Onze services

Wij van Stile Floors vinden het belangrijk om jou te begeleiden en goed te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer en/of traprenovatie. Wij bieden daarom een dienstverlening die zich vooral richt op het voor elkaar krijgen van deze perfecte oplossing. Stap voor stap! Vanaf de oriëntatie tot aan realisatie denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen en verwachting. Ook kunnen wij jouw vloerverwarming organiseren, en zelfs je oude vloer laten verwijderen. Wij komen kosteloos op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Gratis advies thuis

Een nieuwe vloer uitkiezen is niet zomaar iets. Daarom komen wij van Stile Floors graag bij je over de vloer om je verder te helpen bij het maken van deze keuze. Tijdens een gratis adviesgesprek aan huis beantwoorden we al je vragen en helpen we je op weg met het maken van je keuze voor een nieuwe vloer. Zo weten we zeker dat jij nog jarenlang zal genieten van je keuze. Deze persoonlijke service is geheel gratis!

We krijgen vaak terug dat Stile Floors goed meedenkt. Stel, in een bestek wordt een verkeerde combinatie onder- en bovenvloer voorgeschreven. Dat signaleren we niet alleen, we geven meteen een oplossing die we uiteraard ook voor je kunnen waarmaken.

Meer weten over deze service? Ontdek de pagina. Plan direct een gratis adviesgesprek in met één van onze adviseurs en kijk welke vloer bij jou en je woning past.

Vloerverwarming

In steeds meer huizen komen we vloerverwarming tegen. Het is een comfortabele en aantrekkelijke manier om je huis te verwarmen. Een ander bijkomend voordeel van vloerverwarming is dat deze ook goed in combinatie met onze vloeren gebruikt kunnen worden. Dit is de reden dat wij bij Stile Floors je ook op het gebied van vloerverwarming kunnen ontzorgen. Wij regelen het gehele pakket van A tot Z. Zo kan je niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf en aanleg van vloeren, maar ook zeker voor vloerverwarming. Benieuwd naar deze dienst? Ontdek dan hier mer over onze service.

Gratis kleurstalen

Wil jij thuis kijken of het materiaal en de kleur van de vloer die jou aanspreekt overeenkomt met je verwachting? Bij ons kan het!

Met onze kleurstalen krijg je een beter beeld van de verschillende soorten vloeren en krijg je een beeld van de verschillende kleuren voor je nieuwe vloer.

Twijfel je? Neem contact op met onze klantenservice! Zij voorzien je graag van een passend advies of maak een afspraak via onze vrijblijvende en unieke thuisservice.

Legservice

Het strak en duurzaam aanleggen van een vloer is niet zomaar een klusje. Het vergt een vakkundig oog en inzicht. Je kunt ervoor kiezen de vloer zelf te leggen, met behulp van onze leginstructies. Maar je kunt het ook professioneel laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.

Iedereen in ons team heeft een echte passie voor vloeren, van top tot teen. Bevlogen, harde werkers die goed op elkaar zijn ingespeeld. Eersteklas vakwerk afleveren. Soms moeten we improviseren om iets op te lossen. Dat maakt het juist zo leuk!

Neem gerust contact met onze klantenservice op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. De kans is groot dat we er samen uitkomen.

Zakelijk

Stile Floors is er ook voor zakelijke projecten. Is je kantoor, winkel of bedrijfspand toe aan een nieuwe vloer?

Stile Floors werkt alleen met A-merken en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. En wat is de beste keuze voor jouw specifieke project? We kunnen je erover adviseren. Wij hechten waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We kijken zorgvuldig naar ons vloeren aanbod op dit onderwerp, en laten ons PVC afval bijvoorbeeld recyclen tot grondstof voor nieuwe producten.

Benieuwd of we ook een steentje kunnen bijdragen aan jouw project? Of wil je graag meer weten over onze werkwijze of zakelijke projecten? Ontdek dan nu ook Stile Floors Zakelijk.

Traprenovatie met PVC

Aan de slag in je woning? Wellicht is het dan ook tijd om de trap aan te pakken. De trap is in veel woningen meer dan een functioneel element. Vaak is de trap het middelpunt van de hal. Met de traprenovatie van Stile Floors zorgen we ervoor dat deze trap ook écht onderdeel wordt van het (nieuwe) interieur.

Naast vloeren kan je bij ons namelijk ook terecht voor de renovatie van je trap. Met onze traprenovatie service wordt je volledig ontzorgd en toveren wij je trap om.

Meer weten over onze werkwijze of reeds opgeleverde projecten inzien? Ontdek deze dienst op de volgende pagina.

Vraag een scherpe offerte aan

Heb jij al een bepaalde vloer van Stile Floors op het oog? Ontvang dan nu een passende en vrijblijvende offerte op maat. Zo weet je direct waar je aan toe bent, wel zo fijn!

Vul het formulier in op de volgende pagina en wij zorgen dat je snel een heldere offerte van ons ontvangt. Zo heb je inzichtelijk wat de eventuele kosten voor jouw zullen zijn. Daarnaast hebben wij op deze manier nog ruimte om je advies te geven over je situatie. We helpen je namelijk graag bij het maken van de juiste keuze: voor iedere ruimte!

