PVC visgraat

Eiken PVC

Een eiken PVC vloer geeft je interieur een warme en natuurlijk sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. In vergelijking met andere houtsoorten is eikenhout gemakkelijker te bewerken. Dit is ook de reden dat het één van de bekendste houtsoorten is in Nederland. Een eiken PVC vloer is niet gemaakt van echt hout, maar deze eiken PVC vloeren hebben wel de looks van eikenhout. Met een eiken PVC vloer heb je niet de nadelen van een écht houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking.

Home PVC vloeren Eiken PVC

Nieuw
PVC visgraat
Nieuw
Nieuw
Julia donker eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat warm eiken
Julia warm eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
Nieuw
Nieuw
Julia beige eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
Nieuw
Julia warm bruin eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat gerookt eiken
Julia gerookt eiken Visgraat PVC
€44.95 39.95 per m²
PVC visgraat PVC visgraat licht eiken
Meghan licht eiken Visgraat PVC
€33.95 31.50 per m²

Een eiken PVC vloer geef je interieur een warme en natuurlijk sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. In vergelijking met andere houtsoorten is eikenhout gemakkelijker te bewerken. Dit is ook de reden dat het één van de bekendste houtsoorten is in Nederland. Een eiken PVC vloer is niet gemaakt van echt hout, maar ze hebben wel een houtlook in een PVC jasje. Met een eiken PVC vloer heb je niet de nadelen van een écht houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking. Lees hieronder meer over de eiken PVC vloeren uit de collectie van Stile Floors.

Natuurlijk en warm: een eiken PVC vloer

De samenwerking met onze leveranciers heeft een prachtige, eigentijdse en veelzijdige vloeren collectie opgeleverd. Voor ieder interieur een eiken kleur! Ook hebben we verschillende typen eiken PVC vloeren ter beschikking als bijvoorbeeld PVC visgraat vloer. De degelijkheid en warmte die eikenhout uitstraalt is zeer geliefd en breed toepasbaar.

Afwerkingen pvc vloeren eiken

De uitstraling van een eiken PVC eiken vloer is afhankelijk van de afwerkingsmethode. In principe zijn er drie verschillende looks:

  • Geschuurd hout zorgt voor een rustige en kalme uitstraling. Geschuurd hout heeft een minder ruwe look en de opvallende houtnerf is subtieler weggewerkt.
  • Geborsteld hout is in principe het tegenovergestelde effect van een geschuurde houtlook. Met een geborstelde look haal je meer karakter in huis door de structuur.
  • Verouderd eikenhout kent een authentiek karakter, door de verouderde structuur lijkt het alsof er al generaties lang over het hout is gelopen. Kortom, een stijlvolle en versleten look als sfeermaker weer een meer klassieke uitstraling aan jouw ruimte.

Een pvc vloer licht eiken

Een licht eiken PVC vloer biedt de voordelen van hout zonder dat je te maken krijg met de nadelen. PVC vloeren licht eiken zijn verkrijgbaar in zowel recht als vis graat met een levensecht levensecht reliëf. Naturel, vergrijsd of white wash. Zowel donkere als lichtere tinten zijn mogelijk. Een licht eiken PVC vloer bijvoorbeeld, geeft je interieur een unieke sfeer. De PVC vloer licht eiken in combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem. Kortom, een PVC eiken vloer is niet van echt hout te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat. Geen kromtrekkende planken en geen onderhoudsolie nodig, máár wel profiteren van de looks. Met een licht eiken PVC vloer van Stile Floors schaf je design aan om van te genieten en hout om op te leven. Abstracte tinten, vergrijsde tinten en allerlei patronen.

Verder oriënteren op een eiken PVC vloer

Het team van Stile Floors helpt je graag bij de zoektocht naar jouw droomvloer. In onze collectie vind je zowel PVC plakvloeren als klikvloeren. Wij werken keihard om de beste, meest stijlvolle vloeren aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden en om ervoor te zorgen dat wij de meest klantvriendelijke vloeren aanbieder van Nederland worden.

Vraag gratis kleurstalen aan bij Stile Floors. Dan kan je de houten vloeren ook in het echt bekijken en voelen. Liever een groot kleurbord in je eigen interieur bekijken? Dat kan ook! Maak snel een gratis adviesafspraak via onze website of bel met onze klantenservice voor advies.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 565 reviews.