Stile Floors PVC Visgraat Oscar donkerbruin eiken

De dikte van een PVC vloer in alle mogelijke situaties

Wanneer je overweegt een PVC vloer aan te schaffen, is het belangrijk om te weten hoe dik deze vloer zal zijn. In deze blog bespreken we de dikte van PVC vloeren in verschillende scenario’s en waarom deze informatie zo belangrijk is.

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

egaliseren van de dekvloer

Alles over het toepassen van egaline voor je vloer

Het gebruik van egaline is een populaire keuze voor het verkrijgen van een gladde, vlakke ondergrond voor diverse vloerbedekkingen. In deze blog bespreken we alles wat je moet weten over het toepassen van egaline.

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

julia warm eiken egaliseren

In 8 stappen zelf je vloer egaliseren

Voordat je een vloer gaat leggen, is het belangrijk dat de ondergrond zo egaal mogelijk is. Vooral bij plak PVC is dit noodzakelijk, omdat deze dunne stroken vaak direct op de geëgaliseerde dekvloer verlijmd worden. Het is daarom belangrijk dat dit professioneel gebeurt. Ben je handig en wil je deze klus zelf doen? Volg dan

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

open trap met PVC

Renoveer jouw open trap met deze 8 tips

Een open trap kan een prachtig element in je huis zijn, maar na verloop van tijd kan deze wellicht wel een opknapbeurt gebruiken. In deze blog delen we 8 handige tips voor het opknappen van je open trap, inclusief ideeën voor afwerking, verlichting en meer!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

akoestiek verbeteren

Hoe verbeter je de akoestiek in huis?

Heb je een ruimte die gevoelig is voor een slechte akoestiek? Harde en kale oppervlakken kunnen geluidsgolven weerkaatsen. Wanneer je deze oppervlakken niet op de juiste manier bekleed, kan er een echo of galm ontstaan. Wil je weten hoe je de akoestiek in huis kunt verbeteren? Wij geven je graag een aantal tips!

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

Vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming

Ontdek de voordelen van vloerverwarming en geschikte vloeren voor een warm en comfortabel huis. Leer alles over het leggen, het type verwarmingssystemen en de juiste temperatuur.

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

betonlook kantoorvloer

Wat is de beste kantoorvloer?

Ben je op zoek naar de beste vloer voor je kantoorpand? Best een uitdaging om de juiste keuze te maken. Stile Floors geeft je graag wat tips door middel van deze blog. 

Meer informatie

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1819 reviews.