Home PVC vloeren Eiken PVC

Eiken PVC

Een eiken PVC vloer geef je interieur een warme en natuurlijk sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. Een eiken PVC vloer is niet gemaakt van echt hout. Wel heeft het de eigenschappen van hout, maar dan is een PVC jasje. Met een eiken PVC vloer heb je geen last van de nadelen van een échte houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking. Lees hieronder meer over de eiken PVC vloeren uit de collectie van Stile Floors.

Lees verder
Lees meer
meest gekozen
Prijs inclusief leggen
PVC visgraat PVC visgraat vloer Vivian beige XL | Stile Floors
Vivian beige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,95€ 43,95€ 89,95€ 99,95 per m²

Wat is eiken PVC?

Een eiken PVC vloer geef je interieur een warme en natuurlijk sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. Een eiken PVC vloer is niet gemaakt van echt hout. Wel heeft het de eigenschappen van hout, maar dan is een PVC jasje. Met een eiken PVC vloer heb je geen last van de nadelen van een échte houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking. Lees hieronder meer over de eiken PVC vloeren uit de collectie van Stile Floors.

Natuurlijk en warm: een eiken PVC vloer

De samenwerking met onze leveranciers heeft gezorgd voor een prachtige, eigentijdse en veelzijdige vloeren collectie houtlook PVC vloeren. Voor ieder interieur een eiken kleur! Ook hebben we verschillende typen eiken PVC vloeren ter beschikking, zoals bijvoorbeeld de PVC visgraat vloer. De degelijkheid en warmte die eikenhout uitstraalt, is zeer geliefd en breed toepasbaar.

Afwerkingen van PVC vloeren in eiken

De uitstraling van een PVC eiken vloer is afhankelijk van de afwerkingsmethode. In principe zijn er drie verschillende looks beschikbaar:

  1. Geschuurd hout. Dit zorgt voor een rustige en kalme uitstraling. Geschuurd hout heeft een minder ruwe look en de opvallende houtnerf is subtieler weggewerkt.
  2. Geborsteld hout. Dit is in principe het tegenovergestelde effect van een geschuurde houtlook. Met een geborstelde look haal je meer karakter in huis door de structuur.
  3. Verouderd eikenhout. Dit kent een authentiek karakter, door de verouderde structuur lijkt het alsof er al generaties lang over het hout is gelopen. Kortom, een stijlvolle en versleten look als sfeermaker weer een meer klassieke uitstraling aan jouw ruimte.

Een PVC vloer in licht eiken

Een licht eiken PVC vloer biedt de voordelen van hout, zonder dat je te maken krijgt met de nadelen. De vloeren zijn verkrijgbaar in zowel een rechte plank als een visgraat variant met een levensecht reliëf. Naturel, vergrijsd of white wash. Zowel donkere als lichtere tinten zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een licht eiken PVC vloer. Deze vloer geeft je interieur een unieke sfeer. Een licht eiken PVC vloer in combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem. Kortom, een PVC eiken vloer is niet van echt hout te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat.

Je hebt geen kromtrekkende planken. Ook is er geen onderhoudsolie nodig, maar profiteer je wél van de looks. Met een licht eiken PVC vloer van Stile Floors schaf je design aan om van te genieten. We bieden je veel verschillende tinten en patronen. Abstracte tinten, vergrijsde tinten en allerlei patronen.

PVC in naturel eiken

Naast een PVC vloer in licht eiken, heb je bij Stile Floors ook de keuze uit PVC in eiken naturel. Het voordeel van een PVC vloer in naturel eiken is dat deze vloer tot zijn recht komt in bijna elke ruimte. Dankzij de kleur past de vloer namelijk bij veel verschillende interieurstijlen. Ook een PVC vloer naturel eiken is niet van echt hout te onderscheiden.

De PVC vloer in naturel eiken is verkrijgbaar in verschillende patronen: van visgraat tot een Hongaarse punt of een rechte plank. We adviseren je graag welk type vloer het mooiste tot zijn recht komt in jouw ruimte.

PVC in donker eiken

Ben je juist op zoek naar een eigentijdse vloer voor je interieur? Dan komt een PVC vloer in donker eiken juist weer beter tot zijn recht. Door te kiezen voor een PVC vloer met een donkere eiken kleur, creëer je een prachtig contrast in je interieur. Combineer de vloer met lichte meubels. Hierdoor zorg je voor een prachtige uitstraling van je ruimte.

Een donkere PVC vloer is bij Stile Floors verkrijgbaar in verschillende tinten en stijlen. Dankzij de vele mogelijkheden is er altijd wel een type vloer dat aansluit bij je interieur én bij je wensen.

Verder oriënteren op een eiken PVC vloer

Het team van Stile Floors helpt je graag bij de zoektocht naar jouw droomvloer. In onze collectie vind je zowel PVC plakvloeren als klikvloeren. Wij werken keihard om de beste, meest stijlvolle vloeren aan te bieden. Uiteraard tegen de beste prijzen en onder de beste voorwaarden. We zorgen ervoor dat we de meest klantvriendelijke vloeren aanbieder van Nederland worden.

Vraag gratis kleurstalen aan bij Stile Floors. Dan kun je de houten vloeren ook in het echt bekijken en voelen. Wil je liever een groot kleurbord in je eigen interieur bekijken? Dat kan ook! Maak snel een gratis adviesafspraak via onze website of bel met onze klantenservice voor advies.

Transparantie en eerlijkheid

Transparantie is bij Stile Floors belangrijk: we vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Je weet bij ons waar je aan toe bent. Onder andere dankzij onze no-nonsense mentaliteit. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je altijd wat je van ons kunt verwachten.

Tevredenheidsgarantie

Wij van Stile Floors vinden het belangrijk dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe vloer. Onze stoffeerders gaan daarom pas weg zodra jij tevreden bent met je nieuwe vloer. Ben je nog niet helemaal tevreden? Of heb je nog vragen? Dan nemen we uitgebreid de tijd voor je om je verder te helpen.

Persoonlijke aandacht

Van A tot Z staat persoonlijke aandacht centraal bij Stile Floors. We houden onze lijntjes kort en komen graag vrijblijvend bij je langs. Heb je tussendoor nog vragen, of heb je behoefte aan meer informatie? Dan helpen we je uiteraard graag verder bij de keuze van een nieuwe vloer.

Heb je nog vragen?

Wil je graag meer weten over de verschillende vloeren uit ons assortiment? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de PVC eiken naturel vloeren? Neem dan contact met ons op! Je bereikt ons door te bellen, mailen of door te chatten. We zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur. We helpen je graag!

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.