Grijs laminaat

Ben je op zoek naar een grijs laminaat? Bij Stile Floors hebben we grijs laminaat en dat wordt de laatste jaren steeds populairder. Deze laminaat vloer ziet er levendig uit en kent een natuurlijke kleur. Wij adviseren je graag veder over welke grijze laminaat vloer bij jou interieur past.

Grijs laminaat lijkt in gedachten soms erg saai. Maar tegenwoordig is dit een graag geziene kleur in huis! Van donkergrijs tot lichtgrijs, van vloer tot muur en meubels, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om in huis te spelen met grijs. Een grijze laminaat vloer is erg mooi, de modieuze kleur is makkelijk te combineren en geeft uw woningen een ruimte uitstraling.

Een grijze laminaat vloer

Grijs is één van de meeste veelzijdige kleuren. Een grijze laminaat vloer kun je heel mooi met andere kleuren en materialen combineren. Een grijze laminaat vloer hoeft niet per se saai te zijn. Welke sfeer je wilt, hangt onder andere af van de gebruikte tint grijs. Een lichte tint grijs kan natuurlijk voor een hele andere sfeer zorgen dan een donkere tint grijs. Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om verschillende tinten grijs te combineren.

Past een grijze laminaat vloer bij mijn interieur?

Wil jij ook een eigentijdse look aan je interieur geven? Een nieuwe vloer uitzoeken betekent een vernieuwing van je interieur. Heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Onze stylisten kunnen jou een compleet interieuradvies aanbieden. Aan de hand van een vrijblijvende design date gaan ze voor je aan de slag en bieden ze jou een totaalplaatje, zodat jij uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat.

Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies of plannen een gratis adviesafspraak met een adviseur die gratis naar je toekomt.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.