Over de floor bij… Nicole van @wonenindemeent

In deze blog mogen we binnenkijken bij Nicole en haar gezin. Een tijdje geleden mochten we daar voor de tweede keer over de vloer komen. Gelukkig waren ze zo tevreden over onze service en kwaliteit, dat wij voor de tweede keer dit proces aan mochten gaan. Deze keer niet in hetzelfde huis, maar in hun nieuwbouwwoning! In de oude woning lag dus al een PVC visgraat van ons. De tint en structuur van de nieuwe vloer mocht in de nieuwe woning iets anders zijn. Dus zijn we weer opnieuw met onze kleurstalen over de vloer gekomen.

Woningen bouwen en inrichten als hobby

Nicole woont samen met haar man Lesley en dochtertje Liv van 1,5 in Numansdorp. Na jaren in de hotelwereld te hebben gewerkt, is ze per toeval in de makelaardij terecht gekomen. Al toen ze jong was vond ze het geweldig om hele dagen De Sims te spelen. Woningen bouwen en inrichten was toen al een hobby. Het spel zelf was haar niet boeiend genoeg, ze wilde liever het echte werk doen. Met haar beste vriendin liep ze als tiener regelmatig een rondje door de IKEA. Samen fantaseerden ze hoe hun huis er later uit moest gaan zien. Op Funda speuren was en is ook nog steeds een hobby. Zoeken naar woningen met een mooi interieur om inspiratie op te doen, maar ook uit nieuwsgierigheid.

Vorderingen delen van hun nieuwbouwwoning

Nicole is opgegroeid in Duiven, ongeveer 1,5 uur rijden van waar ze nu woont. Haar familie woont daar nog en haar oma woonde in Apeldoorn. Om iedereen op de hoogte te houden van de nieuwste vorderingen van hun nieuwbouwwoning, besloot Nicole een nieuw Instagram-profiel aan te maken. In de tussentijd heeft ze veel kennis opgedaan en leuke contacten gemaakt. Het is een beetje haar fotoalbum en dagboek geworden en ze vindt het super leuk om ermee bezig te zijn!

Enthousiast over ons concept

Zo is ze in 2020 ook via Instagram bij ons terecht gekomen. Het jaar dat we zijn gestart met Stile Floors. Nicole werd erg enthousiast van ons concept: de mogelijkheid om kleurstalen in eigen woning te bekijken en de all-in prijs. Allereerst heeft ze via de website kleurstalen opgevraagd. Hieruit was al een keuze gemaakt, maar onze Thijs-Jan heeft destijds uiteindelijk de keuze met een advies aan huis kunnen bevestigen. Er bestond nog wel twijfel tussen stroken of visgraat én over de trapbekleding. Een tweede adviesgesprek heeft knopen doorgehakt. Later zag Nicole op onze Instagram een nieuwe vloer voorbij komen: de Julia. Dit is onze meest rustige vloer uit de collectie en na het opvragen van een staal is Nicole toch nog geswitcht. Ze koos voor de Julia beige eiken PVC visgraat vloer. Deze paste precies bij wat ze voor ogen hadden!

Egaliseren, leggen en plinten

Het egaliseren en leggen is opnieuw aan ons overgelaten. Ook de plinten mochten wij verzorgen. Er is een twijfel geweest tussen zwarte of witte plinten, maar uiteindelijk is de keuze toch op wit gevallen. Misschien wil Nicole de plinten nog in de kleur van de muur schilderen, maar tot nu toe stelt ze deze klus nog even uit tot de winter.

Review

“Wij zijn erg tevreden over Stile Floors. Het adviesgesprek met de kleurstalen bij ons thuis, de (snelle) communicatie via zowel e-mail, Instagram als WhatsApp, maar ook de nazorg. Jullie zijn in korte tijd veel gegroeid als bedrijf, maar daar merk je als klant niet veel van! We zijn ontzettend blij met onze vloer en het is precies de kleur waar wij op hoopten. Ook de trapbekleding is erg mooi. De meest gestelde vraag in mijn DM is toch wel waar de vloer vandaan komt!”

Ben jij, net als de familie van Nicole, ook benieuwd naar de nieuwste vorderingen? Volg Nicole en haar gezin dan zeker op Instagram!

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.