Over de floor bij Britt van @gelukvanbritt

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Britt. Ze is 29 jaar oud en woont samen met Robert en hun zoontje Noah van 4 jaar in Sprang Capelle. Daarnaast loopt er ook nog een vrolijke viervoeter over de vloer, genaamd Jack. Haar passie voor interieur heeft ze goed kunnen benutten in deze woning. Ze hebben namelijk de volledige benedenverdieping verbouwd én opnieuw ingedeeld. Daarnaast is Britt fulltime werkzaam bij een woonwinkel, waardoor ze perfect op de hoogte blijft van de huidige woontrends!

Een vloer is de basis

Via social media kwam Britt bij ons terecht. Na het zien van de foto’s dacht ze direct: Dit wil ik! De wensen voor een nieuwe vloer waren vrij duidelijk: Britt en Robert wilden graag een licht eiken vloer. In hun ogen de perfecte basis om overal mee te kunnen matchen. Er bestond nog enige twijfel tussen een rechte plank of visgraat, maar uiteindelijk hebben ze toch voor visgraat gekozen. “Tot op de dag van vandaag één van de beste keuzes!” aldus Britt.

Online kleurstalen en advies aan huis

De wensen van Britt en Robert waren duidelijk. Daarom konden ze ook gericht onze gratis kleurstalen online bestellen. Deze ontvingen ze netjes in de brievenbus. “Dit was echt top!” zegt Britt. Vervolgens maakten ze een afspraak bij hun thuis. Tijdens dit adviesgesprek op maat kwam één van onze adviseurs langs, voorzien van een bus met grote kleurstalen. Dit heeft echt hun keuze kunnen bevestigen volgens Britt. Want zo’n grote kleurstaal geeft toch een vollediger beeld. Uiteindelijk kozen zij voor de Sophia licht eiken PVC visgraat.

Egaliseren en leggen

Na een tijdje was het eindelijk zover: het leggen van de vloer! Het egaliseren en leggen is volledig aan ons overgedragen. Het was nog eventjes spannend of het allemaal ging lukken, aangezien het beton niet helemaal vlak bleek te zijn. “Gelukkig hebben jullie mannen topwerk geleverd door het perfect te egaliseren. Er was iets meer nodig dan normaal, maar het eindresultaat is echt top!” aldus Britt. Daarnaast is er gekozen voor nieuwe plinten in een witte kleur. De aannemer heeft deze uiteindelijk bevestigd.

Contact in een informele sfeer

Via WhatsApp heeft Britt redelijk veel contact met ons gehad, gewoon makkelijk aan de keukentafel in een informele sfeer. Dit heeft Britt als erg prettig ervaren. “Het eindresultaat is nog mooier dan ik in gedachten had. Eindelijk is het een echt huis geworden! De service van Stile Floors is fantastisch. Onze ervaring is echt top en ik zou het iedereen aanraden!”

Wil je meer zien van het prachtige interieur van Britt en haar kroost? Volg haar dan ook zeker op Instagram!

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.