Over de floor bij… Femke van @femke.meines

Een tijdje geleden kwamen we over de vloer bij Femke Meines. Samen met haar vriend Justin heeft ze het huis van haar ouders gekocht. Deze bevindt zich in een klein dorpje in Noord-Holland. Een prachtig huis, maar ook een grote uitdaging zoals ze zelf zegt. Het moest namelijk van haar ouderlijk huis, omgetoverd worden in hún huis. Al jarenlang is Femke dol op interieur en veranderde ze regelmatig haar slaapkamer. Nu kan ze dit eindelijk in hun eigen huis doen. De woning is naar eigen zeggen nog lang niet af, maar ze kan niet wachten om het helemaal af te stylen. Met natuurlijk de vloer als basis. Die mag eruit springen! 

De woning naar eigen smaak maken

Het grote doel van Femke en Justin was om deze woning eigen te maken. Femkes ouders hadden een witgeschilderde parketvloer. Haar ouders zelf vonden het prachtig, maar het paste niet bij Femke haar stijl. Vloerverwarming stond op de wensenlijst, dus al snel viel hun oog op een plak PVC vloer. Daarnaast was een tijdloze, rustige, warme houtlook vloer ook één van de wensen. Een vloer waar ze jaren mee vooruit kunnen én die met alles te combineren is.

binnenkijken bij Femke

Gratis advies aan huis

Via Instagram kwam Femke bij ons terecht. Al voordat we in contact raakten, keek ze al regelmatig op onze Instagram en website. Een nieuwe vloer wilden ze zeker, maar wát ze precies wilden, vonden ze lastig. Met het gratis advies aan huis was de keuze voor een nieuwe vloer snel gemaakt. Dankzij de grote kleurstalen werd het maken van een beslissing een stuk makkelijker. “Ik zag direct wat de vloer deed bij de kleuren van de muur. Mijn keuze was dan ook direct de eerste staal die ik zag!” aldus Femke. Deze was op de website al haar favoriet, maar in het echt bleek deze nog mooier aan te sluiten bij haar wensen.

Dryback PVC stroken Julia greige eiken
Dryback PVC stroken Julia greige eiken

Rust en eenheid creëren 

Voor zowel boven als beneden kozen ze voor een nieuwe vloer. De benedenverdieping werd voorzien van de PVC stroken Julia greige eiken. Boven hebben ze gekozen voor een budgetproof alternatief. Dit is de Lola beige eiken laminaatvloer geworden. De stijlen komen overeen waardoor er rust en eenheid is gecreëerd. Boven wilde Femke graag wat bredere planken. Door te kiezen voor brede laminaat stroken is dit gelukt. “We merken nu al dat deze vloeren de beste keuzes zijn geweest.” zegt Femke.

Precies en snel door onze vakkundige legservice

Het leggen van de vloeren is aan ons overgelaten. “Zelf was ik hier niet bij, maar mijn vriend vond dit een hele gezellige ochtend! Los daarvan werd de vloer heel precies – en evengoed snel – gelegd. We zijn er tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee!” zegt Femke. Het huis was allesbehalve recht, waardoor Femke en Justin dachten dat dit nog wel een flinke uitdaging zou kunnen worden. Daarvoor bieden wij natuurlijk onze vakkundige legservice. “De vakman van Stile Floors deed dit met gemak! Ook was er sprake van hoogteverschil ten opzichte van de keuken, maar dit is perfect opgelost!” aldus Femke.

Plinten in dezelfde kleur als de muur

De plinten zijn door Femke en Justin zelf gelegd. Ze hebben ervoor gekozen om deze in dezelfde kleur te schilderen als de muur. De vloer springt er naar eigen zeggen nu nog meer uit én het past bij het geheel. Vaak zie je contrasterende hoge plinten zoals zwart of wit. Door de plinten in dezelfde kleur als de muur te schilderen, zorgt het voor rust en eenheid. 

Femkes ervaring met Stile Floors

“Wij zijn zeer tevreden over de service van Stile Floors. Van het uitkiezen tot het leggen van de vloer. De service is zeer snel, klantvriendelijk, warm en er wordt voldaan aan alle afspraken. Ik ben in niets teleurgesteld! Heel blij met de keuze om voor Stile Floors te gaan. We zeggen elke dag wel een keer tegen elkaar: Wat is de vloer mooi hè? En wat is dit een goede keuze geweest! Nog steeds elke dag heel blij met het eindresultaat.”

Meer zien van Femke en haar nieuwe vloer? Volg haar dan zeker op Instagram

Dryback PVC stroken Julia greige eiken

Ook zo’n mooie vloer als Femke?

Femke en Justin zijn enorm blij met het eindresultaat. Wanneer mogen we bij jou over de vloer komen?

Bekijk vloer

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

Femke Meines

Over de floor bij… Femke van @femke.meines

Een tijdje geleden kwamen we over de vloer bij Femke Meines. Samen met haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

legrichting vloer

Wat is de beste legrichting voor een vloer?

Ooit weleens nagedacht over een nieuwe vloer en in welke richting je deze dan…

Minder dan 1 minuut leestijd

akoestiek verbeteren

Hoe verbeter je de akoestiek in huis?

Heb je een ruimte die gevoelig is voor een slechte akoestiek? Harde en kale…

Minder dan 1 minuut leestijd

betonlook kantoorvloer

Wat is de beste kantoorvloer?

Ben je op zoek naar de beste vloer voor je kantoorpand? Best een uitdaging…

Minder dan 1 minuut leestijd

eiken wandpanelen achter tv

Welke vloeren zijn er allemaal?

Met zoveel verschillende vloersoorten beschikbaar, kan het kiezen van de juiste vloer best een…

Minder dan 1 minuut leestijd

Dryback PVC visgraat Julia beige eiken

Een PVC vloer: is dat veilig?

In het algemeen dagblad verscheen er begin december 2023 een artikel over de gezondheidsrisico’s…

Minder dan 1 minuut leestijd

Vivian beige eiken XL

Tips voor een duurzame vloer in je woning

Van hout tot tegels en van laminaat tot PVC, elke vloersoort heeft zijn eigen…

Minder dan 1 minuut leestijd

Dryback PVC visgraat Sophia licht eiken

Eerst de vloer of eerst de keuken plaatsen?

Heb je net een nieuwbouwwoning gekocht of wil je gaan verbouwen? Dan vraag je…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1676 reviews.