maken van een keuze bij een uitgebreid aanbod lastig kan zijn. Het kopen van een nieuwe vloer is natuurlijk ook geen alledaagse bezigheid is. Bij Stile Floors komen we daarom graag bij je over de vloer. Tijdens dit gratis adviesgesprek aan huis beantwoorden we al je vragen. Daarnaast helpen we je ook met het kiezen van een donkere PVC vloer die past bij jouw wensen én bij je interieur.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.