De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur en de juiste sfeerplint zorgt voor de final touch aan je interieur. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit je ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Wij hebben voor ieder type ruimte de juiste sfeerplint beschikbaar en op voorraad.

De mogelijkheden zijn enorm, een ruime keuze aan modellen en afmetingen. Ook hebben veel van onze plinten een uitsparing aan de onderzijde voor een contactgeluid reducerende strip, ideaal voor in gehorige appartementen of op de bovenverdiepingen van uw woning. Voor iedere muur een sfeerplint, zelfs bij een ronde muur. Met een flexibele sfeerplint kunt u ronde muren in uw ruimte afwerken. Het stevige en buigzame materiaal maakt het bevestigen zeer eenvoudig. Onze plinten zijn overschilder baar met vrijwel iedere verfsoort.

Vrijwel alle plinten worden geleverd in een standaard lengte van 240 cm. De prijzen zijn dan ook per lengte. Weet je nog niet welk model je wilt hebben, neem dan gerust contact op en dan helpen we je graag veder. Al onze plinten zijn op bestelling leverbaar.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1565 reviews.