Onze services

Wij van Stile Floors vinden het belangrijk om jou te begeleiden en goed te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer en/of traprenovatie. Wij bieden daarom een dienstverlening die zich vooral richt op het voor elkaar krijgen van deze perfecte oplossing. Stap voor stap! Vanaf de oriëntatie tot aan realisatie denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen en verwachting. Ook kunnen wij jouw vloerverwarming organiseren, en zelfs je oude vloer laten verwijderen. Wij komen kosteloos op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Gratis advies bij jou op locatie

Een nieuwe vloer uitkiezen is niet zomaar iets. Daarom komen wij van Stile Floors graag bij je over de vloer om je verder te helpen bij het maken van deze keuze. Tijdens een gratis adviesgesprek aan huis beantwoorden we al je vragen en helpen we je op weg met het maken van je keuze voor een nieuwe vloer. Zo weten we zeker dat jij nog jarenlang zal genieten van je keuze. Deze persoonlijke service is geheel gratis!

We krijgen vaak terug dat Stile Floors goed meedenkt. Stel, in een bestek wordt een verkeerde combinatie onder- en bovenvloer voorgeschreven. Dat signaleren we niet alleen, we geven meteen een oplossing die we uiteraard ook voor je kunnen waarmaken.

Plan direct een gratis adviesgesprek in met één van onze adviseurs en kijk welke vloer bij jou en je woning past.

Vloerverwarming

In steeds meer huizen komen we vloerverwarming tegen. Het is een comfortabele en aantrekkelijke manier om je huis te verwarmen. Een ander bijkomend voordeel van vloerverwarming is dat deze ook goed in combinatie met onze vloeren gebruikt kunnen worden. Dit is de reden dat wij bij Stile Floors je ook op het gebied van vloerverwarming kunnen ontzorgen. Wij regelen het gehele pakket van A tot Z. Zo kan je niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf en aanleg van vloeren, maar ook zeker voor vloerverwarming.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Ontdek dan meer over onze service.

Gratis kleurstalen

Wil jij thuis bekijken of het materiaal en de kleur van de vloer die jou aanspreekt, overeenkomt met je verwachting? Bij ons kan het!

Met onze gratis kleurstalen krijg je een beter beeld van de verschillende soorten vloeren en krijg je een beeld van de verschillende kleuren voor je nieuwe vloer.

Twijfel je? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij voorzien je graag van een passend advies of kunnen een gratis en vrijblijvend thuisadvies voor je inplannen.

Legservice

Het strak en duurzaam aanleggen van een vloer is niet zomaar een klusje. Het vergt een vakkundig oog en inzicht. Je kunt ervoor kiezen de vloer zelf te leggen, met behulp van onze leginstructies. Maar je kunt het ook professioneel laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.

Iedereen in ons team heeft een echte passie voor vloeren, van top tot teen. Bevlogen, harde werkers die goed op elkaar zijn ingespeeld. Eersteklas vakwerk afleveren. Soms moeten we improviseren om iets op te lossen. Dat maakt het juist zo leuk!

Wil je gebruik maken van onze legservice? Dat kan! We bespreken graag de mogelijkheden met je. De kans is groot dat we er samen uitkomen.

Projectstoffering

Stile Floors is er ook voor zakelijke projecten. Is je kantoor, winkel of bedrijfspand toe aan een nieuwe vloer?

Stile Floors werkt alleen met A-merken en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. En wat is de beste keuze voor jouw specifieke project? We kunnen je erover adviseren. Wij hechten waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We kijken zorgvuldig naar ons vloeren aanbod op dit onderwerp, en laten ons PVC afval bijvoorbeeld recyclen tot grondstof voor nieuwe producten.

Benieuwd of we ook een bijdrage kunnen leveren aan jouw project? En wil je graag meer weten over onze werkwijze of zakelijke projecten? Ontdek dan nu ook Stile Floors Zakelijk.

Traprenovatie met PVC

Aan de slag in je woning? Wellicht is het dan ook tijd om de trap aan te pakken. De trap is in veel woningen meer dan een functioneel element. Vaak is de trap het middelpunt van de hal. Met de traprenovatie van Stile Floors zorgen we ervoor dat deze trap ook écht onderdeel wordt van het (nieuwe) interieur.

Naast vloeren kan je bij ons namelijk ook terecht voor de renovatie van je trap. Met onze traprenovatie service word je volledig ontzorgd en toveren wij je trap om tot een echte blikvanger.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van traprenovatie? We voorzien je graag van meer informatie of advies. Ook voor een traprenovatie komen we graag bij je over de vloer.

Vraag een scherpe offerte aan

Heb jij al een bepaalde vloer van Stile Floors op het oog? We begrijpen dat budget belangrijk is en streven ernaar om jou de beste prijs te geven voor jouw situatie.

Het uitkiezen van een nieuwe vloer verdient de juiste aandacht, aandacht die wij graag geven. De offerte zal een vrij realistische indicatie zijn, maar wel met de kanttekening dat geen klus hetzelfde is en we graag een offerte volledig op maat maken. Met een offerte op maat kunnen we altijd een gegarandeerd scherpe prijs bieden, wel zo eerlijk! Verrassingen achteraf voorkomen we graag.

Vul het formulier in en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 24 uur een indicatieve offerte van ons ontvangt.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1773 reviews.