plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Eiken PVC

Een eiken PVC vloer geef je interieur een warme en natuurlijk sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. In vergelijking met andere houtsoorten is eikenhout gemakkelijker te bewerken. Dit is ook de reden dat het één van de bekendste houtsoorten is in Nederland. Een eiken PVC vloer is niet gemaakt van echt hout, maar deze eiken PVC vloeren hebben wel de looks van eikenhout. Met een eiken PVC vloer heb je niet de nadelen van een écht houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking.

Home Eiken PVC

PVC visgraatlicht eiken visgraat
Hongaarse punt Donau naturel eiken
Hongaarse punt PVC
pvc vloer visgraat leggenpvc visgraat vloer onderhoudsvriendelijk
PVC Visgraat Kwadacha naturel eiken
PVC visgraat PVC visgraat licht eiken
PVC visgraatnaturel eiken vloer
PVC Visgraat Visgraat pvc vloer betaalbaar
PVC Visgraatvisgraat warm eiken
PVC VisgraatXXL visgraat

Een eiken PVC vloer geef je interieur een warme en natuurlijk sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. In vergelijking met andere houtsoorten is eikenhout gemakkelijker te bewerken. Dit is ook de reden dat het één van de bekendste houtsoorten is in Nederland. Een eiken PVC vloer is niet gemaakt van echt hout, maar ze hebben wel een houtlook in een PVC jasje. Met een eiken PVC vloer heb je niet de nadelen van een écht houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking. Lees hieronder meer over de eiken PVC vloeren uit de collectie van Stile Floors. Of bekijk onze gehele collectie van PVC vloeren.

Natuurlijk en warm: een eiken PVC vloer

De samenwerking met onze leveranciers heeft een prachtige, eigentijdse en veelzijdige vloeren collectie opgeleverd. Voor ieder interieur een eiken kleur! Ook hebben we verschillende typen eiken PVC vloeren ter beschikking als bijvoorbeeld PVC visgraat vloer. De degelijkheid en warmte die eikenhout uitstraalt is zeer geliefd en breed toepasbaar.

De uitstraling van een eiken PVC vloer is afhankelijk van de afwerkingsmethode. In principe zijn er drie verschillende looks:

  • Geschuurd hout zorgt voor een rustige en kalme uitstraling. Geschuurd hout heeft een minder ruwe look en de opvallende houtnerf is subtieler weggewerkt.
  • Geborsteld hout is in principe het tegenovergestelde effect van een geschuurde houtlook. Met een geborstelde look haal je meer karakter in huis door de structuur.
  • Verouderd eikenhout kent een authentiek karakter, door de verouderde structuur lijkt het alsof er al generaties lang over het hout is gelopen. Kortom, een stijlvolle en versleten look als sfeermaker weer een meer klassieke uitstraling aan jouw ruimte.

Pvc licht eiken vloeren

Een eiken PVC vloer biedt de voordelen van hout zonder dat je te maken krijg met de nadelen. PVC vloeren eiken zijn verkrijgbaar in zowel recht als vis graat met een levensecht levensecht reliëf. Naturel, vergrijsd of white wash. Zowel donkere als lichtere tinten zijn mogelijk. Een licht eiken PVC vloer bijvoorbeeld, geeft je interieur een unieke sfeer. De eiken PVC vloer in combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem. Kortom, een eiken PVC vloer is niet van echt hout te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat. Geen kromtrekkende planken en geen onderhoudsolie nodig, máár wel profiteren van de looks. Met een eiken PVC vloer van Stile Floors schaf je design aan om van te genieten en hout om op te leven. Abstracte tinten, vergrijsde tinten en allerlei patronen.

Verder oriënteren op een eiken PVC vloer

Het team van Stile Floors helpt je graag bij de zoektocht naar jouw droomvloer. Wij werken keihard om de beste, meest stijlvolle vloeren aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden en om ervoor te zorgen dat wij de meest klantvriendelijke vloeren aanbieder van Nederland worden.

Vraag gratis kleurstalen aan bij Stile Floors. Dan kan je de houten vloeren ook in het echt bekijken en voelen. Liever een groot kleurbord in je eigen interieur bekijken? Dat kan ook! Maak snel een gratis adviesafspraak via onze website of bel met onze klantenservice voor advies.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 269 reviews.