Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Ze woont samen met haar man Robert Jan en hun zoons Olivier en Mees in het buitengebied in Veghel. Al jaren is ze werkzaam bij een zorgorganisatie binnen het HR-werkveld als Corporate Recruiter. Haar passie voor interieur ontstond toen ze hun eerste huis kochten in 2004. Monique vindt het heerlijk om te rommelen en te veranderen in huis. Ze gaat dan ook graag naar kringloopwinkels om op zoek te gaan naar de mooiste schatten. 

Houtwerk en zwarte accenten zorgen voor contrast

In de basis is het interieur van Monique zeer licht, maar het houtwerk en de zwarte accenten zorgen voor contrast. Daarnaast is de zwarte keuken een echte eyecatcher in huis. Inmiddels wonen ze 2,5 jaar in dit huis en is er al heel veel aangepast. In het voorjaar willen ze graag de buitenkant van het huis aanpakken. De stenen worden voorzien van een witte verflaag in combinatie met zwart houtwerk (RAL 9004). Daarna willen Monique en Robert Jan de bovenverdieping voorzien van een nieuwe vloer. Nog genoeg te doen dus!

Een onderhoudsvrije vloer met warme uitstraling

De wensen van Monique en Robert Jan waren duidelijk. Ze wilden graag een onderhoudsvrije visgraatvloer met een warme uitstraling. Daarnaast was een vereiste dat de kwaliteit goed zou zijn. Laten ze daarvoor nu bij Stile Floors aan het juiste adres zijn! De reden voor het kiezen van een nieuwe vloer was het opknappen van hun nieuwe huis. Om die reden zijn ze via Instagram bij ons terecht gekomen. Monique en Robert Jan besloten een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan te vragen. Onze adviseur Derek is vervolgens bij hen langsgegaan. “Derek nam echt de tijd om ons te adviseren. Hij had diverse kleurstalen meegenomen die we op verschillende plekken in huis hebben neergelegd. Zo konden we ook de lichtinval goed meenemen in onze keuze!” aldus Monique. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Vivian warm eiken PVC Visgraat.

Van oude naar nieuwe vloer in zes weken

De vloer hebben wij mogen leggen bij Monique en Robert Jan. Er lag nog een oerdegelijke houten parketvloer in welke was verlijmd en gespijkerd. In eerste instantie wilden ze deze er zelf uithalen. Dit bleek echter een lastig karwei te zijn. Uiteindelijk besloten ze een extern bedrijf in te huren. Deze heeft met een speciale machine de vloer eruit gehaald. De ondervloer moest vervolgens opgehoogd en geëgaliseerd worden. Omdat ze rekening moesten houden met de hoogte van de rand van de convectorput. Het drogen van de vloer duurde uiteindelijk een tijdje, maar dit is meermaals nauwkeurig bijgehouden door één van onze vakmensen. 

Hoge witte plinten als finishing touch

Als finishing touch is er gekozen voor hoge witte plinten in RAL 9016. Dit maakte het geheel af. Monique en Robert Jan waren enorm enthousiast over het eindresultaat en onze service. “Onze ervaring met Stile Floors is helemaal super. Goede adviezen en goede communicatie. Het eindresultaat is geweldig mooi en de vloer is heel fijn in gebruik. We krijgen nog steeds veel complimenten! De vakmensen hebben goed met ons meegedacht en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Stile Floors!”

Meer zien van Monique en haar interieur? Volg haar dan zeker op Instagram! Daar deelt ze geregeld mooie foto’s van hun prachtige interieur.

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.