Over de floor bij… Stephanie van @huisjevansteph

In deze blog mogen we binnenkijken bij Stephanie en haar gezin in Tilburg. In juni 2023 kreeg ze de sleutel van haar nieuwe huisje en heeft ze samen met haar twee zoontjes een frisse start gemaakt. Naar eigen zeggen heeft ze ontzettend veel geluk gehad dat ze deze woning heeft kunnen kopen. Ze wist zeker dat dit huis de perfecte plek was om opnieuw gelukkig te worden. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder!

Van een huis naar een thuis

Gelukkig was er geen grote verbouwing nodig, maar cosmetisch gezien heeft Stephanie alles naar eigen smaak gemaakt. Met een beperkt budget, een dosis creativiteit en veel doorzettingsvermogen heeft ze dit huis kunnen omtoveren naar een thuis. Er was altijd al een grote passie voor interieurontwerp en alles is dan ook tot in de puntjes verzorgd. Het samenstellen van het perfecte kleurenpalet tot het creëren van gezellige hoekjes. Dit huis weerspiegelt compleet haar persoonlijkheid en eigen stijl. Door dit nieuwe hoofdstuk heeft Stephanie eindelijk de kans gekregen om haar interieurdromen waar te maken.

De wens voor een visgraatvloer

Een visgraatvloer was altijd al een grote wens. Toen Stephanie dan ook haar eigen huisje mocht inrichten, was het meteen duidelijk dat deze er moest komen. De vloer moest licht van kleur zijn maar niet te warm. Het was namelijk een vereiste dat de vloer zou matchen met haar keuken. Deze kreeg namelijk een gouden (messing) kleur door middel van wrappen. Al snel viel haar keuze op PVC omdat dit een onderhoudsvriendelijk materiaal is. Dit vond Stephanie erg belangrijk met haar twee kinderen.

 

Binnenkijken bij Stephanie

Advies aan huis

Stephanie heeft ons via Instagram gevonden. Ze was al bij meerdere vloerenzaken in Tilburg geweest, maar nergens hadden ze de vloer waar ze van droomde. Daarom besloot ze bij ons een gratis adviesgesprek aan huis in te plannen. De nieuwe sleutel was destijds nog niet in haar bezit, maar op haar oude adres kon ze alvast een keuze maken. Zo kon de vloer meteen na de overdracht gelegd worden, waardoor alles vlot verliep. Wel zo fijn tijdens een verhuizing!

woonkamer Stephanie visgraat PVC vloer
zithoekje Stephanie PVC vloer

De keuze om uit te besteden

Het leggen van de vloer heeft Stephanie aan ons uitbesteed. In haar nieuwe woning was er een laminaatvloer over een tegelvloer heen gelegd. Deze is eerst door haarzelf verwijderd, waarna wij de vloer geëgaliseerd hebben. Vervolgens hebben we de Julia greige eiken PVC Visgraat XL gelegd. Daarnaast heeft Stephanie gekozen voor hoge witte plinten. De bestaande plinten verwijderen was een flinke klus, want de bestaande plinten bleken over andere plinten heen geplaatst te zijn. De onderste plinten waren heel lastig te verwijderen, waardoor de hele muur beschadigd raakte. “Gelukkig heeft de vakman ons ontzettend geholpen alles te herstellen. Dit koste hem extra tijd, maar hij heeft alles supermooi opgelost!” aldus Stephanie.

Stephanies ervaring met Stile Floors

“Het team van vakmensen was niet alleen professioneel, maar ook uiterst vriendelijk. Ik ben echt heel blij dat ik voor Stile Floors heb gekozen. Van het eerste contact tot de laatste afwerking was de service geweldig. Ze luisterden ook aandachtig naar mijn wensen.

Wat betreft het vakmanschap ben ik erg te spreken over de kwaliteit van het werk. De vloeren werden met zorg gelegd en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. De vloeren zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Dit is een enorme geruststelling voor de toekomst. Het hele proces verliep verrassend soepel en efficiënt. Deadlines werden gerespecteerd en ik had geen verrassingen op mijn factuur.

keuken Stephanie met PVC vloer
eethoek met visgraatvloer

Interesse in deze vloer?

We komen graag gratis en vrijblijvend bij je over de vloer voor een passend advies!

Plan een gratis thuisadvies

Onze diensten

Wil jij ook van je huis een thuis maken? Dan is je vloer de basis. Vraag gemakkelijk een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. We komen graag bij je over de vloer met onze grote kleurstalen. Ook als je vragen hebt staat onze klantenservice graag voor je klaar. Wil je meer zien van Stephanie en haar interieur? Volg haar dan ook zeker op Instagram.

Leuk weetje: Naar aanleiding van deze blog heeft Stephanie naast haar gewone account, ook een interieuraccount aangemaakt op Instagram. Superleuk om haar daar te volgen, want ze deelt daar onder andere prachtige inspiratiefoto’s van haar mooie vloer!

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

Femke Meines

Over de floor bij… Femke van @femke.meines

Een tijdje geleden kwamen we over de vloer bij Femke Meines. Samen met haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

legrichting vloer

Wat is de beste legrichting voor een vloer?

Ooit weleens nagedacht over een nieuwe vloer en in welke richting je deze dan…

Minder dan 1 minuut leestijd

akoestiek verbeteren

Hoe verbeter je de akoestiek in huis?

Heb je een ruimte die gevoelig is voor een slechte akoestiek? Harde en kale…

Minder dan 1 minuut leestijd

betonlook kantoorvloer

Wat is de beste kantoorvloer?

Ben je op zoek naar de beste vloer voor je kantoorpand? Best een uitdaging…

Minder dan 1 minuut leestijd

eiken wandpanelen achter tv

Welke vloeren zijn er allemaal?

Met zoveel verschillende vloersoorten beschikbaar, kan het kiezen van de juiste vloer best een…

Minder dan 1 minuut leestijd

Dryback PVC visgraat Julia beige eiken

Een PVC vloer: is dat veilig?

In het algemeen dagblad verscheen er begin december 2023 een artikel over de gezondheidsrisico’s…

Minder dan 1 minuut leestijd

Vivian beige eiken XL

Tips voor een duurzame vloer in je woning

Van hout tot tegels en van laminaat tot PVC, elke vloersoort heeft zijn eigen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC Visgraat vloer Sophia licht eiken | Stile Floors

Eerst de vloer of eerst de keuken plaatsen?

Heb je net een nieuwbouwwoning gekocht of wil je gaan verbouwen? Dan vraag je…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1680 reviews.