Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Samen met haar man Lesley en hun dochter Isabel Chloé van vier wonen ze in het mooie Dordrecht. Daarnaast hebben ze ook nog een paar viervoetertjes over de vloer lopen: twee poezen genaamd Luna en Fay en hun kleine hondje Nena. Een gezellige drukke boel dus! Sam werkt als administratief medewerkster bij een Kozijnenspecialist. Al van kleins af aan begon ze met het samenstellen van kleuren voor haar slaapkamertje. Om de zoveel tijd mocht ze dit veranderen en zelf bepalen van haar ouders. Hierdoor ontwikkelde Sam al snel haar liefde voor interieur. Ze kon dan ook niet wachten om op zichzelf te gaan wonen. Toen het moment eindelijk daar was, ging ze dus helemaal los! Naar eigen zeggen heeft Sam enorm veel geluk met haar man Lesley. Hij keurt namelijk alles goed en omdat Sam er zo gek op is, laat hij haar graag lekker haar ding doen.

Geen onnodig werk met de all-in service

In 2021 kochten Sam en Lesley hun tweede woning. Ze wilden dit graag helemaal naar eigen smaak inrichten. Tijdens het zoeken naar inspiratie, kwam Sam via Instagram bij ons terecht. Ze was op zoek naar een lichte vloer met een all-in service omdat ze het liefst alles uit handen wilde geven. Met onze grote kleurstalen zijn wij bij Sam en Lesley langsgegaan voor een gratis advies aan huis. “Het was prettig dat jullie met grote kleurstalen aan huis kwamen en daarnaast was de verkoper ontzettend vriendelijk. Het was geen verkooppraatje, maar duidelijke communicatie. Hier kregen wij een goed gevoel bij!” zegt Sam. 

Alles uit handen kunnen geven

Een pré was dat ze geen krakende vloer wilden vanwege de katten en hun hondje. Omdat visgraat een grote trend begon te worden, viel hun keuze daarop. Ze kozen voor de Visgraat XL Sophia beige eiken PVC.. Daarnaast was vloerverwarming een grote wens, dus ook dit hebben wij mogen realiseren. “Wij hebben zelf twee linkerhanden, dus het was heel fijn dat Stile Floors ons volledig heeft kunnen voorzien!” aldus Sam. Enkel de oude vloer is door henzelf verwijderd. Hierna hebben onze vakmensen de vloerverwarming, het egaliseren en het leggen van de vloer gerealiseerd. “Dit is echt top gedaan!”

Hoge witte plinten als een stijlvolle afwerking

Voor de afwerking kozen Sam en Lesley voor hoge witte plinten. Ook deze hebben ze door ons laten plaatsen. “Helaas had ik ze verkeerd ingeschat qua hoogte. Maar na een kort belletje konden wij deze gelukkig nog snel omruilen en heb ik toch voor iets lagere plinten gekozen!” aldus Sam. Achteraf twijfelt Sam nog weleens of zwarte plinten niet mooier geweest zouden zijn. Naar eigen zeggen wordt ze namelijk voortdurend geïnspireerd door onze Instagram posts. Dit vinden wij natuurlijk erg leuk om te horen! Gelukkig vindt Sam uiteindelijk dat witte plinten de woonkamer toch wat ruimtelijker doen laten lijken.

Geweldige service en makkelijk bereikbaar

Sam en Lesley hebben de ervaring met Stile Floors als heel prettig ervaren. “Mochten wij in de toekomst verhuizen, dan zal ik absoluut weer voor Stile Floors kiezen! Waarom? Omdat niets te gek is en ik een enorme twijfelkont ben. Daarnaast ben ik pietje precies, maar deze vakmensen waren enorm geduldig en professioneel. Dit gaf mij veel rust, waardoor ik alles makkelijker uit handen heb kunnen geven. Toen de vloer werd gelegd en ik de lichtinval zag in onze nieuwe woning, was ik zó ontzettend blij. Ik ben een echte interieurliefhebber en dit was de basis van een heel mooi totaalplaatje! Iedereen bij Stile Floors was vriendelijk en makkelijk bereikbaar. Ik kon alles vragen, niks was te gek. Een appje, belletje of mailtje werd zeer snel op gereageerd. Heel prettig, zeker wanneer je midden in een verbouwing zit!” aldus Sam. 

Heb je ook twee linkerhanden of zit er een verbouwing aan te komen? Bekijk dan eens onze services. Kom je er niet uit welke vloer het mooist tot zijn recht komt in jouw woning? Bestel dan onze gratis kleurstalen óf kies voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan huis! Één van onze adviseurs komt graag bij je langs. 

Voor meer inspiratie kun je Sam volgen op haar Instagram! Hier deelt ze graag foto’s van haar interieur en haar prachtige dochter Isabel Chloé.

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.