Over de floor bij… Nikya van @nikyaliezen

Nikya heeft een paar jaar haar eigen bedrijf gehad in vormgeving en fotografie, nadat ze haar studie mediavormgeving heeft afgerond aan het Cibap in Zwolle. Toen Nikya op zichzelf ging wonen begon er iets te kriebelen. Vanaf dat moment had ze namelijk zeggenschap over haar eigen interieur. Haar passie voor interieur werd groter en ze voelde de drang om hier meer mee te gaan doen. Ze begon in eerste instantie hobbymatig foto’s te delen op Instagram en blogs te schrijven. Maar al snel breidde dit zich uit, want het werd heel goed ontvangen. Dit vond ze zo leuk dat ze nog een deeltijdopleiding besloot te doen: interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam. En nu? Nu werkt ze o.a. voor zichzelf én voor Stile Floors als content creator, vormgever en fotograaf: grappig hè?

Een licht eiken PVC visgraat vloer

Hoe zijn we dan met elkaar in contact gekomen? Nikya kwam destijds terecht op onze Instagram en stuurde ons een mail met daarin uitleg over haar huidige vinylvloer. Ze had deze vloer nog niet lang geleden door een andere partij laten leggen, maar deze begon al vroegtijdig gebreken te vertonen. Aan ons de vraag of wij iets voor haar konden betekenen. Natuurlijk kunnen we dat!

Haar voorkeur ging uit naar licht eiken PVC visgraat vloer. PVC heeft namelijk een sterkere toplaag en is dus slijtvaster dan vinyl. De wensen waren al duidelijk, maar een adviesgesprek aan huis was nog wel gewenst. Er was nog een lichte twijfel tussen twee vloeren. Gelukkig heeft de thuisafspraak deze twijfels volledig kunnen wegnemen, mede door de grote kleurstalen. Nikya liet haar oog vallen op een prachtige vloer: de Vivian beige eiken PVC visgraat X

binnenkijken bij Nikya

Het praktische aspect

Praktisch gezien was het even behelpen: de oude vloer moest eruit en alle meubels dus ook. Vinyl is in de meeste gevallen gemakkelijk zelf te verwijderen. Daarnaast gaven wij bruikbare tips voor het tijdelijk opslaan van de meubels. Denk aan het tijdelijk huren van een verhuiswagen, onder een zeil of partytent in de tuin bergen óf (grote) meubels verplaatsen tijdens het leggen. Uiteindelijk bleek dit allemaal goed te regelen. Daardoor was het sneller voorbij dan ze had gedacht.

binnenkijken bij Nikya
binnenkijken bij Nikya

Een snel proces

Zowel het egaliseren als het leggen is volledig aan ons overgedragen. De betonnen ondergrond zat namelijk nog vol lijmresten van eerdere bewoners. Het egaliseren en leggen is door gunstige temperatuursomstandigheden en een strakke planning binnen twee dagen klaar. “Ik was enorm opgelucht dat het zo snel kon, want met een baby was het nog minder ideaal. Heel fijn dat dit mogelijk was. Ook het resultaat is echt onwijs mooi! Een enorm verschil ten opzichte van een grijze vloer. Dit maakt ons huis een stuk knusser!” aldus Nikya. De bestaande plinten zijn behouden en daarom zijn de randen afgekit met een transparant-grijze kit.

binnenkijken bij Nikya
Binnenkijken bij Nikya

Interesse in deze vloer?

Ook zo’n mooie vloer als Nikya? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Plan een thuisadvies

Snelle, informele en goede service

Het contact is in eerste instantie voornamelijk per mail en telefonisch verlopen. Maar toen alles concreter werd, werden de praktische punten via WhatsApp besproken. “Dit vond ik echt heel prettig.” zegt Nikya. “Het was informeel en ik voelde de ruimte om al mijn vragen te stellen. De service van Stile Floors vond ik zowel vooraf als achteraf heel fijn. Er was namelijk tijdens het terugplaatsen van de meubels een klein ongelukje gebeurd. Dit werd de volgende dag al opgelost. Helemaal top!” Nikya heeft op haar eigen blog ook over dit proces geschreven. Hier lees je nog meer over haar vloer en haar bevindingen.

Ook zo’n mooie vloer als Nikya? Vraag dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan! We komen graag bij je langs. Ook als je vragen hebt horen wij dat graag. Wil je meer zien van Nikya en haar interieur? Volg haar dan ook zeker op Instagram!

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

Femke Meines

Over de floor bij… Femke van @femke.meines

Een tijdje geleden kwamen we over de vloer bij Femke Meines. Samen met haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

akoestiek verbeteren

Hoe verbeter je de akoestiek in huis?

Heb je een ruimte die gevoelig is voor een slechte akoestiek? Harde en kale…

Minder dan 1 minuut leestijd

Vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming

Ontdek de voordelen van vloerverwarming en geschikte vloeren voor een warm en comfortabel huis.…

Minder dan 1 minuut leestijd

betonlook kantoorvloer

Wat is de beste kantoorvloer?

Ben je op zoek naar de beste vloer voor je kantoorpand? Best een uitdaging…

Minder dan 1 minuut leestijd

Core beige eiken PVC visgraat

7 tips voor het kiezen van een vloer voor jouw nieuwbouwwoning

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Het kiezen van de juiste vloer kan best…

Minder dan 1 minuut leestijd

Dryback PVC visgraat Julia beige eiken

Een PVC vloer: is dat veilig?

In het Algemeen Dagblad verscheen er begin december 2023 een artikel over de gezondheidsrisico’s…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC Visgraat vloer Sophia licht eiken | Stile Floors

Eerst de vloer of eerst de keuken plaatsen?

Heb je net een nieuwbouwwoning gekocht of wil je gaan verbouwen? Dan vraag je…

Minder dan 1 minuut leestijd

traprenovatie van PVC

Alles over een traprenovatie

Voordat je begint aan een traprenovatie, zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.