Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen met haar man Jim en twee kinderen woont ze in een jaren 70 woning. Deze hebben ze middels een verbouwing helemaal naar eigen smaak kunnen maken. In de tijd dat ze de woning kochten, was zwart-wit een grote trend op het gebied van interieur en mode. Om die reden kozen ze tijdens de verbouwing voor een antracietkleurige vloertegel. Al heel snel kreeg Danitsja spijt van haar keuze. Na een aantal jaren besloten ze opnieuw te gaan verbouwen. Danitsja zag haar kans om toen wél de juiste keuze te maken. Interieur heeft ze altijd al leuk gevonden. Ze volgt daarom ook graag interieuraccounts op Instagram én ze zoekt graag naar de mooiste inspiratie op Pinterest. Stiekem wil ze graag in interieurbranche aan de slag gaan… “Wie weet ooit!” zijn de woorden van Danitsja.

Houtkleur voor meer sfeer en warmte

Ze waren op zoek naar een kindvriendelijke vloer die tegen een stootje kan. Ook wilden ze graag een vloer die geschikt is voor vloerverwarming. De voorkeur ging uit naar een licht eiken visgraatvloer. Gezien ze in een vissersdorp wonen, een vrij logische keuze als je het Stile Floors vraagt. Na de antracietkleurige plavuizen, wilde Danitsja heel graag meer warmte en sfeer terugzien in de vloer. Een houtkleurige vloer is daarvoor natuurlijk een mooie basis. Op Instagram volgt Danitsja meerdere interieurprofielen en zo is ze ook bij ons terechtgekomen. Na ons even gegoogled te hebben, besloot ze via onze website gratis kleurstalen aan te vragen.

Kleurstalen in daglicht en in eigen woning bekijken

Na het ontvangen van de kleurstalen werd Danitsja erg enthousiast. Ze vond ze stuk voor stuk erg mooi, maar vond ze ook veel op elkaar lijken. Kort na ontvangst heeft Stile Floors telefonisch contact gezocht om te vragen of ze de kleurstalen goed hadden ontvangen én wat ze ervan vonden. Danitsja gaf aan dat op deze manier een keuze maken best lastig was voor haar. Om deze reden biedt Stile Floors gratis en vrijblijvend advies aan huis. Tijdens dit adviesgesprek komt één van de adviseurs graag langs met grote kleurstalen. Zo gezegd, zo gedaan. Op deze manier konden Danitsja en Jim onze grote kleurstalen in hun eigen woning bekijken. Wel zo fijn met natuurlijk daglicht én ideaal om ook direct te kunnen zien of de vloer matcht met de meubels!

Advies aan huis: een echte aanrader!

Tijdens de thuisafspraak is de vloer meteen besteld om deze vervolgens zelf te leggen. De keuze is gevallen op de Vivian warm eiken PVC visgraat. Jim werkt in de bouw, dus het egaliseren, leggen en plinten plaatsen hoefden zij niet uit te besteden. Op alle gebieden was de ervaring met Stile Floors heel goed. “We waren al meerdere keren bij verschillende vloerenwinkels geweest. Helaas gaven die grote felle lampen zo’n vertekend beeld. In sommige winkels was er niet eens daglicht. Heel lastig om op die manier een goede keuze te kunnen maken!” aldus Danitsja. Ook vond ze het moeilijk in te schatten hoe de vloer bij de meubels zou staan. Thuis kleurstalen ontvangen om ze vervolgens rustig te kunnen bekijken, vindt Danitsja dan ook echt een aanrader!

Beoordelen met daglicht bij je eigen meubels

Waarom Danitsja onze thuisafspraak zo’n aanrader vindt, licht ze graag verder toe. “Je kunt de kleurstalen op verschillende plekken in huis neerleggen en zien wat het licht in jouw huis met de vloer doet. Daarnaast kun je ook meteen bekijken of het matcht bij je meubels. De medewerker van Stile Floors was tijdens het adviesgesprek heel aardig en geduldig, hij dacht goed met ons mee. Waar winkelmedewerkers van showrooms nog wel eens pusherig over kunnen komen, was dit bij Stile Floors helemaal niet het geval!” 

Snel en op verschillende manieren contact leggen

Danitsja en Jim zijn enorm blij met het eindresultaat. De nieuwe vloer geeft naar eigen zeggen veel meer warmte en sfeer aan hun woning. Ook over de service van Stile Floors zijn ze erg enthousiast: “Heel betrokken! Er werd altijd even gebeld, gemaild of geappt en iedereen was altijd mega enthousiast. Bij vragen of opmerkingen werd er altijd snel gereageerd en we konden altijd op verschillende manieren contact krijgen!”

Benieuwd naar meer van Danitsja en haar gezin? Volg haar dan zeker op Instagram! Daar deelt ze graag alledaagse dingen van hun gezin en interieur.

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.