Over de floor bij

Stephanie

Over de floor bij… Stephanie van @huisjevansteph

In deze blog mogen we binnenkijken bij Stephanie en haar gezin in Tilburg. Dit huis was volgens haar de perfecte plek was om opnieuw gelukkig te worden. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

Femke Meines

Over de floor bij… Femke van @femke.meines

Een tijdje geleden kwamen we over de vloer bij Femke Meines. Samen met haar vriend kocht ze haar ouderlijk huis. Het moest dan ook van haar ouderlijk huis, omgetoverd worden in hún huis. Benieuwd welke keuzes ze heeft gemaakt? Kijk dan snel verder!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al van kleins af aan begon Sam met het samenstellen van kleuren voor haar slaapkamertje. Hierdoor ontwikkelde Sam al snel haar liefde voor interieur. Benieuwd hoe haar woning eruit ziet? Bekijk dan deze blog!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar passie voor interieur ontstond toen ze hun eerste huis kochten in 2004. Monique vindt het heerlijk om te rommelen en te veranderen in huis. Benieuwd naar haar interieur? Lees dan deze blog!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen met haar gezin woont ze in een jaren 70 woning. Deze hebben ze middels een verbouwing helemaal naar eigen smaak kunnen maken. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

Iris

Over de floor bij… Iris van @iris.1989

In deze blog waren we over de floor in het mooie Sneek bij Iris en haar gezin. Iris is werkzaam in een andere branche, maar daarnaast veel bezig met interieur. Ben je benieuwd naar haar interieur en de vloer die wij hebben mogen leggen? Lees dan snel verder!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

binnenkijken bij Nicole

Over de floor bij… Nicole van @wonenindemeent

Na jaren in de hotelwereld te hebben gewerkt, is Nicole per toeval in de makelaardij terecht gekomen. Al toen ze jong was vond ze het geweldig om hele dagen De Sims te spelen. Woningen bouwen en inrichten was toen al een hobby. Benieuwd hoe haar eigen woning er nu uitziet? Kijk snel verder!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1652 reviews.