Vinyl laminaat wordt gemaakt van de speciale kunststof ‘polyvinylchloride’. Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen. De toplaag van een vinyl vloer is een harde, slijtvaste laag. Vinyl laminaat is een flexibele kunststof. Vinyl laminaat wordt op hoogwaardige kwaliteit geprint.

Online vinyl laminaat kopen bij Stile Floors

Stile Floors heeft laminaat vinyl in verschillende kleuren, formaten, breedtes en legmethodes. Een vloersoort die wint aan terrein, is zonder meer laminaat vinyl vloer. Wij kijken voortdurend naar de ontwikkelingen aan de kant van laminaat vinyl vloeren stellen zorgvuldig het aanbod van de laminaat collectie samen.

Vinyl laminaat in verschillende soorten

Laminaat vinyl is een vloersoort die is te krijgen in verschillende lengtes en breedtes. Deze vloersoort heeft verschillende uitstralingen zoals industrieel, landelijk of eigentijds.

Vinyl laminaat kenmerken

Laminaat vinyl is dus een zeil dat erg flexibele is met een harde toplaag. De dikte van de toplaag bepaald direct de slijtvastheid van het vinyl. Dankzij de kwalitatieve toplaag van vinyl is dit een vloersoort die erg lang mee gaat. Onder de flexibele, maar harde toplaag bevindt zich een schuimlaag wat zorgt voor een geluiddempend effect. Het dempt het geluid zowel naar de boven ruimte als naar de onder ruimtes. Hierdoor is een vinyl laminaat vloer tevens uiterst geschikt in een appartement of kantoor waar aan een bepaalde decibel eis moet worden voldaan.

Wat kost vinyl laminaat?

We begrijpen dat je jouw nieuwe vloer zo voordelig mogelijk wilt kopen, maar we hanteren het motto: beter een goede koop, dan alleen maar goedkoop. Wij hebben regelmatig acties, houdt hiervoor de actiepagina in de gaten.

Vinyl laminaat kopen?

Goedkoop vinyl laminaat aanschaffen? Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 150 reviews.