Wat klanten zelf schrijven

Onze score is een 9.7/10 gebaseerd op 1077 reviews.

Marco Kok - Zaandam

21/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Nieuwe vloer uitgezocht op locatie bij mijn thuis Eerste gesprekken waren meteen positief en we hadden er gelijk veel zin in. Planning en organisatie via whattsapp verliep uitstekend en de kunde van de vloerenleggers is uitstekend te noemen . Ook de plinten werden met aandacht en kunde aangebracht . Wij hebben een prachtige visgraad vloer op de Zolder waar we zeer blij mee zijn . Ook na 2 weken is er een naservice die je via whatts app vraagt of alles nog naar wens is , echt top . De volgende vloer word zeker weer een " Stile - floor " .

Paul Dijkstra - Zaandam

21/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Bedrijf was zowel telefonisch als vi

Shandro Vader - Noordbroek

20/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

prima levering, in goed overleg de planning gemaakt, meedenken met "moeilijke" oplossingen.

Berdie Sijmons - Aarle-Rixtel

20/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat een prachtige vloer hebben we dankzij jullie, wat een rust is er hier in huis gekomen, hartstikke bedankt voor de enthousiaste vakbekwame vloerenleggers!

Ruben Verkade - Etten-Leur

18/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

We zijn erg tevreden over de vloer die Stile Floors heeft geleverd en geplaatst. We hebben in Maart 2021 onze vloer besteld voor onze nieuwbouwwoning in Etten-Leur. Derek is bij ons thuis geweest met de stalen die wij hadden aangevraagd maar ook met alternatieven die qua kwaliteit niet onder deden voor het door ons gewenste product maar qua prijs wel. Vervolgens hebben we even geen contact meer gehad maar in November 2022 kregen we het bericht dat onze woning zou worden opgeleverd. Vervolgens met Stile Floors contact gehad en zij hebben ons gevraagd wat onze planning was en wanneer we de vloer geleverd en geplaatst wilden hebben. Dit gebeurde allemaal in wederzijds overleg. Nadat de vloer geleverd was kwam Dave de vloer plaatsen. Dit ging allemaal erg vlot en Dave heeft net werk geleverd. Afval werd netjes meegenomen en de vloer lag er strak in. In de slaapkamer miste nog een stukje vloer omdat er te weinig was geleverd dit is ook netjes opgelost en ook die kamer ligt er nu strak bij. We hebben ook de plinten laten plaatsen en we zijn ook daarmee helemaal ontzorgd. Onze binnendeuren en kozijnen kwamen pas later en het is dan beter om je plinten later te plaatsen ook dit was geen probleem voor Stile Floors. Al met al erg tevreden dus!

Tess Cornelissen - Arnhem

17/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Wat is het enorm fijn dat een bedrijf zo’n top communicatie heeft. Een appje, een mailtje of een belletje, altijd juiste communicatie! Zeer blij met de vloer, leggers en het bedrijf Stile Floors! Iedere ochtend een grote glimlach op ons gezicht met onze prachtige vloer :). Aanrader? DOEN!!

Collin en Simone - Gouda

16/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Esther Rentenaar - Veenendaal

15/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Via social media kwam ik in contact met Stile Floors. Het fijne vond ik dat ze bij ons thuis kwamen met verschillende vloeren. De service was echt super. We hebben meerdere malen de datum van leggen moeten verplaatsen doordat de bouw van ons huis uitliep en daar werd heel flexibel mee omgegaan. Ook het contact is heel fijn. Het is heel persoonlijk en er word snel gereageerd. Het leggen gebeurde ook binnen één dag. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en ik zou Stile Floors zeker aanbevelen!

Bart de Vries

10/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

Ben je op zoek naar een nieuwe (visgraat)vloer? Zoek dan niet verder! De eerste vrijblijvende afspraak was razendsnel gemaakt. Stile Floors komt bij je thuis met diverse kleurenstalen en geeft daarbij goed advies om de juiste keuze te maken. Aan het eind van het gesprek volgt een offerte, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Door onze verbouwing was er slechts 1 week ruimte waarin onze tegelvloer geëgaliseerd en de nieuwe visgraatvloer (Julia greige eiken) gelijmd kon worden. Ook dit wist Stile Floors in te plannen. Na de opdracht werd er op zeer prettige en professionele wijze contact gehouden middels whatsapp, maar ook per telefoon, zodat alles duidelijk was en de verwachtingen waar gemaakt konden worden. Zelfs op de dag voor de levering konden wij de plinten nog vervangen door 1 variant hoger. De mannen die de vloer kwamen egaliseren en lijmen waren vriendelijk, maar vooral vakmannen. Dit geldt ook voor de man die de plinten kwam aanbrengen. Stile Floors team, dank voor de fijne samenwerking en wij kijken terug op een prettig proces en een prachtig resultaat!

Mohammed Zemouri

10/03/2023

Ja, ik beveel Stile Floors aan

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1077 reviews.