Over de floor bij… Hacer van interieurlover_

In deze blog zijn we over de vloer bij Hacer. Samen met haar man en twee kinderen is ze woonachtig in Deventer. Ze is 42 jaar oud en heeft altijd de droom gehad om interieurontwerpster te worden. Als klein kind vond ze het altijd al geweldig om dingen in huis te verplaatsen. Momenteel is ze bezig met een cursus interieurontwerpen en doormiddel van deze cursus kan ze deze droom eindelijk waarmaken! Hacer wilde haar woning een grote make-over geven. Zo kwam ze terecht bij Stile Floors en mochten wij haar voorzien van een nieuwe vloer!

Een grote switch: van donker naar licht

Omdat de vorige vloer van Hacer vrij donker was, ging haar keuze nu uit naar een lichtere vloer. Ze wilde graag een lichtere interieurstijl. Een lichte vloer is daar natuurlijk de basis voor. Via Google heeft ze specifiek naar ons gezocht. Wij hadden namelijk de vloer in het assortiment die Hacer graag wilde. Één van onze adviseurs is over de vloer gekomen met onze kleurstalen en aan de hand daarvan heeft Hacer haar keuze kunnen bevestigen.

Even wennen, maar helemaal naar wens

Zowel het egaliseren als het leggen is aan ons overgelaten. In eerste instantie vond Hacer het wel even wennen. Ze is van een donkere, rechte plank naar een lichte Hongaarse punt PVC vloer gegaan van vtwonen. Ze koos voor een naturel eiken kleur. Het eindresultaat was gelukkig helemaal naar wens. Haar woning voelt meteen een stuk lichter en warmer aan!  “De vloer is vrij snel geleverd en we zijn heel vriendelijk geholpen door jullie.” aldus Hacer.

Spannend, een nieuwe vloer!

Soms kan het natuurlijk best spannend zijn om een nieuwe vloer te kiezen, dat begrijpen wij bij Stile Floors heel goed. Je vloer is immers de basis! Heb je veel twijfels bij het kiezen van een nieuwe vloer? Wij geven gratis en vrijblijvend advies aan huis. We kunnen verschillende kleurstalen meenemen en samen kijken naar wat het best in jouw woning past. Uiteraard nemen we altijd jouw wensen mee in ons advies!

Ben je benieuwd naar het interieur van Hacer? Volg haar dan zeker op Instagram!

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.