Over de floor bij Tanja Jess

Dit jaar zijn we druk bezig geweest met het leggen van een prachtige nieuwe vloer voor het vakantiehuisje van Tanja Jess. Tanja is actrice en bekend van rollen in onder andere GTST, Bon Bini Beach, Bloedverwanten en Gewoon vrienden. Daarnaast presenteerde Tanja Jess Temptation Island en de RTL Breakfastclub. Tanja is getrouwd met zanger en acteur Charly Luske. Samen hebben ze twee kinderen. In deze blog nemen we je mee over de floor bij het vakantiehuisje van Tanja Jess.

Plak of klik PVC?

Vooraf zijn we bij het vakantiehuisje van Tanja langs geweest, zodat Tanja uit verschillende kleurstalen een vloer kon kiezen. Daarnaast hebben we gekeken of er plak- of klik PVC gelegd moest wonen in het chalet. Dit is namelijk afhankelijk van je ondervloer. Over de verschillen tussen klik- en plak PVC schreven we laatst al een blog. Tanja: ‘Stile Floors komt bij je thuis en kan de situatie goed bekijken. Daarnaast brengen ze direct een heel assortiment aan kleurstalen mee. Hierdoor zie je meteen hoe de vloer bij je staat. Dat vind ik persoonlijk super handig!’

 

Let’s go: oude vloer eruit

Voordat we langskwamen om de nieuwe vloer te leggen, heeft Tanja eerst samen met haar kids de oude vloer eruit gehaald. Ze was toe aan een nieuwe vloer, omdat de huidige vloer wat vochtschade had en behoorlijk gedateerd en donker was. Tanja vertelt over haar oude vloer: ‘Ik hou niet van dat glimmende laminaat. Dat ziet er zo nep uit.’ Dankzij het harde werk van Tanja en haar kinderen, konden wij daarna beginnen met het leggen van de nieuwe vloer.

 

 

Vivian Beige Eiken PVC

Tanja heeft gekozen voor de PVC vloer Vivian Beige Eiken. Deze levendige PVC visgraat vloer kenmerkt zich door de details. Hierdoor is de vloer nauwelijks te onderscheiden van echt hout. De matte vloer heeft sublieme knoesten in de planken. Voordat we de vloer hebben gelegd, hebben we eerst de ondervloer geëgaliseerd. Daarnaast hebben we deze vloer in de vakantiewoning van Tanja gecombineerd met mat zwarte plinten. Leuk om te weten: deze vloer is door het hele chalet gelegd, zonder drempels. Hierdoor loopt de vloer strak door het hele vakantiehuisje.

 

Het resultaat

Tanja is ontzettend blij met het resultaat: ‘Wat een verschil hè! Deze vloer geeft zoveel warmte en licht in de woning. Ik vind het top dat hij bijna niet van echt eiken te onderscheiden is, maar wel tegen modderpoten en natte kids kan!’ Ook wij vinden dat het resultaat er mag zijn: een strakke vloer die goed tot zijn recht komt én voldoet aan de wensen van Tanja.

 

Ook toe aan een nieuwe vloer?

Ben je ook toe aan een nieuwe vloer? Vraag dan een gratis adviesgesprek op maat. We komen dan gratis en vrijblijvend op locatie langs, om je alle mogelijkheden te laten zien. Ben je benieuwd naar eerdere resultaten? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag!

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.