Over de floor bij… Iris van @iris.1989

Onlangs mochten wij over de vloer komen bij Iris en haar gezin. Samen met haar man en hun twee dochters wonen zij in Sneek. Iris is werkzaam als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts bij een arbodienst. In haar vrije tijd is ze graag met interieur bezig: dit varieert van interieuradviezen tot het schieten van interieurfoto’s. 

Een PVC vloer met een natuurlijke uitstraling

Iris en Rienk waren op zoek naar een PVC vloer met een natuurlijke uitstraling. Het moest onderhoudsvrij zijn en qua kleur passen bij hun interieurwensen. Verder moest de vloer met twee kleine meiden ook tegen een stootje kunnen. In oktober 2022 zijn Iris en haar gezin verhuisd naar een woning waar ze vloerverwarming hebben kunnen realiseren. De bestaande eikenhouten vloer was hier niet geschikt voor. PVC voldoet aan al deze eisen, dus gingen Iris en Rienk gericht op zoek!

Advies aan huis

Omdat er veel tijd zat tussen de aankoop en de overdracht, konden ze rustig inspiratie opdoen. Steeds vaker kwamen ze Stile Floors tegen op social media. Na het bestellen van een aantal gratis kleurstalen werden ze nog enthousiaster. Vervolgens hebben Iris en Rienk een gratis adviesgesprek aangevraagd. Op deze manier konden zij verschillende vloeren op grote stalen bekijken. En dat gewoon bij hun thuis. “We hebben tijdens dit gesprek een goed en vakkundig advies gekregen. Voor ons doorslaggevend om te kiezen voor Stile Floors. Ieder contact verliep prettig en behulpzaam!” Aldus Iris. Uiteindelijk kozen Iris en Rienk voor onze Julia warm eiken PVC Visgraat XL

Aan alle wensen voldoen

Daarnaast hebben Iris en Rienk advies gekregen over de ondervloer. Er werd naar eigen zeggen goed meegedacht toen bleek dat de vloerverwarming niet gefreesd kon worden en er een nieuwe dekvloer moest komen. Toen de verbouwing en verhuizing eenmaal achter de rug waren, kon de vloer eindelijk vlot én vakkundig gelegd worden. “We waren toen al super blij met het resultaat!” aldus Iris. Een paar dagen later werden de plinten geplaatst. Ze kozen voor hoge plinten in de kleur RAL 9010. “We krijgen nog steeds veel leuke reacties op de vloer en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Een vloer die volledig aan onze wensen voldoet!” 

Wil je weten of wij een vloer hebben die aan al jouw wensen voldoet? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan! Wij komen graag bij jou over de vloer. Zo kunnen we rustig samen kijken welke vloer er het beste bij jouw ruimte past. 

Meer zien van Iris en haar gezin? Volg haar dan ook zeker op Instagram

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.