Over de floor bij… Nicole van @wonenindemeent

In deze blog mogen we binnenkijken bij Nicole en haar gezin. Een tijdje geleden mochten we daar voor de tweede keer over de vloer komen. Gelukkig waren ze zo tevreden over onze service en kwaliteit, dat wij voor de tweede keer dit proces aan mochten gaan. Deze keer niet in hetzelfde huis, maar in hun nieuwbouwwoning! In de oude woning lag dus al een PVC visgraat van ons. De tint en structuur van de nieuwe vloer mocht in de nieuwe woning iets anders zijn. Dus zijn we weer opnieuw met onze kleurstalen over de vloer gekomen.

Woningen bouwen en inrichten als hobby

Nicole woont samen met haar man Lesley en dochtertje Liv van 1,5 in Numansdorp. Na jaren in de hotelwereld te hebben gewerkt, is ze bij toeval in de makelaardij terechtgekomen. Al toen ze jong was vond ze het geweldig om hele dagen De Sims te spelen. Woningen bouwen en inrichten was toen al een hobby. Het spel zelf was haar niet boeiend genoeg, ze wilde liever het echte werk doen. Met haar beste vriendin liep ze als tiener regelmatig een rondje door de IKEA. Samen fantaseerden ze hoe hun huis er later uit moest gaan zien. Op Funda speuren was en is ook nog steeds een hobby. Zoeken naar woningen met een mooi interieur om inspiratie op te doen, maar ook uit nieuwsgierigheid.

binnenkijken bij nicole

Op zoek naar een PVC visgraatvloer?

Ontdek ons uitgebreide assortiment!

Bekijk PVC visgraatvloeren

Vorderingen delen van hun nieuwbouwwoning

Nicole is opgegroeid in Duiven, ongeveer 1,5 uur rijden van waar ze nu woont. Haar familie woont daar nog en haar oma woonde in Apeldoorn. Om iedereen op de hoogte te houden van de nieuwste vorderingen van hun nieuwbouwwoning, besloot Nicole een nieuw Instagram-profiel aan te maken. In de tussentijd heeft ze veel kennis opgedaan en leuke contacten gemaakt. Het is een beetje haar fotoalbum en dagboek geworden en ze vindt het super leuk om ermee bezig te zijn!

Dryback PVC visgraat Julia beige eiken
Dryback PVC visgraat Julia beige eiken

Enthousiast over ons concept

Zo is ze in 2020 ook via Instagram bij ons terechtgekomen. Het jaar dat we zijn gestart met Stile Floors. Nicole werd erg enthousiast van ons concept: de mogelijkheid om kleurstalen in eigen woning te bekijken en de all-in prijs. Allereerst heeft ze via de website kleurstalen opgevraagd. Hieruit was al een keuze gemaakt, maar onze Thijs-Jan heeft destijds uiteindelijk de keuze met een advies aan huis kunnen bevestigen. Er bestond nog wel twijfel tussen stroken of visgraat én over de trapbekleding. Een tweede adviesgesprek heeft knopen doorgehakt. Later zag Nicole op onze Instagram een nieuwe vloer voorbij komen: de Julia. Dit is onze meest rustige vloer uit de collectie en na het opvragen van een staal is Nicole toch nog geswitcht. Ze koos voor de Julia beige eiken PVC visgraat vloer. Deze paste precies bij wat ze voor ogen hadden!

Egaliseren, leggen en plinten

Het egaliseren en leggen is opnieuw aan ons overgelaten. Ook de plinten mochten wij verzorgen. Er is een twijfel geweest tussen zwarte of witte plinten, maar uiteindelijk is de keuze toch op wit gevallen. Misschien wil Nicole de plinten nog in de kleur van de muur schilderen, maar tot nu toe stelt ze deze klus nog even uit tot de winter.

Dryback PVC visgraat Julia beige eiken
Dryback PVC visgraat Julia beige eiken

Review

“Wij zijn erg tevreden over Stile Floors. Het adviesgesprek met de kleurstalen bij ons thuis, de (snelle) communicatie via zowel e-mail, Instagram als WhatsApp, maar ook de nazorg. Jullie zijn in korte tijd veel gegroeid als bedrijf, maar daar merk je als klant niet veel van! We zijn ontzettend blij met onze vloer en het is precies de kleur waar wij op hoopten. Ook de trapbekleding is erg mooi. De meest gestelde vraag in mijn DM is toch wel waar de vloer vandaan komt!”

Ben jij, net als de familie van Nicole, ook benieuwd naar de nieuwste vorderingen? Volg Nicole en haar gezin dan zeker op Instagram!

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

Femke Meines

Over de floor bij… Femke van @femke.meines

Een tijdje geleden kwamen we over de vloer bij Femke Meines. Samen met haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

akoestiek verbeteren

Hoe verbeter je de akoestiek in huis?

Heb je een ruimte die gevoelig is voor een slechte akoestiek? Harde en kale…

Minder dan 1 minuut leestijd

Vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming

Ontdek de voordelen van vloerverwarming en geschikte vloeren voor een warm en comfortabel huis.…

Minder dan 1 minuut leestijd

betonlook kantoorvloer

Wat is de beste kantoorvloer?

Ben je op zoek naar de beste vloer voor je kantoorpand? Best een uitdaging…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC visgraat vloer appartement

Hoe zorgt een PVC vloer voor minder geluidsoverlast in je flat of appartement?

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC in Hongaarse punt bij Meral

Over de floor bij… Meral van @mella.interior

In deze blog waren we over de floor in Almere bij Meral en haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

Core beige eiken PVC visgraat

7 tips voor het kiezen van een vloer voor jouw nieuwbouwwoning

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Het kiezen van de juiste vloer kan best…

Minder dan 1 minuut leestijd

eiken wandpanelen achter tv

Welke vloeren zijn er allemaal?

Met zoveel verschillende vloersoorten beschikbaar, kan het kiezen van de juiste vloer best een…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1698 reviews.