Home Vinyl vloer Vinyl laminaat

Vinyl laminaat

Vinyl laminaat is een bijzonder duurzame en slijtvaste vloer die in iedere ruimte gelegd kan worden. In ons assortiment vind je dan ook diverse kleuren en dessins vinyl laminaat met ieder een unieke sfeer en uitstraling. Waar kies jij voor?

Lees verder
Lees meer

Vinyl laminaat

Vinyl laminaat is een bijzonder duurzame en slijtvaste laminaat vloer die in iedere ruimte gelegd kan worden. In ons assortiment vind je dan ook diverse kleuren en dessins vinyl laminaat met ieder een unieke sfeer en uitstraling. Waar kies jij voor? Met vinyl laminaat kun je alle kanten op; ga voor houtlook vinyl laminaat in de woonkamer of kies voor betonlook vinyl laminaat in de keuken. Naar welke vloer je ook op zoek bent, je vindt ‘m bij Stile Floors.

Wat is vinyl laminaat?

Vinyl laminaat wordt gemaakt van polyvinylchloride en is relatief goedkoop te produceren. Dit maakt vinyl laminaat dan ook een populaire keuze als vloerbedekking. Bovendien is het materiaal eenvoudig te bewerken waardoor een vloer geproduceerd kan worden in uiteenlopende kleuren en dessins. Een vinyl laminaatvloer wordt ook wel een pvc-vloer genoemd. Dit type vloer wordt steeds vaker gekozen door huiseigenaren vanwege het onderhoudsvriendelijke en slijtvaste karakter van de vloer. Bovendien zijn de kosten van een vinyl laminaatvloer aanzienlijk lager dan die van een houten vloer, betonvloer of tegelvloer. Met de geavanceerde productietechnieken is vinyl laminaat ook nog eens nauwelijks te onderscheiden van deze andere vloeren.

De vele voordelen van vinyl laminaat maken deze vloer zeer gewild. In ons assortiment vind je dan ook vinyl laminaat in uiteenlopende kleuren. Voor ieder interieur is er een vloer te vinden die goed past binnen het geheel. Met een vinyl laminaatvloer creëer je gemakkelijk een industriële, landelijke, moderne of klassieke woonstijl. Jij bepaalt!

Vinyl laminaat leggen

Vinyl laminaat leggen is heel eenvoudig. Je hebt jouw nieuwe vloer in een handomdraai gelegd. Vinyl laminaat is namelijk lichtgewicht en daarmee goed te vervoeren. Je kunt ervoor kiezen om je vinyl laminaat te lijmen of gewoon te leggen. Afhankelijk van de ondervloer kan het lijmen of leggen van een vinyl laminaatvloer worden aangeraden, waarmee ook de legmethode wordt bepaald. Bij het lijmen van vinyl laminaat hecht de vloer zich aan de ondervloer. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloerbedekking. Als je ervoor kiest om het vinyl laminaat te leggen, is een goede ondervloer noodzakelijk. Op die manier blijft de bestaande vloer behouden en leg je het vinyl laminaat er gemakkelijk overheen.

Bestel nu jouw vinyl laminaat bij Stile Floors

Bij Stile Floors vind je een breed assortiment vinyl vloeren inclusief laminaat dat geschikt is voor iedere ruimte in je woning. Bepaal de juiste kleur met onze gratis kleurstalen en ontvang passend advies van onze vloerspecialisten. Samen zorgen we ervoor dat je precies de juiste keuze maakt.

Heb je vragen over het vinyl laminaat in onze collectie of wil je meer weten over de andere vloeren in ons assortiment? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze experts staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.